Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάντως Κίμη το σάιτ που έβαλες με ταρακούνησε άσχημα.Καθόμαστε και ασχολούμαστε με του κόσμου τις μακακίες και ξεχνάμε οτι υπάρχουν χιλλιάδες παιδιά και γονείς με χιλλιάδες προβλήματα.Αντί να λέμε καθε πρωί δόξα Τον Θεό!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

απο το γεννεσις λες για το βιβλιαρειο υγειας?γιατι αυτα εχουν ερθει....

Με σφραγιδες απο τους γιατρους? Πηρες εσυ βιβλιαρια κανονικα και τα στοιχεια ολα επανω ημερομηνια γεννησης και τα σχετικά αν ναι να παω να παρω και εγω....Γιατι εγω εχω απο τη διευθυνση υγειυνης αλλα δεν εχει σφραγιδες των γιατρων του μαιευτηριου. Παω να ταισω τη μικρη και επανερχομαι

ΕΥΗΓ σε περιμενα..οκ θα παρω τηλ να μου πει..

ΜΕΦΗ δεν ειναι τρομερο???????????????αντι για 80 το χρονο 150 το εξαμηνο..???εγω καθε μερα λεω δοξα τω Θεο κ ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΑ να ειναι παντα καλα τα παιδακια μας,..κ αυτο που μπορει να εχουμε πταισμα ειναι...αλλου ειναι τα προβληματα..

με περιμενες ε??τι καθεσαι κ βλεπεις μαρη???φρικαρεςς εντελως??χαλαρωσε και δεν ειναι τιποτα..αλλα και να ειναι..μπορει να μη χρειαστει χειρουργειο γιατι ΑΝ ΕΙΝΑΙ-ειναι τοσο ελαφρια μορφη που δεν θα υπαρχει κινδυνος να πειραξει νευρα λογω πιεσης...σε παρακαλω...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

απο οτι καταλαβα ΕΥΗΓ δηλαδη μονο χειρουργειο ειναι η Λυση?απο ποια ηληκια ομως κ μετα χειρουργουν?ο Στρατο ποσο ηταν?1?

αν βλεπουν οτι οι πηγες και οι ραφες ειναι ανοιχτες και στραβο να ειναι το κεφαλακι δε το χειρουργουν γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να πιεστει ο εγκεφαλος λογω πιεσης του κρανιου,,,διορθωνει μονο του καθως μεγαλωνει εστω κ λιγο...μονο οταν βλεπουν κλιστες ραφες χειρουργουν..κι αυτο το βλεπουν με το ματι σε περιπτωσεις οπως του στρατου που εκανε κρα-καναμε μονο ακτινογραφια για επιβεβαιωση,η με αξονικη και μαγνητικη...χειρουργουν 4-6 μηνων ιδανικοτερα...οσο μεγαλωνει πιο δυσκολη η εγχειρηση γιατι σκληραινει κρανιο...εμεις ειμασταν 9 μηνων....γιατι επιμενεις ομως?κι εγω η ηλιθια τι σου απανταω??οσο το σκεφτεσαι ττοσο περισσοτερο θα κολας....πιστεψε με...τοχω περασει ....

κ ο Θανος μου ειπε να μη το σκεφτομαι γιατι κανω χαλια κ εσας...μπουχαχαχα..σας συμπαθει ο μπουρτζοβλαχος..γιατι εχω σταματησει να τον βρηζω που κοιμαται ιδια ωρα με μωρα...το ξερω οτι το εχεις περασει..για αυτο σε πρηζω...θα παρω Τριτη τηλ.παιδιατρο να παμε αυτη ή την αλλη βδομαδα....να ξεμπερδευω..

παω για υπνο...αυριο πρεπει να ταισω τα μωρα στην ωρα τους..και μαλλον πρεπει να τα δει γιατρος παλι...φτου...ο βηχας δε σταματα και οι μυξες...και το απογεμα εχω ορθοπεδικο!!!

κιμη please do not panic...ολα θα πανε καλα...

καλη σας νυχτα!!

κ ο Θανος μου ειπε να μη το σκεφτομαι γιατι κανω χαλια κ εσας...μπουχαχαχα..σας συμπαθει ο μπουρτζοβλαχος..γιατι εχω σταματησει να τον βρηζω που κοιμαται ιδια ωρα με μωρα...το ξερω οτι το εχεις περασει..για αυτο σε πρηζω...θα παρω Τριτη τηλ.παιδιατρο να παμε αυτη ή την αλλη βδομαδα....να ξεμπερδευω..

ΔΕ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ!!!!καθε αλλο...χαιρομαι να μοιραζεται καποιος την αγωνια του με μενα ιδιαιτερα τη στιγμη που μπορω ετω κ λιγο να βοηθησω...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ...ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....εγω εκανα και χειροτερα...

Διαφημίσεις

ΔΕ ΜΕ ΠΡΗΖΕΙΣ!!!!καθε αλλο...χαιρομαι να μοιραζεται καποιος την αγωνια του με μενα ιδιαιτερα τη στιγμη που μπορω ετω κ λιγο να βοηθησω...ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ...ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....εγω εκανα και χειροτερα...

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ...ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ....εγω εκανα και χειροτερα...

Πεστα ρε Λιτσακι πεστα..... χρυσοστομη. Ρε κιμι παω στοιχημα οτι τσαμπα αγχωνεσαι και κατι ακομα εγω χαιρομαι αφανταστα που σας βρηκα το ειπα και ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ γιατί είστε μεγαλο στηριγμα και υπεροχη παρεα

Με σφραγιδες απο τους γιατρους? Πηρες εσυ βιβλιαρια κανονικα και τα στοιχεια ολα επανω ημερομηνια γεννησης και τα σχετικά αν ναι να παω να παρω και εγω....Γιατι εγω εχω απο τη διευθυνση υγειυνης αλλα δεν εχει σφραγιδες των γιατρων του μαιευτηριου. Παω να ταισω τη μικρη και επανερχομαι

τα συμπληρωσε ολα η παιδιατρος μας απο τα χρτια που ειχα.τον δεκεμβριο τα πηρα..

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...