Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

με καλυψε η μεφη:P:p:p

ευανθια ξεχασα πριν,ο μπεμπης εχει γινει τελειος!!!!φτου φτου!!!!

εγω μολις τελειωσα διαδρομο παω να κανω ντους και μετα μπανιο τα μπεμπονια και μετα να κατσω μαζι σας!!

οσο εκανα διαδρομο εβλεπα και τον αγωνα:tongue::tongue::tongue:(οχι δεν ειμαι αρης)

μαιρουλα κανεις και την παλιοδιαιτα?? πως πας??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

και συνεχιζω μονη...αυριο στη βαφτιση θα βαλω μαλον ενα κολαν και ενα φορεματακι.....αυτα που ειχα φορεσει 5 μηνων εγκυος, τι να κανω η δολια......εχω και κατι φουστες αλλα θα το παιχω τρεντυ..μπουχαχα...(να'μαι και εγω)

να βαλεις οτι σου παει καλυτερα!!!μην αρχισεις τα ετσι οπως ειμαι και τετοια!!!!!οτι δειχνει πιο καλα επανω σου:D

fCS8p3.png

να βαλεις οτι σου παει καλυτερα!!!μην αρχισεις τα ετσι οπως ειμαι και τετοια!!!!!οτι δειχνει πιο καλα επανω σου:D

όχι...παει το εκοψα το ετσι όπως ειμαι...τωρα δεν ειμαι πολυ χαλια :D...ειμαι μια απλη χοντρη, σκετο, χωρις 'στολισματα'. Εχουν μακρυνει και λιγο τα μαλακια μου, θα βαφτω και ωραια και εφυγα.....

Στον αγγελο γεννησα Ιουλη και τα χριστουγεννα ημουν παλι καπως ετσι....οποτε καλα παω....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

μαιρουλα κανεις και την παλιοδιαιτα?? πως πας??

οχι την διαιτα δεν την κανω,δεν μπορω τους περιορισμους με τιποτα στο φαγητο,θελω να εχω γευσεις!!!!

απλα προσεχω θερμιδες,πρωι μπαρα,μεσημερι φαγητο κανονικα αλλα ψητα συνηθως με καμια σαλτσα δικια μου,οχι ψωμι μονο που και που,βραδυ κατι λιγο 2 φρυγανιες με μια φετα κασερι λινεα ή 3 κουλουριακια αλμυρα τετοια πραγματα,αφηνω περιθωριο στις θερμιδες και για ποτο μεσα:tongue::tongue:

φυσικα βαζω κρεμες:tongue::tongue::tongue:την σελοφιν στο κεντρο και τις αμπουλες τις γκαρνιε σε ποδια,εχω χασει αλλα αυριο θα μετρηθω

fCS8p3.png

όχι...παει το εκοψα το ετσι όπως ειμαι...τωρα δεν ειμαι πολυ χαλια :D...ειμαι μια απλη χοντρη, σκετο, χωρις 'στολισματα'. Εχουν μακρυνει και λιγο τα μαλακια μου, θα βαφτω και ωραια και εφυγα.....

Στον αγγελο γεννησα Ιουλη και τα χριστουγεννα ημουν παλι καπως ετσι....οποτε καλα παω....

α να μπραβο να ανεβαινουμε!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

οχι την διαιτα δεν την κανω,δεν μπορω τους περιορισμους με τιποτα στο φαγητο,θελω να εχω γευσεις!!!!

απλα προσεχω θερμιδες,πρωι μπαρα,μεσημερι φαγητο κανονικα αλλα ψητα συνηθως με καμια σαλτσα δικια μου,οχι ψωμι μονο που και που,βραδυ κατι λιγο 2 φρυγανιες με μια φετα κασερι λινεα ή 3 κουλουριακια αλμυρα τετοια πραγματα,αφηνω περιθωριο στις θερμιδες και για ποτο μεσα:tongue::tongue:

φυσικα βαζω κρεμες:tongue::tongue::tongue:την σελοφιν στο κεντρο και τις αμπουλες τις γκαρνιε σε ποδια,εχω χασει αλλα αυριο θα μετρηθω

αντε μπραβο....ωραια..πεταει η ομαδα λεμε....αλλα αυτο το μπαρα το πρωι...:shock:...:?::?::?: δημητριακων φανταζομαι ε?? Γιατι αν ειναι απο τις αλλες, τις παλιες, θα ερθω και εγω:tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ευχαριστουμε κοριτσια για τα καλα σας λογια!!!

(φουσκωνω σαν το παγωνι!)

καλα κανεις και φουσκωνεις...τα παιδακια μας βρε...τα κουκλια μας!!!!!! Να ειναι παντα καλα

221882cb0gkyh7q4.gif

καλησπερα....τελειωσα σχεδον τα παντα ολα..μονο κουρτινες εχω να σιδερωσω..μαζεψα χαλια,εκτος Χρηστου που θα το μαζεψω τη μερα που θα ερθουν να το παρουν..πριν 10 λεπτα γλυστρησε το παιδακι μου κ επεσε σε μια γωνια..το κερατο μου...η αριστερη μερια μετωπου εγινε μωβ...με τα κωλ&^*αυτοκινητακια..

Περαστικα στον Νικηφορακο μας..

Τι κολλημα εχετε φαει με τα βρωμογλυκα??απαγορευεται μεχρι ενος χρονου κ ζαχαρη κ αλατι..ΜΙΡΑΝΤΑ εδωσα στον Χρηστο 1.5 χρονων...το μοναδικο αλλο γλυκο που τρωει ειναι τα κλασσικα kinder..

Μαριανθουλα δεν πειραζει κατσικουλα μου..κ παλι με το καλο η μετακομιση.

ΕΥΗΓ ευχαριστω που μιλησαμε κ με ξεαγχωσες...θα σε ξαναπαρω αμα τα δω σκουρα.μπουχαχαχαχα..

κ εμεις απο γλυκα τα ιδια.. κ χειροποιητα μαμας..

περαστικα στον χρησταρα! βουτυρωσε το το παιδι!

οποια εχει facebook ας μπει

http://www.facebook.com/#!/pages/KTEMA-KALLITERO/220254675110?ref=ts

εδω θα κανουμε το τραπεζι της μπεμπονας μας..

παρα πολυ ωραιο!!! το ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ στη καλυτερη!!!! ποτε με το καλο?

ηρθα, θα μαζευτουμε τι θα γινει?? Ποιον θα κλαψουμε σημερα?:tongue:

ξερω εγω....καμια 100η νομιζω

ναι ναι...καλα λεει η ευη, μπισκοτοκρεμα και φαριν λακτε που εχουν γλουτενη μετα τον 7ο.

Ευη και εγω σιδερωνω κουρτινες:rolleyes: (καμαρι...)

Για τον καιρο και εγω φοβαμαι, όπως σε καθε μου βαφτιση -γαμο...για καλο και για κακο, θα κλεισω και τεντες. Απλα, δεν ειναι το ιδιο με τη τεντα....

ναι ναι το βιταμ ειναι κορυφαιο....μπαινει το καρουμπαλο μεσα....για την επιληψια δεν το ξερω αλλα ξερω ότι ο παγος καταργηθηκε και λενε κρυο νερο...

και συνεχιζω μονη...αυριο στη βαφτιση θα βαλω μαλον ενα κολαν και ενα φορεματακι.....αυτα που ειχα φορεσει 5 μηνων εγκυος, τι να κανω η δολια......εχω και κατι φουστες αλλα θα το παιχω τρεντυ..μπουχαχα...(να'μαι και εγω)

οταν ρωτας "θα μαζευτουμε?" μου ρχεται εικονα, οτι μαζευομαστε για χαρτακι ολες μαζι... σα τις παλιες βεγγερες...

:-P:razz::-Pποια θα κλαψουμε!!! οντως...μιρλοκαφε γιναμε...

το αγορι μου ζητησε καλτσες, γουνα δεν ζητησε ακομα... ε, σε λιγο θα θελει το ντεπονακι του.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αντε μπραβο....ωραια..πεταει η ομαδα λεμε....αλλα αυτο το μπαρα το πρωι...:shock:...:?::?::?: δημητριακων φανταζομαι ε?? Γιατι αν ειναι απο τις αλλες, τις παλιες, θα ερθω και εγω:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:οχι ρε που να με αντεξει ετσι οπως ειμαι τωρα:tongue::tongue::tongue::tongue:ασε που γερασα....αμα ανεβω εκει πανω τωρα θα ζαλιστω και θα πεσω:tongue::tongue::tongue:πως ανεβαιναμε τοτε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δημητριακων περνω τις κελογκς με σοκολατα πορτοκαλι.

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

το ξεπεταξα το μπεμπεδοσιδερωμα!!!

αυτο με το βιταμ δε το εχω ξανακουσει!

δηλ πασαλιβεις με βιταμ?

Ακριβώς!!!

τωρα παω να βαλω πλυντηριο, να απλωσω κατι σαλιαρες, να μπανιαριστω κ να την πεσω...(μ'αρεσει που γραφω καθε φορα τι εκανα/τι θα κανω...για να παιρνω δυναμη μαλλον...)

:D:D:D:D:D:D
ηρθα, θα μαζευτουμε τι θα γινει?? Ποιον θα κλαψουμε σημερα?:tongue:

:P:p:p:p:p:p:p:p

.

Ευη και εγω σιδερωνω κουρτινες:rolleyes: (καμαρι...)

Σιγά;;;Ρε σήμερα τί πάθατε και κάνετε τέτοιες αποκαλύψεις;;;Μου κατέριψες όλη την εικόνα του άγριου θυληκού που είχα για σένα!!:tongue::tongue::D:D

ναι ναι το βιταμ ειναι κορυφαιο....μπαινει το καρουμπαλο μεσα....για την επιληψια δεν το ξερω αλλα ξερω ότι ο παγος καταργηθηκε και λενε κρυο νερο...

Εχει γίνει το περιστατικό αυτό.Οπως είναι εκείνη την στιγμή το χτύπημα ζεστό αν βάλεις παγωμένο αμέσως,μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις στον εγκέφαλο και να δημιουργήσει και επιληψία.

Μαρη Κίμη,πόσο πάγο σου έβαζε ο πατέρας σου όταν χτυόύσες το κεφάλι;;;;

Μπράβο ρε Αλεκάκι!Α!Δεν σου είπα!Η νονά μας έκλεισε το ίδιο φόρεμα με της Μαιρουλας τελικά!!!!:D:D:D:D

πετάγομαι και εγω................

το απογευμα (ελεγε η διαιτα μου) μερεντα με το κουταλακι.....

και μετα μου ερχοταν εμετος και για να μου περασει εφαγα μια τηγανια πατατες με ψωμακι χωριατικο ζυμωτο ..........:tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

με καλυψε η μεφη:P:p:p

ευανθια ξεχασα πριν,ο μπεμπης εχει γινει τελειος!!!!φτου φτου!!!!

εγω μολις τελειωσα διαδρομο παω να κανω ντους και μετα μπανιο τα μπεμπονια και μετα να κατσω μαζι σας!!

οσο εκανα διαδρομο εβλεπα και τον αγωνα:tongue::tongue::tongue:(οχι δεν ειμαι αρης)

κ χτες μου ελεγε ο παυλος γινανε επεισοδια κοντα στο μαγαζι. πλακωθηκαν οι παναθηναικοι με τους αρειανους.

κλασσικα πραγματα... η κιμι που ειναι φιλαθλος!!!

ρε μαιρουλα την αιντα τζαβελα την εχεις πετυχει στο ραδιο αρβυλα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πετάγομαι και εγω................

το απογευμα (ελεγε η διαιτα μου) μερεντα με το κουταλακι.....

και μετα μου ερχοταν εμετος και για να μου περασει εφαγα μια τηγανια πατατες με ψωμακι χωριατικο ζυμωτο ..........:tongue:

ετσι...για τη λυγουρα μωρε....:rolleyes:

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

κ εμεις απο γλυκα τα ιδια.. κ χειροποιητα μαμας..

περαστικα στον χρησταρα! βουτυρωσε το το παιδι!

παρα πολυ ωραιο!!! το ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ στη καλυτερη!!!! ποτε με το καλο?

οταν ρωτας "θα μαζευτουμε?" μου ρχεται εικονα, οτι μαζευομαστε για χαρτακι ολες μαζι... σα τις παλιες βεγγερες...

:-P:razz::-Pποια θα κλαψουμε!!! οντως...μιρλοκαφε γιναμε...

το αγορι μου ζητησε καλτσες, γουνα δεν ζητησε ακομα... ε, σε λιγο θα θελει το ντεπονακι του.

ωχ τον καημενο:-(:sad:περαστικα του!!!

α και εμας η μαμα μας κερμα εβαζε παλια,αυτο για το βιταμ καλα που το ειπατε δεν το ηξερα

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...