Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, μετά από ωοληψία παίρνετε κάποια αντιβίωση για λίγες μέρες; Αν ναι ποια; Ευχαριστώ 

Εμένα με βάζανε όρο και μετά την ωοληψια μου έλεγαν μόνο κανένα ντεπον να πάρω αν πονέσω, αλλά δεν είχα ποτέ θέμα 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααααχχχχ, εχουμε ακομα καιρο μεχρι τοτε!!

Τί;;; Πατε εσεις κατευθειαν στο εργοστασιο;;; Τα παιρνετε απο κει και λογω δουλειας;;

Δηλαδη, για το κρεας λες να τρωει 2 μερες συνεχομενες κρεας, μετα κοτα κτλ!!!

merci!!!

ήρρρρθαααααα....ωραια περασαμε, αντε και στα δικα μας....ευτυχως ο μιξρος ειναι της εξοδου και δεν με πολυταλαιπωρει

Καλημερααααααα!!!!!

Μπραβο Αλεκα!!!!!

για το φορεμα? καλε..ελαστικο ειναι....:oops:

αααα!δεν σας είπα ....εκανα 2 τσιγάρα,δεν κρατηθηκα η γομάρα με βλέπω να το ξαναρχίζω κανονικά!

και εγω σε βλεπω...απο την αρχη σε εβλεπα χαχα

Αλεξ μου την εχεις δωσει αφανταστα λεμεεεεεεεεεεε! Ολο ειμαι χαλια και ειμαι χαλια και ερχεσαι Κυριακατικα και μας πετας ετσι απλα στα μουτρα οτι θα φορεσεις ρουχα που φορουσες 3 μηνων εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!! Αι χασου μαρη πια γιατι τα τσιγαρα 10-10 θα αρχισω να τα καπνιζω απο τα νευρα μου...... Το παιδι μου ξερω πως ειναι ροκ αλλά καποιες φορες θα πρεπει να υποκυπτει κιολας ετσι δεν ειναι? Η και εδω διαφωνεις? Με χ@σω.............

εγω καλη μου τριων μηνω εγκος ειχα παρει 6-8 κιλα.....δεν ημουν σαν και εσας. και επειδη οντως καπου τοσα κιλα μου εχουν μεινει αλλα ως τωρα φαινονμουν πιο χοντρη, τωρα χαιρομαι απλα που δεν φαινομαι για πολυ παραπανω....μαλλον μαζευω...

Για τα παιδια δεν ξερω...εγω δεν υπηρξα καλο παιδι αλλα ημουν ευτυχισμενη...διαλεγεις και παιρνεις:cool:

καλημερα!!!!!!!ηρθα επιτελους!!!

μετα απο τοσες μερες απουσιες και στερητικου συνδρομου!!!οχι για πολυ βεβαια!απο το βραδυ ομως θα μαι δικια σας!παρασκευη ειχαμε τη γιορτη χθες ενα γαμο και σημερα ενα εξω απο δω.....ενας φιλος του γιωργου....

αυτα !!!στη γιορτη περασαμε πολυ ωραια!!!!δεν ηρθαν ολοι ομως και εμεινε πολυ φαγητο!!!ερχεσται???

ο γαμος χθες ωραιος!!εγω ομως αυπνη!!!!

κανα νεο μπορω να μαθω γιατι δε προλαβαινω να διαβασω???

ποιον γαμο καλε?? όχι τον δικο σου φανταζομαι γιατι αν κρινω ποσο εντυπωσιασμενη εισαι με το νυφικο, πολυ σε φοβαμαι ότι απλα τον εκανες και μας το λες :P

Για οσες θελετε να γελασετε....... Στις φωτογραφιες μου δειτε την να τρωει φρουτοκρεμα..... Η φατσα της τα λεει ολα........ Αλλα η ατιμη την τρωει ολη και μετααααααααα το σκ@το παει συννεφο...........

κουκλι ειναι....

ΑΛΕΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ.

τι αδυνατη μαρη?? απλα όχι χοντρελα..θα βαλω φωτο να καταλαβεις...

Αντε μπραβο ρε Αλέκα......κοντευει η ωρα που θα σε κοψω απο φιλεναδα:tongue::tongue:

χαζο! :tongue: τι εγινες εσυ μαρη? ακομη μετρας? αλλα καλυτερα μη γραψεις;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Μαριανθη,

Και εμενα ξυπναει 2-3 φορες την νυχτα και με εχει ξεκάνει αλλα εγω εκει ......βραχος!!!!

Θα μεγαλωσουν και θα κοιμουνται ολη νυχτα....... που θα παει!!!!

Με τα παιδια γενικα δεν υπαρχουν κανονες,η καθε μανουλα μεγαλωνει το παιδακι της οπως εκεινη νομιζει καλητερα και το καθε παιδακι μπορει να εχει αλλες αναγκες......εμενα για παραδειγμα τα δικα μου δεν μοιαζουν καθολου και τα μεγαλωνω διαφορετικα...........οτι θελει το καθε ενα του το προσφερω.

Για πες τώρα ηταν ωραιο το κατσικάκι......???:P

πολυ σωστη!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ααααααααχχχχ, εχουμε ακομα καιρο μεχρι τοτε!!

Τί;;; Πατε εσεις κατευθειαν στο εργοστασιο;;; Τα παιρνετε απο κει και λογω δουλειας;;

Δηλαδη, για το κρεας λες να τρωει 2 μερες συνεχομενες κρεας, μετα κοτα κτλ!!!

merci!!!

Φορτωνουμε νερα για τα μηχανηματα απο το εργοστασιο.

Ετσι βολευει το φαγακι και μαγειρευεις και μερα παρα μερα !!!

Τωρα του μαγειρευω το πρωτο του....πατατουλα-καροτα-κολοκυθακι... !!!!

χαζο! :tongue: τι εγινες εσυ μαρη? ακομη μετρας? αλλα καλυτερα μη γραψεις;)

Αυτα λεγονται νυχτα.......(εχασα το μετρημα)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

ελα!!!!!!!!!ηρθα κ θα ξαναφυγω...ρακος ειμαι.....

τεσπα!!!οχι αλεκα μου στο γαμο μου θα ειστε οοολες καλεσμενες κ ερχεσται οποιες μπορειτε!!!!!εχω κανει μεγαλη προοδο...θα παω αυτη τη βδομαδα για να δω μπομπο....ελπιζω να προλαβω...

παω να μπανιαρω μωρο και θα κατσω με αντρουλη ,.....ειναι σκασμενος...ελπιζω να μπω αργοτερα!!!

τζια τελειο το φορεμα!@!!!!!!!!!

κιμι μην σαγχωνεσαι με το παιδι!@@@

ομορφακια περαστικα σε νικηφορο!!!

helloooooooooooooo

τι κανετε?ειστε καλα?εμεις μας ενοχλουν τα δοντακια παρα πολυ αλλα κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!!!!!!!!παω να διαβασω μπας κ περασω κανα μαθημα αν κ το βλεπω χλωμο,κ μαλλον καλως εχοντων των πραγματων επα;νερχομαι!!!!!!!

iMLpp3.png

Γεια σας Ασπα + Θεανω !!!!

Τι γινεται ρε παιδακι μου....? φτιαχνω ποσες ωρες την ντουλαπα του γιαννη -καλοκαιρινα,χειμωνιατικα,αυτα που δεν του κανουν- και τωρα ειναι χειροτερα απο πριν............δεν χωραμε λέμε.........!!!!!

Οση ωρα παλευω με τα ρουχα ο γιαννης παλευε με το πότσι(ετσι λεει το μωρο) και το ξεπουπούλιασε.......αυτο μια χαρα αλλο πραγμα.......

σημερα θα το βαλω για υπνο μια ωρα αργοτερα στις 9 δλδ μπας και του αλλαξω προγραμμα γιατι το 8 πεφτει πολυ νωρις για το καλοκαιρι.......ειδωμεν.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Επειδη δεν θα τρωει μονο μοσχαρι αλλα και κοτοπουλο και αργοτερα και ψαρι (θα σου πω τι εκανα εγω) μαγειρευεις μια μερα μοσχαρι για δυο γευματα και την αλλη μερα τρωει το χθεσηνο και μετα μαγειρευεις κοτοπουλο για δυο γευματα κτλ....πχ δευτερα μαγειρεμα για δευτερα και τριτη.........τεταρτη μαγειρεμα για τεταρτη -πεμπτη ..........κτλ

τωρα και να το βαλεις καταψυξη δεν παθαινει τιποτα.

Και γώ έτσι έκανα.

ήρρρρθαααααα....ωραια περασαμε, αντε και στα δικα μας....ευτυχως ο μιξρος ειναι της εξοδου και δεν με πολυταλαιπωρει

για το φορεμα? καλε..ελαστικο ειναι....:oops:

και εγω σε βλεπω...απο την αρχη σε εβλεπα χαχα

εγω καλη μου τριων μηνω εγκος ειχα παρει 6-8 κιλα.....δεν ημουν σαν και εσας. και επειδη οντως καπου τοσα κιλα μου εχουν μεινει αλλα ως τωρα φαινονμουν πιο χοντρη, τωρα χαιρομαι απλα που δεν φαινομαι για πολυ παραπανω....μαλλον μαζευω...

Για τα παιδια δεν ξερω...εγω δεν υπηρξα καλο παιδι αλλα ημουν ευτυχισμενη...διαλεγεις και παιρνεις:cool:

ποιον γαμο καλε?? όχι τον δικο σου φανταζομαι γιατι αν κρινω ποσο εντυπωσιασμενη εισαι με το νυφικο, πολυ σε φοβαμαι ότι απλα τον εκανες και μας το λες :P

Μπράβο ρε Αλέκα!!Αντε και λίγες μέρες μείνανε για το τζήν και το τακούνι!!!;)

Φορτωνουμε νερα για τα μηχανηματα απο το εργοστασιο.

Ετσι βολευει το φαγακι και μαγειρευεις και μερα παρα μερα !!!

Τωρα του μαγειρευω το πρωτο του....πατατουλα-καροτα-κολοκυθακι... !!!!

Ελένη εμένα μου είπε να βάλω και σέλινο,την ρίζα μόνο όχι τα φύλλα.Να ρωτήσω κάτι;;Στα παιδάκια που παθαίνουν δυσκιλιότητα με τα φρούτα δεν κάνει να βάλουμε βανίλια(δηλ.δαμάσκηνο) που έχει το πιο πολύ σίδηρο από τα φρούτα και βοηθάει και στα κακά;;;

helloooooooooooooo

τι κανετε?ειστε καλα?εμεις μας ενοχλουν τα δοντακια παρα πολυ αλλα κατα τα αλλα ειμαστε καλα!!!!!!!!!παω να διαβασω μπας κ περασω κανα μαθημα αν κ το βλεπω χλωμο,κ μαλλον καλως εχοντων των πραγματων επα;νερχομαι!!!!!!!

Πότε θα έρθεις καλέ;;;

To κατσικακι βγηκε ολααααα τα λεφταααα!!!Το ξεκοκαλησα και θα το καθιερωσω...

Περιμενω να τελιωσει ο Παυλος και να παω να κανω μπανιο...ειμαι πολυ κομματια γιατι το μεσημερι δεν κοιμηθηκα καθολου...κλαψ

Τι διαβασα θα κανουμε πριβε καφε???Ειμαι μεσα οσο και αν ειναι το κοστος...για σας ολα τα λεφτα!!! ;)

waWmp3.png

9LyAp3.png

Διαφημίσεις

Κιμι τωρα διαβασα τα καθεκαστα της περδικας...ειμαι 100% μαζι σου...να την πας να ξελαφρωσεις..ευχομαι να μην ειναι τπτ και να στην πει μετα ο Καρδιτσιωτης...μην αγχωνεσαι ολα θα πανε καλα!!!!!

waWmp3.png

9LyAp3.png

εδω ειμαι και εγώ...η τζουμπρου μου ετρωγε 3 τεταρτα σημερα..........αρχιασαμε μαραθωνιους θηλασμους ..τι να πω...με καταδαγκωσε με τα ούλα της...χαλαλι της ομως....

στο τραπέζι ηταν κιουρία..που λεει και η ομορφακια...αρχικά κοιμηθηκε για να ζαπακιασει η μανουλα της με την ησυχια της...μετα ηταν ολο γελια και χαρες!

Ηρθα........!!!

πηγα τελικα παλι στην αυλη της πεθεραλντας και γυρισα στις 3 !!! Κοιμηθηκε εκει λιγι το μωρακι κατα τις 12 και πηγα τον γιαννη στη πλατεια για ποδηλασια(ετσι το λεει το ποδηλατο).....ωραια ηταν καμαρωνα .....το πιο ωραιο παιδακι στην πλατεια ηταν:tongue:..........μαζεψα ηλιο!!!!

αααααααααααα συναθλητης ο γιαννάκης..εγώ σημερα εφτασα τουρκολιμανο!!!

αλλα μετά εφαγα οτι τηγανιιτό εχει η ταϋλανδεζικη κουζίνα...και τελος σοκολατοπιτα με παγωτο!!!

αυριο ομως ξαναμπαινω σε προγραμμα...δε σημαινει οτι μου μπηκε το φορεμα και τελειωσαμε....

byXKp2.png

φιουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ξεκιναω...

κιμι, ελπιζω να μην βγουν αληθινα τα προαισθηματα της Μανας...

μαριανθη, δεν μιλανε για κατσικι στο σπιτι του πεινασμενου..

τζια, ΠΟΛΥ μου αρεσε το φορεμα, ειδικα η φουστα...

διαβασα κ κατι διαφορα αλλα, αλλα δεν υπαρχει περιπτωσει να τα ξαναβρω τωρα...

παω μπαλκονι,...λιγο πριν αρρωστησω (με τριγυριζει κατι...)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...