Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Συγγνώμη και τι σου είπαν σαν δικαιολογία;; Είσαι Αθήνα η σε άλλη πόλη; Με συγχωρείς δεν θυμαμαι

Δεν είπαν τίποτα, ο γιατρός χτυπιόταν είχε στεναχωρηθεί πολύ…ξέραμε όλοι ότι καθυστέρησαν. Εγώ ακόμα ζαλισμένη τί να πω.. Αθήνα ο γιατρός εγώ βόρεια Ελλάδα.

πρίν από 54 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δυστυχώς εμείς οι κάτω των 30 εχουμε κακή αντιμετώπιση. Δεν μας παίρνουν στα σοβαρά λόγω ηλικίας. Δεν κοιτάνε με προσοχής τις εξετάσεις ή σε παίρνανε στο αβαβα γιατί σου λένε είσαι νέα. Μπορείς να «διορθώσεις» 

και την πατάμε και ακούς ηλικίες 35 ετών και κάτω να ταλαιπωρούνται για χρόνια. Παθούσα… αν και για αυτό τον λόγο άλλαξα γιατρό. 

Λυπάμαι πάρα πολύ! 
      τι ακριβώς κάνατε; Τι πρωτόκολλο, γιατί άλλαξες κέντρο; Και τις δύο φορές έγινε το ίδιο; 

Και τις δύο φορές το ίδιο πρόβλημα.. ας μην μπω σε λεπτομέρειες γιατί σε προηγούμενο μήνυμα έχω δώσει το όνομα του γιατρού δημόσια. Είναι άρτιος αλλά καμιά φορά η ξερολίαση κάνει λάθη..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΜΕΦΗ...μοναδικη μου φιλη...

για λυσε μου την απορια...

απο τον παιδικο μας εχουν βαλει να φερουμε φωτο απο περιοδικα, εφημεριδες με προσωπα που να ειναι αποτυπωμενα συναισθηματα (χαρα, λυπη, φοβος, θυμος, εκπληξη, συγκινηση, κτλ)

WHY????

ελπιζω να μη πανηγυριζεις τωρα, κ να δεις το μνματακι μου....

Γιατί προφανώς θα κάνουν μάθημα για τα συναισθήματα και όπως σας έχω ξαναπεί είναι προτιμότερο να δείχνουμε στα παιδιά πραγματικές εικόνες για να έχουν ρεαλιστική απεικόνηση των παραγμάτων και των θεμάτων,π.χ. αν δείξεις τις φατσούλες που χρησιμοποιούμε εμείς το παιδί θα καταλάβει μόνο χαρά,λύπη και θυμό.Επίσης θα τα βάλουν να μιμηθούν τις εικόνες και μ'αυτό τον τρόπο θα μάθουν τα παιδιά τα συναισθηματά τους και να τα ονοματίζουν κάθε φορά που τα αισθάνονται.Αυτά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.youtube.com/watch?v=A2pcMYN1pDo

στον Μανώ.............ποσο χαμηλα θα πεσω για να μου κατσει?????

Μαρη τζια εσυ πως τον καταφερες????

παραπονο εβγαλα..δε μες θες ετσι πως εχω γινει και τετοια....και για να μου αποδειξει το αντιθετο...ειδες εχει και τα καλα του να γινεις χοντρη..ουδεν κακο αμιγες καλού....εσυ δε χαλασες καθολου...οποτε κατσε φρονιμα τωρα...

byXKp2.png

αν νιωσουμε αδιακρισία δε θα απαντησουμε..μπουχαχαχαχαχα...πες καλέ...αλλιως τι το ανεφερες....

ελα ντε..βλακεια...

http://www.youtube.com/watch?v=A2pcMYN1pDo

στον Μανώ.............ποσο χαμηλα θα πεσω για να μου κατσει?????

Μαρη τζια εσυ πως τον καταφερες????

:tongue::P:p:p:p:p

δειγμα δουλειας?!

πχ....νουμερο απο γκομενους, πρωτη φορα, και αλλα πιπερατα...να γελασουμε και λιγο ρε παιδι μου...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ενταξει..διαβασα..ο Θανος ειναι βρωμογαυρος..μπουχαχαχαχαχαααα

κ το βαλε ο ΛΕΤΟ...μπουχαχαχαχα το παλτο τους...μπουχαχαχαχα

καλα ειναι ο Χρηστακος..του εβαλα βιταμ κ δε φουσκωσε καθολου..

ετσι για να σκασετε ειμαι μπαλκονι κ καπνιζω οσο θελω..φυσικα πινω κ βοτκα..στο μπεμπονι εδωσα 2 φορες ντεπον..πρωτη φορα την πειραξε τοσο εμβολιο,.,.'

ρωτα Αλεκα..κ εγω ξετσιπωτη ειμαι δεν κολλαω απανταω..τι θες να ρωτησεις?

Διαφημίσεις

καληνυχτα κοριτσακι....

κιμιιιιιι>?????????????????

που εισαι μωρη? στην ομονοια τρεχεις?

Ποιά Ομόνοια καλέ;;Μια που πήγε και χούφτωνε τον Σισέ δεν είδες ποιά είναι;;Και καλά για το κύπελο πήγε και όρμησε στον μαυρούλη!

παραπονο εβγαλα..δε μες θες ετσι πως εχω γινει και τετοια....και για να μου αποδειξει το αντιθετο...ειδες εχει και τα καλα του να γινεις χοντρη..ουδεν κακο αμιγες καλού....εσυ δε χαλασες καθολου...οποτε κατσε φρονιμα τωρα...

χαχα...και εγω αυτο τον κανω και νιωθει τις πρωτες φορες...δεν το λεω αλλα ξερει πως το υποννοω...

εσυ ελενη καλα να παθεις να μαθεις να εισαι χτικιαροκουκλα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

χαχα...και εγω αυτο τον κανω και νιωθει τις πρωτες φορες...δεν το λεω αλλα ξερει πως το υποννοω...

εσυ ελενη καλα να παθεις να μαθεις να εισαι χτικιαροκουκλα

Ναι ναι πριν απο λιγο μου λεει ....εισαι κούκλα !!! αληθεια εισαι κουκλα............και του λεω......''θα σου τα φορεσω''....!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ελα ντε..βλακεια...

πχ....νουμερο απο γκομενους, πρωτη φορα, και αλλα πιπερατα...να γελασουμε και λιγο ρε παιδι μου...

λοιπον εγω γουσταρω να απαντησω..να σας πω??????....ειδικά τον πρωτο μου..μετα από λιγες μερες τον ξεπαρθένιασα...μπουχαχαχαχα..ειχε φιμωση το αγορι:P:p:p:p

Ημουν 17 θυμάμαι...στα γενεθλια μου...δε με αφηνε ο μπαμπας να βγω και πήρα μερικες ασπιρινες...μετα με αφησε....

φορουσα ενα φορεμα μακρυ και μου εκανε δωρο εκεινη τη μερα ενα NY καπέλο δικό του...ηταν μπασκετμπολίστας..παιζαμε στην ιδια ομαδα....

με χωρισε μετα από 6 μηνες....μεχρι τα 20 που γνωρισα τον Νυσταλέων πήγα με άλλους 9...τι άλλο να σας πω γιατρε μου???

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ωραιος ειναι ο Σισε..

λοιπον Αλεκα γκομενοι μαζι με Καρδιτσα 4, πρωτη φορα 16,5 , των αργαγγελων Μιχαηλ&Γαβριηλ.

Δεν σχολιάζω!!

Ρε Αλέκα γιατί κοριτσάκι μου αρχίζεις τέτοια συζήτησηηηηη;;;;Γιατί;;;;Γιατί τώρα που ήρθε ο Σάκηηηηης και θελει τον υπολογιστή;;;Γιατί τώρα που θα διαβάζω από κινητό και δεν μπορώ να απαντήσω και να σχολιάσωω;;;Γιατί;;;;

ωραιος ειναι ο Σισε..

λοιπον Αλεκα γκομενοι μαζι με Καρδιτσα 4, πρωτη φορα 16,5 , των αργαγγελων Μιχαηλ&Γαβριηλ.

εγω θα απαντησω τελευταια...να εχει και σασπενς χαχα...γιατι μου φαινεται με εμενα θα γελασουμε...μονη μου παρηγορια η Τζια ισως....

Ναι ναι πριν απο λιγο μου λεει ....εισαι κούκλα !!! αληθεια εισαι κουκλα............και του λεω......''θα σου τα φορεσω''....!!!!

να του την πεσεις μαρη..., σιγα μην πει όχι,.

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω θα απαντησω τελευταια...να εχει και σασπενς χαχα...γιατι μου φαινεται με εμενα θα γελασουμε...μονη μου παρηγορια η Τζια ισως....

.

...........δεν ξερεις....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...