Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια. Πως ειστε? Εγω ενα πτωμα. Από το πρωι ταρα κάθομαι λιγο και σας διαβαζω. Αυριο εχω τραπεζι σε κάτι φιλους μας για τη Γιορτη του Γιωργου (σημ ο Γιωργος εγινε Λουης ή μαλλον Χειμωνετος με το ποδηλατακι του στο βουνο) κι εγω ασχολούμε με μεγειρικες και ζαχαροπλαστικες.

Η ιδεα του prive φορουμ με βρισκει κι εμένα συμφωνη, θα μπορουμε να μιλάμε πιο ανετα.

Μεφη δωσε κατευθειαν το 2ο γαλα.

Μαιρουλα ο φωτογραφος ειναι πολύυυ ακριβός αλλά γνωριζουμε καλά τη δουλεια του. Επίσης στην τιμή χρεωνει και 2 ωρες βιντεο στο τραπέζι καθως και φωτογραφηση στο σπίτι. Από περιεργεια παντως θελω να δω και της Wonder.

Επίσης θελω μια μερα να κατεβω Αττικα για ρούχα. Δεν εχω κοιταξει τπτ.

Κομμωτηρια εχετε κλεισει? Πρεπει να το ρωτησω κι αυτό. Ειναι και Κυριακή η βαφτιση.

Αυτά για την ωρα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΝΑ σας ρωτήσω κάτι και κυρίως τις δευτερομανούλες;;;Από χθές αλλάξαμε το γάλα και πήραμε το 2.Η γιατρός είπε οτι το μεταβατικό στάδιο πρέπει να διαρκέσει 5 μέρες.

1η μερα:1 γευμα με το 2, 4 γευματα με το 1

2η μέρα:2 γεύματα με το 2,3 γευματα με το 1

3η μέρα:3 γευματα με το 2,2 γαυματα με το 1 κ.ο.κ.

Πειράζει αν της δώσω μόνο το 2,γιατί το 1 το τελευταίο καιρό το είχε βαρεθεί και με το 2 ήπιε 240γρ.;;;;;;;;;

εγω θα παω κατευθειαν στο 2......αλλα μετα τον 6ο.....για το μηλαρακι που λεγαμε, μαλλον θα του το δωσω αρχες Μαιου γιατι εχει βαρεθει το γαλα και μου βγαζει την ψυχη

Α!!!Και τώρα που το θυμήθηκα!!Κυρια-Αλέκα για πές τις τιμές για μπομπονιέρες και προσκλητήρια(για να μην πούμε για την τιμή στο Island!!!)ποθ θα πείς στην Δαλιδά οτι αν με ακούσει θα την χωρίσει ο αντρας της!!Οχι,για πές!!!!:)
εγω δεν εδωσα συμβουλή σε καμια να παει στο island;)....kai επειδη δεν τη ξαναπαταω, όποια θελει να μαθει τιμες να μου στειλει πμ:cool:....για να δουμε...ποια θα ρωτησει? χαχα:P
den diabasa tipota den mpika xtes giortaze o antras moy ti nea ola kala?

να τον χαιρεσαι κοριτσακι, η ωρα η καλη να ειναι και να χαιρεστε και το μωρουλι σας!

Να τον χέρεσαι κοριτσάκι μου κ να στε ευτυχισμένοι

Πρόβλημα δεν έχουμε λενε να φτείαξουμε δικό μας φορουμ να είναι πριβέ σωστο κ εγω ειπα μακαρι αλλα μου φένετε οτι δεν ειναι απλο κ με κραξαν γιατι εχουν ακρες κουμπαρος της Ευης αν είναι θα μας το κάνει κ μάλλον δεν ισχυουν αυτα που είπα εγω γιατι εχουμε μεσον.Α και η ελενη1 ειπε οτι εχουν πεσει οι τιμές κ εγω δεν το ήξερα!αυτα!μακαρι να μας το φτειαξουν να μη βλέπει ο καθε ενας αυτα που λέμε!

σιγα μην κραξουμε εσενα την Οσια ελενη τη χοντρελεουσα....:tongue:

Αυτο σκεφτομαι,κι εγω το ψαξα πολυ, διαφερουν μεχρι και 1 ευρω αν θυμαμαι καλα!!! θα μου πεις, σιγα τα παραπανω που θα δωσεις, αλλα το θεωρω κοροϊδια. αν ειχε κατι διαφορετικο που εκανε 5 ευρω π.χ, θα τα δινα,αλλα οχι για το ιδιο ακριβως πραγμα! και θα του το πω.

εκει παιζεται το όλο θεμα,...και όπως ειχε πει και η μαιρουλα παλια, αλλος τα λευτακια του τα χαλαει εδω και άλλος εκει....αρκει να μη νιωθει κοροιδι....το κεφι μας ειναι το πιο ακριβο πραγμα για τον καθενα, όποιο και αν ειναι αυτο....

Ο άντρας θα με χωρίσει αν δεν βρεθούμε τσίμα τσίμα κ μας περισσέψουν κιόλας...

Αλλά η τιμή στο Island τσούζει λέμε!!!

Μαρή Αλέκα εδώ μην περιμένεις τέτοιες καταστάσεις ε;;;

Ρώτα την Ασπα να σου πει περιβάλλον!!!!Που έχει κάνει καταθέσεις...

της νοοτροπιας του Νικου του δικου μου και εκεινος ε?? ασ'τους...τωρα με το ΔΝΤ θα τα κλαινε σε λιγο καιρο :P...Εγω γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που εχω στανταρ καταστασεις στη ζωη μου.....μου αρεσουν απλα οι ωραιες καταστασεις ;)....ανεξαρτητα οικονομικου μπατζετ....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Κομμωτηρια εχετε κλεισει? Πρεπει να το ρωτησω κι αυτό. Ειναι και Κυριακή η βαφτιση.

Αυτά για την ωρα.

μαρκελλακι, και όσες βαφτιζετε κυριακη, για δειτε και αυτο

http://www.beautyathome.gr/

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Αυτά για την ωρα.

Αττικα;;;όποτε βλέπω τιμές σε περιοδικά από Αττικα με πιάνει η ψυχή μου...

Για ένα μπλουζάκι να θελεις καμμια 200ρια ευρω;;

πουθενά αλλού;;

της νοοτροπιας του Νικου του δικου μου και εκεινος ε?? ασ'τους...τωρα με το ΔΝΤ θα τα κλαινε σε λιγο καιρο :P...Εγω γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που εχω στανταρ καταστασεις στη ζωη μου.....μου αρεσουν απλα οι ωραιες καταστασεις ;)....ανεξαρτητα οικονομικου μπατζετ....

Ασε έχει κλ$%σει μέντες.Κάθεται κ βλέπει ειδήσεις όοολη μερα...λες κ θα μας ταισουν τα κανάλια σε λίγο...τεσπα!!

Δαλιδούλα μου τι κάνεις? Τα παιδακια καλά?

Τα παιδιά ρίχνουν τον τρίωρο υπνάκο τους ως συνήθως κ μετά θα ξυπνήσουν ορεξάτα, επίσης ώς συνήθως!!

Τα δικά σου κουκλάκια;;Ομόρφυναν κι άλλο;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

εγω θα παω κατευθειαν στο 2......αλλα μετα τον 6ο.....για το μηλαρακι που λεγαμε, μαλλον θα του το δωσω αρχες Μαιου γιατι εχει βαρεθει το γαλα και μου βγαζει την ψυχη

εγω δεν εδωσα συμβουλή σε καμια να παει στο island;)....kai επειδη δεν τη ξαναπαταω, όποια θελει να μαθει τιμες να μου στειλει πμ:cool:....για να δουμε...ποια θα ρωτησει? χαχα:P

Λέτε,ε;;;;Γιατί το τρώει πολύ καλύτερα!

να τον χαιρεσαι κοριτσακι, η ωρα η καλη να ειναι και να χαιρεστε και το μωρουλι σας!

εκει παιζεται το όλο θεμα,...και όπως ειχε πει και η μαιρουλα παλια, αλλος τα λευτακια του τα χαλαει εδω και άλλος εκει....αρκει να μη νιωθει κοροιδι....το κεφι μας ειναι το πιο ακριβο πραγμα για τον καθενα, όποιο και αν ειναι αυτο....

Εγώ την διακόσμηση την κάνω για ένα και μοναδικό λόγο:Γιατί μου αρέσουν τρελλά όλα αυτά και για να μου πεί το παιδί μου όταν μεγαλώσει:"Μπράβο ρε μάνα,ήσουν μερακλού!!"Για κανέναν άλλο λόγο!Στην Εφη είχαμε κανει το τραπέζι στο πιο ακριβό μέρος στην πόλη και βρέθηκαν κάποιοι να κάνουν παράπονο ,που ποτήρι δεν χωρούσε πάνω στο τραπέζι από τα πολλά πιάτα!!Σ'αυτήν αναγκαστικά θα το κάνουμε αλλού γιατί ο νονός μας δουλεύει σε άλλο μαγαζι!Αν όμως δεν δούλευε εκεί πάλι στο ίδιο μαγαζί θα το έκανα!Πού θέλω να καταλήξω;;;Οτι κάνω το κάνω για το μεράκι μου και όχι για τους άλλους γιατί ξέρω οτι δεν θα ακούσω καλό λόγο γιατί είναι μικρή πόλη και παίζει το θέμα της ζήλιας!

μαρκελλακι, και όσες βαφτιζετε κυριακη, για δειτε και αυτο

http://www.beautyathome.gr/

Α πολύ καλό αυτό!Αλλά όχι για εδώ ε;;;

Εγώ έχω θέμα:

1ον όπως με έχει κουρεψει τωρα δεν μου αρεσουν καθόλου κ δεν ξερω πως κ τι να τα κανω στην βαπτιση.

2ον για να έρθει καλή κομμώτρια να με χτενίσει το πρωί της Κυριακής ζητάει 200Ε και!!!:shock::shock: (Που δεν τα δίνω με τίποτα για τις τρίχες μου)

Αρα πρέπει να κάνω ένα χτενισμα που να αντεξει από Σαββατο απόγευμα ε;;;

Αντε βρες το όμως!!!

Η ιδέα για πριβε σαιτ και εμενα μου αρεσει γιατι εδω μας διαβαζουν ολοι αλλα σας παρακαλω, ο ανωμαλος να εχει τον κωδικο να μπαινει....:tongue:

Πες ευη να μας το φτιαξει αλλα να μας δωσει τους κωδικους να τους αλλαξουμε να μην διαβαζει ουτε εκεινος !!!!

Ομορφάκια,

εγω δεν τα λεω ολα εδω για αυτο ακριβος τον λογο.......αλλα τα ξεφουρνιζουν αλλοι και δεν μου αρεσει καθολου !!!

Κιμη,

Την μικρή την κοιτάω την κοιτάω και δεν βλεπω να εχει τιποτα περιεργο......(εκτος απο ενα μαυράκι....):tongue:

Μια χαρα ειναι το παιδι ......μολις το πας να το δει και ο αλλος θα ηρεμίσεις !!!!

Και για να μην το ξεχασω.......μην νομιζετε πως δεν διαβαζω τα βρωμόλογα σας.......μην ξαναδω κακιά λεξη γιατι θα σας καταραστω να τρωτε οσο εγω...........και ο νοων νοητο :mrgreen:

καλημερα κ σενα λουλουδακι μου...

καλημερα στις ποτισμενες και στις αποτιστες!!!!

φιλεναδα οκ..μυνημα εληφθη..αλλα τι να κανω??τον πονο μου λεω...αλλωστε χ@~!@κα κι αν τα διαβαζει και κανενας αλλος....οσο για το σαιτ το εχω δρομολογησει το θεμα...μονο θελω υπογραφες...ποιες ειναι συμφωνες με το www.koukouroukou.gr??

μπορουμε κ καλυτερα...

δεν με νοιαζει το ονομα, αρκει να ειναι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ!:P

eimai monh san to lemoni e??

λοιπον σημερα ο μπεμπης μπορει να ξυπνησε κ δεκα φορες..η μπεμπα τσιριζε την ωρα της αναστασης..αλλα τελικα βροντηξαν κ οι καμπανες..

τελικα ξυπνησε στρατος κατα τις 8 και τα μωρα ακομη κοιμουνται..εμ βεβαια..ολο το βραδυ μουγκριζαν!!!ειδικα ο μπεμπης..η αλλη αν κομηθει κανει καλο υπνο..αυτος γυρναει μπρουμυτα και παινεται το χερι του και κλαει και μπορει να ξυπνησει κιολας..του δινω πιπιλα κ συνηθως ξανακοιμαται...

αυτα..παω να κανω καμια δουλεια...κιμι περιμενω..θα μπω κι αργοτερα...

εδω ο κ#$@!$καιρος βρεχει..και λεγαμε να κανουμε καμια τσαρκα σημερα...:(:(:(εκανα χτες μου φτανει!!!!

ομορφακια εφτασε το σωστο χρονο η τηλεπαθεια μας??;):tongue::tongue:

μαιρη ναστε γεροι να τη θυμαστε..δε σας κανει και καλο καιρο σημερα...

σημερα γιορταζει και η ελισσαβετ...εχετε καμια??αν ναι χρονια της πολλα!!

εγω εχω τη νονα μου!!

οχι ρε λιτσακι.. σταματησε στο τελευταιο σταδιο η τηλεπαθεια μας...μαλλον σημερα ομως!

mprabo to mpoympoyko soy mitsaki!!!!εμεις αρχισμαε κρεμουλες σιγα σιγα...σημερα φαγαν και αχλαδι!!!κι ειχε πολυ γελιο!!!! τωρα πλεναμε τα πιατα με στρατο!!!τον βαζω διπλα μου,στεκεται ορθιος πανω σε καρεκλα και μου ανοιγοκλεινει τη βρυση...παιρνει και τα καπακια απο τα μπιμπερο των μωρων και τα κανει σφηνακια και βαζει μεσα νερο και πινει κι επειδη τον λεω οχι αλλο μου λεει συνεχεια¨μαμα μια¨και μου δειχνει το δαχτυλακι του και με κοιταει με αυτα τα ματακια και με λιωνει..μου λεει τι ναι ατο για οτι βλεπει του λεω μαχαιρι κουταλι πηρουνι,¨ατα?χιατα"μου λεει(αυτα πιατα?)και τωρα που τελειωσαμε μου λεει "μαμα ελα,φουτα ικη,ελα!!"(σκουπα ηλεκτρικη!!!)αλλα δεν γινεται να βαλουμε κοιμουνται μωρα του λεω μετα..και λεει καλα μαμα και παιρνει μονο το κονταρι της ηλεκτικης που του το εχω μονιμως εξω και βαζει μονος του!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι αμα βαρεθει παιρνει το σουιφερ!!!:tongue::tongue::tongue:ευτυχως ειναι εδω και με βοηθαει!!!ο μπαμπας μας πηγε για ψωνια..λεγαμε να παμε ολοι μαζι αλλα ο κ@!~!@καιρος μας τα χαλασε..

ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ομως η χριστ.!!!

αυτο το μαμα μια....με το δαχτυλακι... ή αυτα που τα ξερουν ολα, κ σε ρωτανε 200 φορες.. κ μετα απανταει α!

τελειωσαν οι προμηθειες?:tongue::tongue::tongue:

του εδωσα πορτοκαλι...αυτο το παιδι δε λεει οχι σε τιποτα πια...

ευτυχωωωωςςςςςς!!!!!!

Γειά σας!Διαβάζω,διαβάζω,διαβάζω....και δεν τελειώνω ποτέ!!!μπραβο πολυλογούδες!!!Λοιπόν εμείς είμαστε καλά εχτες δεν πρόλαβα να μπώ ειχα κομμωτήριο κ μετά βόλτα κ μετά σε κάτι γενέθλια ε...μαζευτήκαμε στη 1 κ έπεσα ξερή!Διάβάζω για πριβέ σελίδα κ νομίζω πως ειναι δύσκολο αφ ενος γιατί χρειαζόμαστε διαχειρηστή κ αφ ετερου πρέπει να πλήρωνουμε για το .gr σε πάροχο ,πρεπέι να κατοχυρώσεις το όνομα κ παει για 2 χρόνια 200€ αλλα δεν ξέρω τι χωρητικότητα δηλαδή θα σας τα πεί καλύτερα η Αγγελική αλλα ενα φόρουμ οπώς ειναι αυτο ειναι ''βαρυ'' που σημαίνει οτι η χωρητικότητα που θέλει δεν ειναι των 200€ που ειναι για ενα απλό μεγάλο σιτε.Μακάρι να κανω κάπου λάθος αλλα δυστηχώς μάλλον ετσι είναι.Σορρυ αν σας ξενέρωσα.:(:(

σοβαρααααα?????????

Γεια σας κοριτσια. Πως ειστε? Εγω ενα πτωμα. Από το πρωι ταρα κάθομαι λιγο και σας διαβαζω. Αυριο εχω τραπεζι σε κάτι φιλους μας για τη Γιορτη του Γιωργου (σημ ο Γιωργος εγινε Λουης ή μαλλον Χειμωνετος με το ποδηλατακι του στο βουνο) κι εγω ασχολούμε με μεγειρικες και ζαχαροπλαστικες.

Η ιδεα του prive φορουμ με βρισκει κι εμένα συμφωνη, θα μπορουμε να μιλάμε πιο ανετα.

Μεφη δωσε κατευθειαν το 2ο γαλα.

Μαιρουλα ο φωτογραφος ειναι πολύυυ ακριβός αλλά γνωριζουμε καλά τη δουλεια του. Επίσης στην τιμή χρεωνει και 2 ωρες βιντεο στο τραπέζι καθως και φωτογραφηση στο σπίτι. Από περιεργεια παντως θελω να δω και της Wonder.

Αυτά για την ωρα.

μαρκελλακιους!!!!

κλεισαμε γλυκα χτες στον Χατζηνασιο στου Γκυζη, πανω απο τη πλατεια, οπως πας για Μεγαλουπολεως.

ο φωτογραφος ειναι αυτος στη γωνια ??

κομμωτρια σημερα ρωτησαμε 35 ευρω το κεφαλι, επειδη ειναι καλη πελατισσα η μανα μου...;)

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Αττικα;;;όποτε βλέπω τιμές σε περιοδικά από Αττικα με πιάνει η ψυχή μου...

Για ένα μπλουζάκι να θελεις καμμια 200ρια ευρω;;

πουθενά αλλού;;

Ασε έχει κλ$%σει μέντες.Κάθεται κ βλέπει ειδήσεις όοολη μερα...λες κ θα μας ταισουν τα κανάλια σε λίγο...τεσπα!!

Τα παιδιά ρίχνουν τον τρίωρο υπνάκο τους ως συνήθως κ μετά θα ξυπνήσουν ορεξάτα, επίσης ώς συνήθως!!

Τα δικά σου κουκλάκια;;Ομόρφυναν κι άλλο;;

γιατι εμενα???? δεν ειναι για το βαλαντιο μου καθολου αυτο το μαγαζι.. κ πες...200 η μπλουζα, η φουστα ποσα αλλα??? εκει κολλαω.

Λέτε,ε;;;;Γιατί το τρώει πολύ καλύτερα!

Εγώ την διακόσμηση την κάνω για ένα και μοναδικό λόγο:Γιατί μου αρέσουν τρελλά όλα αυτά και για να μου πεί το παιδί μου όταν μεγαλώσει:"Μπράβο ρε μάνα,ήσουν μερακλού!!"Για κανέναν άλλο λόγο!Στην Εφη είχαμε κανει το τραπέζι στο πιο ακριβό μέρος στην πόλη και βρέθηκαν κάποιοι να κάνουν παράπονο ,που ποτήρι δεν χωρούσε πάνω στο τραπέζι από τα πολλά πιάτα!!Σ'αυτήν αναγκαστικά θα το κάνουμε αλλού γιατί ο νονός μας δουλεύει σε άλλο μαγαζι!Αν όμως δεν δούλευε εκεί πάλι στο ίδιο μαγαζί θα το έκανα!Πού θέλω να καταλήξω;;;Οτι κάνω το κάνω για το μεράκι μου και όχι για τους άλλους γιατί ξέρω οτι δεν θα ακούσω καλό λόγο γιατί είναι μικρή πόλη και παίζει το θέμα της ζήλιας!

ενω εδω στη πολη ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα... δουλευομαστε??? ποτε κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος...σπανιο να ειναι!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Δεν είναι θεμα πόλης, είναι θεμα νοοτροπίας!Αυτός που θα σχολιάσει, θα σχολιάσει είτε πολλά κάνεις, είτε λίγα!!

Δυστυχώς όμως όλα είναι θέμα μαρκετινγκ...

Δλδ σιγά σιγά οι εταιρείες καθιερωσαν το τραπέζι μετά το μυστήριο,καθιερώνουν τους στολισμούς, τα ακριβά κτήματα κ.ο.κ.

Κ ο μέσος ταλαίπωρος πρέπει να θεωρήσει υποχρεωση του να τα κάνει όλα αυτά για τα παιδιά του γιατί έτσι κάνουν όοολοι.

Θεωρό υπερβολή δλδ γειτονα που βαπτισε το 8ο παιδί του με όλο το πακέτο την στιγμή που μόνο αυτός δουλευει:shock::shock: Οι κλώσσες όμως εδώ το καλοδέχτηκαν, δεν είπαν τον φουκαρά, που πάει να χρεωθεί πάλι!!!

Κ σε γενικές γραμμές το θέμα για μένα είναι ότι κάνεις να μπορείς να το ευχαριστηθείς κιόλας!

Α πολύ καλό αυτό!Αλλά όχι για εδώ ε;;;

Εγώ έχω θέμα:

1ον όπως με έχει κουρεψει τωρα δεν μου αρεσουν καθόλου κ δεν ξερω πως κ τι να τα κανω στην βαπτιση.

2ον για να έρθει καλή κομμώτρια να με χτενίσει το πρωί της Κυριακής ζητάει 200Ε και!!!:shock::shock: (Που δεν τα δίνω με τίποτα για τις τρίχες μου)

Αρα πρέπει να κάνω ένα χτενισμα που να αντεξει από Σαββατο απόγευμα ε;;;

Αντε βρες το όμως!!!

200 ευρω??ουτε νυφη...αη σιχτιρ....ναι, κανε απο το σαββατο απογευμα και την κυριακη φρεσκαρε το.

ενω εδω στη πολη ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετικα... δουλευομαστε??? ποτε κανεις δεν ειναι ευχαριστημενος...σπανιο να ειναι!

εγω ποτε δεν ζηλεψα καποιον για ό,τι κανει και ποτε δεν ενιωα ζηλεια για ό,τι κανω εγω...ευτυχως....πιστευω ότι στη ζωη όλα εχουν ενα τιμημα και αναλογα τι τιμημα πληρωνεις ετσι πορευεσαι.....τεσπα...τα ωραια πραγματα δεν ειναι παντα ακριβα ευτυχως. Κι αυτα που ειναι ακριβα τα χαλαλιζεις μονο για συγκεκριμενους ανθρωπους;)

221882cb0gkyh7q4.gif

το νικηφορινι εχει 38,9 πυρετο, με ζηταει, κ σε λιγο παω να τον παρω. η χριστ. θα μεινει στη γιαγια, κ ο μπεμπακος μαζι μου. θα αντεξει η μικρη σουπια μονη της??? δοκιμαστικο θα κανουμε...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Καλώς την Ομορφάκια!!

Αυτό το α! που λες των μικρών...τρελαίνομαι

Ο δικός μου λεει οταν τον φωναζεις τσαντισμενος: Τσιιι;;

Κ το άλλο που τον ρωτάς γιατί το άφησες αυτό εκεί; Εεετς!!

Πολύ πλάκα...

το νικηφορινι εχει 38,9 πυρετο, με ζηταει, κ σε λιγο παω να τον παρω. η χριστ. θα μεινει στη γιαγια, κ ο μπεμπακος μαζι μου. θα αντεξει η μικρη σουπια μονη της??? δοκιμαστικο θα κανουμε...

αχ τον καυμενο....περαστικουλια...κολλησε ιωση....μαρη τυχερη εσυ, απο εχθες τα εχεις στη γιαγια??? ή τα πηγες σημερα?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...