Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αααααα.........εχεται αλλο συστημα εχεις.Εμεις εχουμε τεβε και οταν πηγα τα χαρτια επιτοπου το βαλανε στο βιβλιαριο μου.

ω ναι!!!κατευθειαν!!!ακομα δεν ειχαν κλεισει 24 ωρες ζωης!!!!!!!!

fCS8p3.png

ΕΛΕΝΗ1 εμεις εχουμε το συστημα..αφου δεν μας ξεκουναει κανεις απο καρεκλα γιατι να δουλεψουμε????

ΜΕΦΗ σε ειδα σε φωτο.σου αρεσουν οι φραουλες πονηρουλα????

Τί ετοιμάζεσαι να ανεβάσεις πάλι;;;;

Ο μπουρτζοβλαχος νομιζει οτι ειναι στην εφηβεια κ χλαπακιαζει μια γαβαθα γαλα με δημητριακα το πρωι.και αλλη μια το βραδυ..αλλα πινει ΝΟΥΝΟΥ family το καμαρι μου...ααα τα Σ/Κ βαζει μπονους τα ΜΙΡΑΝΤΑ του ΤΑΛΙΜΠΑΝ κ τα κανει αχταρμα.ενα ξερασμα..γινεται η γαβαθα σαν αυτα που ριχνει θεια μου στις κοτες...αμα παρω ΧΕΜΟ για ταλιμπαν στανταρ θα βαζει και 2-3 κουταλιες να το κανει σοκολατουχο...θα ξερασω βραδυατικα.

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_1720.html

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΜΕΦΗΣ..

Χα χα χα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:Γελάσαμε και σήμερα βρε.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:Το ήξερα.

Εισαι ανπαιχταμπλ............... Τελος.............

Ναι δώς της και σύ θάρρος.Που ολή την ωρα κάθεται και διαβάζει τροκτικό γιατί προέρχεται και η ίδια από την ίδια ράτσα και το ανοίγει γιατί νομίζει οτι είναι της οικογενείας.

ηρθα κι εγω...

Συμπεθερα, μια που εισαι εσυ μεσα, για να σε ρωτησω: οταν θα δινουμε μοσχαρακι στα λουκουμακια μας, γινεται να το βραζουμε τη μια μερα και να το κραταμε στη καταψυξη για 3-4 μερες, ή χανονται ολες οι βιταμινες;;;;

Και μετα, οτν θα σταματησουμε να τη δινουμε βρασμενο νερο, κανει να της δινουμε εμφιαλωμενο;;;

Τί λες εσυ για ολα αυτα τα φλεγοντα ζητηματα;;;;

Μπραβο στο Γιαννακη σου, εννοειται οτι θα ηταν το ομορφοτερο στη πλατεια και στα περιξ!!!

Επειδη δεν θα τρωει μονο μοσχαρι αλλα και κοτοπουλο και αργοτερα και ψαρι (θα σου πω τι εκανα εγω) μαγειρευεις μια μερα μοσχαρι για δυο γευματα και την αλλη μερα τρωει το χθεσηνο και μετα μαγειρευεις κοτοπουλο για δυο γευματα κτλ....πχ δευτερα μαγειρεμα για δευτερα και τριτη.........τεταρτη μαγειρεμα για τεταρτη -πεμπτη ..........κτλ

τωρα και να το βαλεις καταψυξη δεν παθαινει τιποτα.

Νερο εγω δινω απο την βρυση αλλα τωρα θα δωσω εμφιαλωμενο γιατι η βρυση μας εχει αρχισει και βγαζει κατι μαυρακια κατα καιρους και φοβαμε.............το νερο ομως ξαναλεω οτι το φορτωνουμε απευθειας απο το εργοστασιο στο λουτρακι και δεν εχει μεινει καθολου στον ηλιο!!!

με καλυψε η προλαλησασα...

και εγω μπλκονι ειμαι αλλα το καθιερωσα...

ΕΛΕΝΗ1 εγω 9.30 τα βαζω κ τα 2 και ξυπνανε 8.00..

τη μπεμπονα θα την παω στανταρ αν κ εβγαλα πορισμα μονη μου..μαλλον θα της βαλουν κατι σαν κρανος..ειδα φωτογραφιες....δεν πειραζει οτι πρεπει να γινει θα γινει..

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΟΤΕ δεν αφησα τον Χρηστο ή το μωρο να κλαψει κ δεν το μετανιωσα...ειχα διαβασει οτι δεν πρεπει να αφηνουμε τα μωρα να κλαινε γιατι τους δημιουργειται αισθημα ανασφαλειας..εμενα δε θυμαμαι να εκλαψε κανενα απο τα 2 για πανω απο 2 λεπτα κ να μην παω..για αυτο υποθετω οτι δεν κλαινε γενικα..

λοιπον μη σε πω καμια βαρια κουβεντα...στο παιδων χλωμο να σας βαλουν κατι τετοιο..η πιθανοτητα ειναι ακρως ελαχιστη!!!αυτα τα βαζουν κυριως εξωτερικο και εδω στο μητερα που κανουν τετοιες εγχειρησεις κατι γλοιωδης τυποι που δε σου τους συνηστω καθολου...ξεκολα τα μυαλα σου...ασε τα σαιτ και πανε στο γιατρο που ΜΟΝΟ εκεινος ξερει...
λοιπον εχει στεφανιαια πλαγιοκεφαλεια...

http://www.plagiocefalia.com/gr/deformitats/complexPos.html

αλλα δεν ειναι σε τετοιο μεγεθος..εμας ειναι στρογγυλο το κεφαλακι..απλα σημερα που οληηηη μερα την κοιταζα ειδα οτι μπορει να γερνει λιγο προς δεξια..

εμεις ειχαμε τη σκαφοκεφαλια..
αααα κ το καλυτερο κ να θελω δε μπορω να παω ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ............!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩ....συγνωμη ΕΛΕΝΗ1....

αυριο θα παει Θανος να τους βρισει κ να τους πει οτι το χρειαζομαστε αμεσα γιατι μονο ετσι δουλευουν τα ζωα..

μπορεις για επισκεψη στα και χωρις βιβλιαριο...παρε το γιατρο κ θα σου πει πως..

τωρα ξεμπερδεψα απο ολα και ειμαι ψοφια..

νεωτερα για το πριβε μας αυριο...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Τζία,οι βιολογικές της Χολ γιατί δεν είναι εγκεκριμένες από το υπουργείο;;;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ....μπορει να παιζονται παιχνίδια...σίγουρα ομως θα ειναι εγκεκριμενη σε άλλες χωρες

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...