Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω δεν ξερω ΜΕΦΗ κ δε με νοιαζει κιολας...ε μα πια..κ που εμαθα τι σημαινει spreads,πολλα ειναι...τα παιδια μου κ μεις να εχουμε την υγεια μας κ χε^%*&%κα...εμας μας εκοψαν 120 ευρω απο μισθο Θανου..γιατι επαιρνε πολλα..τι αλλο να παθουμε??

ΜΠΡΑΒΟ ρε Αλεκα εισαι ΚΥΡΙΑ...οχι σαν την δικια μου που εκλεισε χρονο με παντρεμενο..κ με εβαλε κ στο facebook για να δω μονη μου ποσο πιο ομορφη ειναι απο τη γυναικα του,με την οποια εχουνε 2 παιδια...,κ που ειναι κ προβληματισμενο το κουμπαρακι μου γιατι πηγαινανε στο factory στο αεροδρομιο να βγαλουν ματια..κ τωρα βαλανε σεκιουριταδες κ δεν ξερουν τι να κανουν..

κ παλι ΜΠΡΑΒΟ Αλεκα.

δεν εχει μπραβο, δεν επρεπε αλλα ημουν μικρη και δε μπορουσα να ξεχωρισω καποιες καταστασεις. Ημουν μονη μου σε ξενη χωρα, ενιωθα ασφαλης μαζι του επειδη ηταν μεγαλυτερος και ειχε βρει την ακρη και την πατησα....εγω εφυγα φυσικα και αυτος βρηκε αλλες, κανενα προβλημα. Τελικα χωρισε, ευτυχως όχι απο εμενα....δεν υπηρχε περιπτωση να χωρισω εγω καποιον....καμια φορα όμως σκεφτομαι ότι την αμαρτια μου αυτη την πληρωσε η μαμα μου....αν και παλι δεν το πολυπιστευω....παντως ενας λογος που δεν εχω εμπιστοσυνη στα αρσενικουλια ειναι και αυτος.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ρε Αλεκα και λοιπές εξηγηστε μου τι θα πάθουμε με αυτό!

Από τους γκόμενους στο ΔΝΤ! Ε μεγαλη στροφη ρε Μεφη. Πως σπο'ρθε τωρα βραδυατικα. Ασε από Δευτερα θα μας τα εξηγησει καλά ο Γιωργακης, θα ανοιξει η καρδια μας:-(

ο νικηφ. προς το παρον, ειναι το παιδι που ολοι ονειρευονται. η χριστ. ειναι καθε μερα κ μια ιστορια μου αμαρτια μου.

χτες πηρε τη λιμα να λιμαρει τα νυχια του μπεμπη. ακουει η μανα μου ενα θθθθθ θιγα θιγα μπεμπη... παει κ τη βλεπει να του εχει πιασει τα δαχτυλα κ να τριβει αλλου για αλλου. παει να της τη παρει, τη βαζει μεσα απο τη μπλουζα της κ αρχιζει να φωναζει. ΤΕΛΟΘ!!! ΓΙΑΓΙΑ ΤΕΛΟΘ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ.............

Είναι νούμερο μεγάλο!!!ΤΕΛΟΘ!!!!!!

Διαφημίσεις

μια χαρα ειναι ΚΟΤΑ...μπορουσες κ καλυτερα..

απο οτι εχω καταλαβει παντως ,αυτο το ΔΝΤ θα μας μπαστακωθει κ θα μας κανει ελεγχο..κ παλι δε με νοιαζει..αλλοι τα φαγανε..αν ειχαν κοτσια θα δεσμευανε περιουσιες κ θα πηγαινε φυλακη πολυς κοσμος..οχι που πανε τον χρηστη μεσα κ ο Χρηστοφορακος πχ..μας λεει κ μαλ&^κες απο Γερμανια..

ο νικηφ. προς το παρον, ειναι το παιδι που ολοι ονειρευονται. η χριστ. ειναι καθε μερα κ μια ιστορια μου αμαρτια μου.

χτες πηρε τη λιμα να λιμαρει τα νυχια του μπεμπη. ακουει η μανα μου ενα θθθθθ θιγα θιγα μπεμπη... παει κ τη βλεπει να του εχει πιασει τα δαχτυλα κ να τριβει αλλου για αλλου. παει να της τη παρει, τη βαζει μεσα απο τη μπλουζα της κ αρχιζει να φωναζει. ΤΕΛΟΘ!!! ΓΙΑΓΙΑ ΤΕΛΟΘ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ.............

:P:p:p ειναι μικρουλα μωρε....μωρακι ειναι ακομη....

Ρε Αλεκα και λοιπές εξηγηστε μου τι θα πάθουμε με αυτό!

θα σφιχτουμε γενικως...αν όμως όντως δεν τα φανε αυτη τη φορα, νομιζω ότι θα μπουμε σε μια ταξη.

εγω δεν ξερω ΜΕΦΗ κ δε με νοιαζει κιολας...ε μα πια..κ που εμαθα τι σημαινει spreads,πολλα ειναι...τα παιδια μου κ μεις να εχουμε την υγεια μας κ χε^%*&%κα...εμας μας εκοψαν 120 ευρω απο μισθο Θανου..γιατι επαιρνε πολλα..τι αλλο να παθουμε??

ελα ντε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ντραγκς..στα 20

ουτε εγώ...θα φαω αυριο και θα σου πω...ο φιλος ειναι βερος ταϋλανδος...για να δούμε

μ'αρεσει πολυ!!!!ειναι αρκετα καυτερα ομως να προσεξεις!!!!

αλεκα μοιαζει με το κινεζικο μονο που ειναι πιο καυτερα:tongue:

οχι..δε θελει η πεθερά μου...εγω θελω καιρο τωρα να την πάω από εκεί... ...μου λέει οτι επειδη ειναι αβάπτιστο αλλά επειδη ξερω οτι δε δινει σημασία σε τετοια πιστευω οτι ειναι κατι άλλο...δεν ξερω ομως τι...απλά το σεβομαι

εγω τα μωρα τα εχω παρει στο χωριο,σημερα ειχαμε τα 3 χρονια της πεθερας μου.τα ειχα μεσα στο αυτοκινητο και εχουμε ξαναπαει ακομα μια φορα,ο παπας που τα ειδε δεν μας ειπε τιποτα οτι δεν κανει,αλλα δεν τα εβγαλα και εξω καθολου....

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

εμ αυτον ηταν το κακο..ότι δε σταματησα στο φιλι..τεσπα....μετα το μετανιωσα, ξαναρχισα την προσπαθεια στα 16 :tongue:....παει και αυτος....γμα με γυψο σε αυτοκινητο μαρη?? ημαρτον.....

εγω το χειροτερο δεν ειναι το 14...ειναι ενας απο όλους....παντρεμενος...:oops: (σκετο, χωρις γελια)

ενταξει...τα λάθη ειναι για να μαθαινουμε..εγω ήμουν με αρραβωνιασμένο...μικρα κοριτσια είμασταν βρε...άφεση άφεση

εσενα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ παρθενα σε πηρε ο Παυλος????απλωσατε κ το σεντονι μετα??

:P:p:p:p:p:p

:P:p:p:p:p

Παντως εγω πριζώθηκα..μου άρεσε να θυμομασταν τα παλια και να λέγαμε ιστορίες...δεν πειράζει..άλλη φορά

byXKp2.png

ενταξει...τα λάθη ειναι για να μαθαινουμε..εγω ήμουν με αρραβωνιασμένο...μικρα κοριτσια είμασταν βρε...άφεση άφεση

Παντως εγω πριζώθηκα..μου άρεσε να θυμομασταν τα παλια και να λέγαμε ιστορίες...δεν πειράζει..άλλη φορά

καλα σε εκοψα ότι θα ησουν η μονη συνοδοιπορος :D...ασ'το....στον επομενο καφε χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

εστειλα τον Καρδιτσιωτη να παρει ποτο...με ρωταει τινα παρω???του λεω οτι θες μωρακι μου παρε.(η βλαμμενη δε σκεφτηκα οτι δεν πινει νορμαλ ποτα με πολυ αλκοολ)..περιμενα βοτκα ή τεκιλα..και τι μου εφερε ο μπουρτζοβλαχος????URSUS..τι ειναι αυτο του λεω????ε κατι που να πινω κ εγω...αφου δεν εφερε βυσσιναδα παλι καλα...

δεν εχει μπραβο, δεν επρεπε αλλα ημουν μικρη και δε μπορουσα να ξεχωρισω καποιες καταστασεις. Ημουν μονη μου σε ξενη χωρα, ενιωθα ασφαλης μαζι του επειδη ηταν μεγαλυτερος και ειχε βρει την ακρη και την πατησα....εγω εφυγα φυσικα και αυτος βρηκε αλλες, κανενα προβλημα. Τελικα χωρισε, ευτυχως όχι απο εμενα....δεν υπηρχε περιπτωση να χωρισω εγω καποιον....καμια φορα όμως σκεφτομαι ότι την αμαρτια μου αυτη την πληρωσε η μαμα μου....αν και παλι δεν το πολυπιστευω....παντως ενας λογος που δεν εχω εμπιστοσυνη στα αρσενικουλια ειναι και αυτος.....

Καλά χαζη είσαι;;;;Τι απολογισαι μαρή;;;Ο αναμάρτητος πρώτος τω λίθο βαλετω!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...