Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , little miracle είπε:

θα συμφωνησω κ εγω. ξεκινησα προσπαθειες πολυ κατω απο 30 κ κατεληξα τελικα να κανω παιδι μετα απο 5χρονια …. ολοι μας ειχαν στην ξεπετα. καμια εμβαθυνση και εξατομικευση. 

Ισως έχει μείνει η προκατάληψη για την ηλικία. Οπως αποθαρρύνουν χωρίς δεύτερη σκέψη μια γυναίκα άνω των 40, που μπορεί να έχει καλύτερες εξετάσεις από μια κάτω των 30.

Εκτός αν απλά βλέπουν ευκαιρία να μας εκμεταλλεύονται οικονομικά. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παιδια το εχω ξεφτιλισει.....1 πακετο σε 2.5 μερες το πολυ....κ θα παω αυριο πρωι που θα ειμαι μονη μου να παρω για να μη με παρει χαμπαρι Θανος...πηγαν κ 3.80 τα ρημαδια..δεν τον νοιζουν τα λεφτα...αλλα μου τα μετραει ο ατιμος...

παντως ο χρηστακος εχει παρει καρδιτσιωτικο φρυδι... ειναι σμιχτοφρυδης μαρη? αν ειναι, δεν τον παιρνουμε στο λεω!!! θελουμε ΑΑΑ γονιδια!

δεν καπνιζει...εμενα μου λεει ο δικος μου οτι αν το ξαναρχισω θα μου κανει το βιο αβιωτο!!:rolleyes::rolleyes::shock::eek::-o:-o

καλα θα σου κανει!!! γενικα συμφωνω με τους αντρες σας, κ ας μη με συμφερει!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ο Θανος νομιζει οτι ειναι ακομα αθλητης....ποτε δεν καπνισε..εγω παλι ξεφυγα..ειδικα τωρα που εφτιαξε ο καιρος κ θα μιλας με νετμπουκ απο μπαλκονι θα την χασω τη μπαλα..εντελως.

εγω αμα παρω νετμπουκ καταστραφηκα!!:tongue::tongue:

αυριο παρε με..δεν εχω προβλημα αρκει να μην ταιζω...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

θα παω ΕΥΗΓ θα σε παρω κ τηλ αυριο πρωι..να περασει μια βδομαδα απο εμβολιο μην κολλησουμε τιποτα γιατι αυτο την καιει τη γιατρεσσα..το μια βδομαδα μετα απο εμβολιο μου εχει μεινει απο τη σκυλα..που δεν επρεπε να κρυωσει μια βδομαδα μετα τα εμβολια..

εμενα ο Θανος νομιζει οτι ειναι ακομα αθλητης....ποτε δεν καπνισε..εγω παλι ξεφυγα..ειδικα τωρα που εφτιαξε ο καιρος κ θα μιλας με νετμπουκ απο μπαλκονι θα την χασω τη μπαλα..εντελως.

κ εγω το φοβαμαι πολυ αυτο!!! θα ντουμανιασει ο Βυρωνας!

αν ημασταν πριβε...θα σας ελεγα πραγματα για γαμπρουλη που θα ριχνατε βρισιδια πολλλλαααααααααααα βραδυα..κ οσες δεν καπνιζετε θα το ξεκινουσατε αυτοματως..

α, καλα.. δεν το συζητω! τωρα ψιλοκολωνω...αυτο το ανετο ξεμπροστιασμα, δεν μου πολυαρεσει.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

αν ημασταν πριβε...θα σας ελεγα πραγματα για γαμπρουλη που θα ριχνατε βρισιδια πολλλλαααααααααααα βραδυα..κ οσες δεν καπνιζετε θα το ξεκινουσατε αυτοματως..

για πες......αφορμη ψαχνω!!!!

Διαφημίσεις

παντως ο χρηστακος εχει παρει καρδιτσιωτικο φρυδι... ειναι σμιχτοφρυδης μαρη? αν ειναι, δεν τον παιρνουμε στο λεω!!! θελουμε ΑΑΑ γονιδια!

καλα θα σου κανει!!! γενικα συμφωνω με τους αντρες σας, κ ας μη με συμφερει!

γιααυτο κι εγω κανω κι απο κανενα στα κλεφτα!!;););)

κιμι με βολευει πολυ μεταξυ 11-1 και 3-5 και 7-10..;)

τα φρυδια τα εχουμε κ οι δυο..να σας πω του Καρδιτσιωτη του εμαθα να τα βγαζει..του γιδοβοσκου..μη στεναχωριεσαι ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ μαζεψε την κορουλα σου την

"ολα εξω" κ θα σου τον φερω ετοιμο τον δικο μου..

λοιπον παω κι εγω μπας και κανω ξανα ανασταση!!!!

καληνυχτα σας ομορφοκοριτσα!!!

μια χαρα στο 11-1 βαλε με..θα εχω ξεστρωσει η δουλαρα κ θα εχω καθαρισει χαλια..θα μου εχει μεινει σφουγγαρισμα..θα τα παρει κ τα 2 κ θα παει στη μανα του απο νωρις αυριο..

Διαφημίσεις

εγω τον εδιωξα σημερα...μου πεταξε κατι υπονοουμενα..αλλα του λεω παρατε με χριστιανε μου εχω το παιδι μου να νοιαστω..κ εξαφανιστηκε..πρεπει να τον πειραξε ομως..μου πηρε τουλαχιστον 10λεπτα για να κουσω το ροχαλητο του..

ααα και να σας πω και κατι τελευταιο..αν και γραφτηκα οταν ημουν εγκυος στο στρατο,εμπαινα συχνα..αλλα τοτε με το προβλημα,εδω μεσα βρηκα ακρη...υπηρξε καποιος που μου εδωσε τα φωτα του γιατι ειχε κανει κατι αναλογο το παιδι του..αθηναιος,,βρεθηκαμε κι απο κοντα και εδω και κατω...γιαυτο και το υποστηριζω το παρεντς...και μαρεσει και η παρεα που βρηκα κοντα σας..ολες μπορουμε να βοηθησουμε η μια την αλλη με οποιδηποτε τροπο..αρκει να εχουμε βασιμες γνωσεις!!!

φιλακια φιλεναδιτσες..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...