Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε παιδια...αυτος ο τερζης τι τραγουδαρες εχει βγαλει...
οντως και ειναι και φωναρα...
:D...ακουσες για την αιντα για αυτο ε?? χαχα

:rolleyes::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσαρες!εχουμε εξοδο βλεπω σημερις!!!

εγω σημερα αναπλήρωσα τον υπνο μου....δεν εκανα καμια μα καμια δουλεια...και πολύ σας χαιρομαι που εισαστε προκομενες σήμερα

κατα τα άλλα βολτιτσα με τη μικρή η οποία εχει πάρει την ανω βολτα στη ζυγαριά...το ζουμπουρλάκι μου!!!!...έκανα την ποδηλατάδα μου..τους κοιλιακούς μου εφαγα το τοστακι και το γιαουρτάκι μου (και λιγο γλυκάκι...)και ναμαι

αυριο εχουμε το μνημοσυνο της αδερφης του αντρα μου και μετα ειμαστε καλεσμενοι για απογευματομεσημεριανό σε ενα φιλο να μας μαγειρεψει ταϋλανδεζικο...οποτε διαιτα γιοκ για αυριο....

ο νικηφορος πως ειναι?

ο χρηστακος της κιμις?

ο νικολακης της αλέκας??

byXKp2.png

εγω σημερα αναπλήρωσα τον υπνο μου....δεν εκανα καμια μα καμια δουλεια...και πολύ σας χαιρομαι που εισαστε προκομενες σήμερα

κατα τα άλλα βολτιτσα με τη μικρή η οποία εχει πάρει την ανω βολτα στη ζυγαριά...το ζουμπουρλάκι μου!!!!...έκανα την ποδηλατάδα μου..τους κοιλιακούς μου εφαγα το τοστακι και το γιαουρτάκι μου (και λιγο γλυκάκι...)και ναμαι

αυριο εχουμε το μνημοσυνο της αδερφης του αντρα μου και μετα ειμαστε καλεσμενοι για απογευματομεσημεριανό σε ενα φιλο να μας μαγειρεψει ταϋλανδεζικο...οποτε διαιτα γιοκ για αυριο....

ο νικηφορος πως ειναι?

ο χρηστακος της κιμις?

ο νικολακης της αλέκας??

ο δικος μου δεν εχει αναγκη....ο μεγαλος μου ο γιος...τρεις τους εχω τρομαρα τους....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τζια απο τι πεθανε η κοπελα?

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ο νικηφορος πως ειναι?

ο χρηστακος της κιμις?

ο νικολακης της αλέκας??

καλωσ την..ελπιζουμε ολα να ειναι περαστικουλια...και ετοιμαζουμε το δικο μας σαιτ...taylandeziko???μμμμ δεν εχω φαει ποτε..

εφυγαααα παω να ταισω μπομπιδιο

καληνυχτα μιτσακι!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

φυγατε??? που πηγατε όλες??

221882cb0gkyh7q4.gif

Τζια απο τι πεθανε η κοπελα?

ντραγκς..στα 20

καλωσ την..ελπιζουμε ολα να ειναι περαστικουλια...και ετοιμαζουμε το δικο μας σαιτ...taylandeziko???μμμμ δεν εχω φαει ποτε..

ουτε εγώ...θα φαω αυριο και θα σου πω...ο φιλος ειναι βερος ταϋλανδος...για να δούμε

byXKp2.png

μαρη βαζελος εισαι???

λοιπον μολις ιλησα με κουμπαρο...το ετοιμαζει...γλωσσοκοπανες του ειπα τελικα!!τον ειπα να βαλει και να ανεβαζουμε φωτο και βιντεο να εχουμε αβαταρς και υπογραφες..σαν παρεντς δηλαδη...εχετε καμια αλλη προτιμηση???ειπε θελει 25 ευρω το ονομα για 2 χρονια και 50 ο σερβερ για ενα χρονο...τα εξοδα σαφως δικα μου!!;);)

εδω θα γυρω θα ειμαι..παρτε κι ενα απο παλια!!!

δεν μπορει να γινει κατι να τα μοιραστουμε μαρη.. δεν ειναι καθολου σωστο!

να ρωτησω κ τη φιλη μου που εκαναν δικο τους??? κρατιομαστε μεχρι τη δευτερα?

Ομορφάκια,

σε καμαρωνω στις φωτογραφιες της συνάντησης........:P

θα σταματησεις???????? ΔΕΝ ΘΕΛΩ να με καμαρωνεις αλλο... πληγωνομαι... οσο κ αν εσεις γελατε. κ δεν μ'αρεσει καθολου αυτο!:-(

Για να μην μπορει να διαβαζει κανεις αλλος εκτος απο μας..........θελουμε να λεμε και αλλα;)

ποσα ποια????????????

ναι πιο πριβε..

δε με χ#@$τε????θα μου τα στειλετε σε λογαριασμο???αη να χαθειτε...ειναι δικα μου αφου τα αναλαμβανω εγω;);)εκτος αυτου θαμαι και διαχειριστρια!!:rolleyes::rolleyes:

εγω αναλαμβανω να'μαι θυρωρειο.. να κοβω κινηση κ ποδια, στο ποιος μπαινει, ποιος βγαινει!!!

oxi μαρη αμεσως εσυ...φτιαχνει την δηλωση του πατερα του των γονιων μου κ του θειου του...

πας στην εφορια κ παιρνεις εντυπα

περιμενε ευανθια.. .θα σου ερθει...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!ΝΤΑΜΠΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!Περαστικά σε Παύλο και Αλεκούκο!!!Τώρα θα εμφανιστεί και η άλλη!!!!

φτουσου κ εσενα... με πρασινο εγραψες παλιοσαυρα.

θελω να σε ρωτησω μη φυγεις!!!!!!!!!!!!!!

φτου σου επισης!

οποια φτιαξει τα μοχιτο...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

εγωπαντως εχω φαει κατι λιγα απο ταυλανδεζικο και ειναι πολυ ωραια..αλλα εμενα γενικα μου αρεσει το φαι, οποτε όλα ωραια τα βρισκω ...πιο πολυ τα ιδικα και τα κινεζικα...ιδιατερα η Κορμα σαλτσα (ινδικο) και όπως πειναω τωρα μου ερχεται να φαω ό,τι βρω...

221882cb0gkyh7q4.gif

θα σταματησεις???????? ΔΕΝ ΘΕΛΩ να με καμαρωνεις αλλο... πληγωνομαι... οσο κ αν εσεις γελατε. κ δεν μ'αρεσει καθολου αυτο!:-(

τελικα μονο εγω ειμαι τόοσο αναισθητη??? τι πληγωνεσαι μαρη που εισαι μια κουκλα.....όλες τις εχουν παρει σκατα σε ασχετη φαση...

221882cb0gkyh7q4.gif

ο νικηφορος πως ειναι?

ο χρηστακος της κιμις?

ο νικολακης της αλέκας??

σε λιγο θα πιει ντεπον.. καλα ουτε που ειχα παρει χαμπαρι οτι ειχε φτασει 20 κιλα!!! χτες το βραδυ του εδωσα 8cc. τι μανα!!!

θα παρεις κ τη μικρη στο νεκροταφειο?

φυγατε??? που πηγατε όλες??

τρελλη θα'σαι... μπαλκονι...

εχει βαλει ψησταρια η κιμι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...