Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πήγαμε γιατρό.8 κιλά (έβαλε μόνο 400γρ ακούς Αγγελική;;;;;) και 71εκ.(έβαλε μόνο 1 εκ. γιατί;;;;).Βέβαια στις καμπύλες είναι 90η και 97η αντίστοιχα.

Αη μαρή και λες εμένα τρελή...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα, όμορφεεεες! Ετοιμαζόμαστε για βόλτα, σήμερα φάγαμε 3 κουταλιές ρυζάλευρο και ξινίζαμε και τη μούρη :rolleyes:. Δεν της αρέσει και πολύ. Θα δω πώς θα πάει με το καρότο αύριο!

Σας φιλώ!

Θα μπω όταν γυρίσουμε

φιλακια ακι στο σαβινακι σου!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Αη μαρή και λες εμένα τρελή...

μαλλον για τη μεφη παει αυτο ε???ο δικος μου ακομη δεν ξερω αν εφτασε το 8κιλο!!

καλημερααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαλλον εμεινα μετεξεταστεα ε?

Λοιπον τα νεα μου!!!!!!!!!

ηρθαν οι γονεις μου!!!!!!!

εχουμε λιωσει το καροτσι απο τις βολτες!!!!!!!!χαιρομαι ους δικους μου που μου ελειψαν τοσοοοοοοοοοοο πολυ!!!!

\η μπεμπα εχει κολλησει με την μαμα μου κ την ψαχνει διαρκως....να δω ην Τεταρτη που θα φυγουν τι θα κανουμε!!!!!!τεσπα!!!!!

να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΧΘΕΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙς ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ........

ΕΠΕΙΣΗς ΝΑ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

πιο καλο κοριτσακι θα μου πει μια περιληψη οσων εχασα????????please?

iMLpp3.png

Xμ........μπράβο.......αν και μαλλον ζυγιστηκες αφού εβγαλες ολα τα χαλια και πλυθηκες και εφυγε η σκονη απο πάνω σου........:tongue::tongue::tongue:

ε ποτε!:(

Kαλησπέρα όμορφες..!!!

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχες σας και ανταποδίδουμε!!!

Χρόνια πολλά σε όλους και ΤΖΙΑ χρόνια πολλά για τη κουκλίτσα..!!!!

Μιτσάκι χρόνια πολλά για χθές αγάπη..

Εγώ τρέχω.. Θα μαζευτούμε σήμερα και τρέχω και δε φτάνω..

Τα λέμε, φιλια πολλά!!!

Ενα ένα μου έρχονται.

Νομίζω κ της Θεανούς είναι Γιώργος ε;;;

Αν ναι να τον χαιρεσαι κ εσύ κοριτσάκι!!

Επίσης στο Μαρκελλάκι κ στο Μιτσάκι δεν ευχήθηκα: Χρόνια πολλά να χαίρεστε τους εορτάζοντες σας!!!!

σας ευχαριστω ζουζουνες!

σημερα το πρωι ξυπνησα και την ωρα που ντυνομουν ακουσα κατι φωνες.....παω μπαλκονι και τι ναδω :shock::shock: η τρελη απο διπλα φωναζε στην αδερφη μου επειδη το σπιτι της εχει σκονη...δεν φανταζεσαι τι της κατεβασα και τι της εταξα:rolleyes::D.....πηγε στην αστυνομια και η αστυνομια φωναξε την αδερφη μου το απογευμα....:cool:...πηγε η καυμενη και εξηγει ότι δε μπορει να 'φυλακισει' τη σκονη για να μη πηγαινει στο μπαλκονι της διπλανης....ε αφου καταλαβαν και οι αστυνομικοι ότι ειναι τρελη αυτη η σαβουρα, της λενε θελετε τιποτα αλλο? και αυτη λεει 'θα ηθελα να τα βρουμε ':shock::|:-P.....την αρχισε και η αδερφη μου εκει μεσα..μα ειναι τρελος ο κοσμος...αυτη τρωγεται, αυτη πηγε στην αστυνομια και μετα θελει σχεσεις...ημαρτοοονννν.....

αιντε λεμεεεεε!!!πες της να ριξει κανα ποτισμα να στανιαρει:tongue:

εχω μια θεια, εκανε διδυμα τυχαια στα 37. παντρευεται τον υπερσαχλα, την ημερα του γαμου αποφασιζει οτι δεν θελει να τον παρει, τον πηρε τελικα. μεναν σε ξεχωριστα σπιτια. αυτος στη μαμα του, κ αυτη μονη της. γενναει, για να μην αργει αυτος στη δουλεια του, ξαναμενει με τη μαμα του. ολα αυτα τα χρονια περασαν πολυ καταπιεστικα για τα παιδια του. πολυ ομως. η κορη με δυσλεξια, δεν την αφηνουν να δωσει εξετασεις για να μη φανει στον περιγυρο οτι εχει δυσλ. την στελνουν σε σχολη αισθητικων. ο γιος σχολη εμποροπλοιαρχων. ταξιδευει πολυ μακρυα... ο θειος υπερτσιγκουνης!!! δεν μπορειτε ομως να φανταστειτε ποσο... τιγκα καταπιεση, ειδικα για το κοριτσι. εχει βγει σκαστη βολτα, πεφτει με το μηχανακι με το γκομενο σε κατι χωραφια, τη πανε στο νοσοκ. παιρνει τη μανα μου να παει να μη το πει στη δικη της. καταπιεση+τσιγκουνια+ξεχωριζω αγορι, κοριτσι=μενει εγκυος, παντρευεται εναν που εχουμε ψυλιαστει ενδοοικογενειακως οτι εχει σχεσεις με τη μανα του. η μανα του εμενε μαζι κ περιφεροταν πιο σεξυ απο τη ξαδερφη. κανει το παιδι, κ μολις εγινε 1χρ. κ κατι χωριζει... κ σημερα εμαθα οτι ειναι ενα χρονο χωρισμ. γιατι δεν εχουμε κ σχεσεις...

ποιος εχει καταστρεψει τωρα τη ζωη του??? η μανα ή το παιδι??? μη μου ειστε openmind, γιατι μενουν στην Μανδρα (αρβανιτης ο θειος). εκει ειναι χωριο.

χεστα....μιλα παντως!!δεν θα σε ακουσει ειμαι σιγουρη...αλλα ετσι πως τα λες δεν εχει κ κανεναν αλλον νορμαλ να της πει μια κουβεντα..μιλα κ ας βγεις κακια...θα εχεις κανει κατι καλο..που ξερεις?κ αν μια στο εκατομυριο πιασει τοπο?;)
μου ειπε παιδιατρος..οτι ουτως ή αλλως δεν ειναι τιποτα σοβαρο..αν κ ημουνα πολυ στεναχωρημενη νομιζω οτι ειπε οτι ετσι κ αλλιως δεν προκειται να την πειραξει πριν τους 8 μηνες...ΑΛΕΚΑ αν δεν επιανε τις πηγες νομιζω θα μας εστελνε αμεσα...τι να πω?επιανε την κεφαλα αλλα δε μας ειπε κατι κακο.

ψυχραιμια!!δεν ειναι τιποτα Κιμι μου ειμαι σιγουρη...εγω στη θεση σου θα πηγαινα σε αυτον τον γιατρο για να μην τρωγομαι!αυτο να κανεις κ εσυ!να σου φυγει η ιδεα!

ρε κοριτσια συγνωμη να πω κατι ασχετο γιατι τα πηρα παρα πολυ ασχημα τωρα....

ειναι ενα ζευγαρι που κανουμε παρεα,εχουν 2 παιδακια μικρα,τοσο καιρο να μου λεει να στην βαφτιση αυτο εκεινο,ειχαμε κανονισει και η κορη η μεγαλη να κραταει την μια λαμπαδα,εγω να σημειωθει εχω παει και στον γαμο τους και στα βαφτισια τους και τωρα μιλαμε στο τηλ.και μου λεει ξερεις συγνωμη αλλα δνε θα ερθουμε γιατι κανονισαν εκδρομη με τις μηχανες κων/πουλη........και να ειπαμε να παμε κλπ....

ε συγνωμη ρε κοριτσια να μην τα παρω?ενταξει κανεναν δεν υποχρεωνω να ερθει αλλα ειναι οι φιλοι μας που κανουμε παρεα......

νευριασα παρα πολυ τωρα.....

της ειπα καλα οτι νομιζεται με το ζορι δεν θα σας κρατησουμε εδω...

τι να πω ....εγω να σας πω την αληθεια ολα τα περιμενω απο τον κοσμο...κ ξερω οτι αμα ειναι να κανεις κατι καλο καντο για την παρτι σου κ επειδη ετσι αισθανεσαι μην περιμενεις ανταποδωση...μη σκας καλη μου χανεις φαια ουσια...απλα καταλαβες τωρα τι ρολο βαρανε!

παιδια το εχω ξεφτιλισει.....1 πακετο σε 2.5 μερες το πολυ....κ θα παω αυριο πρωι που θα ειμαι μονη μου να παρω για να μη με παρει χαμπαρι Θανος...πηγαν κ 3.80 τα ρημαδια..δεν τον νοιζουν τα λεφτα...αλλα μου τα μετραει ο ατιμος...
αστα εγω να δεις!
εμενα ο Θανος νομιζει οτι ειναι ακομα αθλητης....ποτε δεν καπνισε..εγω παλι ξεφυγα..ειδικα τωρα που εφτιαξε ο καιρος κ θα μιλας με νετμπουκ απο μπαλκονι θα την χασω τη μπαλα..εντελως.

ετσι την εχω πατησει κ γω...απο μπαλκονι το παθα:tongue:

κιμι εγω που της ειδα...και προσπαθούσα να δω τη μυτη στραβη...δεν την ειδα..μηπως ειμαι εγώ στραβή????
ελα ντε...
ΤΖΙΑ φαινεται προς τα δεξια γερνει..αλλα στραβωθηκες απο τα χθεσινα. αλλες βρισκουν το φως τους εσυ απογκαβωθηκες..

ασχετο η αδερφη του Θανου εχει μια φιλη 29 χρονων παρθενα...καλο ε???

παρθενα??απο που?:tongue:
mprabo to mpoympoyko soy mitsaki!!!!εμεις αρχισμαε κρεμουλες σιγα σιγα...σημερα φαγαν και αχλαδι!!!κι ειχε πολυ γελιο!!!! τωρα πλεναμε τα πιατα με στρατο!!!τον βαζω διπλα μου,στεκεται ορθιος πανω σε καρεκλα και μου ανοιγοκλεινει τη βρυση...παιρνει και τα καπακια απο τα μπιμπερο των μωρων και τα κανει σφηνακια και βαζει μεσα νερο και πινει κι επειδη τον λεω οχι αλλο μου λεει συνεχεια¨μαμα μια¨και μου δειχνει το δαχτυλακι του και με κοιταει με αυτα τα ματακια και με λιωνει..μου λεει τι ναι ατο για οτι βλεπει του λεω μαχαιρι κουταλι πηρουνι,¨ατα?χιατα"μου λεει(αυτα πιατα?)και τωρα που τελειωσαμε μου λεει "μαμα ελα,φουτα ικη,ελα!!"(σκουπα ηλεκτρικη!!!)αλλα δεν γινεται να βαλουμε κοιμουνται μωρα του λεω μετα..και λεει καλα μαμα και παιρνει μονο το κονταρι της ηλεκτικης που του το εχω μονιμως εξω και βαζει μονος του!!!!!!!!!!!!!!!!!!κι αμα βαρεθει παιρνει το σουιφερ!!!:tongue::tongue::tongue:ευτυχως ειναι εδω και με βοηθαει!!!ο μπαμπας μας πηγε για ψωνια..λεγαμε να παμε ολοι μαζι αλλα ο κ@!~!@καιρος μας τα χαλασε..
μωρε τι καλο παιδακι ειναι αυτο!!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

καλως την!!!να το χαιρεσαι το καμαρι σου!!κ μπραβο στη μανουλα που ηρθε να σε βοηθησει!!ξεκουρασου τωρα οσο μπορεις!!!μεχρι τωρα ολοι ειμαστε καλα!!!

λεμε να κανουμε δικο μας σαιτ..για πες ονομα...το θες γλυκαναλατο η τρελιαρικο?..αν θελεις διαβασε 2-3 σελιδεςς τελευταιες..

Καλα τότε..............

Τραβηξα την κουρτινα και εριξα μια κλεφτη ματια εξω,ο ουρανος ειναι πια γαλανός χωρις ποικιλοχρωμα συνεφα.......σπουργιτακια κυνηγιουνται τιτιβιζοντας και μπλεκονται στα αραια αλλα καταπρασσινα κλαδια των δεντρων........ακομα και δυο πεταλουδιτσες μπλεκουν τα φτερα τους και πετανε προς τα λουλουδια της αυλής..........η μερα φαινεται πως θα κιλησει ηρεμη ...................

πεταγομαι μεχρι το φαρμακειο...:tongue::tongue::tongue:

τελειωσαν οι προμηθειες?:tongue::tongue::tongue:

του εδωσα πορτοκαλι...αυτο το παιδι δε λεει οχι σε τιποτα πια...

PlbZp2.png

καλημερααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαλλον εμεινα μετεξεταστεα ε?

Λοιπον τα νεα μου!!!!!!!!!

ηρθαν οι γονεις μου!!!!!!!

εχουμε λιωσει το καροτσι απο τις βολτες!!!!!!!!χαιρομαι ους δικους μου που μου ελειψαν τοσοοοοοοοοοοο πολυ!!!!

\η μπεμπα εχει κολλησει με την μαμα μου κ την ψαχνει διαρκως....να δω ην Τεταρτη που θα φυγουν τι θα κανουμε!!!!!!τεσπα!!!!!

να πω ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΧΘΕΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙς ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ........

ΕΠΕΙΣΗς ΝΑ ΠΩ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!!!

πιο καλο κοριτσακι θα μου πει μια περιληψη οσων εχασα????????please?

μολις φυγουν οι γονεις κανονισε να πας κ εσυ βρε!!

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

ειδες μιτσακι μου τι αξιο παληκαρι εχω!!!!

Μπραβο το αγορακι σου...καλο ειναι να του μαθαινεις 2-3 πραγματακια κ απ οτι βλεπω τα ρουφαει σα σφουγγαρι!!ετσι να ειναι παντα!!καλο παιδι!!

PlbZp2.png

οσο για την ονομασια...ΡΟΔΑΝΙ..ετσι παει η γλωσσα σας..αμαν πια ελιωσα να σας διαβαζω:P
Μπραβο το αγορακι σου...καλο ειναι να του μαθαινεις 2-3 πραγματακια κ απ οτι βλεπω τα ρουφαει σα σφουγγαρι!!ετσι να ειναι παντα!!καλο παιδι!!

χαχαχα πολυ καλο!!!!!ακου ροδανι!!!

ναι..ετσι πρεπει να ειναι ολα τα παιδακια νομιζω...βεβαια τωρα που μεγαλωσε εγινε τσογλανικος!!!:rolleyes::rolleyes:αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλος!!

λοιπον ξυπνησαν και τα μικρα..σκεφτειτε ονοματα..και το ΡΟΔΑΝΙ.gr einai kalo!!!

παω για ταισματα και ετοιμαζω και τραπεζι και για μας...θα μπω αργοτερα...

οσο για την ονομασια...ΡΟΔΑΝΙ..ετσι παει η γλωσσα σας..αμαν πια ελιωσα να σας διαβαζω:P

:tongue::tongue::tongue: kalo ειναι ....!!!! και αυτο που ειπε η τζια...glossokopanes.gr !!!!!

γυρισα απο την βολτα με το ενα παιδι...ο γιαννης εμεινε να κοιμηθει εκει !!!

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Γειά σας!Διαβάζω,διαβάζω,διαβάζω....και δεν τελειώνω ποτέ!!!μπραβο πολυλογούδες!!!Λοιπόν εμείς είμαστε καλά εχτες δεν πρόλαβα να μπώ ειχα κομμωτήριο κ μετά βόλτα κ μετά σε κάτι γενέθλια ε...μαζευτήκαμε στη 1 κ έπεσα ξερή!Διάβάζω για πριβέ σελίδα κ νομίζω πως ειναι δύσκολο αφ ενος γιατί χρειαζόμαστε διαχειρηστή κ αφ ετερου πρέπει να πλήρωνουμε για το .gr σε πάροχο ,πρεπέι να κατοχυρώσεις το όνομα κ παει για 2 χρόνια 200€ αλλα δεν ξέρω τι χωρητικότητα δηλαδή θα σας τα πεί καλύτερα η Αγγελική αλλα ενα φόρουμ οπώς ειναι αυτο ειναι ''βαρυ'' που σημαίνει οτι η χωρητικότητα που θέλει δεν ειναι των 200€ που ειναι για ενα απλό μεγάλο σιτε.Μακάρι να κανω κάπου λάθος αλλα δυστηχώς μάλλον ετσι είναι.Σορρυ αν σας ξενέρωσα.:(:(

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...