Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, MK2012 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια. Νέος κύκλος ξεκινά και η προσπάθεια συνεχίζεται.. Μόλις βγήκαν οι αιματολογικές με Ε2 57 και FSH 10,7.  Ελαφρώς καλύτερη  FSH από τον προηγούμενο μήνα αλλά λίγο πιο αυξημένη Ε2. Περιμένω οδηγίες από τον γιατρό..

Expand  

Νομίζω είσαι καλά! Καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγω μπλκονι ειμαι αλλα το καθιερωσα...

ΕΛΕΝΗ1 εγω 9.30 τα βαζω κ τα 2 και ξυπνανε 8.00..

τη μπεμπονα θα την παω στανταρ αν κ εβγαλα πορισμα μονη μου..μαλλον θα της βαλουν κατι σαν κρανος..ειδα φωτογραφιες....δεν πειραζει οτι πρεπει να γινει θα γινει..

ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΠΟΤΕ δεν αφησα τον Χρηστο ή το μωρο να κλαψει κ δεν το μετανιωσα...ειχα διαβασει οτι δεν πρεπει να αφηνουμε τα μωρα να κλαινε γιατι τους δημιουργειται αισθημα ανασφαλειας..εμενα δε θυμαμαι να εκλαψε κανενα απο τα 2 για πανω απο 2 λεπτα κ να μην παω..για αυτο υποθετω οτι δεν κλαινε γενικα..

Ερωτηση για λιγους...............

το συγκεντρωτικό δελτιο αποστολής πρεπει υποχρεωτικα να ειναι διαφορετικο απο το απλο δελτιο αποστολής???

Δλδ.......αν κοψω ενα απλο δελτιο αποστολης προς το αυτοκινητο και ο οδηγος κοβει σε καθε σημειο που παει άλλο δελτιο με τι αφηνει ειναι λάθος?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

eleni1 είπε:

το συγκεντρωτικό δελτιο αποστολής πρεπει υποχρεωτικα να ειναι διαφορετικο απο το απλο δελτιο αποστολής???

Δλδ.......αν κοψω ενα απλο δελτιο αποστολης προς το αυτοκινητο και ο οδηγος κοβει σε καθε σημειο που παει άλλο δελτιο με τι αφηνει ειναι λάθος?

δεν καταλαβα θα κοβεται 2 δελτια αποστολης????ενα εσυ με ολα τα πραγματα και μετα ο οδηγος οτι αφηνει ξεχωριστο???

και η αποθηκη σου????θα ειναι σαν να φευγουν 2 φορες απο μεσα.

fCS8p3.png

kimi είπε:
κα

τη μπεμπονα θα την παω στανταρ αν κ εβγαλα πορισμα μονη μου..μαλλον θα της βαλουν κατι σαν κρανος..ειδα φωτογραφιες....δεν πειραζει οτι πρεπει να γινει θα γινει..

και πιο ειναι το πορισμα ντοκ> γιατι εδω μας γραφεις μονο τη θεραπεία...

eleni1 είπε:

ελενη δε νομιζω να μπορεις να κοψεις δελτιο με προορισμό το αυτοκινητο...το αυτοκινητο δεν ειναι προορισμός....

byXKp2.png

Διαφημίσεις

tzia είπε:
και πιο ειναι το πορισμα ντοκ> γιατι εδω μας γραφεις μονο τη θεραπεία...

ελενη δε νομιζω να μπορεις να κοψεις δελτιο με προορισμό το αυτοκινητο...το αυτοκινητο δεν ειναι προορισμός....

+αυτο που λεει η τζια

fCS8p3.png

eleni1 είπε:

θα σου πω τι εχω δει στην εταιρεια μας.

μια εταιρεια που ειναι ΑΕ εχει αναλυτικη αποθηκη υποχρεωτικα. οι μικροτερες εταιρειες ή οι εμποροι εχουν 1 ΔΑ. οι μεταφορεις που φερνουν προς τα εμας, γραφουν πανω συγκεντρωτικα 7 κολλα πχ. κ τελος. πισω συναπτουν το τιμολ. της εταιρειας που παραδιδουν κ οτι συνοδευτικα χαρτια χρειαζονται.

αν οι οδηγοι ειναι κ επιτηδευματιες με δικο τους ΑΦΜ πρεπει να κοψουν δικο τους ΔΠΠ, κ μετα να κανουν την αποστολη. οπως τους εχει πει ο λογιστης τους. αν ειναι δικοι σας εργαζομενοι, νομιζω οτι ειναι παντα καλυτερο να γραφεις αναλυτικα, για σας περισσοτερο (για τσεκαρισμα κ για τυχον ελεγχο (μακρυα...))

για πιο εγκυρες πληροφοριες συζυγος Μητσακιου.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

mary77 είπε:
δεν καταλαβα θα κοβεται 2 δελτια αποστολης????ενα εσυ με ολα τα πραγματα και μετα ο οδηγος οτι αφηνει ξεχωριστο???

και η αποθηκη σου????θα ειναι σαν να φευγουν 2 φορες απο μεσα.

Ναι,

Το αυτοκινητο θα εχει δικη του ταμειακη δεν ξανααφαιρουνται τα προιοντα............

Ρωταω γιατι η ταμειακη που δουλευομε εχει ενα καρο πραγματα αλλα οχι συγκεντρωτικο...

kimi είπε:

Ειχαμε μια γιατρό αποκτησαμε και αλλη τωρααααααααα..... Αντε μαρη που ακομα ψαχνεις δεν ειναι τπτ..... ελπιζωωωωωωωωωω.........

λοιπον εχει στεφανιαια πλαγιοκεφαλεια...

http://www.plagiocefalia.com/gr/deformitats/complexPos.html

αλλα δεν ειναι σε τετοιο μεγεθος..εμας ειναι στρογγυλο το κεφαλακι..απλα σημερα που οληηηη μερα την κοιταζα ειδα οτι μπορει να γερνει λιγο προς δεξια..

Διαφημίσεις

kimi είπε:

αλλα δεν ειναι σε τετοιο μεγεθος..εμας ειναι στρογγυλο το κεφαλακι..απλα σημερα που οληηηη μερα την κοιταζα ειδα οτι μπορει να γερνει λιγο προς δεξια..

κοιτα να δεις πανε την οπωσδηποτε στον γιατρο γιατι θα χαζεψεις στο τελος!!!!!!!

ακου την κοιταζε ολη μερα:shock::shock::shock::shock::shock:

fCS8p3.png

εγω τωρα παιρνω ειδικοτητα στις κεφαλες....διδακτωρ στον τομεα μου ειναι η ΕΥΗΓ...

Η ΑΛΕΚΑ ειναι παιδιατρος..

η ΜΑΡΙΑΝΘΗ συμβουλος θηλασμου.

η ΤΖΙΑ γιατρος του ερωτα.

η ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ ΩΡΛ.

η ΜΕΦΗ αλλεργιολογος

ααα ειμαι κ κορυφαια κτηνιατρος...

tzia είπε:

omorfakia είπε:
θα σου πω τι εχω δει στην εταιρεια μας.

μια εταιρεια που ειναι ΑΕ εχει αναλυτικη αποθηκη υποχρεωτικα. οι μικροτερες εταιρειες ή οι εμποροι εχουν 1 ΔΑ. οι μεταφορεις που φερνουν προς τα εμας, γραφουν πανω συγκεντρωτικα 7 κολλα πχ. κ τελος. πισω συναπτουν το τιμολ. της εταιρειας που παραδιδουν κ οτι συνοδευτικα χαρτια χρειαζονται.

αν οι οδηγοι ειναι κ επιτηδευματιες με δικο τους ΑΦΜ πρεπει να κοψουν δικο τους ΔΠΠ, κ μετα να κανουν την αποστολη. οπως τους εχει πει ο λογιστης τους. αν ειναι δικοι σας εργαζομενοι, νομιζω οτι ειναι παντα καλυτερο να γραφεις αναλυτικα, για σας περισσοτερο (για τσεκαρισμα κ για τυχον ελεγχο (μακρυα...))

για πιο εγκυρες πληροφοριες συζυγος Μητσακιου.

Ευχαριστω κοριτσια!!!

Εγω κοβω απο το κομπιουτερ Δ/Α για καθε μηχανημα ξεχωριστα και φορτωνονται τα προιοντα στο αυτοκινητο και πανε αλλα καποιες φορες μπορει ενα μηχανημα να μην εχει πουλησει οτι του εκοψα εγω και να μην χωρανε τα προιοντα η καποιο αλλο να εχει ξεπουλησει και να μην φτανουν αυτα που εχω κοψει.........ετσι στο τελος γινονται λάθη ......

Θελω να κοψω λοιπον συγκεντρωτικο προς το αυτοκινητο και να κοβει ο οδηγος τι βαζει σε καθε μηχανημα...............

Η ταμειακη μου ΔΕΝ εχει πουθενα την λεξη συγκεντρωτικο.......πως στο καλο θα το κοψω...?

kimi είπε:

Ε... ΟΧΙ....:shock:

σας παραπεμπω στη φωτογραφια 6 απο το αλμπουμ μου να δειτε κ εσεις οτι εχω δικιο..βεβαια εχει γυρισει την κεφαλα ηδη απο τη μερια που μαλλον εχει το προβλημα..αλλα φαινεται.η φωτο που καθεται στο ρηλαξ η ολοσωμη ειναι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...