Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κατακερματισμο παντε στο spermgem αν θυμάμαι καλά, και για κυστική είναι κέντρο καρακεντρο ένα αλλά δεν θυμάμαι το όνομα, είναι απέναντι από την Λευκού (αιματολογος αν έχεις παει)

Κ εμείς για κατακερματισμό spermogene πήγαμε και μάλλον το άλλο που λες είναι το ATG (access to genome) εκεί απέναντι απ' τη λευκού κ Εχει κ στην Καλαμαριά εργαστήριο

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καληηηηηνυυυυυχτααααααααααααα..........εγω μαζεψα φλιτζανια, ας σκουπισει η τελευταια. Το κλειδι μην ξεχασετε γιατι θα μας χεσει παλι το πρωι η αλλη.

Σαν να μην μας τα λες καλαααααααααααα. Εμ μας παιρνεις τη δουλεια εμ μας τη λες κιολας που εσυ το πηγαινοεφερνες το κλειδι ολο τα βραδυ. Οταν λεμε καλη νυχτα δεν μπαινοβγαινουμε......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι να κανω μαρη η δολια μανα.... Αφου αυτη ειναι η ωρα μου η ολοδικια μου ωρα χωρις μαμα χωρις ουαουα και χωρις Ειρηνακι φερε κατι να φαω ή ελα ρε μωρο να κατσουμε λιγο......

παντως ρε ειρηνουλα χαρα στο κουραγιο σου..εγω σημερα κάθησα αργά γιατι κοιμομουν 12-3 το μεσημερι

byXKp2.png

Σαν να μην μας τα λες καλαααααααααααα. Εμ μας παιρνεις τη δουλεια εμ μας τη λες κιολας που εσυ το πηγαινοεφερνες το κλειδι ολο τα βραδυ. Οταν λεμε καλη νυχτα δεν μπαινοβγαινουμε......

εγω λεω να βαλουμε ηλεκτρονικο κλειδι...με κωδικο..να μην εχουμε τετοια ντράβαλα

byXKp2.png

ρε κιμι τελικα εχασες κανενα κιλο ή τζαμπα δεν τρως???

χανει αλλά τα χανει από το μυαλό η κακομοιρα...

πειτε μου ρε κοριτσια για αυτη τη μανουλα και το κοριτσάκι της στο παρεντς

byXKp2.png

Διαφημίσεις

απο το μυαλο αποκλειεται 300γρ.ζυγηζει ο εγκεφαλος...εγω δεν εχω οποτε...

λεω να παω να κουρευτω απο βδομαδα ..προσθετει κιλα η χαιτη.τα εχω κ πολλα.

να πας να πας...θα τα βαψεις κιολας???

byXKp2.png

εγω λεω να βαλουμε ηλεκτρονικο κλειδι...με κωδικο..να μην εχουμε τετοια ντράβαλα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι χανω καλα παω..μαλλον...αν κ σε σχεση με το Χρηστο καμμια σχεση...τα χανω πολυ πιο αργα..αλλα θα τα χασω..8 μου μεινανε,,

μη τυχων να κοψεις μαλλι!!!!!

αρα πας καλα,ρε συ 8 κιλα που τα εχεις ολα περιφερεια????

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

χανει αλλά τα χανει από το μυαλό η κακομοιρα...

πειτε μου ρε κοριτσια για αυτη τη μανουλα και το κοριτσάκι της στο παρεντς

Διαβασε εδω Τζια http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1539788#post1539788

ΜΑΙΡΗ στηθος χερια μπουτια πωπο..ουτε κοτοπουλο μιμικος να ημουνα...πρεπει να τα κοψω γιατι ειναι κατεστραμμενα..αλλα δεν προλαβαινω.θα κανω ανταυγειες γιατι εχω 10-15 ασπρες τριχες...

αυτα τα 8 και παραπανω δε με χαλανε καθολου.το μινιμουμ ειναι 8 πρεπει να τα χασω μεχρι 30 Ιουλιου.31 ειναι τα βαφτισια...το παλεψα να τα κανω το πρωτο δεκαπενθημερο Αυγουστου αλλα ο παππας δεν κανει εκεινες τις μερες..

διαβασα...χάρηκα πολύ πάρα πολύ..χαρηκα με τη μαρια αρ...χαρηκα και για μας που εχουμε στις κουνιες τους τα υγιέστατα μωρακια μας..φτου φτου και ξανά φτου...

πάω να απλώσω το θεϊκο κορμι μου στο γκρεκο στρομ μου

φιλακια κοπελιες....τα λεμε αυριο

πάω να αγκαλιάσω τη μικρουλα μου

byXKp2.png

ΜΑΙΡΗ στηθος χερια μπουτια πωπο..ουτε κοτοπουλο μιμικος να ημουνα...πρεπει να τα κοψω γιατι ειναι κατεστραμμενα..αλλα δεν προλαβαινω.θα κανω ανταυγειες γιατι εχω 10-15 ασπρες τριχες...

παντως για να πω την αληθεια στην φωτο δεν φαινεσαι να εχεις κιλα στο πανω μερος.

καλα μαρη μονο 15 ασπρες τριχες εχεις???:shock::shock::shock::shock::shock:αχχχχχχχχχ

αυτα τα 8 και παραπανω δε με χαλανε καθολου.το μινιμουμ ειναι 8 πρεπει να τα χασω μεχρι 30 Ιουλιου.31 ειναι τα βαφτισια...το παλεψα να τα κανω το πρωτο δεκαπενθημερο Αυγουστου αλλα ο παππας δεν κανει εκεινες τις μερες..

στην ζακυνθο θα τα κανεις?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...