Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ξεχασα κ μια 4η "φίλη" που συνέχεια με ρωτάει: πάλι ανοικτό γλέντι θα κάνετε;;;Αλλά δεν έχετε ανάγκη εσεις, έχετε λεφτά:shock::shock::shock:

Όχι, αρχίσαμε τις περικοπές με την πάρτη σου!!!!

Πάω γιατί η Ομορφάκια έχει βάλει σκοπό να με ξεκάνει...

Καληνύχτες!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΛΕΚΑ ειμαι πιο υστερικη απο σενα..πηγα κ βρηκα υπερηχο τριτου επιπεδου κ φαινεται που εχει το βρωμοχερο της ετσι ωστε να πιεζει ολη τη μερια..ετσι εκατσε 2 μηνες????????/δεν πιαστηκε??αφου στο μερος που ηταν καρπος της βγηκε με μωβ σημαδι..κ σκεφτομαι να παρω κ υπερηχο μαζι..κ με κοροιδευει ο i love karditsa.

με του υπερηχο που λες κιμι εγω ήμουν σιγουρη οτι το παιδι μου θα εχει τη μυτη του καραγκιοζη..ελεγα δε με πειραζει να εχει μεγάλη μυτη..αλλά αυτό???...σαν αγκιστρο την εβλεπα....πάντως και η δικια μας το στραβο το διαφραγματακι της πρεπει να το εχει ετσι πως την κοβω...ειχε να μοιασει

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ΤΖΙΑ--κιμι να σου πω τι εχει γραψει στο βιβλιαριο μας ο φουστης (γεννηθηκαμε 34 εκ)

1ος μηνας 35 εκ

2ος μηνας 36 εκ

3ος μηνας 36 εκ

4ος μήνας (άλλη παιδιατρος) 41 εκ

γελαωωωωωωωωωωω γαμω τις μετρησεις....συγνωμη Ελενη1 για την κακια λεξη.

Μαιρη εγω με τους φιλους δεν ειμαι τυπική.....και ουτε θελω η φιλοι μου να ειναι ....θελω να νιωθουν τη χαρα μου -να την κάνουν δικη τους και να θελουν να ερθουν...οπως ειπες αυτα δε γινονται με το ζόρι...

καληνυχτα ελενιτσα...ονειρα γλυκα και απονηρευτα!

ξερεις τι θελω να πω με το τυπικη?οτι ειναι φιλοι μου,δεν υπαρχη περιπτωση να μην δεν παω,ειναι τα ατομα που κανω παρεα,που τα λεμε ολα,που παμε θαλλασα που που που.....:-(

γι'αυτο φυσικα θεωρω και εσας φιλες μου αλλα δυστηχως εισται μακρια μονο απο εδω μπορουμε να τα λεμε,θα ηθελα παρα πολυ να μπορουσα να ερχομαι και εγω στην συναστησεις σας.....

fCS8p3.png

Κοριτσια λυπαμε πολυ που σας αφηνω αλλα αυριο ειναι σαββατο και ο γιαννης θα ξυπνησει απο τα χαραματα.Τρεχω να προλαβω λιγο υπνο.

φιλια!!!

καληνυχτα τσουπρα....
ειχαμε 50% πιθανοτητες να εμφανισουμε στην πορεια..μαθησιακες δυσκολιες..κωφωση..τυφλωση..δεν ξερω τι αλλο...γιατι απο τη στενωση του κρανιου ισως χτυπουσε καποι νευρο...τωρα ποιο??...

αλεκα πολοι δεν πθαν τιποτα αλλα υπαρχουν ανθρωποι με προβληματα τυπου οπως τα παραπανω γιατι ειχαν κρανιστεωση και παλια δε γινοταν τιποτα....ο διευθυντης του πεντελης εχει..τοτε το εμεθα!!.

ο διευθυντης ε? χαχα ναι ετσι ειναι όπως τα λες.

σε μια βδομαδα θα παρω τηλ. παιδιατρο να μου δωσει κινητο να παω..το εχει κ η Λιτσα αλλα θα την παρω να μη λεει οτι την αγνοω..αυτη φοβαται κ τις ιωσεις...χεστ&^*κα ας κολλησει ενα κρυωμα αρκει να ειναι καλα ή να μη χρειαζεται χειρουργιο..η παιδιατρος μου ειπε οτι δυσκολα κανει χειρουργιο αυτος..απο δικα της παιδια μονο 2 εχει χειρουργησει με πολυ μεγαλο προβλημα..εμας το κεφαλι ειναι ολοστρογγυλο..η μυτη γερνει λιγο ειναι σα να ειναι πρισμενη η μια μερια..

δεν θα εχει τιποτα, θα δεις....

Ξεχασα κ μια 4η "φίλη" που συνέχεια με ρωτάει: πάλι ανοικτό γλέντι θα κάνετε;;;Αλλά δεν έχετε ανάγκη εσεις, έχετε λεφτά:shock::shock::shock:

Καληνύχτες!!!!

καληνυχτα και εσυ
ΑΛΕΚΑ ειμαι πιο υστερικη απο σενα..πηγα κ βρηκα υπερηχο τριτου επιπεδου κ φαινεται που εχει το βρωμοχερο της ετσι ωστε να πιεζει ολη τη μερια..ετσι εκατσε 2 μηνες????????/δεν πιαστηκε??αφου στο μερος που ηταν καρπος της βγηκε με μωβ σημαδι..κ σκεφτομαι να παρω κ υπερηχο μαζι..κ με κοροιδευει ο i love karditsa.

ειδες???? όχι να το παρεις μαζι όταν πας.....όλα καλα θα ειναι....

κιμι να σου πω τι εχει γραψει στο βιβλιαριο μας ο φουστης (γεννηθηκαμε 34 εκ)

1ος μηνας 35 εκ

2ος μηνας 36 εκ

3ος μηνας 36 εκ

4ος μήνας (άλλη παιδιατρος) 41 εκ

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

χαχα...παιδια και ο δικος μου δεν ειναι καλος στις μετρησεις...προχθες μου τον μετραει κεφαλι, 44 εκ, γυριζει στη γραμματεα που σημειωνει μετρησεις και λεει 43...καλε? του λεω...44 ειπες...ε και τι εγινε μου λεει?:confused:......και ο λογος ειναι αυτος που ειπε η ευη.....ότι τα περισσοτερα αναπτυσσονται σπυπερ...απλα στραβωνουν λιγο....

τι εννοεις ΜΑΙΡΗ ψεμματα σου λενε??ποσο λιγοι ειναι μερικοι ανθρωποι???

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

πηγαινετε στη φωτογραφια του μωρου μετα τα καρναβαλια η τεταρτη ειναι..να καταλαβετε...το προβλημα δεν ειναι η κεφαλα αλλα το εσωτερικο..εκει φαινεται καθαρα η μυτη..τωρα ειναι καλυτερα..

Διαφημίσεις

με του υπερηχο που λες κιμι εγω ήμουν σιγουρη οτι το παιδι μου θα εχει τη μυτη του καραγκιοζη..ελεγα δε με πειραζει να εχει μεγάλη μυτη..αλλά αυτό???...σαν αγκιστρο την εβλεπα....πάντως και η δικια μας το στραβο το διαφραγματακι της πρεπει να το εχει ετσι πως την κοβω...ειχε να μοιασει

χαχα...των παιδιων μου η μυτη θα γινει σαν μελιτζανα γιατι εχω και εγω τετοια και η πεθερα μου.....καλα να ειναι βρε και ας ειναι οπως θελουν...

γελαωωωωωωωωωωω γαμω τις μετρησεις....συγνωμη Ελενη1 για την κακια λεξη.

:P:p:p:p

ξερεις τι θελω να πω με το τυπικη?οτι ειναι φιλοι μου,δεν υπαρχη περιπτωση να μην δεν παω,ειναι τα ατομα που κανω παρεα,που τα λεμε ολα,που παμε θαλλασα που που που.....:-(

γι'αυτο φυσικα θεωρω και εσας φιλες μου αλλα δυστηχως εισται μακρια μονο απο εδω μπορουμε να τα λεμε,θα ηθελα παρα πολυ να μπορουσα να ερχομαι και εγω στην συναστησεις σας.....

μη σκας μαιρουλα....χεστους....δεν ειναι όλοι οι ανθρωποι ιδιοι, τσεκαρεις- διαλεγεις με ποιος θα συναναστρεφεσαι....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ΚΙΜΙ τα κεφαλια σας εδσας πως ειναι? χωρις πλακα..ειναι μεγαλα. μικρα?? Πχ εγω ειμαι κεφαλας...πιο μεγαλο απο του Νικου εχω..:rolleyes:

Για τις φιλες εχεις δικιο...και εγω...πριν σας '΄γνωρισω' ειχα τις αδερφες μου μονο και κανα δυο ξαδερφες....( η αλλη λαλησε, ειπαμε).....αλλα τοση οικοιοτητα και εμπιστοσυνη όσο σε εσας....δυσκολο....

βαλε κοτοπουλακι μου..εγω ασπρο θα παρω γιατι κανω διαιτα:cool:

εχω τη κολλητη(στη Ζακυνθο), την αδερφη μου, κ εσας.. ονλυ. κ σας τα λεω ολα...αλλα εχω αμφιβολιες. 1000 φορες σκεφτομαι να καναμε ενα πριβε φορουμ. τα λεμε ολα, κ δεν αρκει να εισαι χρηστης για να δεις. μπορεις να διαβασεις κ χωρις να εισαι! κ αυτο με ψιλοαγχωνει...

ζεσταινεται η νυφουλα μου...εγω απο τοτε που του εβγαλα το παπλωμα σταματησε να ξυπναει κλαιγοντας..

ειναι ξεσκεπαστη. αλλα παντα ιδρωνει, ξυνεται...

αμα σου πω τι εκανε η νυφουλα σου σημερα... παω να την αλλαξω, κ κοιταω τη κοιλια της, ολο μουτζουρες απο μαρκαδορο(στο σχολειο). καλα του λεω του παυλου, παει κ ξεβρακωνεται οπου να'ναι αυτη. στα κοκκινα φαναρια εχεις παιξει χριστιανα τη ρωταει...

Κοριτσια λυπαμε πολυ που σας αφηνω αλλα αυριο ειναι σαββατο και ο γιαννης θα ξυπνησει απο τα χαραματα.Τρεχω να προλαβω λιγο υπνο.

φιλια!!!

καληνυχτα.. κ γω τα ιδια θα περασω αυριο!

ειχαμε 50% πιθανοτητες να εμφανισουμε στην πορεια..μαθησιακες δυσκολιες..κωφωση..τυφλωση..δεν ξερω τι αλλο...γιατι απο τη στενωση του κρανιου ισως χτυπουσε καποι νευρο...τωρα ποιο??...

αλεκα πολοι δεν πθαν τιποτα αλλα υπαρχουν ανθρωποι με προβληματα τυπου οπως τα παραπανω γιατι ειχαν κρανιστεωση και παλια δε γινοταν τιποτα....ο διευθυντης του πεντελης εχει..τοτε το εμεθα!!

παω για ντουσακι κι ερχομαι..

ωχ παναγιτσα μου!!! καλα κανατε...καλυτερα τωρα..

εγω πινω βοτκα..να ξερετε ολοι οι μπεκρηδες πινουν βοτκα γιατι ειναι το μονο ποτο που δεν μυριζει μετα κ μπορεις να το πινεις απο το πρωι..

κ αυτο το μυριζω... σαν οινοπνευματιλα.

ο Θανος εχει πολυ μεγαλο κεφαλι..κ εγω κανονικο με εχετε δει..το μωρο απο μενα πηρε..ο χρηστακος ειναι αλογομουρης..

μια χαρα ειναι απο τις φωτο!

Καληνύχτες!!!!

καληνυχτα λουλουδακι μου... ασε με να σκεφτω μονη μου...

εγω θα το επαιρνα. ξερεις ποσα ασχετα πραγματα φανηκαν χρησιμα στη χριστ. στο νοσοκομειο???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ρε παιδια εχετε ακουσει πως κανουν τα περιστερια??ενα κελαιδασμα περιεργο??δεν ειναι κ εδω η ΕΛΕΝΗ1 η ρομαντικια-χαπακωμενη...ετσι κανει η κοιλια μου...

εγω λεω να κοψεις τις βοτκες!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...