Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια λυπαμε πολυ που σας αφηνω αλλα αυριο ειναι σαββατο και ο γιαννης θα ξυπνησει απο τα χαραματα.Τρεχω να προλαβω λιγο υπνο.

φιλια!!!

Ξεχασα κ μια 4η "φίλη" που συνέχεια με ρωτάει: πάλι ανοικτό γλέντι θα κάνετε;;;Αλλά δεν έχετε ανάγκη εσεις, έχετε λεφτά:shock::shock::shock:

Όχι, αρχίσαμε τις περικοπές με την πάρτη σου!!!!

Πάω γιατί η Ομορφάκια έχει βάλει σκοπό να με ξεκάνει...

Καληνύχτες!!!!

kalηνυχτες κοριτσια!!

ρε παιδια εχετε ακουσει πως κανουν τα περιστερια??ενα κελαιδασμα περιεργο??δεν ειναι κ εδω η ΕΛΕΝΗ1 η ρομαντικια-χαπακωμενη...ετσι κανει η κοιλια μου...

ρε κιμι απο το ζορι ειναι και ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ λεμε!!!

παρτην να επιβεβαιωσεις το τηλ του σφακιανου..μην πας στον προδρομου....

παντως να σας πω..οι περισσοτεροι παιδιατροι δεν ειναι τοσο ενημερωμενοι ως προς την κρανιοσυνοστεωση...και τις μορφες της....ξερουν πολυ γενικα οτι οι πηγες πρεπει να κλεινουν μεχρι 1 1μισι χρονων σταδιακα...μονο οι πολυ ψαγμενοι ξερουν..κ μπραβο της που υποπτευεται κατι τετοι κι ευχομαι φυσαικα να μην ειναι...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εχω τη κολλητη(στη Ζακυνθο), την αδερφη μου, κ εσας.. ονλυ. κ σας τα λεω ολα...αλλα εχω αμφιβολιες. 1000 φορες σκεφτομαι να καναμε ενα πριβε φορουμ. τα λεμε ολα, κ δεν αρκει να εισαι χρηστης για να δεις. μπορεις να διαβασεις κ χωρις να εισαι! κ αυτο με ψιλοαγχωνει...

πειτε μου ποτε θελετε και σε μια μερα θα εχουμε δικο μας σαιτ πριβε!!!!!εχω τον κουμπαρο που παντρεψαμε υπολογιστακια!!!φτιαχνει σελιδες..

ρε συ ελενη μηπως βλεπει ασχημα ονειρα το παιδι???αμα πριν κοιμηθει διαβαζει κανενα παραμυθι για να της μεινουν εκεινες οι εικονες?

το εχω σκεφτει κ αυτο... ομως το παραμυθι που διαβαζει ειναι "το τρενακι". ειναι πολυ ωραιο κ απλο..δεν εχει κατι(στο δικο μου μυαλο παντα...). κ της αρεσει γιατι εχει δυο αδερφακια με ασχετα ονοματα κ εγω τα λεω ο νικηφ. κ η χριστ. κ τρελλαινονται. νομιζουν οτι εχει γραφτει για αυτα!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

πειτε μου ποτε θελετε και σε μια μερα θα εχουμε δικο μας σαιτ πριβε!!!!!εχω τον κουμπαρο που παντρεψαμε υπολογιστακια!!!φτιαχνει σελιδες..

το καφε μπεμπε του παλιου παρεντς εχει κανει...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

το εχω σκεφτει κ αυτο... ομως το παραμυθι που διαβαζει ειναι "το τρενακι". ειναι πολυ ωραιο κ απλο..δεν εχει κατι(στο δικο μου μυαλο παντα...). κ της αρεσει γιατι εχει δυο αδερφακια με ασχετα ονοματα κ εγω τα λεω ο νικηφ. κ η χριστ. κ τρελλαινονται. νομιζουν οτι εχει γραφτει για αυτα!!

αγαπες μου!!!

θελετε ρε?πειτε..

πηγαινετε στη φωτογραφια του μωρου μετα τα καρναβαλια η τεταρτη ειναι..να καταλαβετε...το προβλημα δεν ειναι η κεφαλα αλλα το εσωτερικο..εκει φαινεται καθαρα η μυτη..τωρα ειναι καλυτερα..

μια χαρα φαινεται μαρη....δεν ειναι τιποτα σου λεω...θα δεις...

ρε παιδια εχετε ακουσει πως κανουν τα περιστερια??ενα κελαιδασμα περιεργο??δεν ειναι κ εδω η ΕΛΕΝΗ1 η ρομαντικια-χαπακωμενη...ετσι κανει η κοιλια μου...

χαχα...υτη ειναι στο τριτο ονειρο..

εχω τη κολλητη(στη Ζακυνθο), την αδερφη μου, κ εσας.. ονλυ. κ σας τα λεω ολα...αλλα εχω αμφιβολιες. 1000 φορες σκεφτομαι να καναμε ενα πριβε φορουμ. τα λεμε ολα, κ δεν αρκει να εισαι χρηστης για να δεις. μπορεις να διαβασεις κ χωρις να εισαι! κ αυτο με ψιλοαγχωνει...

ειναι ξεσκεπαστη. αλλα παντα ιδρωνει, ξυνεται...

αμα σου πω τι εκανε η νυφουλα σου σημερα... παω να την αλλαξω, κ κοιταω τη κοιλια της, ολο μουτζουρες απο μαρκαδορο(στο σχολειο). καλα του λεω του παυλου, παει κ ξεβρακωνεται οπου να'ναι αυτη. στα κοκκινα φαναρια εχεις παιξει χριστιανα τη ρωταει...

αμα θελετε πριβε, να μου πειτε να μας κανει ο Νικος...δικο μας, κατα δικο μας ;).

Για τη Χριστιαννα πολυ χαιρομαι που ακολουθει το δρομο μου και που σε λιγο θα αρχισει τα ταττου:tongue:

κιμι προς τα που στριβει προς τα δεξια???αν ειναι αυτο και εγω νομιζω οτι ειναι απο την γεννα

:P:p:pχαχα.....εχει σημασια μαρη?? αη στο καλο σου γελασα....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

μηπως να δοκιμασεις κανενα αλλο?να δεις αν θα γινει το ιδιο?λεω τωρα μια λυση...

fCS8p3.png

μια χαρα φαινεται μαρη....δεν ειναι τιποτα σου λεω...θα δεις...

χαχα...υτη ειναι στο τριτο ονειρο..

αμα θελετε πριβε, να μου πειτε να μας κανει ο Νικος...δικο μας, κατα δικο μας ;).

Για τη Χριστιαννα πολυ χαιρομαι που ακολουθει το δρομο μου και που σε λιγο θα αρχισει τα ταττου:tongue:

:P:p:pχαχα.....εχει σημασια μαρη?? αη στο καλο σου γελασα....

ρε χαζη ετσι νομιζω οτι ειδα στην φωτο?και ρωταω αν αυτο εννοει.:P:p:p:p

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Αντε να κανουμε ενα πριβε, και να μπαινουν μονο οι μανουλες νοεμβριου (και μερικες Οκτωβριου)!!! Χιχιχιχι!!!

Εγω πινω ενα βιολογικο κοκκινο κρητικο, να δουμε ποιος θα ποτισει σημερα!!!!

Κιμι, απ ο τι καταλαβα, μαλλον δεν ειναι τιποτα, κι εμας ειναι στενοκεφαλη!!!

Καλε, κλεισαμε ημερομηνια: 27/6, Αλεξανδρουπολη!!! Ειστε ολες καλεσμενες!!!

Δεν γινοταν να γινει σε αλλη πολη, γιατι ειναι δυσκολες οι μετακινησεις!!!

πολλες εχουν κανει....απο αλλα καφε εννοω. Ναι αμε, γιατι όχι??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

χιχιχι!!εχουμε πολλους που θα θελαν να μας φτιαξουν δικη μας σελιδα!!!!!

Αντε να κανουμε ενα πριβε, και να μπαινουν μονο οι μανουλες νοεμβριου (και μερικες Οκτωβριου)!!! Χιχιχιχι!!!

Εγω πινω ενα βιολογικο κοκκινο κρητικο, να δουμε ποιος θα ποτισει σημερα!!!!

Κιμι, απ ο τι καταλαβα, μαλλον δεν ειναι τιποτα, κι εμας ειναι στενοκεφαλη!!!

Καλε, κλεισαμε ημερομηνια: 27/6, Αλεξανδρουπολη!!! Ειστε ολες καλεσμενες!!!

Δεν γινοταν να γινει σε αλλη πολη, γιατι ειναι δυσκολες οι μετακινησεις!!!

α μπραβο κοτοπουλακι..με το καλο..δυο βηματα απο το σπιτι μου μπραβο!:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...