Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω να πω την αμαρτια μου τις προαλλες που αρπαχτηκαμε χαλασα τη διαιτα..πριν χτυπησα και ψωμακι με λουκανικακι και μουσταρδουλα-κετσαπακι-ριγανιτσα!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

τι εννοεις σουρλουλου???:rolleyes::rolleyes:

αχαχαχαχχαααααα!!!καλα σχεχεις που μειναν μονο στο χουφτωμα...να φαει και το κοτοπουλο!!!απο την 6η δημοτικου ξεκινησα!!!φανταζεσαι τι γινοταν στο γυμνασιο κ στο λυκειο..στην πενταημερη επαιζε κατι με εναν αλλα κρατηθηκα γιατι τα ειχα με το μαλακα τοτε!:shock:ουπς,λειπει η ελενη ε??

φαντασου...

..

θα καταλαβεις παρακατω ;););) αλλα απο ό,τι βλεπω μπες και εσυ στο κλαμπ :tongue:....

εγω ό,τι αρχιζα το τελειωνα:D...χουφτωματα σκετα δεν ειχα....και ουτε μιας νυχτας. Με το Νικο για εκει το πηγαινα αλλα δεν εκατσε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

;););):tongue::tongue::tongue::tongue:γραψε πρωτη νουμερο:tongue::tongue::tongue:και εγω μετα:tongue::tongue::tongue:\

καλα αμα θες στειλτο πμ:tongue::tongue:

εγραψα μαρη...δεν ειδες που σοκαριστηκαν όλες??:tongue:

εμενα παντως τα τζιν που φτανανε μεση πωπου τωρα ενα απο δαυτα ενεβαινει 2/3..το πιο φαρδυ βεβαια αλλα κατι ειναι κ αυτο..παω απο Δευτερα να παρω κ κρεμμα elancyl.κορυφαια..

ναι ...καλη κρεμα και αυτη.....εγω φυσικα δεν δοκιμαζω παλια μου ρουχα. Θα αρχισω όταν πεσω κατω απο 80.

εγω να πω την αμαρτια μου τις προαλλες που αρπαχτηκαμε χαλασα τη διαιτα..πριν χτυπησα και ψωμακι με λουκανικακι και μουσταρδουλα-κετσαπακι-ριγανιτσα!!!!

τυχερη....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

θα καταλαβεις παρακατω ;););) αλλα απο ό,τι βλεπω μπες και εσυ στο κλαμπ :tongue:....

εγω ό,τι αρχιζα το τελειωνα:D...χουφτωματα σκετα δεν ειχα....και ουτε μιας νυχτας. Με το Νικο για εκει το πηγαινα αλλα δεν εκατσε...

ελεγα οτι για να κατσω πρεπει να ειμαι σιγουρη τρομαρα μου!!!αλλα επεζε πολυ γερο φασωμα...ανααβαν τα αιματα σε λεω!!!

Διαφημίσεις

τι τυχερη?πανω που ξεκινησα καλα...δεν πειραζει..απο δευτερα..

εγραψα μαρη...δεν ειδες που σοκαριστηκαν όλες??:tongue:

ναι ...καλη κρεμα και αυτη.....εγω φυσικα δεν δοκιμαζω παλια μου ρουχα. Θα αρχισω όταν πεσω κατω απο 80.

τυχερη....

που καλε διαβαζα γρηγορα γμτ...

fCS8p3.png

ελεγα οτι για να κατσω πρεπει να ειμαι σιγουρη τρομαρα μου!!!αλλα επεζε πολυ γερο φασωμα...ανααβαν τα αιματα σε λεω!!!

αληθεια, για οες μου και εσυ σουρλουλου Νο3, (αλεκα, τζια, ευη :tongue:)....εχει διαφορα το γερο φασωμα απο ολοκληρωμενη σχεση?? στην ουσια εννοω....

221882cb0gkyh7q4.gif

το φερμουαρ θελει αλλους δεκα πόντους να κλεισει...σταματα ακριβως κάτω από το βυζί...πολύ φοβαμαι οτι και να αδυνατησω δε θα κλεισει...ειναι νουμερο 40...:-(:sad::-(

τωρα τι νουμερο φορας?καθε 6 κιλα αλλαζουμε νουμερο,τσεκαρισμενο

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εγω πάντως με κανεναν από αυτους δεν ειχα φτάσει...πρωτη φορά με τον Νυσταλέων..σε αυτο μοιαζω με την ομορφάκια ε????

byXKp2.png

εγω πάντως με κανεναν από αυτους δεν ειχα φτάσει...πρωτη φορά με τον Νυσταλέων..σε αυτο μοιαζω με την ομορφάκια ε????

αν εκλαιγες κιολας ναι...μοιαζεις!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

το φερμουαρ θελει αλλους δεκα πόντους να κλεισει...σταματα ακριβως κάτω από το βυζί...πολύ φοβαμαι οτι και να αδυνατησω δε θα κλεισει...ειναι νουμερο 40...:-(:sad::-(

μμμ...τωρα που θηλαζεις δυσκολο το βλεπω το 40. Ευτυχως εμενα (δυστυχως δηλαδη :P) το φορεμα που φοραγα στον αγγελο ηταν 48. Αλλα και πριν τον αγγελο 46 φοραγα....40? Στο ευρωπαικο εννοεις??

που καλε διαβαζα γρηγορα γμτ...

ασε θα σου πω...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...