Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου καλησπέρα θέλω τα φώτα σας !!! Γενικά έχω περάσει και βιοχημικές και παλινδρομες κλπ… να μην σας τα πολυλογώ έκανα την κορούλα μου τον Ιούνιο του 22! Τώρα προσπαθούμε για δεύτερο παιδακι και με τρεις μέρες καθυστέρηση είχα χοριακη 50 27/01 μετά 31/01 175 λέτε να έχω ελπίδες ; Διπλασιάζεται περίπου ανά 2,5 μέρες μόνο… όπως με την προηγούμενη μου παλίνδρομη ξέρω δεν θα έπρεπε να τα συγκρίνω αλλά φοβάμαι! Αύριο έχω πάλι χοριακη και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα ! 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι αυτο σου λεω...για αυτο μαλλον δυσκολα θα σου μπει. Υπαρχει τροπος να στο φτιαξει μοδιστρα?

εγω δε σκαμπάζω από κοπτικη -ραπτική αλλα΄μου φαινεται δύσκολο γιατι ειναι δαντελα εκεινο το κομμάτι

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

αιντε λεμεεεεε....κ μετα σου λεει μανουλες Νοεμβριου....ξετσιπωτες Νοεμβριου ειμαστε εδω μεσα ουυυυυυυυυυυυ:P
Καλε, ιστοριες για γκομεναιους λετε;;;;

Επειγοντως πριβε καφε και να το διπλοκλειδωνουμε!!!

Ουτε στους αντρηδες μας τον κωδικο, εεεε;;;;;

Οπως το πιν απ τις τραπεζες, θα τον καταστρεφουμε!!!

:tongue::tongue::tongue:

χαχα ..μητσακι μου καλο μου....μονο εσυ και η ομορφακια εισαστε απονηρευτα....

:P:p:p....δεν θα το πουμε πουθενα...αν και εμενα τα ξερει όλα γιατι πριν τα φτιαξουμε υπηρξαμε κολλητοι..

α οριστε επιβεβαιωνεις και την αποψη μου οτι ΠΟΤΕ δεν θα υπαρξει πραγματικη φιλια και ΜΟΝΟ φιλια αναμεσα σε αντρα κ γυναικα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

οχι για πε για πε:tongue::tongue::tongue:
υπαρχει το φασωμα που γινεται με ρουχα και το αλλο που γινεται χωρις......το δευτερο για εμενα ειναι σεξ...με λιγα λογια. Τα υπολοιπα απο κοντα.:D
δεν ειναι ελληνικο ...ειναι σουηδικό...λέει uk size 12

αααα......Αυτο φοραγα πριν μεινω εγκυος. αυτο ειναι το 46 ή 48 (αναλογα τη φορμα) στο ελληνικο. Εγω αυτο που αγορασα τωρα ειναι UK 14

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

α οριστε επιβεβαιωνεις και την αποψη μου οτι ΠΟΤΕ δεν θα υπαρξει πραγματικη φιλια και ΜΟΝΟ φιλια αναμεσα σε αντρα κ γυναικα..

δεν συμφωνω...εχω 2 κολητους φιλους εδω κ χρονια...κ ειναι πραγματικοι φιλοι...

PlbZp2.png

αααα......Αυτο φοραγα πριν μεινω εγκυος. αυτο ειναι το 46 ή 48 (αναλογα τη φορμα) στο ελληνικο. Εγω αυτο που αγορασα τωρα ειναι UK 14

εχω ελπίδες γιατρε μου ή πεταξα άδικα 180 ευρουλάκια???

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ναι....ισως υπαρχουν κ εξαιρεσεις δε λεω..οι κανονες ειναι για να υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,σωστος?

τους γνωρισες μεσω του αντρεα???κανετε παρεα σαν ζευγαρια??

από φορεμα???δεν ξερω...δεν φοραω τωρα..μονο φορμες και ενα ελαστικο τζιν και κατι παντελονια εγκυμοσυνης

ακου πανε στα m&s που εχουν αγγλικα νουμερα και δεν θα σε ενοχλησει και κανενας και δοκιμασε μονη σου και θα καταλαβεις

fCS8p3.png

τους γνωρισες μεσω του αντρεα???κανετε παρεα σαν ζευγαρια??

τον εναν τον γνωρισα στη δουλεια κ ο αλλος ηταν κοινος μας φιλος εμενα κ του Αντρεα...ναι κανουμε παρεα σαν ζευγαρια εννοειται μαρη..

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

:rolleyes::rolleyes:ισα ισα μου ειναι..σε αυτα τα κιλα ημουν οταν εμεινα εγκυος και τοτε το ειχα παρει!!!

να πω κατι ασχετο...ισως σας χαλασω λιγο αλλα διαβασα ωραια νεα απο τη μαρια για την αντωνιτσα της...το παρακολουθειτε στο παρεντς???γυρισαν σπιτι μετα απο 15 μηνες σχεδον μεσα σε εντατικες ρε παιδια!!!πραγματικο θαυμα...μακαρι να συνεχισει και να γινει τελειως καλα το κοριτσακι!!

ωραια..εχεις φορεμα λοιπον....

για τη μικρουλα τα διαβασα ναι....μακαρι να πανε καλα,....

τι να κανω χρυσο μου...μου κατσε το 10 το καλο απ τα 16 μου!!!κ τον αφησα να περιμενει κ 2 χρονια!!!χα!οχι παιζουμε!
σουπερ σωστη...ετσι επρεπε...;)
εγω δε σκαμπάζω από κοπτικη -ραπτική αλλα΄μου φαινεται δύσκολο γιατι ειναι δαντελα εκεινο το κομμάτι

για ρωτα καμια που ξερει...μπορει να βρει τροπο...

δεν ειναι ετσι...υπαρχουν αντρες που βλεπεις και τους αποκλειεις, δε μπορεις να τους δεις ερωτικα με τιποτα. Με το Νικο καναμε πολυ παρεα αλλα εμφανισιακα δεν ηταν αδιαφορος ο ενας προς τον αλλον.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

τον εναν τον γνωρισα στη δουλεια κ ο αλλος ηταν κοινος μας φιλος εμενα κ του Αντρεα...ναι κανουμε παρεα σαν ζευγαρια εννοειται μαρη..
ara σιγουρα ειναι πιο δδυσκολο να παιξει κατι..

δεν ειναι ετσι...υπαρχουν αντρες που βλεπεις και τους αποκλειεις, δε μπορεις να τους δεις ερωτικα με τιποτα. Με το Νικο καναμε πολυ παρεα αλλα εμφανισιακα δεν ηταν αδιαφορος ο ενας προς τον αλλον.

εννοειται οτι μιλαμε για περιπτωσεις που ειναι ενδιαφερουσα η εμφανιση...δε μιλαω ουτε για φιλια με γκει ουτε με ασχημοπαπους!!

αχ,κοριτσια..κουραστηκα..να παω..??

http://www.usatourist.com/english/tips/Womens-Sizes.html

μικρο το πηρες ΤΖΙΑ....40 δε νομιζω να σου κανει ετσι κ αλλιως στο στηθος...δουλευα κ εγω σε μαγαζι..πριν χρονια.

δεν πειραζει...εμεις να ειμαστε καλά...θα πάω στα h&m να βρω ενα στο νουμερο μου....γιατι λεφτα για άλλο βαλερι δενε εχω...σνιφ κλαψ

byXKp2.png

νομιζω ότι θα σου κανει. Με υατα τα νουμερα που ανεβασε το κιμακι εγω φοραω 46. Το φορεμα που θελω να βαλω τον Ιουνη ειναι 42 και νομιζω θα μου κανει. Εννοειται με διαιτα ετσι?
ακου πανε στα m&s που εχουν αγγλικα νουμερα και δεν θα σε ενοχλησει και κανενας και δοκιμασε μονη σου και θα καταλαβεις

σωστο και αυτο

221882cb0gkyh7q4.gif

δεν πειραζει...εμεις να ειμαστε καλά...θα πάω στα h&m να βρω ενα στο νουμερο μου....γιατι λεφτα για άλλο βαλερι δενε εχω...σνιφ κλαψ

ελα θα βολευτεις μην αγχωνεσια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...