Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πετάγομαι και εγω................

το απογευμα (ελεγε η διαιτα μου) μερεντα με το κουταλακι.....

και μετα μου ερχοταν εμετος και για να μου περασει εφαγα μια τηγανια πατατες με ψωμακι χωριατικο ζυμωτο ..........:tongue:

Ε και συ καλή μου κοπέλα προκαλείς!!Κρύχου!!Σου έρχονται οι ρουκέτες!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

και μετα μου ερχοταν εμετος και για να μου περασει εφαγα μια τηγανια πατατες με ψωμακι χωριατικο ζυμωτο ..........:tongue:

συμπεθερα παμε για το τριτο????????:tongue::tongue::tongue:

κ χτες μου ελεγε ο παυλος γινανε επεισοδια κοντα στο μαγαζι. πλακωθηκαν οι παναθηναικοι με τους αρειανους.

κλασσικα πραγματα... η κιμι που ειναι φιλαθλος!!!

ρε μαιρουλα την αιντα τζαβελα την εχεις πετυχει στο ραδιο αρβυλα?

λετε να πηγε στον αγωνα??????

οχι για πες κατι μου λεει το ονομα αυτο μια δικηγορο???η λεω μακακιες???

fCS8p3.png

οταν ρωτας "θα μαζευτουμε?" μου ρχεται εικονα, οτι μαζευομαστε για χαρτακι ολες μαζι... σα τις παλιες βεγγερες...

ποια θα κλαψουμε!!! οντως...μιρλοκαφε γιναμε...

το αγορι μου ζητησε καλτσες, γουνα δεν ζητησε ακομα... ε, σε λιγο θα θελει το ντεπονακι του.

δινω σημα μαρη.....ξερω ότι όλες γυροφερνετε αυτην την ωρα!:P....σημερα δεν κλαιμε κανεναν..σαββατοβραδο....θα το καψουμε, εχω όρεξη :cool:

:tongue::tongue:οχι ρε που να με αντεξει ετσι οπως ειμαι τωρα ασε που γερασα....αμα ανεβω εκει πανω τωρα θα ζαλιστω και θα πεσω:tongue:πως ανεβαιναμε τοτε:rolleyes:

δημητριακων περνω τις κελογκς με σοκολατα πορτοκαλι.

καλα εγω δεν ειχα πεσει τοσα χρονια απο μπαρες και τραπεζια και εσκασα σαν την αρκουδα μολις γεννησα....το εφαγα το ρεζιλικι μαζεμενο...

Μπράβο ρε Αλεκάκι!Α!Δεν σου είπα!Η νονά μας έκλεισε το ίδιο φόρεμα με της Μαιρουλας τελικά!!!!:D:D:D:D

ε μα τα θελει ο κωλος σου σημερα :tongue::tongue::D:D:D

εμετος??:shock::shock::shock: να το και το τριτο μανωλακη!!!!!!! Μην ψαχνεις νονα...για χαργη σου θα γινω μητσοτακης τελικα:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κ χτες μου ελεγε ο παυλος γινανε επεισοδια κοντα στο μαγαζι. πλακωθηκαν οι παναθηναικοι με τους αρειανους.

κλασσικα πραγματα... η κιμι που ειναι φιλαθλος!!!

ρε μαιρουλα την αιντα τζαβελα την εχεις πετυχει στο ραδιο αρβυλα?

ενα θα σου πω....ειναι φιλη μου! :rolleyes::D:p:p.....μην πεις τιποτα για τις φιλες μου γιατι εισαι και εσυ! :tongue::D:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

λετε να πηγε στον αγωνα??????

οχι για πες κατι μου λεει το ονομα αυτο μια δικηγορο???η λεω μακακιες???

ειναι τρελλη κ μπορει να πηγε!!! να πηρε κ τον χρησταρα μαζι...

ναι, αυτη ειναι... παρηγγειλε προχτες απο το μαγαζι κ ξαναπαιρνει τηλεφ. τον παυλ. κ του λεει, εσυ μου εστειλες λουλουδια??? οχι της απανταει.. μου λεει, τοσο τρελλη που ειναι αυτη, ηταν ικανη να βγει στο αλτερ να πει οτι της εστειλα λουλουδια επειδη ειμαι καψουρης μαζι της... εσυ, του κανω, μη δεις νουμερο κ δεν τον κανεις πελατη..

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ναι, αυτη ειναι... παρηγγειλε προχτες απο το μαγαζι κ ξαναπαιρνει τηλεφ. τον παυλ. κ του λεει, εσυ μου εστειλες λουλουδια??? οχι της απανταει.. μου λεει, τοσο τρελλη που ειναι αυτη, ηταν ικανη να βγει στο αλτερ να πει οτι της εστειλα λουλουδια επειδη ειμαι καψουρης μαζι της... εσυ, του κανω, μη δεις νουμερο κ δεν τον κανεις πελατη..

ειναι..ναι....επισης ειναι πανεξυπνη...για αυτο σαλταρε...μια μερα και εμεις ετσι θα γινουμε :D:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Με τον κρίνο........?????

εμετος??:shock::shock::shock: να το και το τριτο μανωλακη!!!!!!! Μην ψαχνεις νονα...για χαργη σου θα γινω μητσοτακης τελικα:D

Αν ειναι να κουμπαριασουμε κανε εσυ ενα........:tongue::tongue:

καφε με βουλες........

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

ενα θα σου πω....ειναι φιλη μου! :rolleyes::D:p:p.....μην πεις τιποτα για τις φιλες μου γιατι εισαι και εσυ! :tongue::D:D

εμεις στη ταιζουμε λουλουδακι μου!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

ειναι..ναι....επισης ειναι πανεξυπνη...για αυτο σαλταρε...μια μερα και εμεις ετσι θα γινουμε :D:tongue::tongue::tongue:

ειναι οντως!!!

Με τον κρίνο........?????

Αν ειναι να κουμπαριασουμε κανε εσυ ενα........:tongue::tongue:

καφε με βουλες........

ε, ΟΧΙ σε τα μας ελενιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Μπήκε το 1ο!!!!Ελα και το ντάμπλ είναι κοντά!!!!!

γιαυτο γινεται χαμος εδω? παρτην μωρη ενα τηλ. να μη βαραει πιστολιες απο το μπαλκονι κ ξυπνησει τα αγορια μου!!!!!!!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ειναι τρελλη κ μπορει να πηγε!!! να πηρε κ τον χρησταρα μαζι...

Ρε σύ αυτή 3 φορές έλεγε ψέμματα οτι είναι έγκυος αλλά οτι δεν πάει σε γιατρό για υπέρηχους!!Εγώ την λυπάμαι!

Ρε σύ αυτή 3 φορές έλεγε ψέμματα οτι είναι έγκυος αλλά οτι δεν πάει σε γιατρό για υπέρηχους!!Εγώ την λυπάμαι!

ναι μωρε τη θυμασαι??? κ εγω τη λυπαμαι... μαλλον θελει παρα πολυ... αλλα ειναι πολυ psycho!!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...