Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

μα 5 μηνες χωρις βιβλιαριο????δε με νοιαζει τα λεφτα για τα εμβολια..κ τις επισκεψεις..απλα ποσο μα%^&%κες μπορει να ειναι μερικοι βολεμενοι.....δεν εχουν φιλοτιμο..βιβλιαριο υγειας ειναι..

ελενη1 εσεις με τα ούλα πως πάτε? σε δαγκώνει καθόλου?

α ριζελευρο του δινεις?

Οταν εχει ζορια μου δινει κατι γερες δαγκες.........

του δινω βαννιλια νουνου και φρουτα -μηλο-αχλαδι-μπανανα.......εκανε να την καταφερει την βαννιλια 15 μερες..........no πίνω,φτίνω:tongue:

μα 5 μηνες χωρις βιβλιαριο????δε με νοιαζει τα λεφτα για τα εμβολια..κ τις επισκεψεις..απλα ποσο μα%^&%κες μπορει να ειναι μερικοι βολεμενοι.....δεν εχουν φιλοτιμο..βιβλιαριο υγειας ειναι..

Γιατι καλε τοσο καιρο δεν το εχετε βαλει το παιδι στο βιβλιαριο σας?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

εμενα παντως ρυζαλευρο δε μου εδωσε..κατευθειαν βανιλια..

αααα κ οσο για γαλα μου εδωσε οκ να πιει φρεσκο ΟΛΥΜΠΟΣ...κ στην αναγκη να του βαζω ΧΕΜΟ..

για τον ταλιμπαν φαντάζομαι μιλάς

byXKp2.png

Εγω παντως αν δεν ειχα παει στη Διευθυνση Υγειυνης στη Θεσσαλονικη ακομα δεν θα ειχα βιβλιαριο. Και η αλλη η μακακια ειναι οτι πρεπει να κουβαλαω κατι φωτοτυπιες που μου ειχαν δωσει οι του Γενεσις. Σκεφτομαι ομως να παω και να ΑΠΑΙΤΗΣΩ να μου βαλουν σφραγιδες και υπογραφες για να μην κοβαλαω και τις φωτοτυπιες οπου παω...

Οταν εχει ζορια μου δινει κατι γερες δαγκες.........

του δινω βαννιλια νουνου και φρουτα -μηλο-αχλαδι-μπανανα.......εκανε να την καταφερει την βαννιλια 15 μερες..........no πίνω,φτίνω:tongue:

να δω η δικια μου τι θα κάνει...που θα της δωσω τη βιολογικη που ειναι καραάνοστη...

που ειναι η αλέκα να μας πει τι προσφερει το ριζάλευρο....εξαφανιστηκε σημερα....λετε να την μαζέψανε τελικά?

byXKp2.png

ΕΛΕΝΗ1 τι εννοεις????μολις γεννηθηκε μωρο πηρε τα απαραιτητα ο Θανος κ πηγε υγειονομικο μοναδας του,τα κατεθεσε για να βγει το βιβλιαριο..ε ακομα περιμενουμε.....ειναι να μη τα παρω κ παω στο ΓΝΑ....

Διαφημίσεις

να δω η δικια μου τι θα κάνει...που θα της δωσω τη βιολογικη που ειναι καραάνοστη...

που ειναι η αλέκα να μας πει τι προσφερει το ριζάλευρο....εξαφανιστηκε σημερα....λετε να την μαζέψανε τελικά?

Η γευση δεν παιζει ακομα .....οποτε θα το φαει εν τελη

Η αλλη την γλυτωσε εχει δωσει το παρον πιο νωρις....θα κοιματε σε κανα καναπε παλι

και εγω μπλκονι ειμαι αλλα το καθιερωσα...

ΕΛΕΝΗ1 εγω 9.30 τα βαζω κ τα 2 και ξυπνανε 8.00..

τη μπεμπονα θα την παω στανταρ αν κ εβγαλα πορισμα μονη μου..μαλλον θα της βαλουν κατι σαν κρανος..ειδα φωτογραφιες....δεν πειραζει οτι πρεπει να γινει θα γινει..

Το μυαλό σου και μια λίρα.Ρε Μαρία(γιατί σου μιλάω σοβαρά τώρα) η Εφη πριν ένα χρόνο στράβιζε το μάτι της και από αυτά που διάβασα έβγαλα το π΄΄ορισμα οτι έχει κ..... στον εγκέφαλο.Εγώ φοβόμουν να κάνω παιδί τόσα χρόνια από αυτά που διάβαζα στο νετ για τον θυροειδή.Πώς βγάζεις έτσι ευκολα συμπεράσματα;;;;;

λοιπον εχει στεφανιαια πλαγιοκεφαλεια...

http://www.plagiocefalia.com/gr/deformitats/complexPos.html

αλλα δεν ειναι σε τετοιο μεγεθος..εμας ειναι στρογγυλο το κεφαλακι..απλα σημερα που οληηηη μερα την κοιταζα ειδα οτι μπορει να γερνει λιγο προς δεξια..

Δεν πάς καλά!!!Εγώ τόση ώρα την κοιτάω και δεν φαίνεται κάτι.Πάρε το μωρό και πηγαινέ το σε γιατρό μέσα στη βδομάδα και μετά πήγαινε και στον δικό σου τον ψυχιατρο να σου ξαναγράψει την αγωγή που διέκοψες.Μαρή δεν έχει κάτι το μωρό και αν έχει σίγουρα δεν είναι αυτό που λές.

Γιατί σας άργησαν το βιβλιάριο;;;

ΕΛΕΝΗ1 τι εννοεις????μολις γεννηθηκε μωρο πηρε τα απαραιτητα ο Θανος κ πηγε υγειονομικο μοναδας του,τα κατεθεσε για να βγει το βιβλιαριο..ε ακομα περιμενουμε.....ειναι να μη τα παρω κ παω στο ΓΝΑ....

Αααααα.........εχεται αλλο συστημα εχεις.Εμεις εχουμε τεβε και οταν πηγα τα χαρτια επιτοπου το βαλανε στο βιβλιαριο μου.

Ο μπουρτζοβλαχος νομιζει οτι ειναι στην εφηβεια κ χλαπακιαζει μια γαβαθα γαλα με δημητριακα το πρωι.και αλλη μια το βραδυ..αλλα πινει ΝΟΥΝΟΥ family το καμαρι μου...ααα τα Σ/Κ βαζει μπονους τα ΜΙΡΑΝΤΑ του ΤΑΛΙΜΠΑΝ κ τα κανει αχταρμα.ενα ξερασμα..γινεται η γαβαθα σαν αυτα που ριχνει θεια μου στις κοτες...αμα παρω ΧΕΜΟ για ταλιμπαν στανταρ θα βαζει και 2-3 κουταλιες να το κανει σοκολατουχο...θα ξερασω βραδυατικα.

Εγω παντως αν δεν ειχα παει στη Διευθυνση Υγειυνης στη Θεσσαλονικη ακομα δεν θα ειχα βιβλιαριο. Και η αλλη η μακακια ειναι οτι πρεπει να κουβαλαω κατι φωτοτυπιες που μου ειχαν δωσει οι του Γενεσις. Σκεφτομαι ομως να παω και να ΑΠΑΙΤΗΣΩ να μου βαλουν σφραγιδες και υπογραφες για να μην κοβαλαω και τις φωτοτυπιες οπου παω...

απο το γεννεσις λες για το βιβλιαρειο υγειας?γιατι αυτα εχουν ερθει....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...