Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΕΦΗ--Τα πιο ωραία πράγματα είναι αυτά που δεν κοστίζουν τίποτα!!Να βλέπεις το παιδί σου χαρούμενο να παίζει,να βλέπεις την θάλασσα και δίπλα να κοιμάται το παιδί σου,να κάνεις σεξ(ε Ομορφάκια με παραδέχεσαι;; κ.α. πολλά!!Στιγμές ευτυχίας που δεν κοστίζουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!

ΕΛΕΝΗ1 με κουριερ τα στελνεις τα ναρκωτικα Ξανθη ή απλο συστημενο????

Βρε κοριτσια γιατι να δινετε μπισκότα στα παιδια σας τωρα που ειναι ακόμα μωρά? Τι θα τους προσφερει το μπισκότο? Η μήπως το ηξεραν κι από πριν και το ζητανε. Θα εχουν όλο τον καιρο μπροστά τους αργότερα για μπισκότακια, πατατάκια και άλλα τετοια. Γνωμη μου ειναι ότι ζαχαρη και αλατι πρεπει να αποφευγονται. Καλο ειναι θα παιδιά από μωρα να τρωνε τα φαγητα χωρις μπισκότα για να μαθουν να ξετχωριζουν τις γευσεις.

Μπορει πχ. να μην τους αρεσει το μήλο αλλά να τους αρεσει πχ η φραουλα. Δεν χρεθιαζεται να φανε το μήλο με μπισκότο.

Sorry για την κατηχηση. Προσωπική γνωμη και μόνο

Συμφωνώ απόλυτα!!Η Εφη έφαγε μπισκότο 4 χρονών γιατί δεν έπαιρνα μέσα στο σπίτι τέτοια πράγματα!

οποια εχει facebook ας μπει

http://www.facebook.com/#!/pages/KTEMA-KALLITERO/220254675110?ref=ts

εδω θα κανουμε το τραπεζι της μπεμπονας μας..

ΤΕΛΕΙΟ απλά!!Ζήλεψα!!Εμείς εκεί που θα το κάνουμε δεν έχει κήπο και χάνει πάαααρα πολύ!Με το καλό!!!

ΕΛΕΝΗ1 με κουριερ τα στελνεις τα ναρκωτικα Ξανθη ή απλο συστημενο????

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!:D:D:D:D

σημερα και καθε Σαββατ δηλαδη ο μικρος μου ειναι όλο φασαρια....Φανταζομαι το κανει καθε μερα αλλα εγω το σαββατο φουντωνω που ειμαι εδω......θελει όοοολη την ωρα να ειναι με τον αγγελο και να του μιλαει.....ημαρτον....αφου λεει ο Νικος 'αλεξ να παω γυμναστηριο ή μπορει και να τα εχεις πνιξει μεχρι να ερθω?' χαχα...φανταστειτε τι γινεται....

Εφτιαξα το μαλακι μου να παω σαν ανθρωπος στη βαφτιση που εχω αυριο...ειπαμε, χοντρη ναι αλλα ωραια χοντρη χαχα....Μητσακι αυριο θα σε παρω απο εκει...ελπιζω να εχει καλο καιρο....

εγινε κουκλα μου..αν εχει καλο καιρο μπορει να πεταχτω για καφε κ γω!!

axa katalaba ua ton rotiso ti mporoyme na kanoyme kai tha sas po. ti allo ola kala? emeis simera fagame portokali kai se 4 meres tha fame kanonika froytokrema kai banilia epsaxna gia filtro simera kai brika se biologiko magazi 240 eyro kanei

να τον χαιρεσαι καρδια μου!!κ μας το προγραμμα μας οσον αφορα το φαι ετσι ειναι..καλη αρχη!!

καλησπερα κοριτσια μπηκα να πω ενα γεια και παω να την πεσω λιγο.....

συμπεθερα????:-(:sad::-(ξερεις εσυ.

μιτσακη ποτε κλεισατε για ροδο?ημερομηνιες γραψε!!!!!!!!!

ελενιτσα να χαιρεσαι και εσυ τον αντρουλη σου!!!!!

φευγω τα λεμε μετα

δεν κλεισαμε μαρη τελικα..αλλα λεμε για τελος Ιουνη με αρχες Ιουλη

το νικηφορινι εχει 38,9 πυρετο, με ζηταει, κ σε λιγο παω να τον παρω. η χριστ. θα μεινει στη γιαγια, κ ο μπεμπακος μαζι μου. θα αντεξει η μικρη σουπια μονη της??? δοκιμαστικο θα κανουμε...

......περαστικα!!!....

καλησπερα!

τι μου κανετε?

απότι βλεπω εχουμε αρρωστο το νικηφορο? περαστικουλια μωρε....

εμεις καλα. 8100 εφτασε ο σκατουλης!απο 7250 που ηταν!

μου ειπε να μην τον πιεζω στο φαι για να μη μιασει στον μπαμπα! κ αν χρειαστει θα κοψουμε κ τη κρεμα...λαχανικα αφου κλεισουμε κ τον 6ο...

αυτα σε γενικες γραμμεσ!

κουκλος ο μπεμπαρος!!

κ ο δικος μου δρ. γραφει με κοκκινο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΖΑΧΑΡΙ Κ ΑΛΑΤΙ. μπισκοτο δεν εδωσα ποτε. ειναι νομιζω για να κανει πιο "ελκυστικη" τη φρουτοκρεμα...αλλα ζαχαρι με ζαχαρι? μετα μη κλαιγομαστε υστερα απο λιγα χρονια για παχυσαρκιες στα παιδια... οτι φανε, οσο φανε. θα μαθουν τα σκατουλινια.

ετσι...εγω οσο περναει απ το χερι μου δεν θα του παρω γλυκα απ εξω...θα του φτιαχνω εγω..κανα κεκακι ακομα κ παγωτο θα του φτιαχνω μονη μου...

Σας ελειψα σκατουλες?!? αραγε με εψαξε καμμια?!? καλησπερα....

Τα νεα μου ειναι οτι δανειο για σπιτι δεν παιζει τελικα..θα σας τα πω αλλη φορα...

Μετακομιση σε ενοικιο και τρεξιμο απιστευτο...το κουστουμακι 80τμ 630 ευρω αλλα ευτυχως νεοδμητο και 10' με τα ποδια απο την μανα μου!!!!!Τρεχω και δεν φτανω γι αυτο συγχωρεστε με που δεν μπαινω...

Απο δευτερα εχω κλεισιμο μηνα στην δουλεια και δεν προλαβαινω ουτε να χ@σω!!!!

Ο μπεμπης τρωει 4 κουταλιτσες φρουτοκρεμα μηλο-αχλαδι και κουταλιτσες βιολογικη κρεμουλα κεχρι με δικο μου γαλα και νερο!!!Χεζουμε 3-4 φορες την μερα και το πηγαινουμε λαου-λαου..μεχρι στιγμης ολα καλα!!!

Νικηφορος αρρωστος???Περαστικα ομορφακι μου :(

υγ. Οχι ζαχαρη και αλατι.

καθε εμποδιο για καλο Μαριανθη μου!!ολα για καποιο λογο γινονται!;)

ΜΕΦΗ--Τα πιο ωραία πράγματα είναι αυτά που δεν κοστίζουν τίποτα!!Να βλέπεις το παιδί σου χαρούμενο να παίζει,να βλέπεις την θάλασσα και δίπλα να κοιμάται το παιδί σου,να κάνεις σεξ(ε Ομορφάκια με παραδέχεσαι;; κ.α. πολλά!!Στιγμές ευτυχίας που δεν κοστίζουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!

συμφωνω...εμενα ολα μου φαινονται τοσο χαζα...κενα πως να το πω...μονο οι μικρες στιγμες με την οικογενεια μου με κανουν ευτυχισμενη!!

PlbZp2.png

Μεφη ξεκινα με το 2 κανονικα!ετσι σου ειπε σε περιπτωση που το μωρο δυσανασχετησει με το νεο γαλα στην αρχη αλλα απο την στιγμη που ειδες οτι δεν εχει προβλημα ξεκινα το απευθειας το 2

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα....τελειωσα σχεδον τα παντα ολα..μονο κουρτινες εχω να σιδερωσω..μαζεψα χαλια,εκτος Χρηστου που θα το μαζεψω τη μερα που θα ερθουν να το παρουν..πριν 10 λεπτα γλυστρησε το παιδακι μου κ επεσε σε μια γωνια..το κερατο μου...η αριστερη μερια μετωπου εγινε μωβ...με τα κωλ&^*αυτοκινητακια..

Περαστικα στον Νικηφορακο μας..

Τι κολλημα εχετε φαει με τα βρωμογλυκα??απαγορευεται μεχρι ενος χρονου κ ζαχαρη κ αλατι..ΜΙΡΑΝΤΑ εδωσα στον Χρηστο 1.5 χρονων...το μοναδικο αλλο γλυκο που τρωει ειναι τα κλασσικα kinder..

Μαριανθουλα δεν πειραζει κατσικουλα μου..κ παλι με το καλο η μετακομιση.

ΕΥΗΓ ευχαριστω που μιλησαμε κ με ξεαγχωσες...θα σε ξαναπαρω αμα τα δω σκουρα.μπουχαχαχαχα..

ω ρε...αυτα τα χτυπηματα...το κεφαλι του αγγελου ειχε γινει σαν ψηφιδωτο απο τις μελανιες και τα καρουμπαλα...ευτυχως στο μετωπο δεν ειναι επικινδυνο...περαστικουλια του.

Το κτημα ειναι παρα πολυ ωραιο....μπραβο....με το καλο. Πότε ειναι ειπαμε η βαφτιση??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

για τις βαφτισεις, τα εξοδα, τα τραπεζια, κλπ κλπ κλπ και το τι αξιζει στη ζωη δεν εχω να πω κατι......η βαφτιση ειναι ενα γεγονος και μονο που ο καθενας το γιορταζει όπως γουσταρει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια γιατι να δινετε μπισκότα στα παιδια σας τωρα που ειναι ακόμα μωρά? Τι θα τους προσφερει το μπισκότο? Η μήπως το ηξεραν κι από πριν και το ζητανε. Θα εχουν όλο τον καιρο μπροστά τους αργότερα για μπισκότακια, πατατάκια και άλλα τετοια. Γνωμη μου ειναι ότι ζαχαρη και αλατι πρεπει να αποφευγονται. Καλο ειναι θα παιδιά από μωρα να τρωνε τα φαγητα χωρις μπισκότα για να μαθουν να ξετχωριζουν τις γευσεις.

Μπορει πχ. να μην τους αρεσει το μήλο αλλά να τους αρεσει πχ η φραουλα. Δεν χρεθιαζεται να φανε το μήλο με μπισκότο.

Sorry για την κατηχηση. Προσωπική γνωμη και μόνο

κ ο δικος μου δρ. γραφει με κοκκινο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΖΑΧΑΡΙ Κ ΑΛΑΤΙ. μπισκοτο δεν εδωσα ποτε. ειναι νομιζω για να κανει πιο "ελκυστικη" τη φρουτοκρεμα...αλλα ζαχαρι με ζαχαρι? μετα μη κλαιγομαστε υστερα απο λιγα χρονια για παχυσαρκιες στα παιδια... οτι φανε, οσο φανε. θα μαθουν τα σκατουλινια.
Συμφωνώ! ¨οτι γευση να του δωσεις θα την συνηθισει!Γλυκά θα δωσεις, γλυκα θα τρωει!Αυτό θετε;;

Γι αυτό δεν γουσταρω κ τις κρεμες εγώ.(άλλη προσωπική αποψη ε!)

υγ. Οχι ζαχαρη και αλατι.
Τι κολλημα εχετε φαει με τα βρωμογλυκα??απαγορευεται μεχρι ενος χρονου κ ζαχαρη κ αλατι..ΜΙΡΑΝΤΑ εδωσα στον Χρηστο 1.5 χρονων...το μοναδικο αλλο γλυκο που τρωει ειναι τα κλασσικα kinder..

Συμφωνώ απόλυτα!!Η Εφη έφαγε μπισκότο 4 χρονών γιατί δεν έπαιρνα μέσα στο σπίτι τέτοια πράγματα!

ευχαριστω με καλυψατε

για τις βαφτισεις, τα εξοδα, τα τραπεζια, κλπ κλπ κλπ και το τι αξιζει στη ζωη δεν εχω να πω κατι......η βαφτιση ειναι ενα γεγονος και μονο που ο καθενας το γιορταζει όπως γουσταρει....

συμφωνω....

σημερα το ιντερνετ σερνεται ... μια ωρα προσπαθω να γραψω κ με βγαζει εξω συνεχεια...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ευανθια, μια χαρα ο μπεμπης σου!! Φτου φτου!!

Δαλιδα 27/6 ειναι η βαφτιση!

Εριξα εναν υπνακο καλο, απο δουλειες δεν εκανα τιποτα σημερα, μονο πλυντηρια και σιδερα!

ε, δεν το λες κ τιποτα αυτο!

παω κ εγω για σιδερο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

καλησπερα....τελειωσα σχεδον τα παντα ολα..μονο κουρτινες εχω να σιδερωσω..μαζεψα χαλια,εκτος Χρηστου που θα το μαζεψω τη μερα που θα ερθουν να το παρουν..πριν 10 λεπτα γλυστρησε το παιδακι μου κ επεσε σε μια γωνια..το κερατο μου...η αριστερη μερια μετωπου εγινε μωβ...με τα κωλ&^*αυτοκινητακια..

Περαστικα στον Νικηφορακο μας..

Μαριανθουλα δεν πειραζει κατσικουλα μου..κ παλι με το καλο η μετακομιση.

ΕΥΗΓ ευχαριστω που μιλησαμε κ με ξεαγχωσες...θα σε ξαναπαρω αμα τα δω σκουρα.μπουχαχαχαχα..

Ελα ρε Κιμι!!! Πότε τα εκανες όλα αυτά!! Μπραβο, σου βγαζω το καπέλο.

Δεν περνας κι από δω λίγο. Εγω σημερα ειχα μαγειρική και αυριο συνεχιζω.

Εφταξα Τιραμισού, ρολα μελιτζανας με μπιφτεκακια και σαλτσα ντομάτα, εχω βαλει και το κατσικάκι στη μαρινάδα και αυριο τα υπολοιπα, τυροπιτα και σαλάτες.

Ο αντρουλης μου γυρισε από την ποδηλασια του και τωρα βλέπει και τον αγωνα, αλλα όχι απερισπαστος, του εχω πασσαρει τη μπέμπα. Ο μαρκ βλέπει ξανα τον Κεραυνο Μακουιν και εγω εχω να σιδερωσω.

Μαιρη Παναγιωταρα μου θυμιζω λίγο, αλλά ας μην το κάνουμε θεμα:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...