Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κλειδωνω εγω..ποτιζεται η Μαιρη μου φαινεται..καληνυχτα κοτοπουλακι..

πλακα κανεις???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πρωτον εχω περιοδο,δευτερον...αστο.....

τον μπεμπη ταισα και φτιαχνω και την φαρμα λιγο.

η ειρηνη που ειναι??

fCS8p3.png

Μολις ξαναηρθα. Δεν διαβασα τελικα γιατι με πηρε η ξαδερφη απο τας αθηνας τελεφωνο και μιλησαμε περι τη μια ωρα ταισα και την μπεμπα και να 'μαι αλλά δεν με βλεπω να διαβαζω γιατι σημερις κλεινουν τα ατιμα τα ματια μου...

Διαφημίσεις

Μολις ξαναηρθα. Δεν διαβασα τελικα γιατι με πηρε η ξαδερφη απο τας αθηνας τελεφωνο και μιλησαμε περι τη μια ωρα ταισα και την μπεμπα και να 'μαι αλλά δεν με βλεπω να διαβαζω γιατι σημερις κλεινουν τα ατιμα τα ματια μου...

καλα θυμαμαι οτι μπηκες..γιατι απο τα νευρα ουτε γεια δεν ειπα...

για πες τι εγινε με την μπομπο?

fCS8p3.png

Πρωτα να πω στην ομορφακια οτι ΔΕΝ θα εκμεταλευτω το παιδι μου...... Ουτε εγω θέλω τηλεοραση και τα σχετικά. Αν αυτη θελησει θα δουμε αλλα τωρα παμε μεγαρο τελος. Και να πω στην κοτα οτι το συστημα δεν δουλευει με τη μια θελει υπομονη και επιμονη..... Εγω ετσι εκανα και στους τρεις το ιδιο και η αδερφη μου που εχει τρια το συνολο εξι παιδια. Δεν πιανει με την πρωτη..... Και να τελειωσω Μαιρουλα λεγοντας σου οτι δεν ειδα τον αντρα μου οοοοοοοολη μερα. Του ειπα οτι ειδα καποιες μπουμπουνιερες και σαν ιδεα και αυτουνου του αρεσε το ροδι με την εικονιτσα. Γιατι εχεις νευρα? Για τη φιλη σου ? Χαζο εισαι θα σκασεις και για αυτο? Δεν υπαρχουν αλλα παιδακια για τη λαμπάδα? Αυτα ειναι δανεικά καλο μου... Αφου αυτοι σας γραφουν το ιδιο θα κανετε και εσεις....

Πρωτα να πω στην ομορφακια οτι ΔΕΝ θα εκμεταλευτω το παιδι μου...... Ουτε εγω θέλω τηλεοραση και τα σχετικά. Αν αυτη θελησει θα δουμε αλλα τωρα παμε μεγαρο τελος. Και να πω στην κοτα οτι το συστημα δεν δουλευει με τη μια θελει υπομονη και επιμονη..... Εγω ετσι εκανα και στους τρεις το ιδιο και η αδερφη μου που εχει τρια το συνολο εξι παιδια. Δεν πιανει με την πρωτη..... Και να τελειωσω Μαιρουλα λεγοντας σου οτι δεν ειδα τον αντρα μου οοοοοοοολη μερα. Του ειπα οτι ειδα καποιες μπουμπουνιερες και σαν ιδεα και αυτουνου του αρεσε το ροδι με την εικονιτσα. Γιατι εχεις νευρα? Για τη φιλη σου ? Χαζο εισαι θα σκασεις και για αυτο? Δεν υπαρχουν αλλα παιδακια για τη λαμπάδα? Αυτα ειναι δανεικά καλο μου... Αφου αυτοι σας γραφουν το ιδιο θα κανετε και εσεις....

καλε πως δεν υπαρχουν,απλα ειπαμε το ολο σκηνικο και το απαραδεκτο....τελος παντων αστο....

ελα ομως που αυτοι τελειωσαν με αυτα:D

ειπαμε Χ και τελειωσε...

αντε ωραια με τις μπομπο κοιτα να αποφασισεται γρηγορα περναν οι μερες!!!

fCS8p3.png

Μπουχαχαχαχαχαχα κατι μας ειπες τωρα.......... Εγω δεν θελω ρε Μαιρουλα? Αλλά εχουμε αλλα πιο σοβαρα θεματα να λυσουμε πρωτα.... Θα γινει και αυτο καποια στιγμη. Εδω δεν ζητησα βοηθεια ακομα για το φουστανακι......... Περιμενε θα σου χτυπησω καμπανακι μολις ειμαστε ετοιμοι..........

Μπουχαχαχαχαχαχα κατι μας ειπες τωρα.......... Εγω δεν θελω ρε Μαιρουλα? Αλλά εχουμε αλλα πιο σοβαρα θεματα να λυσουμε πρωτα.... Θα γινει και αυτο καποια στιγμη. Εδω δεν ζητησα βοηθεια ακομα για το φουστανακι......... Περιμενε θα σου χτυπησω καμπανακι μολις ειμαστε ετοιμοι..........

εχεις μηνυμα στο φεις!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Μαιρη ασε θα τα κανω ολα εγω σημερα. Να εισαι ξεκουραστη για αυριο για τα 3 χρονια της πεθερας. Να ειστε γεροι να τη θυμαστε..... Σκουπίζω, πλενω κουπες βαζω και το κλειδακι μας κατω απο τη γλαστρα και καλο βραδυ. Και καλημερα στις πρωινες!!! Ελενη περιγραφη ξερεις εσυ.... Αλέκα κλασικα ξερεις εσυ...........

θα παω ΕΥΗΓ θα σε παρω κ τηλ αυριο πρωι..να περασει μια βδομαδα απο εμβολιο μην κολλησουμε τιποτα γιατι αυτο την καιει τη γιατρεσσα..το μια βδομαδα μετα απο εμβολιο μου εχει μεινει απο τη σκυλα..που δεν επρεπε να κρυωσει μια βδομαδα μετα τα εμβολια..

αυτο το μια εβδοαμδα μετα το εμβολιο ισχυει????

για πες......αφορμη ψαχνω!!!!

αη τραβα μαρη να παρεις κανα πακατεκι....που θελεις να ακουσεις του κοεμου τα δυσαρεστα

λιτσακη ποτε θα συναντηθουμε θελω να δεις και το κεφαλι του δικου μου μπεμπη..

να΄ταααααα...αρχιιιιισαμεεεεεε

ασχετο η αδερφη του Θανου εχει μια φιλη 29 χρονων παρθενα...καλο ε???

μονο καλο? Θαυμα

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ---θα ελεγα τωρα...

οχι θα πω!

που να τη δεις??? εχεις τη δικη σου γαλλικη...

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΕΛΕΝΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

:P:p:tongue::tongue::tongue:τρελες....

ποσα αδερφια ειναι ο Θανος?

η περιουσια θα μοιραστει?

και ελεγα θα ρωτησει..δεν θα ρωτησει....

Ειναι τρια..δυο κανονικα κ ο σπασμενος καποτιτσας...2 σπιτια ο καθενας παιρνει στην Αθηνα...εχουμε κ εκτος Αθηνων..

:shock::shock::shock::shock:;);)

πλακα κανεις???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

πρωτον εχω περιοδο,δευτερον...αστο.....

τον μπεμπη ταισα και φτιαχνω και την φαρμα λιγο.

η ειρηνη που ειναι??

να μας διαβαζει και κανενας θα πει μα ποσο πλουσιες ειναι όλες:D:D:D

παω να ξαναξαπλωρω το ατελειωτο κορμι μου, φιλια.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

χ.........καμε πατοκορφα:shock::shock::shock::shock:...το κοριτσακι μου περνα αλμα αναπτυξης και ολη την ωρα τρωει και χ.....ζει

σταματα μαρη... κ εσυ την εχεις κοροιδεψει τη μυτουλα σου κ απο κει πηρα το θαρρος, αλλιως...

στη μαριανθη θελω κ εγω να στειλω μνμ.

εγω δε χρειαζομαι θαρρος για αν σε κοροϊδεψω...δεν εχω θεμα κοπελιά...ξερω οτι με ζηλευεις θανασιμα για την ομορφαδα μου και σε συγχωρω...μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι.....εκτος από ομορφη και εξυπνη ειμαι και πολύ καλός άνθρωπος.....

ΥΓ: αλλωστε το λες και από μονη σου...μυτουλα...δε λες μυτογκα!!!!

byXKp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...