Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι ; Πως ; Μόνο κιμι και Ελενη Κυριακη πρωί ; Οι υπόλοιπες; Εκκλησιαζεστε; Και εγώ θέλω να πάω. Αλλά με την κόρη που έχω....... Πρέπει να το πούμε από το βράδυ για να μην γρινιαζει. Είναι ίδια εγώ ρε κορίτσια μην της πεις να βάλει καλσον βγάζει καντηλες. Τεσπα θα έρθει το καλοκαίρι θα πηγαίνω και εγώ εκκλησία. Δεν σας είπα χθες τα φρούτα τα εγλυψε η σκατουλα μου αν και στην αρχή ξυνιστικε τελικα της άρεσαν. Θα τη βγάλω φωτό αν και δεν έχει καλή ανάλυση το κινητό μου να γελασετε...... Καλημέρα δεν είπα οπότε Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Ρε κιμι τι το θες το οκανα; Δεν ξυπνησα ακόμα και δεν κατάλαβα!!!!!! Δεν πιστεύω για την Ελενιτσα μας που παίρνει τα ληγμενα!!!!! :):):):):tongue:

Καλημερααααα!!!!!Πως μπορειτε ρε κοριτσια και καθεστε μεχρι τοσο αργα?!?! Εγω χτες επεσα στις 12 μεχρι να μαζεψω και να κανω και την αντληση και 2 παρα τεταρτο ο μικρος ξυπνησε...απο μπρουμυτα γυρναει ανασκελα καθεται και μιλαει (να τον παρει μονο του ο υπνος δεν υπαρχει περιπτωση)και επειδη δεν τον ακουσα εγκαιρως παταει και ενα λοξιγγα και μου πηρε σχεδον μια ωρα για να τον κοιμησω..μετα ξυπνησε παλι 6 παρα να φαει και με τα χιλια ζορια κοιμηθηκε μεχρι τις 8 παρα (θαυμα συνηθως στις 6μιση ειναι στις επαλξεις)..Ελενη και wonderland εκει που ο μικρος ξυπνουσε μια φορα για μαμ τωρα εχει αρχισει και ξυπναει 2-3...το πρωι ειμαι σαν το ζομπι... :( Ειμαι σιγουρη οτι δεν ξυπναει απο πεινα γιατι δεν κλαιει οπως εκανε νεογεννητο αλλα μαλλον ξυπναει και δεν μπορει να ξανακοιμηθει μονος του αν δεν τον ηρεμησω εγω...αμαν και αυτο το βιβλιο που ειναι στα αγγλικα "the no cry sleep solution" gγιατι καποιος δεν το μεταφραζει να πλουτισει?!?!? Χτες φαγαμε την πρωτη μας κρεμουλα holle με κεχρι...την εφαγε πολυ ευχαριστα, θα του την δωσω αλλες 4-5 μερες και μετα θα του ξεκινησω και αυτη με το ρυζαλευρο ετσι για να εχει μια ποικιλλια...Κανω κατσικακι στο φουρνο ελπιζω να βγει καλο γιατι δεν το εχω ξαναμαγειρεψει...ο χασαπης μου το τυλιξε σε λαδοκολα με τυρακι πιπιερεις ντοματουλες και μυρωδικα...

waWmp3.png

9LyAp3.png

λειπει και η μαριανθη να κανει φανουροπιτα....να φανερωθει ο τιγρης μεσα του χαχα

χεχε..για φανουροπιτα δεν ξερω αλλα οταν περπατισει ο μικρος θα του φτιαξω μια περπατοπιτα ,θα σας κερασω και θα σας πω την συνταγη...η ομορφακια αποκλειεται να την κανει θα την παραγγηλει ετοιμη απο το ζαχαροπλαστειο ή θα χωσει την πεθερουκλα της...:cool::cool:

οχι ενα μεντια στρομ εχουμε..αλλα για αυτο παντρευεσαι πιπινι(σε λογικα πλαισια)..ππου να σκασεις γκαντεμω..

κ εγω αμα ημουνα 1.80 αδυνατη θα ημουνα..αλλα ειμαι 1.66.την τυχη μου μεσα..

και την δικη μου...:rolleyes::rolleyes:

παμε παμε....με ενα σμπαρο δυο τριγωνια

θα μαμιομαστε συχνοτερα και θα μιλάμε από το μπαλκόνι με τα κορτσούδια!!!

δλδ μονο ο Βυρωνας μας σωζει...:rolleyes::oops::shock:

Ρε Αλεκα αν δεν απαντησω η δεν κανω refresh με δειχνει εκτος. Εκανα μια ωρα για να διαβασω αυτα που λεγατε και για το φλεγον ζητημα να απαντησω οτι εγώ πρωτη φορα στα 16 και συνολο με το Βασιλη 8. Καλα ειναι εχω μετρο συγκρισης....

Παλι για γκομενους μιλατε?!?!?!Εγω πρωτη φορα στα 17 και ο Παυλος ηταν ο τεταρτος...μετα εκλεισα σαν γυναικα...:tongue::tongue:

να πας να πας...θα τα βαψεις κιολας???

Εγω θελω κουρεμα και βαψιμο αλλα με τις μετακομισεις δεν βλεπω να περναω ουτε απεξω...σαν την γυφτισσα θα με δειτε στην επομενη συναντηση...:D:D

waWmp3.png

9LyAp3.png

χεχε..για φανουροπιτα δεν ξερω αλλα οταν περπατισει ο μικρος θα του φτιαξω μια περπατοπιτα ,θα σας κερασω και θα σας πω την συνταγη...η ομορφακια αποκλειεται να την κανει θα την παραγγηλει ετοιμη απο το ζαχαροπλαστειο ή θα χωσει την πεθερουκλα της...:cool::cool:

και την δικη μου...:rolleyes::rolleyes:

δλδ μονο ο Βυρωνας μας σωζει...:rolleyes::oops::shock:

Παλι για γκομενους μιλατε?!?!?!Εγω πρωτη φορα στα 17 και ο Παυλος ηταν ο τεταρτος...μετα εκλεισα σαν γυναικα...:tongue::tongue:

Εγω θελω κουρεμα και βαψιμο αλλα με τις μετακομισεις δεν βλεπω να περναω ουτε απεξω...σαν την γυφτισσα θα με δειτε στην επομενη συναντηση...:D:D

Περπατοπιτα? Μμμμμμμμμμμμ καλο μου ακουγετε αλλα εχουμε και καποια μηνακια ακομα μπροστα μας....... Εσυ τι νομιζες οτι θα λεγαμε? Τιποτα σοβαρο? Ποιος εχασε τη σοβαροτητα του να τη βρουμε εμεις? :tongue::tongue::tongue::tongue: Και εγω θελω κομμωτηριο αλλά να δουμε ποτε..... Μαλλον πριν τη βαφτιση οποτε γινει αυτη.... Οσο για το σπιτι Μαριανθουλα δεν πιστευω να στεναχωρεθηκες..... Οπως ειπε καποια δεν θυμαμαι ποια καθε εμποδιο για καλο..... Και οσο για το βραδυνο υπνο πρωτομανουλα εισαι δυσκολο σου φαινεται και εσενα και της κοτας αλλα αν δεν κλαψουν τα μωρά και αν δεν τα αφησεις να κλαινε θα ξυπνανε..... Εχω μια ξαδερφη που με το κιχ που εκανε το πρωτο μωρο της ετρεχε απο πανω του και μεχρι να γινει τεσσαρων το μωρο και να κανει το δευτερο την ειχε τεντωσει και της εκανε γυμνασια καθε μερα και καθε νυχτα.... Μολις εκανε το δευτερο παιδακι της ειπε δεν θα κανω το ιδιο λαθος και τους αφησε και τους δυο να κλαινε και βρηκε την υγεια της. Βεβαια θελει υπομονη και επιμονη γιατι αν γινει αυτο καμμια τεσσερις πεντε νυχτες δηλαδη να αφησεις το μωρο να κλαιει και την εκτη το ταισεις η το παρεις αγκαλια το εχασες το παιχνιδι. Δεν εισαι κακια μαμα αν αφησεις το μωρο σου να κλαιει.... Πρεπει να σταματανε καποια στιγμη να ξυπνανε γιατι αυτο ειναι το φυσιολογικο....Και αντε οταν εχεις ενα και δεν δουλευεις ειναι ευκολο να το παιρνεις αγκαλιτσα και να εισαι απο πανω του ολη την ωρα οταν εχεις 2 η τρια και δουλευεις τι κανεις τοτε?

Διαφημίσεις

Δεν μπορω να το αφησω να κλαψει...προτιμω να ξυπναω μεχρι να παει φανταρος απο το να νιωσει μονος του,αβοηθητος και στο τελος να κοιμηθει απο την απελπισια του οτι κανεις δεν ειναι εκει γυρω για να τον βοηθησει...συγνωμη αν αυτα που γραφω ακουγονται λιγο αποτομα (πραγματικα δεν τα εννοω με υφος ή στυλακι) αλλα πραγματικα ειμαι πολυ καθετη σε αυτο το κομματι...οταν ερθει η ωρα του και προσαρμοστει σε αυτον τον κοσμο που ολα γυρω του του φαινονται ακαταλαβιστικα και τρομακτικα τοτε θα κοιμαται μονος του...μεχρι τοτε εχει την αναγκη της αγκαλιας μου, της παρηγοριας μου και εγω εχω συμβιβαστει με την ιδεα της αυπνιας..χεχε απλα γκρινιαζω λιγο ετσι για να περασει η ωρα... :ΡΡΡ

waWmp3.png

9LyAp3.png

Δεν το παιρνω ως υφακι Μαριανθουλα μου μη στεναχωριεσαι....Επιλογες της καθεμιας μας ειναι. Εγω ειμαι της φιλοσοφιας οτι χρειαζονται και αυτα τη μοναξια τους. Γιατι και αυτα ειναι μικρα ανθρωπακια με προσωπικοτητα και μαλιστα με μεγαλη αποψη για τη ζωη τους. "Θελω τη μαμα μου ολη μερα απο επάνω μου" Αλλα πρεπει επισης απο μωρα να μαθαινουν κανονες.... Δικη μου αποψη παντα.....Και τον αντρα σου να ξυπνησεις αν ειναι σαν το δικο μου ενταξει. Αν ειναι σαν τον ξαδερφο μου η καποιους αλλους που γνωριζω χεστα..... Οταν θα κανεις δευτερο και τριτο τοτε θα δε δω κοπελια τι θα λες..... Τωρα μιλας εκ του ασφαλους...... :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

καλημερουυυυδιααααα...παω να γινω όμορφη χαχα.....λοιπον, δεν θα βαλω αυτο που φοραγα πεντε μηνων εγκυος αλλα αυτο που φοραγα τριων μηνων!!!! Ζητωωωω....επι τελους, αρχισω και μαζευω.....δεν περιμενα να μου κανει ή να μου ειναι ωραιο. Το δοκιμασα και τσουπ!!! τι καλα!!!

καλα μαρη μονο 15 ασπρες τριχες εχεις???:shock::shock::shock::shock::shock:αχχχχχχχχχ

?

εγω δεν εχω καμια...κουφο ε??? Λες να επεσαν οι ασπρες? :P....αλλα και οι γονεις μου μετα απο τα 50 γκριζαραν οποτε, γονιδιακο

παω κ εγω..χαζεψα με ολα αυτα που ψαχνω που μπορει να εχει το μωρο μου..πρεπει να παω ΠΑΙΔΩΝ.οτι ειναι να γινει ας γινει οσο το δυνατο συντομοτερα...

να το πας...πως θα περασει ο καιρος με τετοιο αγχος...να το πας να ηρεμησεις.....

ναι ρε Μαιρη αλλα το ενα ματι εχει διαφορα απο τ ο αλλο κ δεν ξερω αν φταιει η μυτη ή τιποτα αλλο..για αυτο θα πα ρω κ υπερηχο που δειχνει πως ειχε κατσει το βρωμοπαιδο και θα παω,,,κ ας κατσει ο Θανος να περιμενει αλλο ενα μηνα μη κολλησει καμμια ιωση το παιδι..μα ειναι λογικο???????η παιδιατρος περιμενει να περασουν οι ιωσεις για να παμε αλλα εγω ειμαι Μανα κ δεν εχω καλο προαισθημα.ΤΕΛΟΣ..τωρα το βραδυ με πιανει που εχω ησυχια κ σκεφτομαι.

τωρα που εφτιαξε λιγο η μυτη, εφτιαξε καθολου το ματακι?? Για να δουμε αν φταιει αυτο....παντρως όσα παιδια εγω διαβασα ειχαν κρανιοσυνοστεωση δεν ειχαν τετοια 'ευρηματα

Μαριανθουλα και εγω σαν και εσενα ειμαι...προτιμω να ειμαι κομματια παρα να κλαινε οι μικροι....και ειναι και δυο τρομαρα τους...για αυτο περιμενα να μεγαλωσει λιγο ο πρωτος για να μεγαλωσω και ταον δευτερο με την ιδια ψυχωση :)

Καμια μερα που κοιμαμαι στις 12 (μακαρι αλλα που...) ξυπναω κατα τις 4 για τον μικρο, μετα παλι κατα τις 6 επειδη τα κανει, μετα 7 ξυπναει ο αγγελος που μπορει να εχει ξυπνησει και ενδιαμεσα απο το κλαμα του μπεμπε..ε στις 8 πρεπει να ετοιμαζομαι. Για αυτο τρελαθηκα μαλλον:tongue:....ο Νικος δεν ξυπναει...πρωτον δεν ακουει τιποτα το γαιδουρι και δευτερον και να ξυπνησει δε μπορω να τα νιωθω ξυπνια και εγω να κοιμαμαι...

ειρηνη....ασε τα καλσον στο κοριτσακι μαρη...το παιδι ειναι ροκ, πως να σου το πει δηλαδη:cool:......και εγω παντως σημερα που θα παω στη βαφτιση, παταω μετα απο πολυ καιρο στην εκκλησια...ευκαιρια!:rolleyes:

ελενη1....που πηγες μαρη και ερχεσαι κι όλας???? αντε φιλακια....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Καλημέρααααα τι κένετε???διαβάζω σχεδον 1 ωρα τα χτεσινα σας μανούλες σε###ρες Νοεμβρίου!!!μπραβο βρε αρχίσαμε κ τα σόκινγκ οχι μπράβο εγω θα σας τα πω στο πρίβε.Τι αλλα?εμεις θα παμε για φαγητό(ε κατσαμε ολη νύχτα σπιτι)κ μετα για καφεδάκι κ ελπιζω να μη μαζευτώ παλι στη 1 τη νύχτα.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα!!!!!

Σημερα ξυπνησε στις 2 και μετα στις 10, καλα παμε!!

βρε Ειρηνη, αφου ειχε στρωσει το προγραμμα της και δεν ειχαμε προβληματα με το βραδυνο υπνο!! Αλλα φανταζομαι περναει φασεις, δεν μπορει να ακολουθει το ιδιο ωραριο παντα!! Καλα, το βραδυ αν αρχιζει και κλαιει, δε γινεται να την αφησω, θα σηκωσει ολη τη γειτονια στο ποδι, τωρα για τη μερα, ισως πρεπει να την αφηνω να κλαιει περισσοτερο καποιες φορες (οταν βλεπω οτι το κανει χωρις λογο!)!

Μπραβο Αλεκα!!!!!

Καπνιζει ο αντρας σου Ελενη, ε;

καπνίζει αλλα κανει καπνο εκεινος.απο αλλου εκανα τράκα;)τα στριφτα του Σπυρου δεν μου αρέσουν.

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...