Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

geia sas koritsia ti egine exoyme kapoio problima an einai na rotiso ton antra moy aytos asxolite me ayta den katalaba omos ti lete!!!!

Κοίταξε,γενικά έχουμε εγκεφαλικό πρόβλημα οπως έχεις ήδη καταλάβει και ο άντρας σου δεν μπορεί να μας βοηθήσει!!!:tongue::tongue::D:DΑπλά λέγανε τα κορίτσια να κάνουμε ένα πιο πριβέ σαιτ για να μιλάμε πιο ελεύθερα και να μην γινόμαστε πανελληνίως ρεζίλι(χλωμό το βλέπω!!).Απορώ πόσο πιο ελεύθερα;;;;;

den diabasa tipota den mpika xtes giortaze o antras moy ti nea ola kala?

Να τον χέρεσαι κοριτσάκι μου κ να στε ευτυχισμένοι

Πρόβλημα δεν έχουμε λενε να φτείαξουμε δικό μας φορουμ να είναι πριβέ σωστο κ εγω ειπα μακαρι αλλα μου φένετε οτι δεν ειναι απλο κ με κραξαν γιατι εχουν ακρες κουμπαρος της Ευης αν είναι θα μας το κάνει κ μάλλον δεν ισχυουν αυτα που είπα εγω γιατι εχουμε μεσον.Α και η ελενη1 ειπε οτι εχουν πεσει οι τιμές κ εγω δεν το ήξερα!αυτα!μακαρι να μας το φτειαξουν να μη βλέπει ο καθε ενας αυτα που λέμε!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Κοίταξε,γενικά έχουμε εγκεφαλικό πρόβλημα οπως έχεις ήδη καταλάβει και ο άντρας σου δεν μπορεί να μας βοηθήσει!!!:tongue::tongue::D:DΑπλά λέγανε τα κορίτσια να κάνουμε ένα πιο πριβέ σαιτ για να μιλάμε πιο ελεύθερα και να μην γινόμαστε πανελληνίως ρεζίλι(χλωμό το βλέπω!!).Απορώ πόσο πιο ελεύθερα;;;;;

axa katalaba ua ton rotiso ti mporoyme na kanoyme kai tha sas po. ti allo ola kala? emeis simera fagame portokali kai se 4 meres tha fame kanonika froytokrema kai banilia epsaxna gia filtro simera kai brika se biologiko magazi 240 eyro kanei

97ehp2.pngUBTSp3.png

Διαφημίσεις

Μεφη, απο αυτα που ειδα, κανει πολλα πραγματα στο στολισμο και εντυπωσιακα, αλλα στη θεσ/νκη ειχε και πιο φθηνους στολισμους. το καλο ειναι οτι τα βρισκεις ολα ετοιμα και δεν τρεχεις, αλλα ρε γμτ εχει μεγαλη διαφορα στις τιμες στις μπομπονιερες. τον στολισμο του θα τον παρω για τα υπολοιπα θα δω...

Μεφη, απο αυτα που ειδα, κανει πολλα πραγματα στο στολισμο και εντυπωσιακα, αλλα στη θεσ/νκη ειχε και πιο φθηνους στολισμους. το καλο ειναι οτι τα βρισκεις ολα ετοιμα και δεν τρεχεις, αλλα ρε γμτ εχει μεγαλη διαφορα στις τιμες στις μπομπονιερες. τον στολισμο του θα τον παρω για τα υπολοιπα θα δω...

Εγώ μίλησα ΜΟΝΟ για τον στολισμό!!Σοβαρά μην πάρεις από αυτούς μπομπονιέρες!Πάρε από Ναρλή!ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα βρείς φθηνότερα,το εννοώ γιατί το έχω ψάξει τόσους μήνες!Και μη νομίζεις οτι θα τους κακοπέσουν και τα 400ε!!!

Εγώ μίλησα ΜΟΝΟ για τον στολισμό!!Σοβαρά μην πάρεις από αυτούς μπομπονιέρες!Πάρε από Ναρλή!ΠΟΥΘΕΝΑ δεν θα βρείς φθηνότερα,το εννοώ γιατί το έχω ψάξει τόσους μήνες!Και μη νομίζεις οτι θα τους κακοπέσουν και τα 400ε!!!

Αυτο σκεφτομαι,κι εγω το ψαξα πολυ, διαφερουν μεχρι και 1 ευρω αν θυμαμαι καλα!!! θα μου πεις, σιγα τα παραπανω που θα δωσεις, αλλα το θεωρω κοροϊδια. αν ειχε κατι διαφορετικο που εκανε 5 ευρω π.χ, θα τα δινα,αλλα οχι για το ιδιο ακριβως πραγμα! και θα του το πω.

Διαφημίσεις

πειτε μου ποτε θελετε και σε μια μερα θα εχουμε δικο μας σαιτ πριβε!!!!!εχω τον κουμπαρο που παντρεψαμε υπολογιστακια!!!φτιαχνει σελιδες..

Αντε ρε τόσο καιρό κρατιόμαστε μη μας ξεφύγει τιποτα που δεν πρεπει...

Περναμε την δική μας χουντα λέμε!!!!!

χα χα και αυτο καλο...

αχ...ωραιο ακουγεται....

θα μπορουμε να βριζουμε ελευθερα βρε αδερφε!:tongue:

Α γεια σου!!!

α, καλα.. δεν το συζητω! τωρα ψιλοκολωνω...αυτο το ανετο ξεμπροστιασμα, δεν μου πολυαρεσει.

Αχαχαχα...Αυτό μου άρεσε...

Να σου πω διευθυνση σου;;;;Κολώστρα μου εσύ!!!

ΤΖΙΑ φαινεται προς τα δεξια γερνει..αλλα στραβωθηκες απο τα χθεσινα. αλλες βρισκουν το φως τους εσυ απογκαβωθηκες..

ασχετο η αδερφη του Θανου εχει μια φιλη 29 χρονων παρθενα...καλο ε???

Για πες ονομα μηπως την ξερω,χιχιχι...

kotetsi.gr??? πως σας φαινεται;;;

Πηγα στο evendi, λιγο τσιμπημενες οι τιμες ειναι η αληθεια! Επισης για το στολισμο με τα τραπεζακια, τα ζαχαρωτα κτλ που κανει εξω θελει 400 ευρω! Κατι πηγαδια και ποδηλατα που βαζει εξω, ξερετε ολο το σκηνικο!

Θα κλεισεις τίποτα εσύ;;;Ή το πας σαν την Ασπα;;;

ΝΑ σας ρωτήσω κάτι και κυρίως τις δευτερομανούλες;;;Από χθές αλλάξαμε το γάλα και πήραμε το 2.Η γιατρός είπε οτι το μεταβατικό στάδιο πρέπει να διαρκέσει 5 μέρες.

1η μερα:1 γευμα με το 2, 4 γευματα με το 1

2η μέρα:2 γεύματα με το 2,3 γευματα με το 1

3η μέρα:3 γευματα με το 2,2 γαυματα με το 1 κ.ο.κ.

Πειράζει αν της δώσω μόνο το 2,γιατί το 1 το τελευταίο καιρό το είχε βαρεθεί και με το 2 ήπιε 240γρ.;;;;;;;;;

Εγώ κατευθείαν στο 2.Κ το πήγαιναν μαρούλι απ' ότι θυμάμαι...

Α!!!Και τώρα που το θυμήθηκα!!Κυρια-Αλέκα για πές τις τιμές για μπομπονιέρες και προσκλητήρια(για να μην πούμε για την τιμή στο Island!!!)ποθ θα πείς στην Δαλιδά οτι αν με ακούσει θα την χωρίσει ο αντρας της!!Οχι,για πές!!!!:)

Ο άντρας θα με χωρίσει αν δεν βρεθούμε τσίμα τσίμα κ μας περισσέψουν κιόλας...

Αλλά η τιμή στο Island τσούζει λέμε!!!

Μαρή Αλέκα εδώ μην περιμένεις τέτοιες καταστάσεις ε;;;

Ρώτα την Ασπα να σου πει περιβάλλον!!!!Που έχει κάνει καταθέσεις...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

καλησπερα κοριτσια μπηκα να πω ενα γεια και παω να την πεσω λιγο.....

συμπεθερα????:-(:sad::-(ξερεις εσυ.

μιτσακη ποτε κλεισατε για ροδο?ημερομηνιες γραψε!!!!!!!!!

ελενιτσα να χαιρεσαι και εσυ τον αντρουλη σου!!!!!

φευγω τα λεμε μετα

fCS8p3.png

καλησπερα κοριτσια μπηκα να πω ενα γεια και παω να την πεσω λιγο.....

συμπεθερα????:-(:sad::-(ξερεις εσυ.

μιτσακη ποτε κλεισατε για ροδο?ημερομηνιες γραψε!!!!!!!!!

ελενιτσα να χαιρεσαι και εσυ τον αντρουλη σου!!!!!

φευγω τα λεμε μετα

Α θέλω κ εγώ Ρόδο!Θα βρεθείτε κ με Αννούλα σκατούλες;;;

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...