Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σε ολους.στις 7-1-2009 γεννησα ενα κοριτσακι 33 εβδομαδων 1680 γρ.η μικρη την επομενη κιολας μερα μεταφερθηκε στο παιδων γιατι επρεπε να εγχειρηστει....ειχε ατροισια οισοφαγου.μεχρι και τωρα που σας γραφω η μικρη βρισκεται στην β μεν αγιας σοφιας.η εγχειρηση πηγε καλα το προβλημα μας ειναι οτι εχει παληνδρ. γαστρικων υγρων με αποτελεσμα να φραζουν οι πνευμονες και η μικρη να μην μπορει να αναπνευσει μονη της.οι γιατροι δοκιμαζουν συνεχως νεα φαρμακα και τις κανουν νεες εξετασεις.ειμαι απογοητευμενη νοιωθω πως δεν θα την παρω ποτε στην αγκαλια μου αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο ας με βοηθησει........σας ευχαριστω

αυτο βρηκα για Αντωνιτσα..κ τα καταφερε τελικα....μακαρι ολα τα παιδια να εχουν την ιδια δυναμη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

παντως ρε ειρηνουλα χαρα στο κουραγιο σου..εγω σημερα κάθησα αργά γιατι κοιμομουν 12-3 το μεσημερι

Οπως μαθει κανεις....... Εγω ας πουμε μετα τις 12:30 και μεχρι τις 02:00 περιπου ειμαι στα καλυτερα μου μοοοοοοοοοοοοοοοονη μου!!!!!!!!

παω κ εγω ..η Ειρηνη που ειναι???????

Δεν με βλεπεις ? Ειμαι και τριμετρη τρομαρα μου και δεν με βλεπεις? Ααααααααα δεν μπορω να δω το κτημα στο φεις αλλα το ατιμο κολλαει θα προσπαθησω αυριο παλι...... Καλη σου νυχτα...

Διαφημίσεις

γεια σε ολους.στις 7-1-2009 γεννησα ενα κοριτσακι 33 εβδομαδων 1680 γρ.η μικρη την επομενη κιολας μερα μεταφερθηκε στο παιδων γιατι επρεπε να εγχειρηστει....ειχε ατροισια οισοφαγου.μεχρι και τωρα που σας γραφω η μικρη βρισκεται στην β μεν αγιας σοφιας.η εγχειρηση πηγε καλα το προβλημα μας ειναι οτι εχει παληνδρ. γαστρικων υγρων με αποτελεσμα να φραζουν οι πνευμονες και η μικρη να μην μπορει να αναπνευσει μονη της.οι γιατροι δοκιμαζουν συνεχως νεα φαρμακα και τις κανουν νεες εξετασεις.ειμαι απογοητευμενη νοιωθω πως δεν θα την παρω ποτε στην αγκαλια μου αν καποιος γνωριζει κατι σχετικο ας με βοηθησει........σας ευχαριστω

αυτο βρηκα για Αντωνιτσα..κ τα καταφερε τελικα....μακαρι ολα τα παιδια να εχουν την ιδια δυναμη...

ρε κοριτσια σερνεται και εσας το ιντερνετ???

τα νευρα μου!!!!

ατροισια οισοφαγου ειχε ο βαφτισημιος μου και αυτο επισης γεννηθηκε νωρις,τα καταφερε το παιδι βεβαια το μονο που του εμεινε και δεν μπορυσαν να βρουν τι ειναι,τελικα το βρηκαν τωρα....επειδη γεννηθηκε νωρις δεν ειχαν ωριμασει τα πνευμονια και ηταν μαλακα με αποτελεσμα το παιδι να βηχει ασχημα...

απ'οτι διαβασα ομως το κοριτσακη ειχε και αλλα προβληματα....

ευχομαι ολα να πανε καλα στο κοριτσακη!!!!

fCS8p3.png

παω κ εγω..χαζεψα με ολα αυτα που ψαχνω που μπορει να εχει το μωρο μου..πρεπει να παω ΠΑΙΔΩΝ.οτι ειναι να γινει ας γινει οσο το δυνατο συντομοτερα...

Τι ψαχνεις ρε Κιμι πανε στο Παιδων πανε σε αυτον τον γιατρο που σου λενε τα κοριτσια να βγεις επιτελους απο την αγωνια.... Ασε που εγω πιστευω πως η μυτουλα της τσαπερδονας ειναι μια χαρα και θα σιαξει απο μονη της....

αυτο θα κανω Ειρηνη..δε θα περιμενω ενα μηνα...απο βδομαδα την παιρνω τηλ να μου δωσει τηλεφωνο γιατρου να παω..οτι κ να ειναι καλυτερα τωρα που ειναι μικρη κ δεν καταλαβαινει.

αυτο θα κανω Ειρηνη..δε θα περιμενω ενα μηνα...απο βδομαδα την παιρνω τηλ να μου δωσει τηλεφωνο γιατρου να παω..οτι κ να ειναι καλυτερα τωρα που ειναι μικρη κ δεν καταλαβαινει.

Ακριβως και να τελειωνεις το συντομοτερο δυνατον.... ΑΝ λεμε ΑΝ ειναι κατι......

Διαφημίσεις

kimi και εγω στο ξαναειπα βεβαια,πανε απο τωρα αυτος σιγουρα μπορει να καταλαβει αν τρεχει τιποτα!!!οσο για την μυτη στο εγραψα εχθες αλλα το σκεφτομουν κιολας,πως μπορει να συνδεονται μεταξυ τους ρε συ?η μυτη ειναι χονδρος και πολυ μαλακια τωρα που ειναι μωρα,δεν νομιζω οτι συνδεονται μεταξυ τους αυτα.

fCS8p3.png

Τσουπρες τα ματια μου κλεινουν..... Παω για νανι.... Τα φλυτζανια τα επλυνε η Αλεξ εγω σκουπιζω η κιμι λεω να ξεσκονισει μιας και εκανε τα παντα ολα στο σπιτακι της και ο κλειδοκρατωρ ας κλειδωσει... Καλο βραδυ τα λεμε αυριο....... σημερα μαλλον.... Φιλακια...

ναι ρε Μαιρη αλλα το ενα ματι εχει διαφορα απο τ ο αλλο κ δεν ξερω αν φταιει η μυτη ή τιποτα αλλο..για αυτο θα πα ρω κ υπερηχο που δειχνει πως ειχε κατσει το βρωμοπαιδο και θα παω,,,κ ας κατσει ο Θανος να περιμενει αλλο ενα μηνα μη κολλησει καμμια ιωση το παιδι..μα ειναι λογικο???????η παιδιατρος περιμενει να περασουν οι ιωσεις για να παμε αλλα εγω ειμαι Μανα κ δεν εχω καλο προαισθημα.ΤΕΛΟΣ..τωρα το βραδυ με πιανει που εχω ησυχια κ σκεφτομαι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...