Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   14 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ναι ισχύει, παίζουν πολλά και το μυαλό τρελαίνεται.. Σε ευχαριστώ που παρέθεσες τη δική σου εμπειρία. Εγώ είχα το απλό της … blue. Έχω διαβάσει και σε ξένα φόρουμ τρελλα σκηνικά με τα τεστ για αυτό επιμένουν όλοι να μην τα κάνουμε και να περιμένουμε μόνο τη χοριακή. Αύριο λοιπόν θα λυθεί το μυστήριο.. ❤️

Expand  

κ γω το λεω γιατι πραγματικα δεν ηταν οτι πηρα μια χοριακη 50μοναδες ξερω γω. ηταν πολυ μεγαλη. δηλαδη πραγματικα δεν αιτιολογειται να μην δειξει ενα τεστ. και να ηταν και παλια η ληγμενα, να πω παει στο καλο. αλλα τα ειχα παρει εκεινη τη μερα. κι αντιστοιχα βεβαια μου χει τυχει να δω θετικο τεστ στην 7η μερα και 9η να εχω χοριακη 150. δηλαδη να την εχει ανιχνευσει γυρω στο 70. γι αυτο σου λεω μονο η χοριακη ειναι η απαντηση. υπομονη σημερα κι αυριο πηγαινε πρωι πρωι κ παρακαλεσε να σε ενημερωσουν οσο πιο συντομα. μην μενεις σε αναμμενα καρβουνα. ειναι ανυποφορη η αναμονη το ξερουμε ολες.

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε Αλεκα αν δεν απαντησω η δεν κανω refresh με δειχνει εκτος. Εκανα μια ωρα για να διαβασω αυτα που λεγατε και για το φλεγον ζητημα να απαντησω οτι εγώ πρωτη φορα στα 16 και συνολο με το Βασιλη 8. Καλα ειναι εχω μετρο συγκρισης....

λοιπον σας αφηνω παω να ξεραθω...εχω και ταξιδι αυριο χαχα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

tzia είπε:
και οποια άλλη θελει φυσικά...δε θα κάνουμε διακρισεις...!!!
εννοειται ;).....διασκρισεις ποτε.
  eirinilagadas είπε:
Ρε Αλεκα αν δεν απαντησω η δεν κανω refresh με δειχνει εκτος. Εκανα μια ωρα για να διαβασω αυτα που λεγατε και για το φλεγον ζητημα να απαντησω οτι εγώ πρωτη φορα στα 16 και συνολο με το Βασιλη 8. Καλα ειναι εχω μετρο συγκρισης....

ωραια, μπαινεις και εσυ στις σουρλουλουδες....ευτυχως μεγαλωνει ο κυκλος :tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

eirinilagadas είπε:

ειρηνουλα καλο κουμασι εισαι και εσύ...μπουχχαχαχαχαχα!!!

byXKp2.png

eirinilagadas είπε:
Μαιρη το βλεπω οτι ειναι ολες εδω αλλά εχει τυχει να μην μου απαντησει καμμια καναδυο φορες και φοβηθηκαν τα υπεροχα μου ματια....

αη μαρη...όταν μπαινεις εσυ κοιμομαστε ορθιες....

221882cb0gkyh7q4.gif

tzia είπε:
που θα πας καλέ? δεν εννοησα..κάπου που παραλίγο θα ηταν και το μιτσάκι?

βαφτιζει μια φιλη μου το παιδακι της καπου στο Δαφνι που το μητσακι που μενει διπλα λεει ότι ειναι πολυ ωραια....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

καληηηηηνυυυυυχτααααααααααααα..........εγω μαζεψα φλιτζανια, ας σκουπισει η τελευταια. Το κλειδι μην ξεχασετε γιατι θα μας χεσει παλι το πρωι η αλλη.

221882cb0gkyh7q4.gif

aleca είπε:
αη μαρη...όταν μπαινεις εσυ κοιμομαστε ορθιες....

Τι να κανω μαρη η δολια μανα.... Αφου αυτη ειναι η ωρα μου η ολοδικια μου ωρα χωρις μαμα χωρις ουαουα και χωρις Ειρηνακι φερε κατι να φαω ή ελα ρε μωρο να κατσουμε λιγο......

tzia είπε:
prosexe e?????

απο εκει εχω αποφοιτησει εγω...δε με πιανουν;) μπααααιιιιι

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...