Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τωρα ειμαστε σε φορουμ για μαμαδες ή για μαμιαδες???

εμ για αυτο σας λεω....σταματω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ο παιδικος τους ειναι σε ενα προγραμμα συναισθ/κης αναπτυξης... ωχ τι το περιμενει το αγορι μου.

σημερα μου ειπε οτι δεν θα παντρευτει , ειδικα γυναικα, γιατι ντρεπεται να παει στην εκκλησια!!!!

Κι εμένα κατα του γαμου ειναι, δεν θελει δαχτυλιδια (βερα) γιατι φορανε τα κοριτσια, ουτε να του πετανε ρυζι. Καλα αγορι μου του λέω, υπάρχουν και τα συμφωνα συμβιωσης....

μπηκε κ ενας σοβαρος ανθρωπος αποψε!!! μη διαβασεις τα προηγ. μαρκελλακι.. φουντωσαν τα κοριτσια αποψε!

κανε κατι βρε μαρκελλε, μην την αφηνεις ετσι τη μανουλα!!!

τον ειχε πιασει το καλλιτεχνικο του σημερα, κ λεω για ζωγραφισε εμας...

κανει τη χριστ. πρωτη με 2 αγγουρια δεξια αριστερα του κεφαλιου. τι ειναι αυτα του λεω? τα κοτσιδια της, απανταει. που κανουμε σπανιως στη μικρη.. αλλα του'μεινε..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Πρώτη φορά 19,5(γιατί ήμουν και από χωριό) πριν τον Σακη 3·Παράπονο το έχω που δεν έχω κάνει αρπαχτή!!!! Ποτέ δεν είναι αργά !!!!!!!Ομορφάκια ΕΣΥ μην διαβάζεις!!!!!

:P..και εγω αυτο ελεγα του Νικου...ότι με τετοιο λαμπρο ξεκινημα, αδικηθηκα....:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εσενα ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ παρθενα σε πηρε ο Παυλος????απλωσατε κ το σεντονι μετα??

ναι... αφου στην εκκλησια μας διαβασαν το "περι αγνοτητος".

τι να κανω ρε παιδια.. περιμενα τον καλυτερο...20 χρονια, κ προσπαθουσα 5 μηνες... γιαυτο τον παντρευτηκα κιολας... αν ηταν αλλος θα'χε φυγει νυχτα!

Πρώτη φορά 19,5(γιατί ήμουν και από χωριό) πριν τον Σακη 3·Παράπονο το έχω που δεν έχω κάνει αρπαχτή!!!! Ποτέ δεν είναι αργά !!!!!!!Ομορφάκια ΕΣΥ μην διαβάζεις!!!!!

οχι...τι να διαβασω εγω? ειμαι αθωα ....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγω βλέπω πόσο αθωα ειχαμε ξεκινησει στην αρχή του φορουμ, όλο για φορμακια και για Mothercare μιλούσαμε, και τωρα....που να φτιαξουμε και prive ..

εισαι και σοβαρη εσυ...σε σοκαραμε...αμα ηξερα ότι θα μπεις δεν θα το ξεκιναγα..:)

221882cb0gkyh7q4.gif

μπηκε κ ενας σοβαρος ανθρωπος αποψε!!! μη διαβασεις τα προηγ. μαρκελλακι.. φουντωσαν τα κοριτσια αποψε!

κανε κατι βρε μαρκελλε, μην την αφηνεις ετσι τη μανουλα!!!

τον ειχε πιασει το καλλιτεχνικο του σημερα, κ λεω για ζωγραφισε εμας...

κανει τη χριστ. πρωτη με 2 αγγουρια δεξια αριστερα του κεφαλιου. τι ειναι αυτα του λεω? τα κοτσιδια της, απανταει. που κανουμε σπανιως στη μικρη.. αλλα του'μεινε..

Εμενα πάλι σημερα, ειδε εναν πυλώνα της ΔΕΗ και μου λεει Μαμά κοιτα ενας ωραιος Πυργος του Αιφελ" μετα του λέω πώς εγω με τον μπαμπα πηγαμε στο Παρισι και μετα κλαμματα γιατι δεν τον ειχαμε πάρει κι αυτον. Στο τελος αποφασισε ότι θα ξαναπάμε μαζι στο Παρισι, (εμεις οι δυο) κι ο μπαμπας θα παει στο κυπαρρισι:!:

εμ αυτον ηταν το κακο..ότι δε σταματησα στο φιλι..τεσπα....μετα το μετανιωσα, ξαναρχισα την προσπαθεια στα 16 :tongue:....παει και αυτος....γμα με γυψο σε αυτοκινητο μαρη?? ημαρτον.....

εγω το χειροτερο δεν ειναι το 14...ειναι ενας απο όλους....παντρεμενος...:oops: (σκετο, χωρις γελια)

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:shock::shock:

Εγω βλέπω πόσο αθωα ειχαμε ξεκινησει στην αρχή του φορουμ, όλο για φορμακια και για Mothercare μιλούσαμε, και τωρα....που να φτιαξουμε και prive ..

Αυτό το λες με νοσταλγία;;;Σοβαρά σε ρωτάω !

αααα αν κ καθυστερημενα θελω να κανω μια διευκρινιση,,επειδη ειπα οτι αντιστοιχουν απο 2 σπιτια σε Θανο κ αδερφια του..μη φανταστειτε της προκοπης..κατι δυαρια κ γκαρσονιερες ειναι 35ετιας...και ακομα εμεις δεν εχουμε δει κατι,....

εγω στο πριβε να παω την αμαρτια μου πιο πολυ να κραζω θελω χωρις να φοβαμαι...για τα αλλα δε με νοιαζει.ειμαι αναισθητη..

ΜΕΦΗ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ calculator του pc...

ουτε εμενα με νοιαζει....γενικως....

ναι... αφου στην εκκλησια μας διαβασαν το "περι αγνοτητος".

τι να κανω ρε παιδια.. περιμενα τον καλυτερο...20 χρονια, κ προσπαθουσα 5 μηνες... γιαυτο τον παντρευτηκα κιολας... αν ηταν αλλος θα'χε φυγει νυχτα!

....

καλα εκανες...ειχες όμως λαμπρη εξελιξη ;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...