Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευανθακι παιδαρος ο μικρος...μπραβο...καλα εγω ειμαι κατα της διαιτας στα μωρα....δαλιδα ελα μια βολτα εδω να παρεις ό,τι θες χαχα

Αχ τωρα που εχω γινει έτσι;;Τα λυπάμαι να τα χαλάσω για τετοιο θεικό κορμι!!!

Δαλιδα, λες εχω αργησει;; Εσεις που εχετε κανει κι αλλες βαφτισεις, θα ξερετε! Νομιζω οτι αμα τα κλεισω ολα αρχες Μαιου, ειμαι ενταξει!

περαστικα στο Νικηφορο!!!

Καλα, εγω ποτε δεν δινω σημασια στα γεγονοτα, οχι και να ζηλεψω! Παω σε μια βαφτιση, περναω καλα, αφου ειναι φιλοι και τελος. Σιγα μη κατσω να δω αν το ενα μπαλονι ειναι παραπανω φουσκωμενο απ το αλλο! Κοιταω μονο το κλιμα να ειναι ευχαριστο, ολα τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια!

Για αυτα που κανω εγω, θελω απλα να ειναι κατι διαφορετικο, να μην ειναι το συνηθισμενο, αλλα δε γινεται παντα!

Πότε βαπτιζεις είπαμε;;

κ γω τα ιδια, ζωο πάω, ζωο γυρίζω!!Τα προσωπα παρατηρώ, αυτό το χουι το έχω! Από κει κ κάτω δεν με νοιάζει...

τωρα τον εχω αγκαλια κ μου εκανε κατι σα ρεψιμο-αναγουλα κ τον επιασε λοξιγγας, τι ειναι τουτο παλι? στις 3:30 εφαγε...

Εμένα τα κάνει συνέχεια αυτά , δεν είναι τιποτα, μπορεί να μην ειχε καλορευτει πριν.

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια γιατι να δινετε μπισκότα στα παιδια σας τωρα που ειναι ακόμα μωρά? Τι θα τους προσφερει το μπισκότο? Η μήπως το ηξεραν κι από πριν και το ζητανε. Θα εχουν όλο τον καιρο μπροστά τους αργότερα για μπισκότακια, πατατάκια και άλλα τετοια. Γνωμη μου ειναι ότι ζαχαρη και αλατι πρεπει να αποφευγονται. Καλο ειναι θα παιδιά από μωρα να τρωνε τα φαγητα χωρις μπισκότα για να μαθουν να ξετχωριζουν τις γευσεις.

Μπορει πχ. να μην τους αρεσει το μήλο αλλά να τους αρεσει πχ η φραουλα. Δεν χρεθιαζεται να φανε το μήλο με μπισκότο.

Sorry για την κατηχηση. Προσωπική γνωμη και μόνο

αχ τον καυμενο....περαστικουλια...κολλησε ιωση....μαρη τυχερη εσυ, απο εχθες τα εχεις στη γιαγια??? ή τα πηγες σημερα?

το πρωι τα πηγα... ειναι η γιαγια-παιδικη χαρα, κ θελω να περνανε καλα. δεν με νοιαζει που δεν πολυθελουν τη μανα μου... αφου τους αρεσει εκει, εκει.

Ωχ περαστικά του!

Δεν γινεται να αφησεις κ μπεμπονι μη κολλησει κ αυτο τιποτα;

οχι μωρε, γιατι αυριο πρεπει να μαγειρεψει κ δεν γινεται με το μπεμπονι.. με τα μεγαλα οκ. καθονται. αυτος ομως?

Περαστικά στο Νικηφορινι!!! Που αρρωστησες μικρε μου?

Τωρα ξυπνησε κι ο Μαρκελλος, τη μπέμπα την περιμένω από στογμή σε στιγμή.

Ομορφφακι ο φωτογραφος ειναι στη Οδο Γκύζη γωνία, λεγεται Αμυγδαλος. Εκει ηταν η παλια γειτονια του Γιωργου.

Γλυκά ρωτησα εδω στο Γερακα για προφιτερολ 0 κλασσικό ε? - 1,3€

Καλά στο Αττικα δε λέω να πάω στους επώνυμους σχεδιαστες, αλλά σε κανένα Anna Riska, Lussile, Raxevski, Forel λεω τωρα, μπορει και να μην πάω. Μεχρι 200€ άντε 250 αν κάτι μου αρέσει τρελλα αλλά οχι παραπάνω. Θα μας τα φαει ο Πικραμύδγαλος:P:p

θα σου πω απο κοντα μαρκελλακι ιστορια με αυτον, οταν ειχαμε παει για τη βαφτιση του νικηφ.. μας ειχε πιασει σπαστικο γελιο μεσα στο μαγαζι, κ δεν εφταιγε ο ανθρωπος!!!

γλυκα στο χατζηνασιο, οχι προφιτερολ, κατι αλλο, 0,90.

Τα πιο ωραία πράγματα είναι αυτά που δεν κοστίζουν τίποτα!!Να βλέπεις το παιδί σου χαρούμενο να παίζει,να βλέπεις την θάλασσα και δίπλα να κοιμάται το παιδί σου,να κάνεις σεξ(ε Ομορφάκια με παραδέχεσαι;;;) κ.α. πολλά!!Στιγμές ευτυχίας που δεν κοστίζουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Αμάν ρε Ελενιτσα!!Περαστικά του!Τί να σου πώ βρε κοριτσάκι μου;;Πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου!!!

θυμηθηκες κ το σεξ? μπραβο μαρη!!!!!!!! εχουμε προοδους εδω μεσα!

Ναι, καλη ιδεα. Θα σε ξεναγησουμε στη ..μικρη μας πόλη

Δαλιδα συμφωνω κι εγω ότι τα βαφτισια εχουν γινει πολυεξοδη υπόθεση τελευταια. Κάποτε θυμαμαι ότι ούτε δωρα πήγαινε ο κόσμος. Μόνο στη βαφτιση και σε καποιο κέντρο για φαγητο. Σιγα σιγα προστεθηκαν κι άλλα. Εγω προσωπικά, πιστευω ότι ειναι μια από τις λίγες στιγμές που θελω να μοιραστω τη χαρα μου με φιλους και λιγότερο φιλους - γνωστούς, που ισως δεν έχω την ευκαιρια να τους μαζεψω όλους στο σπίτι μου πχ για φαγητο. Το βλέπω πως ειναι η χαρα του παιδιού μου και θελω να το γιορτασω και να το μοιραστω καποιους. Ολο αυτα βεβαια τεινουν να στοιχιζουν μια μικρη περιουσία. Ο καθενας διαθετει ότι μπορει στο μέτρο των δυνατοτητων του και χωρις να χρειαζεται να ξετιναχτει μόνο και μονο για να κάνει μια trεndy βαφτιση. Ετσι το βλέπω εγω.

εγω τρεντυ, μεχρι που φτανει η τσεπη μου. παραπερα τελος το τρεντυ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Ναι, καλη ιδεα. Θα σε ξεναγησουμε στη ..μικρη μας πόλη

Δαλιδα συμφωνω κι εγω ότι τα βαφτισια εχουν γινει πολυεξοδη υπόθεση τελευταια. Κάποτε θυμαμαι ότι ούτε δωρα πήγαινε ο κόσμος. Μόνο στη βαφτιση και σε καποιο κέντρο για φαγητο. Σιγα σιγα προστεθηκαν κι άλλα. Εγω προσωπικά, πιστευω ότι ειναι μια από τις λίγες στιγμές που θελω να μοιραστω τη χαρα μου με φιλους και λιγότερο φιλους - γνωστούς, που ισως δεν έχω την ευκαιρια να τους μαζεψω όλους στο σπίτι μου πχ για φαγητο. Το βλέπω πως ειναι η χαρα του παιδιού μου και θελω να το γιορτασω και να το μοιραστω καποιους. Ολο αυτα βεβαια τεινουν να στοιχιζουν μια μικρη περιουσία. Ο καθενας διαθετει ότι μπορει στο μέτρο των δυνατοτητων του και χωρις να χρειαζεται να ξετιναχτει μόνο και μονο για να κάνει μια trεndy βαφτιση. Ετσι το βλέπω εγω.

Αυτό λέω κ εγώ. Οτι κάνεις να το νιώθεις κ να το ευχαριστιέσαι κ όχι επειδή το επιβάλλει η μόδα κάθε φορά!!

Τώρα το που τον παίρνει τον άλλο να ξοδευτεί κ που όχι είναι θέμα κρίσεως κ όσοι την εχουν καλώς!

Βρε κοριτσια γιατι να δινετε μπισκότα στα παιδια σας τωρα που ειναι ακόμα μωρά? Τι θα τους προσφερει το μπισκότο? Η μήπως το ηξεραν κι από πριν και το ζητανε. Θα εχουν όλο τον καιρο μπροστά τους αργότερα για μπισκότακια, πατατάκια και άλλα τετοια. Γνωμη μου ειναι ότι ζαχαρη και αλατι πρεπει να αποφευγονται. Καλο ειναι θα παιδιά από μωρα να τρωνε τα φαγητα χωρις μπισκότα για να μαθουν να ξετχωριζουν τις γευσεις.

Μπορει πχ. να μην τους αρεσει το μήλο αλλά να τους αρεσει πχ η φραουλα. Δεν χρεθιαζεται να φανε το μήλο με μπισκότο.

κ ο δικος μου δρ. γραφει με κοκκινο. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΖΑΧΑΡΙ Κ ΑΛΑΤΙ. μπισκοτο δεν εδωσα ποτε. ειναι νομιζω για να κανει πιο "ελκυστικη" τη φρουτοκρεμα...αλλα ζαχαρι με ζαχαρι? μετα μη κλαιγομαστε υστερα απο λιγα χρονια για παχυσαρκιες στα παιδια... οτι φανε, οσο φανε. θα μαθουν τα σκατουλινια.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Συμφωνώ! ¨οτι γευση να του δωσεις θα την συνηθισει!Γλυκά θα δωσεις, γλυκα θα τρωει!Αυτό θετε;;

Γι αυτό δεν γουσταρω κ τις κρεμες εγώ.(άλλη προσωπική αποψη ε!)

δεν βγαινω απο το παρεντσ. με εμφανιζει εκτος οταν κανω πολυ ωρα να απαντησω.

Το ξέρουμε...σε ολες μας το ιδιο συμβαινει!!

Αλλά γιατί κάνεις ώρα να απαντησεις ε;;;;;Τι κάνεις;;εεεεε;;;;;

Το ξέρουμε...σε ολες μας το ιδιο συμβαινει!!

Αλλά γιατί κάνεις ώρα να απαντησεις ε;;;;;Τι κάνεις;;εεεεε;;;;;

ειμαι στους γονεις μου.... δεν φανταζεσαι τι γκρινια πεφτει οταν ειμαι στο κομπουτερ! που αφηνεις το παιδι για τον υπολογιστη... που δωστου ρε λιγη σημασια... κτλ.. ετσι..ενα μικρο δειγμα σου δινω!

http://www.victoria-wedstories.gr/start.php?page=11

Αυτά τα έχετε δει;;;Οποια δεν βαριεται ας χαζεψει...

ειναι παρα πολλα κ μ'αρεσουν τα κοριτσιστικα τα λουλουδοστεφανακια...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

παω να παρω το αγορι μου το ομορφο!!! να με τρελλανει στις αγκαλιες, στις επιθυμιες, να θελει να τον χαιδευω ολο το βραδυ... (κολλησα απο την ελενιτσα κ εγω...)

τα λεμε αργοτερως!!!!

αλεκα, μονο ντεπον προς το παρον ε????

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Σας ελειψα σκατουλες?!? αραγε με εψαξε καμμια?!? καλησπερα....

Τα νεα μου ειναι οτι δανειο για σπιτι δεν παιζει τελικα..θα σας τα πω αλλη φορα...

Μετακομιση σε ενοικιο και τρεξιμο απιστευτο...το κουστουμακι 80τμ 630 ευρω αλλα ευτυχως νεοδμητο και 10' με τα ποδια απο την μανα μου!!!!!Τρεχω και δεν φτανω γι αυτο συγχωρεστε με που δεν μπαινω...

Απο δευτερα εχω κλεισιμο μηνα στην δουλεια και δεν προλαβαινω ουτε να χ@σω!!!!

Ο μπεμπης τρωει 4 κουταλιτσες φρουτοκρεμα μηλο-αχλαδι και κουταλιτσες βιολογικη κρεμουλα κεχρι με δικο μου γαλα και νερο!!!Χεζουμε 3-4 φορες την μερα και το πηγαινουμε λαου-λαου..μεχρι στιγμης ολα καλα!!!

Νικηφορος αρρωστος???Περαστικα ομορφακι μου :(

υγ. Οχι ζαχαρη και αλατι.

waWmp3.png

9LyAp3.png

Βρε κοριτσια γιατι να δινετε μπισκότα στα παιδια σας τωρα που ειναι ακόμα μωρά? Τι θα τους προσφερει το μπισκότο? Η μήπως το ηξεραν κι από πριν και το ζητανε. Θα εχουν όλο τον καιρο μπροστά τους αργότερα για μπισκότακια, πατατάκια και άλλα τετοια.

και εγω συμφωνω....

αλεκα, μονο ντεπον προς το παρον ε????

ναι, το μισο του βαρους του, περαστικα

Σας ελειψα σκατουλες?!? αραγε με εψαξε καμμια?!? καλησπερα....ι.

όλες ρωταγαμε. καλη μετακομιση

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καλησπερα....τελειωσα σχεδον τα παντα ολα..μονο κουρτινες εχω να σιδερωσω..μαζεψα χαλια,εκτος Χρηστου που θα το μαζεψω τη μερα που θα ερθουν να το παρουν..πριν 10 λεπτα γλυστρησε το παιδακι μου κ επεσε σε μια γωνια..το κερατο μου...η αριστερη μερια μετωπου εγινε μωβ...με τα κωλ&^*αυτοκινητακια..

Περαστικα στον Νικηφορακο μας..

Τι κολλημα εχετε φαει με τα βρωμογλυκα??απαγορευεται μεχρι ενος χρονου κ ζαχαρη κ αλατι..ΜΙΡΑΝΤΑ εδωσα στον Χρηστο 1.5 χρονων...το μοναδικο αλλο γλυκο που τρωει ειναι τα κλασσικα kinder..

Μαριανθουλα δεν πειραζει κατσικουλα μου..κ παλι με το καλο η μετακομιση.

ΕΥΗΓ ευχαριστω που μιλησαμε κ με ξεαγχωσες...θα σε ξαναπαρω αμα τα δω σκουρα.μπουχαχαχαχα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...