Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευανθια...μην φας...στο όνομα του μαγιο που θα θελουμε να βαλουμε το καλοκαιρι.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ευανθια...μην φας...στο όνομα του μαγιο που θα θελουμε να βαλουμε το καλοκαιρι.....

μπαααα, δε παιζει κατι τετοιο...εχω ξεφυγει τελειως αυτες τις μερες...

αλλα η διαιτα κρεμεται στο ψυγειο, εχω ψωνισει κοτοπουλα, τονους, γιαουρτια κ απο δευτερα βουυυρρρρρρ!!!!!!!;););)

qC91p2.pngaQK1p2.png

Αφού είναι πολύ μεγάλη,πώς θα κάνει;;;

Εγώ από μωρό βλέπω μπάλα και δη τον ΠΑΟ.Από τοτε που μπήκε η Ξάνθη Α΄ εθνική είμαι και ΣΚΟΝΤΑ εκτός από φέτος που στον τελευταίο αγώνα γλιτώσαμε την κάθοδο στην Β΄εθνική!!Μου αρέσει πολύ και κυρίως αυτά τα σημαντικά παιχνίδια με σασπένς!Την Κυριακή κόντεψε όλη η πόλη να πάθει εγκεφαλικό αν και ξέραμε οτι το παιχνίδι είναι δοσμένο!!!

δλδ φετος δεν εισαι ΣΚΟΥΝΤΑ. τετοιους οπαδους χρειαζονται οι ανθρωποι...

εγω ειμαι σε μια πολη που ποιο πολλοι ειναι Ολυμπιακοι...αλλα όλο μου το σοι και κατι φιλοι ειναι βαζελες...εμαθα και εγω και ελεγα ΠΑΟ...αλλα στην αγγλια όταν χορευα τη θαλασσα του Πειραια:cool: ανατριχιαζα..οποτε δεν λεω τιποτα..

εγω εχω κανει προγαμιαιο συμβολαιο. τι να κανα? να μενα στο ραφι???

μου ειπε οτι θα παντρευτουμε υπο εναν κ μονο ορο, κ δεν ηθελε τπτ αλλο. τοτε! οτι τα παιδια θα τα γαλουχησω να γινουν Ολυμπιακος. εσυ ας εισαι οτι θες, αλλα τα παιδια θρυλος! .... κ τοτε χαρηκε η γιαγιακα μου, που εφτυνε απο τη γεφυρα του τρενου, αυτους που ερχοντουσαν απο τις αλλες ομαδες. κ κλειστηκε η συμφωνια!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μπήκε το 1ο!!!!Ελα και το ντάμπλ είναι κοντά!!!!!
μαρη βαζελος εισαι???

λοιπον μολις ιλησα με κουμπαρο...το ετοιμαζει...γλωσσοκοπανες του ειπα τελικα!!τον ειπα να βαλει και να ανεβαζουμε φωτο και βιντεο να εχουμε αβαταρς και υπογραφες..σαν παρεντς δηλαδη...εχετε καμια αλλη προτιμηση???ειπε θελει 25 ευρω το ονομα για 2 χρονια και 50 ο σερβερ για ενα χρονο...τα εξοδα σαφως δικα μου!!;);)

εδω θα γυρω θα ειμαι..παρτε κι ενα απο παλια!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

εγω εχω κανει προγαμιαιο συμβολαιο. τι να κανα? να μενα στο ραφι???

μου ειπε οτι θα παντρευτουμε υπο εναν κ μονο ορο, κ δεν ηθελε τπτ αλλο. τοτε! οτι τα παιδια θα τα γαλουχησω να γινουν Ολυμπιακος. εσυ ας εισαι οτι θες, αλλα τα παιδια θρυλος! .... κ τοτε χαρηκε η γιαγιακα μου, που εφτυνε απο τη γεφυρα του τρενου, αυτους που ερχοντουσαν απο τις αλλες ομαδες. κ κλειστηκε η συμφωνια!!!!!!!!

ok..οποτε στον παυλο μπροστα θα ειμαι Ολυμπιακος χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μαλλον βλεπει το ματσ

λιτσακι εγινε κατι εδω ή απλα για πιο πριβε το φτιαχνετε?

Για να μην μπορει να διαβαζει κανεις αλλος εκτος απο μας..........θελουμε να λεμε και αλλα;)

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

εγω κοιμισα το μικρο μολις και περιμενω να ερθει ο μεγαλος απο την εξοδο του χαχα..απο κατω που παιζει με ξαδερφη....ο νικολακης ειναι λιγο αρρωστος, ελπιζω να τον κολλησαμε εμεις και να μης μας κολλησει αυτος...
περαστικα του μωρε...
και συνεχιζω μονη...αυριο στη βαφτιση θα βαλω μαλον ενα κολαν και ενα φορεματακι.....αυτα που ειχα φορεσει 5 μηνων εγκυος, τι να κανω η δολια......εχω και κατι φουστες αλλα θα το παιχω τρεντυ..μπουχαχα...(να'μαι και εγω)
μια χαρα κουκλα θα εισαι!!!δυστηχως εγω δεν θα μπορεσω να ερθω τελικα!θα εχω κοσμο το μεσημερι για φαι...εγω βεβαια εκει βραχος!!!στη διαιτα μου!!!θα τους φτιαξει η μαμα μου ενα παστιτσακι για να μπορεσω να κανω εγω κατι σιδερα κ κατι αλλα που εχω κ ο Αντρεας θα παρει το μπομπο να πανε στην αλλη γιαγια για καφε το πρωι..οποτε ακυρο...
συμπεθερα παμε για το τριτο????????:tongue::tongue::tongue:

ειναι τρελλη κ μπορει να πηγε!!! να πηρε κ τον χρησταρα μαζι...

ναι, αυτη ειναι... παρηγγειλε προχτες απο το μαγαζι κ ξαναπαιρνει τηλεφ. τον παυλ. κ του λεει, εσυ μου εστειλες λουλουδια??? οχι της απανταει.. μου λεει, τοσο τρελλη που ειναι αυτη, ηταν ικανη να βγει στο αλτερ να πει οτι της εστειλα λουλουδια επειδη ειμαι καψουρης μαζι της... εσυ, του κανω, μη δεις νουμερο κ δεν τον κανεις πελατη..

την θυμαμαι πριν καμια 5αρια χρονια που ειχε μια κοιλια τουρλα (αληθεια ψεμματα ποιος ξερει)κ καπνιζε 2 πακετα τσιγαρα:shock:

ελενη αμα δε συνηλθες ακομη κερναω εκμεκ!

το εφτιαξα το πρωι για το στεφανι μου να κερασω αυριο!

ακομα δεν εχω κοψει κομματι γιατι αμα ξεκινησω παει....δε θα μεινει τιποτα!!!

μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!βαστα!!!!

σημερα πηγαμε κ του πηραμε πιατακι κ κουταλακια του μωρου!!τον βαλαμε κ σε ενα καρεκλακι φαγητου κ ξετρελαθηκε:tongue:ειχε μια κουκλα με ενα μαρσιπο κ μεσα ειχε ενα μωρο (κοριτσακι)ψευτικο κ αυτο κ μολις το ειδε αρχισε κ της γελαγε το σκατο!!εδωσε σοου γελαγε ολο το μαγαζι!!

εσεις απ οτι φαινεται θα το ξενυχτισετε παλι αλλα εμενα το μπομπιδιο εχει αλλα σχεδια...σε λιγο θα τον ταισω κ τωραμου θελει παιχνιδια!κ ο Αντρεας εχει δουλεια δυστηχως...

PlbZp2.png

μαρη βαζελος εισαι???

λοιπον μολις ιλησα με κουμπαρο...το ετοιμαζει...γλωσσοκοπανες του ειπα τελικα!!τον ειπα να βαλει και να ανεβαζουμε φωτο και βιντεο να εχουμε αβαταρς και υπογραφες..σαν παρεντς δηλαδη...εχετε καμια αλλη προτιμηση???ειπε θελει 25 ευρω το ονομα για 2 χρονια και 50 ο σερβερ για ενα χρονο...τα εξοδα σαφως δικα μου!!;);)

όχι δικα σου μαρη...όλες μαζι....

Ομορφάκια,

σε καμαρωνω στις φωτογραφιες της συνάντησης........:P

:cool::P:p θα τα ακουσεις εσυ περιμενε.....

μαλλον βλεπει το ματσ

λιτσακι εγινε κατι εδω ή απλα για πιο πριβε το φτιαχνετε?

για πιο πριβε....γιατι δεν λεμε και πολα τωρα χαχα....εχουμε να πουυυυυυμεεεε....ουουουυυυυυυ...όλην μερα θα τον κλαιμε τον μακαριτη:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

!!

σημερα πηγαμε κ του πηραμε πιατακι κ κουταλακια του μωρου!!τον βαλαμε κ σε ενα καρεκλακι φαγητου κ ξετρελαθηκε:tongue:ειχε μια κουκλα με ενα μαρσιπο κ μεσα ειχε ενα μωρο (κοριτσακι)ψευτικο κ αυτο κ μολις το ειδε αρχισε κ της γελαγε το σκατο!!εδωσε σοου γελαγε ολο το μαγαζι!!

εσεις απ οτι φαινεται θα το ξενυχτισετε παλι αλλα εμενα το μπομπιδιο εχει αλλα σχεδια...σε λιγο θα τον ταισω κ τωραμου θελει παιχνιδια!κ ο Αντρεας εχει δουλεια δυστηχως...

ειδες? θελει αδερφακι......δεν πειραζει για αυριο....θα τα πουμε λιαν συντομως;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...