Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Καλημέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα σε έναν ακόμη γυναικολόγο ο οποίος κάνει και εξωσωματική...Του έδειξα όλες τις εξετάσεις...Υποπτεύεται μικροβιομα στο ενδομητριο..Είδε και την υστεροσκοπηση πριν 10 χρόνια που ήταν καθαρή ,αλλά μου λέει να δεις που από κει ξεκινάνε οι λοιμώξεις σου...Δεν είχες υδροσαλπιγγα και έκανες 2...Είχες τέλεια έμβρυα Κ όμως έμεινες εγκυος και δεν προχώρησε...Είχε μια λογική όλο αυτό..Μου είπε για αφαίρεση υδροσαλπιγγας και βιοψία ενδομητρίου..Μου είπε ότι γίνεται και ταυτόχρονα σε ένα χειρουργείο...Το θέμα μου είναι ότι εγώ τη λαπαροσκόπηση θα την κάνω στο δημόσιο ,σιγά μη γίνεται...Επίσης με αποτρψε από το δημόσιο γιατί μου είπε ότι η ωοληψιας γίνεται το αργότερο Παρασκευή οπότε μου λέει αν δεν είσαι τυχερή δεν θα πάρεις ποτέ βλαστοκυστες...Ξέρω κάνει τη δουλειά του αλλά αν ισχύει την έκατσα..3..200 σε αυτόν η εξωσωματική 

Καλημέρα, 

Αυτές είναι οι τιμές. Γενικά με κατάψυξη και μια εμβρυομεταφορά πάει στα 5.000. 

Είναι σαν ταρίφα. 

Γενικά, τέτοιου τύπου χειρουργεία, καλό είναι να κοιτάς τον Γιατρό και όχι που θα την κάνεις. Ξέρω ότι το ποσό είναι υψηλό για λαπαροσκόπηση, αλλά καλύτερα να σπρώξεις την εξωσωματική και να κάνεις χειρουργείο με κάποιον που θα εμπιστευτείς και θα έχει εμπειρία, όχι με κάποιον που θα εφημερεύεις ή ειδικευόμενο. 

Αν έχεις υδροσάλπιγγα πρέπει οπωσδήποτε να αφαιρεθεί. Σωστά στα είπε, πέρα από βιοψία ενδομήτριου να κάνεις και μικροβίωμα.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χα χα και αυτο καλο...

αχ...ωραιο ακουγεται....

θα μπορουμε να βριζουμε ελευθερα βρε αδερφε!:tongue:

δεν θα μας πιανει το εσρ αλλα η ωραιαελενηι1κιλοναβαζεικαθεμερα!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια ξυπνησε ο μικρος....παω να ταισω και να ξαναμπω αν σας προλαβω..φιλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Μαρη Αλεκα, πού θες να την κανουμε;;; Στην κερατεα καλα ειναι;; Σε βολευει;;;

Ειδες η Ομορφακια ειπε τη σωστη ερωτηση, μιση ωρα ειναι με το αεροπλανο!! Τιποτα!!!

Βρε τζια, ποτιστειτε και σημερα αφου ειναι ξυπνιος, αυριο μπορει να σου ανοιξει και φυλλο!!!!Χιχιχιχιχι!!!

:tongue::tongue::tongue:ακομη γελαω....εμας οι δικοι μας εδω λενε αν ειχαμε βυζια θα τα θηλαζαμε κιολας....μμμμ μη χ!@#!@#σω!!!

kale δεν παντρευτηκα τον γκουσγκουνη...σε μενα αναφερομουν;););)

:tongue::P:p

Ειδες η Ομορφακια ειπε τη σωστη ερωτηση, μιση ωρα ειναι με το αεροπλανο!! Τιποτα!!!

Βρε τζια, ποτιστειτε και σημερα αφου ειναι ξυπνιος, αυριο μπορει να σου ανοιξει και φυλλο!!!!Χιχιχιχιχι!!!

σε ειδα και εσεν αποσο ευκολα κατεβαινεις

δεν θα μας πιανει το εσρ αλλα η ωραιαελενηι1κιλοναβαζεικαθεμερα!!!

:tongue::P:p:p

στο τριτο τσιγαρο ημουνα μαρη ρωσσιδα..

όλο το πακετο θα κανεις σημερα??

εσυ το ανεφερες..λιγο παραπάνω!!!!!

;)

εφυγαααααα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κοριτσακια ξυπνησε ο μικρος....παω να ταισω και να ξαναμπω αν σας προλαβω..φιλια
καληνυχτα ...εμενα δε νομιζω να με προλαβεις....κισις

αντε καληνυχτα σας και γω σε λιγο.....

παιδια το εχω ξεφτιλισει.....1 πακετο σε 2.5 μερες το πολυ....κ θα παω αυριο πρωι που θα ειμαι μονη μου να παρω για να μη με παρει χαμπαρι Θανος...πηγαν κ 3.80 τα ρημαδια..δεν τον νοιζουν τα λεφτα...αλλα μου τα μετραει ο ατιμος...

παιδια το εχω ξεφτιλισει.....1 πακετο σε 2.5 μερες το πολυ....κ θα παω αυριο πρωι που θα ειμαι μονη μου να παρω για να μη με παρει χαμπαρι Θανος...πηγαν κ 3.80 τα ρημαδια..δεν τον νοιζουν τα λεφτα...αλλα μου τα μετραει ο ατιμος...

δεν καπνιζει...εμενα μου λεει ο δικος μου οτι αν το ξαναρχισω θα μου κανει το βιο αβιωτο!!:rolleyes::rolleyes::shock::eek::-o:-o

Διαφημίσεις

ΕΥΗΓ τραβα μαρη να δεις τη μπεμπονα στην τεταρτη φωτογραφια..να μου πεις κ εσυ τι καταλαβαινεις..θα σε παρω αυριο το πρωι που θα ειμαι μονη μου γιατι ο Θανος νευριαζει που αγχωνομαι.....

χα χα και αυτο καλο...

αχ...ωραιο ακουγεται....

θα μπορουμε να βριζουμε ελευθερα βρε αδερφε!:tongue:

ενω τωρα... κιουριες!

αχ επικοινωνουμε!!!!

ναι με κωδικο..να μη μπορει να μπαινει οποιος ναναι...και να μας διαβαζει κιολας...αυτο δεν θελεις μαρη ξεκουδουνη??

να μη μας διαβαζει κανεις.. ουτε το πενταγωνο!

kale δεν παντρευτηκα τον γκουσγκουνη...σε μενα αναφερομουν;););)

για σενα ελεγα κ εγω... δεν σε ξερω λες?

εισαι νουμερο!!!!!!!!!!!!!

:tongue::P:p

σε ειδα και εσεν αποσο ευκολα κατεβαινεις

:tongue::P:p:p

όλο το πακετο θα κανεις σημερα??

;)

εφυγαααααα

εχεις απολυτο δικιο σ'αυτο!

καληνυχτα...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

εμενα ο Θανος νομιζει οτι ειναι ακομα αθλητης....ποτε δεν καπνισε..εγω παλι ξεφυγα..ειδικα τωρα που εφτιαξε ο καιρος κ θα μιλας με νετμπουκ απο μπαλκονι θα την χασω τη μπαλα..εντελως.

ΕΥΗΓ τραβα μαρη να δεις τη μπεμπονα στην τεταρτη φωτογραφια..να μου πεις κ εσυ τι καταλαβαινεις..θα σε παρω αυριο το πρωι που θα ειμαι μονη μου γιατι ο Θανος νευριαζει που αγχωνομαι.....

την ειδα κοριτσι μου..μια χαρα μου φαινεται το κεφαλακι της..αν ειναι θα σου ελεγα..αλλα πανε στον σφακιανο απο βδομαδα κιολας...μη μενεις με το αγχος...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...