Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κ εγω προσπαθώ αλλα δεν με βλέπω ειναι κ η δίαιτα ε ολα μαζι?αν δω κ το θέλω παρα πολυ θα το κάνω δεν θα σκάσω κ ολας σιγά μακαρι να ήταν μονο αυτο που είναι κακο.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Αλεξ μου την εχεις δωσει αφανταστα λεμεεεεεεεεεεε! Ολο ειμαι χαλια και ειμαι χαλια και ερχεσαι Κυριακατικα και μας πετας ετσι απλα στα μουτρα οτι θα φορεσεις ρουχα που φορουσες 3 μηνων εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!! Αι χασου μαρη πια γιατι τα τσιγαρα 10-10 θα αρχισω να τα καπνιζω απο τα νευρα μου...... Το παιδι μου ξερω πως ειναι ροκ αλλά καποιες φορες θα πρεπει να υποκυπτει κιολας ετσι δεν ειναι? Η και εδω διαφωνεις? Με χ@σω......... Κοτα θα σιαξει παλι ολα περνανε φασεις λιγο τα δοντακια λιγο τα πονακια θα περασει και θα σιαξει. Και οσο για το τσιγαρο αφηστε τα δεν με παιρνει να πω τπτ...... Φουγαρο κανονικο......... Παω να την αλλαξω και ερχομαι.....

καλημερα!!!!!!!ηρθα επιτελους!!!

μετα απο τοσες μερες απουσιες και στερητικου συνδρομου!!!οχι για πολυ βεβαια!απο το βραδυ ομως θα μαι δικια σας!παρασκευη ειχαμε τη γιορτη χθες ενα γαμο και σημερα ενα εξω απο δω.....ενας φιλος του γιωργου....

αυτα !!!στη γιορτη περασαμε πολυ ωραια!!!!δεν ηρθαν ολοι ομως και εμεινε πολυ φαγητο!!!ερχεσται???

ο γαμος χθες ωραιος!!εγω ομως αυπνη!!!!

κανα νεο μπορω να μαθω γιατι δε προλαβαινω να διαβασω???

Τι νεα? Αποφασισαμε να κανουμε πριβε σαιτ για να βγαλουμε τις βρωμιες μας. Γκομενικα και ετσι που ηδη τα αρχισαμε να τα λεμε και απο εδω. Ολα στη φορα.......Ονομα ψαχναμε η Λιτσα αποφασισε και διεταξε να το πουμε γλωσσοκοπανες...... Μας ταιριαζει απολυτα θα ελεγα......... Η Αλεκα αντε να μην πω τι με τα κιλα της.... Διαβασε λιγο παραπανω θα καταλαβεις......... Και τα κλασσικα και τα συνηθισμενα με τα μπεμπονια μας. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα και την κιμι που και αυτη λεει μ@λ@κιες και ΝΟΜΙΖΕΙ πως η περδικα εχει κρανιοσυστενωση......... Αυτα δεν θυμαμαι κατι αλλο.... Ας πουν και αυτες που θυμουνται......

Για οσες θελετε να γελασετε....... Στις φωτογραφιες μου δειτε την να τρωει φρουτοκρεμα..... Η φατσα της τα λεει ολα........ Αλλα η ατιμη την τρωει ολη και μετααααααααα το σκ@το παει συννεφο...........

Διαφημίσεις

μπλιαχ!!!εσυ λες αυτο...μια φιλη μου που ειχε δει ενα βραδυ τον απεναντι να κατουραει απ το μπαλκονι τι σου λεει...
:shock::shock::shock:
και εδώ αυτη η λάμψη ειναι από την ομορφαδα μου

ο καθρεπτης ειναι βρωμικος γιατι οπως προανεφερα δεν εκανα δουλειες σημερα..ουτε χθες δλδ κοκ

πολυ ωραιο τζια μου!!!!!!!!!
ναι μαρη....ομως πάλι φεγγιζει λιγο στις θηλές...ανωμαλε ακούς??οποτε θα χρειαστει σουτιενάκι
ναι απαραιτητα..οχι απλα φεγγιζει...;)εκτος αν θελεις νασαι σεξουαλα νονα!!!!
Μιλαμε για πολυ μπουτι!!! Αφου οταν περπαταω ενωνονται!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:
πιο πολυ απο τα δικα μου αποκλιετεαι!!!:oops::oops:
ναι ρε Μαιρη αλλα το ενα ματι εχει διαφορα απο τ ο αλλο κ δεν ξερω αν φταιει η μυτη ή τιποτα αλλο..για αυτο θα πα ρω κ υπερηχο που δειχνει πως ειχε κατσει το βρωμοπαιδο και θα παω,,,κ ας κατσει ο Θανος να περιμενει αλλο ενα μηνα μη κολλησει καμμια ιωση το παιδι..μα ειναι λογικο???????η παιδιατρος περιμενει να περασουν οι ιωσεις για να παμε αλλα εγω ειμαι Μανα κ δεν εχω καλο προαισθημα.ΤΕΛΟΣ..τωρα το βραδυ με πιανει που εχω ησυχια κ σκεφτομαι.
κοριτσαρα χαλαρωσε....και πανε γιατρο...κι ολα καλα θα πανε...
Καλημερααααα!!!!!Πως μπορειτε ρε κοριτσια και καθεστε μεχρι τοσο αργα?!?! Εγω χτες επεσα στις 12 μεχρι να μαζεψω και να κανω και την αντληση και 2 παρα τεταρτο ο μικρος ξυπνησε...απο μπρουμυτα γυρναει ανασκελα καθεται και μιλαει (να τον παρει μονο του ο υπνος δεν υπαρχει περιπτωση)και επειδη δεν τον ακουσα εγκαιρως παταει και ενα λοξιγγα και μου πηρε σχεδον μια ωρα για να τον κοιμησω..μετα ξυπνησε παλι 6 παρα να φαει και με τα χιλια ζορια κοιμηθηκε μεχρι τις 8 παρα (θαυμα συνηθως στις 6μιση ειναι στις επαλξεις)..Ελενη και wonderland εκει που ο μικρος ξυπνουσε μια φορα για μαμ τωρα εχει αρχισει και ξυπναει 2-3...το πρωι ειμαι σαν το ζομπι... :( Ειμαι σιγουρη οτι δεν ξυπναει απο πεινα γιατι δεν κλαιει οπως εκανε νεογεννητο αλλα μαλλον ξυπναει και δεν μπορει να ξανακοιμηθει μονος του αν δεν τον ηρεμησω εγω...αμαν και αυτο το βιβλιο που ειναι στα αγγλικα "the no cry sleep solution" gγιατι καποιος δεν το μεταφραζει να πλουτισει?!?!? Χτες φαγαμε την πρωτη μας κρεμουλα holle με κεχρι...την εφαγε πολυ ευχαριστα, θα του την δωσω αλλες 4-5 μερες και μετα θα του ξεκινησω και αυτη με το ρυζαλευρο ετσι για να εχει μια ποικιλλια...Κανω κατσικακι στο φουρνο ελπιζω να βγει καλο γιατι δεν το εχω ξαναμαγειρεψει...ο χασαπης μου το τυλιξε σε λαδοκολα με τυρακι πιπιερεις ντοματουλες και μυρωδικα...
αχ κατσικακι!!!!!μεχρι εδω μυρισε...μαλλον το πετυχες!!;);)
καλημερα!!!!!!!ηρθα επιτελους!!!

μετα απο τοσες μερες απουσιες και στερητικου συνδρομου!!!οχι για πολυ βεβαια!απο το βραδυ ομως θα μαι δικια σας!παρασκευη ειχαμε τη γιορτη χθες ενα γαμο και σημερα ενα εξω απο δω.....ενας φιλος του γιωργου....

αυτα !!!στη γιορτη περασαμε πολυ ωραια!!!!δεν ηρθαν ολοι ομως και εμεινε πολυ φαγητο!!!ερχεσται???

ο γαμος χθες ωραιος!!εγω ομως αυπνη!!!!

κανα νεο μπορω να μαθω γιατι δε προλαβαινω να διαβασω???

καλως την κι ας αργησε!!!
Τι νεα? Αποφασισαμε να κανουμε πριβε σαιτ για να βγαλουμε τις βρωμιες μας. Γκομενικα και ετσι που ηδη τα αρχισαμε να τα λεμε και απο εδω. Ολα στη φορα.......Ονομα ψαχναμε η Λιτσα αποφασισε και διεταξε να το πουμε γλωσσοκοπανες...... Μας ταιριαζει απολυτα θα ελεγα......... Η Αλεκα αντε να μην πω τι με τα κιλα της.... Διαβασε λιγο παραπανω θα καταλαβεις......... Και τα κλασσικα και τα συνηθισμενα με τα μπεμπονια μας. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ξεχασα και την κιμι που και αυτη λεει μ@λ@κιες και ΝΟΜΙΖΕΙ πως η περδικα εχει κρανιοσυστενωση......... Αυτα δεν θυμαμαι κατι αλλο.... Ας πουν και αυτες που θυμουνται......

ΜΑΡΗ πραγματικα παρεξηγηθηκες??αη χασου μυρμηγκακι...

εγω σημερα επειδη παλι με ξενυχτησατε χθες με πηρε ο υπνος και δεν ταισα τα μωρα στις 5.30 που βαζω ξυπνητηρι και ξυπνησα 7.30!!:oops::oops:παει ολο το προγραμμα πισω....ο λουκ πηγε το πρωι το στρατο στο zoo και ηρθε αλαφιασμενος ο μικρος...τρελλαθηκε εκει με τα ζωα κ με τα παιδια που ειχε...

τωρα ξεκουραση ταισματα,λιγο υπνακος και το α[πογεμα στη νονα μου βολτα να δωσουμε προσκλητηρια...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΜΑΡΗ πραγματικα παρεξηγηθηκες??αη χασου μυρμηγκακι...

:shock::shock::shock: Καλα εισαι καλά? Τι να παρεξηγηθω μαρή δεν διαβαζεις? αφου το ειπα κιολας μας ταιριαζει το γλωσσοκοπάνες........... Στο κατω κατω τι μπορει να κανει ενα μυρμηγκακι σε εσενα? :tongue::tongue::tongue:

EYHΓ-ο λουκ πηγε το πρωι το στρατο στο zoo και ηρθε αλαφιασμενος ο μικρος...τρελλαθηκε εκει με τα ζωα κ με τα παιδια που ειχε...

ΣΕ ποιον ζωολογικο εχει κ παιδια να στειλω τον Χρηστακο μου...να τον κλεισουμε σε ενα κλουβακι..κ εγω θα πηγαινω να τον βλεπω..σημερα προσπαουσε να πηδηξει απο πλατη καναπε στον παγκο της κουζινας..μαζι με τις μαιμουδες να τον βαλουν.μπουχαχαχα

ΑΛΕΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ.

EYHΓ-ο λουκ πηγε το πρωι το στρατο στο zoo και ηρθε αλαφιασμενος ο μικρος...τρελλαθηκε εκει με τα ζωα κ με τα παιδια που ειχε...

ΣΕ ποιον ζωολογικο εχει κ παιδια να στειλω τον Χρηστακο μου...να τον κλεισουμε σε ενα κλουβακι..κ εγω θα πηγαινω να τον βλεπω..σημερα προσπαουσε να πηδηξει απο πλατη καναπε στον παγκο της κουζινας..μαζι με τις μαιμουδες να τον βαλουν.μπουχαχαχα

ΑΛΕΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ.

:tongue::tongue::tongue:ante καλε το παιδι!!!τι να κανουμε αγορακια ειναι!!!!και ο δικος μου αρχισε να ταλιμπανιζει!!!!

παω για φαγητο και καποια στιγμη θα ερθω...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Ηρθα........!!!

πηγα τελικα παλι στην αυλη της πεθεραλντας και γυρισα στις 3 !!! Κοιμηθηκε εκει λιγι το μωρακι κατα τις 12 και πηγα τον γιαννη στη πλατεια για ποδηλασια(ετσι το λεει το ποδηλατο).....ωραια ηταν καμαρωνα .....το πιο ωραιο παιδακι στην πλατεια ηταν:tongue:..........μαζεψα ηλιο!!!!

Τωρα παιζει με τις πλαστελινες (και μιλάει)και το μωρακι οπου ναναι ξυπναει !!!!!!

Αντε μπραβο ρε Αλέκα......κοντευει η ωρα που θα σε κοψω απο φιλεναδα:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Συμπεθερα, μια που εισαι εσυ μεσα, για να σε ρωτησω: οταν θα δινουμε μοσχαρακι στα λουκουμακια μας, γινεται να το βραζουμε τη μια μερα και να το κραταμε στη καταψυξη για 3-4 μερες, ή χανονται ολες οι βιταμινες;;;;

Και μετα, οτν θα σταματησουμε να τη δινουμε βρασμενο νερο, κανει να της δινουμε εμφιαλωμενο;;;

Τί λες εσυ για ολα αυτα τα φλεγοντα ζητηματα;;;;

Μπραβο στο Γιαννακη σου, εννοειται οτι θα ηταν το ομορφοτερο στη πλατεια και στα περιξ!!!

Μαριανθη,

Και εμενα ξυπναει 2-3 φορες την νυχτα και με εχει ξεκάνει αλλα εγω εκει ......βραχος!!!!

Θα μεγαλωσουν και θα κοιμουνται ολη νυχτα....... που θα παει!!!!

Με τα παιδια γενικα δεν υπαρχουν κανονες,η καθε μανουλα μεγαλωνει το παιδακι της οπως εκεινη νομιζει καλητερα και το καθε παιδακι μπορει να εχει αλλες αναγκες......εμενα για παραδειγμα τα δικα μου δεν μοιαζουν καθολου και τα μεγαλωνω διαφορετικα...........οτι θελει το καθε ενα του το προσφερω.

Για πες τώρα ηταν ωραιο το κατσικάκι......???:P

Μαριανθη,

Και εμενα ξυπναει 2-3 φορες την νυχτα και με εχει ξεκάνει αλλα εγω εκει ......βραχος!!!!

Θα μεγαλωσουν και θα κοιμουνται ολη νυχτα....... που θα παει!!!!

Με τα παιδια γενικα δεν υπαρχουν κανονες,η καθε μανουλα μεγαλωνει το παιδακι της οπως εκεινη νομιζει καλητερα και το καθε παιδακι μπορει να εχει αλλες αναγκες......εμενα για παραδειγμα τα δικα μου δεν μοιαζουν καθολου και τα μεγαλωνω διαφορετικα...........οτι θελει το καθε ενα του το προσφερω.

Για πες τώρα ηταν ωραιο το κατσικάκι......???:P

Στο στρατό;;;;;;;:rolleyes:

Συμπεθερα, μια που εισαι εσυ μεσα, για να σε ρωτησω: οταν θα δινουμε μοσχαρακι στα λουκουμακια μας, γινεται να το βραζουμε τη μια μερα και να το κραταμε στη καταψυξη για 3-4 μερες, ή χανονται ολες οι βιταμινες;;;;

Και μετα, οτν θα σταματησουμε να τη δινουμε βρασμενο νερο, κανει να της δινουμε εμφιαλωμενο;;;

Τί λες εσυ για ολα αυτα τα φλεγοντα ζητηματα;;;;

Μπραβο στο Γιαννακη σου, εννοειται οτι θα ηταν το ομορφοτερο στη πλατεια και στα περιξ!!!

Επειδη δεν θα τρωει μονο μοσχαρι αλλα και κοτοπουλο και αργοτερα και ψαρι (θα σου πω τι εκανα εγω) μαγειρευεις μια μερα μοσχαρι για δυο γευματα και την αλλη μερα τρωει το χθεσηνο και μετα μαγειρευεις κοτοπουλο για δυο γευματα κτλ....πχ δευτερα μαγειρεμα για δευτερα και τριτη.........τεταρτη μαγειρεμα για τεταρτη -πεμπτη ..........κτλ

τωρα και να το βαλεις καταψυξη δεν παθαινει τιποτα.

Νερο εγω δινω απο την βρυση αλλα τωρα θα δωσω εμφιαλωμενο γιατι η βρυση μας εχει αρχισει και βγαζει κατι μαυρακια κατα καιρους και φοβαμε.............το νερο ομως ξαναλεω οτι το φορτωνουμε απευθειας απο το εργοστασιο στο λουτρακι και δεν εχει μεινει καθολου στον ηλιο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...