Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου !! Μας θεωρούν εύκολη υπόθεση και φτάνουμε να προσπαθούμε χρόνια χωρίς αποτέλεσμα γιατί δεν δίνουν την βάση που θα έπρεπε ..

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμενα πάλι σημερα, ειδε εναν πυλώνα της ΔΕΗ και μου λεει Μαμά κοιτα ενας ωραιος Πυργος του Αιφελ" μετα του λέω πώς εγω με τον μπαμπα πηγαμε στο Παρισι και μετα κλαμματα γιατι δεν τον ειχαμε πάρει κι αυτον. Στο τελος αποφασισε ότι θα ξαναπάμε μαζι στο Παρισι, (εμεις οι δυο) κι ο μπαμπας θα παει στο κυπαρρισι:!:

ε, οχι βρε μαρκελλε!!!!!! μην τον στειλουμε τον ανθρωπο για να πας στο Παρισι!!

νομιζω παντως οτι τα αγορια ειναι πιο ευαισθητα απο τα κοριτσια... καρατσεκαρισμενο!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:shock::shock:

Αυτό το λες με νοσταλγία;;;Σοβαρά σε ρωτάω !

Οχι. καθε άλλο. Πολυ καλυτερα τωρα, όχι επειδη μιλαμε για γκομενικά αλλά που εχουμε γνωριστει και μιλάμε εντελώς χυμα

Εμενα πάλι σημερα, ειδε εναν πυλώνα της ΔΕΗ και μου λεει Μαμά κοιτα ενας ωραιος Πυργος του Αιφελ" μετα του λέω πώς εγω με τον μπαμπα πηγαμε στο Παρισι και μετα κλαμματα γιατι δεν τον ειχαμε πάρει κι αυτον. Στο τελος αποφασισε ότι θα ξαναπάμε μαζι στο Παρισι, (εμεις οι δυο) κι ο μπαμπας θα παει στο κυπαρρισι:!:

αχ....χαρα που κανει ο μπαμπας ε??

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:shock::shock:!

ιξης μαρη :tongue::tongue: σε διασταση ηταν, δεν ειχε παρει διαζυγιο....μονος του εμενε. Ηταν 34 και εγω 18....θαμπωθηκα..σου θυμιζει κατι? Όταν συνειδητοποιησα καποια πραγματα εφυγα...με βαρια καρδια τοτε....αλλα αλλαξα πολη. Πεντε χρονια με κυνηγαγε μετα....και στο γαμο μου εστειλε τις ευχες του χαχα.....

αααα αν κ καθυστερημενα θελω να κανω μια διευκρινιση,,επειδη ειπα οτι αντιστοιχουν απο 2 σπιτια σε Θανο κ αδερφια του..μη φανταστειτε της προκοπης..κατι δυαρια κ γκαρσονιερες ειναι 35ετιας...και ακομα εμεις δεν εχουμε δει κατι,....

φοβασαι το ΔΝΤ? :D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

εγω δεν ξερω ακομα..γιατι το μπεμπονι ειναι μπεμπονι..παντως ο Χρηστος μερικες φορες κ σε καρτουνς οχι βιαια ,αυτα απαγορευονται...στεναχωριεται ο καημενος..κλαιγαμε που εχασε το Φελαντακι τη μανα του,κλαιγαμε που εχασε ο νεμο τον πατερα του..μονο στη Μαδαγασκαρη δεν εκλαψε...ααα κ στο happy feet,εκλαψε γιατι δεν ξερω πως..καταλαβε οτι ο μπαμπας δεν ηθελε το γιο του..ΕΛΕΟΣΣΣΣ..

ε, οχι βρε μαρκελλε!!!!!! μην τον στειλουμε τον ανθρωπο για να πας στο Παρισι!!

νομιζω παντως οτι τα αγορια ειναι πιο ευαισθητα απο τα κοριτσια... καρατσεκαρισμενο!

Κι εγω ετσι πιστευω, χωρις να εχω δειγματα ακόμα από τη μπεμπα αλλά ο Μαρκ ειναι πολύ συναισθηματικός. Την άλλη την κόβω λίγο τσαπερδονα

εγω δεν ξερω ακομα..γιατι το μπεμπονι ειναι μπεμπονι..παντως ο Χρηστος μερικες φορες κ σε καρτουνς οχι βιαια ,αυτα απαγορευονται...στεναχωριεται ο καημενος..κλαιγαμε που εχασε το Φελαντακι τη μανα του,κλαιγαμε που εχασε ο νεμο τον πατερα του..μονο στη Μαδαγασκαρη δεν εκλαψε...ααα κ στο happy feet,εκλαψε γιατι δεν ξερω πως..καταλαβε οτι ο μπαμπας δεν ηθελε το γιο του..ΕΛΕΟΣΣΣΣ..

Αχ κι εμεις με το Νεμο στεναχωρια μεγαλη που χαθηκε...αγωνία για το ψαρακι

εγω δεν εχω κορη για να συγκρινω...θα ηθελα όμως να μη γινουν πολυ συναισθηματικα....θα απογοητευτουν ευκολα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΜΠΡΑΒΟ ρε Αλεκα εισαι ΚΥΡΙΑ...οχι σαν την δικια μου που εκλεισε χρονο με παντρεμενο..κ με εβαλε κ στο facebook για να δω μονη μου ποσο πιο ομορφη ειναι απο τη γυναικα του,με την οποια εχουνε 2 παιδια...,κ που ειναι κ προβληματισμενο το κουμπαρακι μου γιατι πηγαινανε στο factory στο αεροδρομιο να βγαλουν ματια..κ τωρα βαλανε σεκιουριταδες κ δεν ξερουν τι να κανουν..

κ παλι ΜΠΡΑΒΟ Αλεκα.

Διαφημίσεις

Κι εγω ετσι πιστευω, χωρις να εχω δειγματα ακόμα από τη μπεμπα αλλά ο Μαρκ ειναι πολύ συναισθηματικός. Την άλλη την κόβω λίγο τσαπερδονα

ο νικηφ. προς το παρον, ειναι το παιδι που ολοι ονειρευονται. η χριστ. ειναι καθε μερα κ μια ιστορια μου αμαρτια μου.

χτες πηρε τη λιμα να λιμαρει τα νυχια του μπεμπη. ακουει η μανα μου ενα θθθθθ θιγα θιγα μπεμπη... παει κ τη βλεπει να του εχει πιασει τα δαχτυλα κ να τριβει αλλου για αλλου. παει να της τη παρει, τη βαζει μεσα απο τη μπλουζα της κ αρχιζει να φωναζει. ΤΕΛΟΘ!!! ΓΙΑΓΙΑ ΤΕΛΟΘ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ.............

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αχ....χαρα που κανει ο μπαμπας ε??

ιξης μαρη :tongue::tongue: σε διασταση ηταν, δεν ειχε παρει διαζυγιο....μονος του εμενε. Ηταν 34 και εγω 18....θαμπωθηκα..σου θυμιζει κατι? Όταν συνειδητοποιησα καποια πραγματα εφυγα...με βαρια καρδια τοτε....αλλα αλλαξα πολη. Πεντε χρονια με κυνηγαγε μετα....και στο γαμο μου εστειλε τις ευχες του χαχα.....

Ψάρι!Μου θυμίζει πολλά!!!!!:tongue:

φοβασαι το ΔΝΤ? :D

Ρε Αλεκα και λοιπές εξηγηστε μου τι θα πάθουμε με αυτό!

ο νικηφ. προς το παρον, ειναι το παιδι που ολοι ονειρευονται. η χριστ. ειναι καθε μερα κ μια ιστορια μου αμαρτια μου.

χτες πηρε τη λιμα να λιμαρει τα νυχια του μπεμπη. ακουει η μανα μου ενα θθθθθ θιγα θιγα μπεμπη... παει κ τη βλεπει να του εχει πιασει τα δαχτυλα κ να τριβει αλλου για αλλου. παει να της τη παρει, τη βαζει μεσα απο τη μπλουζα της κ αρχιζει να φωναζει. ΤΕΛΟΘ!!! ΓΙΑΓΙΑ ΤΕΛΟΘ!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑ.............

ΑΠΑΙΧΤΗ !!!! Φανταζομαι τρομαρα η μάνα σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...