Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

το νικηφορινι εχει 38,9 πυρετο, με ζηταει, κ σε λιγο παω να τον παρω. η χριστ. θα μεινει στη γιαγια, κ ο μπεμπακος μαζι μου. θα αντεξει η μικρη σουπια μονη της??? δοκιμαστικο θα κανουμε...

Ωχ περαστικά του!

Δεν γινεται να αφησεις κ μπεμπονι μη κολλησει κ αυτο τιποτα;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικά στο Νικηφορινι!!! Που αρρωστησες μικρε μου?

Τωρα ξυπνησε κι ο Μαρκελλος, τη μπέμπα την περιμένω από στογμή σε στιγμή.

Ομορφφακι ο φωτογραφος ειναι στη Οδο Γκύζη γωνία, λεγεται Αμυγδαλος. Εκει ηταν η παλια γειτονια του Γιωργου.

Γλυκά ρωτησα εδω στο Γερακα για προφιτερολ 0 κλασσικό ε? - 1,3€

Καλά στο Αττικα δε λέω να πάω στους επώνυμους σχεδιαστες, αλλά σε κανένα Anna Riska, Lussile, Raxevski, Forel λεω τωρα, μπορει και να μην πάω. Μεχρι 200€ άντε 250 αν κάτι μου αρέσει τρελλα αλλά οχι παραπάνω. Θα μας τα φαει ο Πικραμύδγαλος:P:p

Περαστικά στο Νικηφορινι!!! Που αρρωστησες μικρε μου?

Τωρα ξυπνησε κι ο Μαρκελλος, τη μπέμπα την περιμένω από στογμή σε στιγμή.

Ομορφφακι ο φωτογραφος ειναι στη Οδο Γκύζη γωνία, λεγεται Αμυγδαλος. Εκει ηταν η παλια γειτονια του Γιωργου.

Γλυκά ρωτησα εδω στο Γερακα για προφιτερολ 0 κλασσικό ε? - 1,3€

Καλά στο Αττικα δε λέω να πάω στους επώνυμους σχεδιαστες, αλλά σε κανένα Anna Riska, Lussile, Raxevski, Forel λεω τωρα, μπορει και να μην πάω. Μεχρι 200€ άντε 250 αν κάτι μου αρέσει τρελλα αλλά οχι παραπάνω. Θα μας τα φαει ο Πικραμύδγαλος:P:p

που μπορω να δω αν εχουμε τετοιο στην πατρα η ασχετιλα;;;

καλησπερα!

τι μου κανετε?

απότι βλεπω εχουμε αρρωστο το νικηφορο? περαστικουλια μωρε....

εμεις καλα. 8100 εφτασε ο σκατουλης!απο 7250 που ηταν!

μου ειπε να μην τον πιεζω στο φαι για να μη μιασει στον μπαμπα! κ αν χρειαστει θα κοψουμε κ τη κρεμα...λαχανικα αφου κλεισουμε κ τον 6ο...

αυτα σε γενικες γραμμεσ!

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι θεμα πόλης, είναι θεμα νοοτροπίας!Αυτός που θα σχολιάσει, θα σχολιάσει είτε πολλά κάνεις, είτε λίγα!!

Δυστυχώς όμως όλα είναι θέμα μαρκετινγκ...

Δλδ σιγά σιγά οι εταιρείες καθιερωσαν το τραπέζι μετά το μυστήριο,καθιερώνουν τους στολισμούς, τα ακριβά κτήματα κ.ο.κ.

Κ ο μέσος ταλαίπωρος πρέπει να θεωρήσει υποχρεωση του να τα κάνει όλα αυτά για τα παιδιά του γιατί έτσι κάνουν όοολοι.

Θεωρό υπερβολή δλδ γειτονα που βαπτισε το 8ο παιδί του με όλο το πακέτο την στιγμή που μόνο αυτός δουλευει:shock::shock: Οι κλώσσες όμως εδώ το καλοδέχτηκαν, δεν είπαν τον φουκαρά, που πάει να χρεωθεί πάλι!!!

Ε όχι και να χρεωθείς για να κάνεις διακόσμηση!!!Αν δεν έχεις μην κάνεις!!!

Κ σε γενικές γραμμές το θέμα για μένα είναι ότι κάνεις να μπορείς να το ευχαριστηθείς κιόλας!

200 ευρω??ουτε νυφη...αη σιχτιρ....ναι, κανε απο το σαββατο απογευμα και την κυριακη φρεσκαρε το.

εγω ποτε δεν ζηλεψα καποιον για ό,τι κανει και ποτε δεν ενιωα ζηλεια για ό,τι κανω εγω...ευτυχως....πιστευω ότι στη ζωη όλα εχουν ενα τιμημα και αναλογα τι τιμημα πληρωνεις ετσι πορευεσαι.....τεσπα...τα ωραια πραγματα δεν ειναι παντα ακριβα ευτυχως. Κι αυτα που ειναι ακριβα τα χαλαλιζεις μονο για συγκεκριμενους ανθρωπους;)

Τα πιο ωραία πράγματα είναι αυτά που δεν κοστίζουν τίποτα!!Να βλέπεις το παιδί σου χαρούμενο να παίζει,να βλέπεις την θάλασσα και δίπλα να κοιμάται το παιδί σου,να κάνεις σεξ(ε Ομορφάκια με παραδέχεσαι;;;) κ.α. πολλά!!Στιγμές ευτυχίας που δεν κοστίζουν ΤΙΠΟΤΑ!!!!

το νικηφορινι εχει 38,9 πυρετο, με ζηταει, κ σε λιγο παω να τον παρω. η χριστ. θα μεινει στη γιαγια, κ ο μπεμπακος μαζι μου. θα αντεξει η μικρη σουπια μονη της??? δοκιμαστικο θα κανουμε...

Αμάν ρε Ελενιτσα!!Περαστικά του!Τί να σου πώ βρε κοριτσάκι μου;;Πραγματικά χαρά στο κουράγιο σου!!!

καλησπερα!

τι μου κανετε?

μου ειπε να μην τον πιεζω στο φαι για να μη μιασει στον μπαμπα! κ αν χρειαστει θα κοψουμε κ τη κρεμα...λαχανικα αφου κλεισουμε κ τον 6ο...

αυτα σε γενικες γραμμεσ!

Αχ μπραβο το μαναράκι!!!

Αυτο για τον μπαμπα το ειπε μπροστα του ο γιατρος;;:oops::oops:

καλησπερα!

τι μου κανετε?

αυτα σε γενικες γραμμεσ!

Πλάκα κάνεις;;;;Φτού σας και ξαναφτού σας!!Πώ πώ ένας Κρητίκαρος!!!

ευανθακι παιδαρος ο μικρος...μπραβο...καλα εγω ειμαι κατα της διαιτας στα μωρα....δαλιδα ελα μια βολτα εδω να παρεις ό,τι θες χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Δαλιδα, λες εχω αργησει;; Εσεις που εχετε κανει κι αλλες βαφτισεις, θα ξερετε! Νομιζω οτι αμα τα κλεισω ολα αρχες Μαιου, ειμαι ενταξει!

περαστικα στο Νικηφορο!!!

Καλα, εγω ποτε δεν δινω σημασια στα γεγονοτα, οχι και να ζηλεψω! Παω σε μια βαφτιση, περναω καλα, αφου ειναι φιλοι και τελος. Σιγα μη κατσω να δω αν το ενα μπαλονι ειναι παραπανω φουσκωμενο απ το αλλο! Κοιταω μονο το κλιμα να ειναι ευχαριστο, ολα τα υπολοιπα δεν εχουν σημασια!

Για αυτα που κανω εγω, θελω απλα να ειναι κατι διαφορετικο, να μην ειναι το συνηθισμενο, αλλα δε γινεται παντα!

καλησπερα!

τι μου κανετε?

αυτα σε γενικες γραμμεσ!

Καλα σουπερ αναπτυξη. Σε λίγο δεν θα μπορειτε να τον σηκώνετε:P

μωρε το μπισκοτο εχει ζαχαρη...τωρα θα μου πεις ποση ζαχαρη περιεχει ενα μπισκοτακι...με τι εχεις αρχησει??με μηλο?

μπισκοτο μου ειπε οχι ακομα γιατι εχει γλουτενη κ τα δινουν μετα τον 7ο.

με αχλαδι, μετα βαλαμε μηλο, μπανανα κ πορτοκαλι

Αχ μπραβο το μαναράκι!!!

Αυτο για τον μπαμπα το ειπε μπροστα του ο γιατρος;;:oops::oops:

οχι βεβαια! μονη μου πηγα!

ευανθακι παιδαρος ο μικρος...μπραβο...καλα εγω ειμαι κατα της διαιτας στα μωρα....δαλιδα ελα μια βολτα εδω να παρεις ό,τι θες χαχα

κ εγω, απλα δε θα τον πιεζω γιατι μεχρι χθες ειχα τρομαξει οτι δεν τρωει κ τον πιεζα να φαει, τωρα αμα βλεπω οτι δε θελει αλλο δε θα τον πιεζω...

ναι βρε δαλιδα ελα!

τωρα τον εχω αγκαλια κ μου εκανε κατι σα ρεψιμο-αναγουλα κ τον επιασε λοξιγγας, τι ειναι τουτο παλι? στις 3:30 εφαγε...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Ναι, καλη ιδεα. Θα σε ξεναγησουμε στη ..μικρη μας πόλη

Δαλιδα συμφωνω κι εγω ότι τα βαφτισια εχουν γινει πολυεξοδη υπόθεση τελευταια. Κάποτε θυμαμαι ότι ούτε δωρα πήγαινε ο κόσμος. Μόνο στη βαφτιση και σε καποιο κέντρο για φαγητο. Σιγα σιγα προστεθηκαν κι άλλα. Εγω προσωπικά, πιστευω ότι ειναι μια από τις λίγες στιγμές που θελω να μοιραστω τη χαρα μου με φιλους και λιγότερο φιλους - γνωστούς, που ισως δεν έχω την ευκαιρια να τους μαζεψω όλους στο σπίτι μου πχ για φαγητο. Το βλέπω πως ειναι η χαρα του παιδιού μου και θελω να το γιορτασω και να το μοιραστω καποιους. Ολο αυτα βεβαια τεινουν να στοιχιζουν μια μικρη περιουσία. Ο καθενας διαθετει ότι μπορει στο μέτρο των δυνατοτητων του και χωρις να χρειαζεται να ξετιναχτει μόνο και μονο για να κάνει μια trεndy βαφτιση. Ετσι το βλέπω εγω.

καλησπερα κοριτσια μπηκα να πω ενα γεια και παω να την πεσω λιγο.....

συμπεθερα????:-(:sad::-(ξερεις εσυ.

μιτσακη ποτε κλεισατε για ροδο?ημερομηνιες γραψε!!!!!!!!!

ελενιτσα να χαιρεσαι και εσυ τον αντρουλη σου!!!!!

φευγω τα λεμε μετα

Όλα καλά Μαιρούλα μου, δεν ειναι δική σου ευθύνη μην σκάς ,απλα δεν ηθελα πολλες λεπτομεριες ........καταλαβαινεις:|

Περαστικά βρε Ελενίτσα !!!

καλησπερα!

τι μου κανετε?

αυτα σε γενικες γραμμεσ!

Μωρε μπραβο ενας παιδαρος !!!!!

Ασε το παιδι να φαει μια χαρά ειναι........μετα μπορει να τον κυνηγας για μια κουταλιτσα!!!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...