Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Ευτυχώς σήμερα είμαι καλύτερα. Μου είπε να πάρω το donafil από απόψε για λίγες μέρες…

Άστο! Είχα 5, κανένα… καθυστέρησαν και τα έχασα… 

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εστειλα τον Καρδιτσιωτη να παρει ποτο...με ρωταει τινα παρω???του λεω οτι θες μωρακι μου παρε.(η βλαμμενη δε σκεφτηκα οτι δεν πινει νορμαλ ποτα με πολυ αλκοολ)..περιμενα βοτκα ή τεκιλα..και τι μου εφερε ο μπουρτζοβλαχος????URSUS..τι ειναι αυτο του λεω????ε κατι που να πινω κ εγω...αφου δεν εφερε βυσσιναδα παλι καλα...

Εχω βαλει ενα τζιν με πάγο..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εστειλα τον Καρδιτσιωτη να παρει ποτο...με ρωταει τινα παρω???του λεω οτι θες μωρακι μου παρε.(η βλαμμενη δε σκεφτηκα οτι δεν πινει νορμαλ ποτα με πολυ αλκοολ)..περιμενα βοτκα ή τεκιλα..και τι μου εφερε ο μπουρτζοβλαχος????URSUS..τι ειναι αυτο του λεω????ε κατι που να πινω κ εγω...αφου δεν εφερε βυσσιναδα παλι καλα...

να τη φερει απο δω...αμα δεν σου κανει εσενα!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλά χαζη είσαι;;;;Τι απολογισαι μαρή;;;Ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθο βαλετω!!!!!

δεν απολογουμαι...δεν περιμενω μετα απο τοσα χρονια να παρω σημερα αφεση αμαρτιων :D.....ξερω τι ακριβως εχει γινει και το συζηταω...απλως, όπως τοσα αλλα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

παω κ εγω ζγα ζγα...

μου λειπει η ζαχαριτσα κ δεν ειμαι πολυ καλα!!! τι τις θελω τις διαιτες αφου πεφτω τοσο πολυ?

φαε κατι μαρη..δεν εισαι τοσο χοντρη για να κανεις αυτες τις διαιτες.....διαβασα ζαχαριτσα και νομιζα το Χριστιανακι σου χαχα

ΜΕΦΗ μηπως σε βολευει να μιλαμε αρχαια?που τα εχεις κ φρεσκα????μπουχαχαχα

:P:p:p

εγω θα βαλω ursus..τρελλα γλεντια..πρεπει να εχει κ πολλες θερμιδες η ρημαδα γιατι ειναι γλυκια..

η ΖΟΥΖΟΥ που ειναι ρε παιδια"?

ελα ντε χαθηκε.....δε νομιζω να παχαινει πολυ η ουρσους μωρε..βοτκα ειναι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

πανω απ το 20 δεν παιζει;;;:tongue::tongue::tongue:

τι να κανω που ηθελε ο νικολακης ναμε βαλει στον ισιο δρομο...αλλιως θα σου ελεγα εγω...:P

Κοριτσια καληνυχτα, παω να ταισω. Συνεχιστε την κουβεντουλα ελευθερα:P

καληνυχτα..δεν μας ενοχλησες όπως ειδες.....;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

παω κ εγω ζγα ζγα...

μου λειπει η ζαχαριτσα κ δεν ειμαι πολυ καλα!!! τι τις θελω τις διαιτες αφου πεφτω τοσο πολυ?

υπομονη υπομονη..θα γινουμε κουκλες...και τωρα που το συζητάμε πάω να φορεσω το φορεμα που αγορασα να δω αν ανεβαινει το φερμουαρ κανενα πόντο παραπάνω...

Κοριτσια καληνυχτα, παω να ταισω. Συνεχιστε την κουβεντουλα ελευθερα:P

καληνυχτα μαρκελλακι!δεν τα λέμε αν δεν εισαι και εσυ μπροστα πάντως!!!

byXKp2.png

ela ηρθα..

λοιπον εγω γουσταρω να απαντησω..να σας πω??????....ειδικά τον πρωτο μου..μετα από λιγες μερες τον ξεπαρθένιασα...μπουχαχαχαχα..ειχε φιμωση το αγορι:P:p:p:p

Ημουν 17 θυμάμαι...στα γενεθλια μου...δε με αφηνε ο μπαμπας να βγω και πήρα μερικες ασπιρινες...μετα με αφησε....

φορουσα ενα φορεμα μακρυ και μου εκανε δωρο εκεινη τη μερα ενα NY καπέλο δικό του...ηταν μπασκετμπολίστας..παιζαμε στην ιδια ομαδα....

με χωρισε μετα από 6 μηνες....μεχρι τα 20 που γνωρισα τον Νυσταλέων πήγα με άλλους 9...τι άλλο να σας πω γιατρε μου???

πρωτη φορα 17,3!!3χρονη ηλιθια σχεση!!!!μεταγια 6 μηνες πολυ καλες μερες!!με 5 εκ των οποιων το ενα 1nightstand καιμετα ηρθε ο ερως-λουκας!!!!
ασ'το Τζια...κριμα ησουν και η μονη ελπιδα μου...καμια σοθρλουλου δεν υπαρχει εδω??

:tongue::tongue:...μην του το δωσεις μαρη..

τι εννοεις σουρλουλου???:rolleyes::rolleyes:
τι λες τωρα...εγω πρωτη φορα φιληθηκα 2α γυμνασίου....και του ειχα πει ψεματα οτι είχα ξαναφιλήσει...

στους 9 βάζω και τα μιας βραδιάς

να σας πω ενα τετοιο???...σε αυτοκινητο...στο ποσειδωνιο...ξερουν οι βόρειες..με γυψο στο πόδι....καλά ήταν....βρε φωτιες μας αναψες και ο νυσταλέων κοιμαται

αχαχαχαχχαααααα!!!καλα σχεχεις που μειναν μονο στο χουφτωμα...να φαει και το κοτοπουλο!!!απο την 6η δημοτικου ξεκινησα!!!φανταζεσαι τι γινοταν στο γυμνασιο κ στο λυκειο..στην πενταημερη επαιζε κατι με εναν αλλα κρατηθηκα γιατι τα ειχα με το μαλακα τοτε!:shock:ουπς,λειπει η ελενη ε??

Εγω βλέπω πόσο αθωα ειχαμε ξεκινησει στην αρχή του φορουμ, όλο για φορμακια και για Mothercare μιλούσαμε, και τωρα....που να φτιαξουμε και prive ..
φαντασου...

ο νικηφ. προς το παρον, ειναι το παιδι που ολοι ονειρευονται. η χριστ. ειναι καθε μερα κ μια ιστορια μου αμαρτια μου.

χτες πηρε τη λιμα να λιμαρει τα νυχια του μπεμπη. ακουει η μανα μου ενα θθθθθ θιγα θιγα μπεμπη... παει κ τη βλεπει να του εχει πιασει τα δαχτυλα κ να τριβει αλλου για αλλου. παει να της τη παρει, τη βαζει μεσα απο τη μπλουζα της κ αρχιζει να φωναζει. ΤΕΛΟΘ!!! ΓΙΑΓΙΑ ΤΕΛΟΘ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ.............

:tongue::tongue::tongue:
Ρε Αλεκα και λοιπές εξηγηστε μου τι θα πάθουμε με αυτό!

θα μας μπει το αυγο στον κ...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

πω πω αυριο πρεπει να τους κουβαλαω και τους μικρουληδες....θα μου φυγει η μεση παλι....αλλα θα δω κοσμο που εχω καιρο...

221882cb0gkyh7q4.gif

εμενα παντως τα τζιν που φτανανε μεση πωπου τωρα ενα απο δαυτα ενεβαινει 2/3..το πιο φαρδυ βεβαια αλλα κατι ειναι κ αυτο..παω απο Δευτερα να παρω κ κρεμμα elancyl.κορυφαια..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...