Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον επειδη και εγω παω να ταισω θα μετρησω και θα σας πω αυριο γιατι ειμαι και ασσος στα μαθηματικα.......:tongue:

καληνυχτα!!!!

προσθεσε και ακόμα εναν...αυτον με τον οποιο θα κερατωσεις τον μανωλο αμα δε σου κάτσει!!!!

byXKp2.png

λοιπον εγω γουσταρω να απαντησω..να σας πω??????....ειδικά τον πρωτο μου..μετα από λιγες μερες τον ξεπαρθένιασα...μπουχαχαχαχα..ειχε φιμωση το αγορι:P:p:p:p

Ημουν 17 θυμάμαι...στα γενεθλια μου...δε με αφηνε ο μπαμπας να βγω και πήρα μερικες ασπιρινες...μετα με αφησε....

φορουσα ενα φορεμα μακρυ και μου εκανε δωρο εκεινη τη μερα ενα NY καπέλο δικό του...ηταν μπασκετμπολίστας..παιζαμε στην ιδια ομαδα....

με χωρισε μετα από 6 μηνες....μεχρι τα 20 που γνωρισα τον Νυσταλέων πήγα με άλλους 9...τι άλλο να σας πω γιατρε μου???

ασ'το Τζια...κριμα ησουν και η μονη ελπιδα μου...καμια σοθρλουλου δεν υπαρχει εδω??

Ρε Αλέκα γιατί κοριτσάκι μου αρχίζεις τέτοια συζήτησηηηηη;;;;Γιατί;;;;Γιατί τώρα που ήρθε ο Σάκηηηηης και θελει τον υπολογιστή;;;Γιατί τώρα που θα διαβάζω από κινητό και δεν μπορώ να απαντήσω και να σχολιάσωω;;;Γιατί;;;;

:tongue::tongue:...μην του το δωσεις μαρη..

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Λοιπον επειδη και εγω παω να ταισω θα μετρησω και θα σας πω αυριο γιατι ειμαι και ασσος στα μαθηματικα.......:tongue:

καληνυχτα!!!!

αντε καλο μετρημα :P:p αν δε φτανουν οι οδοντογλυφιδες, βγαλε φασολια:tongue:

τι να σχολιασεις μαρη???πες την αληθεια δεν ηρθε ο Σακης ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑΣ....ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ..

:tongue::P:p:p

...........δεν ξερεις....

ουτε εσυ :rolleyes:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ασ'το Τζια...κριμα ησουν και η μονη ελπιδα μου...καμια σοθρλουλου δεν υπαρχει εδω??

:tongue::tongue:...μην του το δωσεις μαρη..

πωπω και διάβασα το 4 της κιμις και λεω θα με κραξουνε.....

πες καλέ...μη μας σκας

byXKp2.png

Διαφημίσεις

πωπω και διάβασα το 4 της κιμις και λεω θα με κραξουνε.....

πες καλέ...μη μας σκας

απο γκομενους δεν ειχα πολλους....(για τα δεδομενα εννοω :tongue:) κατσε να θυμηθω.....ακης, τασος, λούκας, γιωργος, σωτηρης νικος..στοπ εκει...η καριερα μου εληξε αδοξα....ηλικια τωρα....(σχεδον 14):oops::tongue::P:p:p:p

221882cb0gkyh7q4.gif

Γιατί προφανώς θα κάνουν μάθημα για τα συναισθήματα και όπως σας έχω ξαναπεί είναι προτιμότερο να δείχνουμε στα παιδιά πραγματικές εικόνες για να έχουν ρεαλιστική απεικόνηση των παραγμάτων και των θεμάτων,π.χ. αν δείξεις τις φατσούλες που χρησιμοποιούμε εμείς το παιδί θα καταλάβει μόνο χαρά,λύπη και θυμό.Επίσης θα τα βάλουν να μιμηθούν τις εικόνες και μ'αυτό τον τρόπο θα μάθουν τα παιδιά τα συναισθηματά τους και να τα ονοματίζουν κάθε φορά που τα αισθάνονται.Αυτά.

ο παιδικος τους ειναι σε ενα προγραμμα συναισθ/κης αναπτυξης... ωχ τι το περιμενει το αγορι μου.

σημερα μου ειπε οτι δεν θα παντρευτει , ειδικα γυναικα, γιατι ντρεπεται να παει στην εκκλησια!!!!

ωραιος ειναι ο Σισε..

λοιπον Αλεκα γκομενοι μαζι με Καρδιτσα 4, πρωτη φορα 16,5 , των αργαγγελων Μιχαηλ&Γαβριηλ.

μεγαλη η χαρη τους, παλιοαμαρτωλη...

Ναι ναι πριν απο λιγο μου λεει ....εισαι κούκλα !!! αληθεια εισαι κουκλα............και του λεω......''θα σου τα φορεσω''....!!!!

βεντετα βλεπω.........

καληνυχτα!!!!

καλα να περασεις... μη μπερδευτεις κ τον πεις Γιωργο!

τι να σχολιασεις μαρη???πες την αληθεια δεν ηρθε ο Σακης ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑΣ....ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ..

κ δεν φτανουν τα δαχτυλακια της!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

απο γκομενους δεν ειχα πολλους....(για τα δεδομενα εννοω :tongue:) κατσε να θυμηθω.....ακης, τασος, λούκας, γιωργος, σωτηρης νικος..στοπ εκει...η καριερα μου εληξε αδοξα....ηλικια τωρα....(σχεδον 14):oops::tongue::P:p:p:p

τι λες τωρα...εγω πρωτη φορα φιληθηκα 2α γυμνασίου....και του ειχα πει ψεματα οτι είχα ξαναφιλήσει...

στους 9 βάζω και τα μιας βραδιάς

να σας πω ενα τετοιο???...σε αυτοκινητο...στο ποσειδωνιο...ξερουν οι βόρειες..με γυψο στο πόδι....καλά ήταν....βρε φωτιες μας αναψες και ο νυσταλέων κοιμαται

byXKp2.png

Mετραω ρε!Περιμένετε!!!!!!!

χαχχα....:P.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Mετραω ρε!Περιμένετε!!!!!!!

τι μετρας μωρη χαμενη κ εσυ?

μπες στο μητρωο αρρενων της Ξανθης κ θα παρεις το τελικο νουμερο!

ακομμαααα μετρας?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ο παιδικος τους ειναι σε ενα προγραμμα συναισθ/κης αναπτυξης... ωχ τι το περιμενει το αγορι μου.

σημερα μου ειπε οτι δεν θα παντρευτει , ειδικα γυναικα, γιατι ντρεπεται να παει στην εκκλησια!!!!

Κι εμένα κατα του γαμου ειναι, δεν θελει δαχτυλιδια (βερα) γιατι φορανε τα κοριτσια, ουτε να του πετανε ρυζι. Καλα αγορι μου του λέω, υπάρχουν και τα συμφωνα συμβιωσης....

τι λες τωρα...εγω πρωτη φορα φιληθηκα 2α γυμνασίου....και του ειχα πει ψεματα οτι είχα ξαναφιλήσει...

στους 9 βάζω και τα μιας βραδιάς

να σας πω ενα τετοιο???...σε αυτοκινητο...στο ποσειδωνιο...ξερουν οι βόρειες..με γυψο στο πόδι....καλά ήταν....βρε φωτιες μας αναψες και ο νυσταλέων κοιμαται

εμ αυτον ηταν το κακο..ότι δε σταματησα στο φιλι..τεσπα....μετα το μετανιωσα, ξαναρχισα την προσπαθεια στα 16 :tongue:....παει και αυτος....γμα με γυψο σε αυτοκινητο μαρη?? ημαρτον.....

εγω το χειροτερο δεν ειναι το 14...ειναι ενας απο όλους....παντρεμενος...:oops: (σκετο, χωρις γελια)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...