Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ευχαριστω κοριτσια!!!

Εγω κοβω απο το κομπιουτερ Δ/Α για καθε μηχανημα ξεχωριστα και φορτωνονται τα προιοντα στο αυτοκινητο και πανε αλλα καποιες φορες μπορει ενα μηχανημα να μην εχει πουλησει οτι του εκοψα εγω και να μην χωρανε τα προιοντα η καποιο αλλο να εχει ξεπουλησει και να μην φτανουν αυτα που εχω κοψει.........ετσι στο τελος γινονται λάθη ......

Θελω να κοψω λοιπον συγκεντρωτικο προς το αυτοκινητο και να κοβει ο οδηγος τι βαζει σε καθε μηχανημα...............

Η ταμειακη μου ΔΕΝ εχει πουθενα την λεξη συγκεντρωτικο.......πως στο καλο θα το κοψω...?

παντως νομιζω οτι κ σαν χειρογραφο να πεις, δεν πωλειται ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ Δ.Α.. αυτο χρησιμοποιειται για την εξυπηρετηση εμπορων.

δεν υπαρχει καποιος τιτλος παραστατικου ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ εννοω.. τι να πω...

πως τα κοβεις? ανα τεμαχιο ή κουτα?

αφου κοβεις απο κομπιουτερ τι σχεση εχει η ταμειακη? για την αξια εννοεις?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αλλαζω θεμα..αν τελειωσατε με λογιστικα...

τα βιολογικα απο τις λαικες τα εμπιστευεστε??εγω τα κοροιδευα αλλα διαβασα κατι στο τρωκτικο κ λεω να παω να παιρνω φρουτα απο εκει...για μωρα.

κιμι μου σε καταλαβαινω....και εγω θα το εψαχνα στη θεση σου..και αν ειναι ετσι πως το λες ...που μακαρι να μην ειναι.... καλύτερα να το δειτε τωρα που μπορει οπως λεει και το σαϊτ να θεραπαευτει με ορθοπεδικες και οχι με χειρουργικες μεθοδους...στον καρδιτσιωτη τα εδειξες????

byXKp2.png

σας παραπεμπω στη φωτογραφια 6 απο το αλμπουμ μου να δειτε κ εσεις οτι εχω δικιο..βεβαια εχει γυρισει την κεφαλα ηδη απο τη μερια που μαλλον εχει το προβλημα..αλλα φαινεται.η φωτο που καθεται στο ρηλαξ η ολοσωμη ειναι

Επειδη ειδα τη σελιδα που εβαλες, εχεις δικιο δεν ειναι τοσο εντονο της τσαπερδονας σου και πραγματικα αν και κτηνιατρος κορυφαιος καλα τα πας.... Σοβαρα τωρα ακομα και να εχει πλαγιοκεφαλια ειναι πολυ μικρο το ποσοστο της δικιας σου και ελπιζω να μην εχει καθολου. Αλλα ακομα και κρανος να της βαλουνε οπως ειπες και εσυ οτι ειναι να γινει, να γινει και να τελειωνετε μια ωρα γρηγοροτερα! Τι διαβασες στο τρωκτικο για πες μας και εμας να μαθαινουμε...

τα βιολογικα απο τις λαικες τα εμπιστευεστε??εγω τα κοροιδευα αλλα διαβασα κατι στο τρωκτικο κ λεω να παω να παιρνω φρουτα απο εκει...για μωρα.

εγω πέρνω...να σου πω την αλήθεια εχουν πιστοποιήσεις..βεβαια και οι οργανισμοι πιστοποιήσεων στην ελλάδα ειναι για μενα υπο αμφισβήτηση....παντου υπάρχουν ανθρωποι που χρηματιζονται.....ειναι αρκετά ακριβά...πχ 4 ευρώ τα μήλα..ειναι ομως πολύ πιο γευστικά

εγω προσεχω τον τοπο παραγωγής...πχ δεν ψωνιζω από παραγωγούς από μαραθωνα και ορωπό...προτιμώ τήνο, κρητη, γαλατά, βεροια κλπ

byXKp2.png

Διαφημίσεις

δεν ξερω... για το κεφαλακι εννοω... νομιζω οτι ΕΣΥ το παρατηρεις καλυτερα απο ολες μας... σα να μου φαινεται κατι, απλα δεν θελω να το βαλω στο μυαλο μου τωρα. δεν ειμαι κ ειδικος, κ μη λεμε χαζομαρες κ σε αγχωνουμε τωρα. στο σιτε που εδειξες ενα μωρο με πισω μερος κεφαλιου μου θυμιζει το μπεμπονι μου. ολοι λενε για ηπειρωτικο κεφαλι... να αγχωθω κ γω τωρα???? μακαρι να ειναι της γεννας. παρε αυριο τηλ. να δουμε ποτε θα σου κλεισει ραντεβου κιολας.

να παιρνεις βιολογικα... συμφωνω!

παω να τη πεσω...

δεν ειμαι καλα, αρρωσταινω οπου να'ναι (τσουζουν ματια, ποναει λαιμος, μια βαρεμαρα). αδιαθετησα κιολας, 10 μερες πριν (υγεια!!! καλυτερα απο το να ειμαι τουμπανο καθε τρεις κ λιγο!)...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι τα εδειξα κ μου λεει δεν ειναι ετσι η μπεμπονα..το ξερω οτι δεν ειναι τοσο πολυ αλλα οσο κ να ναι..αμα το προλαβουμε μπορει να γλυτωσουμε χειρουργεια..

ΑΑΑΑ δε θελω να με βλεπετε σαη καιλαντερ αλλα ανυσηχω κ αν δεν τα πω σε σας..που να τα πω???

ναι τα εδειξα κ μου λεει δεν ειναι ετσι η μπεμπονα..το ξερω οτι δεν ειναι τοσο πολυ αλλα οσο κ να ναι..αμα το προλαβουμε μπορει να γλυτωσουμε χειρουργεια..

ΑΑΑΑ δε θελω να με βλεπετε σαη καιλαντερ αλλα ανυσηχω κ αν δεν τα πω σε σας..που να τα πω???

αααα... μην εισαι χαζο τωρα!!!! να μαζευτουμε εδω ολες, να κανουμε ενα ιατρικο συμβουλιο, λιγο η μια, λιγο η αλλη, κουκλα θα τη κανουμε!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_5255.html

αυτο διαβασα..θα ξεκινησω κ εγω..δε με πειραζει ποσο κανουν..απο που να φυλαχτουμε ρε παιδια???ποσο δυσκολο ειναι να εχεις παιδια σημερα?

Διαφημίσεις

παω να τη πεσω...

δεν ειμαι καλα, αρρωσταινω οπου να'ναι (τσουζουν ματια, ποναει λαιμος, μια βαρεμαρα). αδιαθετησα κιολας, 10 μερες πριν (υγεια!!! καλυτερα απο το να ειμαι τουμπανο καθε τρεις κ λιγο!)...

καληνυχτα...μάλλον σε κόλλησε ο νικηφοράκος...προσοχή για το μπεμπόνι

byXKp2.png

αααα κ το καλυτερο κ να θελω δε μπορω να παω ΠΑΙΔΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ............!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩ....συγνωμη ΕΛΕΝΗ1....

αυριο θα παει Θανος να τους βρισει κ να τους πει οτι το χρειαζομαστε αμεσα γιατι μονο ετσι δουλευουν τα ζωα..

καληνυχτα κοριτσαρες!!!!!!!!!!!!!!!!

φευγω, μη σας κολλησω κ τπτ!!

Καληνυχτα κοριτσάκι και περαστικα !!!

(ολα απο κομπιουτερ κοβονται...... μην με κραξουν οι αλλες)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...