Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Είναι κάποια πιο αξιόπιστη;;;Η πρέπει να κάνω και τις 2 ;;;Ο γιατρός μου μίλησε για βιοψία;;Του λέω ngs .Όχι μου λέει , βιοψία..

Αφου θα κάνεις όλα αυτά ζητά τα Κ τα δύο να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κοιτάνε διαφορετικά πράγματα . Η βιοψία βλέπει χοντρικά αν υπάρχει κάποια φλεγμονή ενεργή. Το nsg κοιτάει αν έχει διαταραχθεί το μικροβιωμα από κάποια παλιότερη φλεγμονή Κ επικρατούν κακά μικρόβια μέσα στην μήτρα που δεν επιτρέπουν να εμφυτευθει έμβρυο 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ρε κοριτσια συγνωμη να πω κατι ασχετο γιατι τα πηρα παρα πολυ ασχημα τωρα....

ειναι ενα ζευγαρι που κανουμε παρεα,εχουν 2 παιδακια μικρα,τοσο καιρο να μου λεει να στην βαφτιση αυτο εκεινο,ειχαμε κανονισει και η κορη η μεγαλη να κραταει την μια λαμπαδα,εγω να σημειωθει εχω παει και στον γαμο τους και στα βαφτισια τους και τωρα μιλαμε στο τηλ.και μου λεει ξερεις συγνωμη αλλα δνε θα ερθουμε γιατι κανονισαν εκδρομη με τις μηχανες κων/πουλη........και να ειπαμε να παμε κλπ....

ε συγνωμη ρε κοριτσια να μην τα παρω?ενταξει κανεναν δεν υποχρεωνω να ερθει αλλα ειναι οι φιλοι μας που κανουμε παρεα......

νευριασα παρα πολυ τωρα.....

της ειπα καλα οτι νομιζεται με το ζορι δεν θα σας κρατησουμε εδω...

εχω δει εγω απο φιλους........:(:(:(

:D:D...ρωσσιδα....φαινομαι ε??

εγω εχω δηλωσει σε όλο το σοι και φιλους πως όποιος δεν εχει δει το παιδι μου μεχρι να βαφτιστει (10 μηνες), δεν θα τον καλεσω.....μα ειναι δυνατον?? να μην εχουν ερθει ακομη θειες και ξαδερφες μου?

καλα...σε εμενα να δεις ουτε οι μισοι απο το στρατο..και ειναι και διδυμα!!!!μονο οι φιλες της πεθερας μου ειναι τυπικες!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραιες ιστοριες!!!!

Ομορφακια, πολυ αρρωστημενες καταστασεις, εγω θα μιλουσα!!!

Κιμι, εγω θα πηγαινα πιο συντομα σ αυτον τον γιατρο γιατι δε θα αντεα να περιμενω!

Μαιρη, αν ειναι κολλητοι σου, πες τους κατι!!

Μιλησε η ΑΥΘΕΝΤΙΑ!!! χιχιχιχι!!!

Να βαλουμε κρασακι;;;;

οχι σε μενα... οταν ειμαι στεναχωρημενη πραγματικα δεν θελω τπτ... παω εξω.

α, κ καποια να σκεφτει γιατι η χριστ. ξυπναει ΚΑΘΕ βραδυ! κ κλαιει γοερα... γιατι εγω δεν εχω αλλο σεναριο στο μυαλο μου, μου τελειωσαν.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ο Χρηστος ειχε γεννηθει 35.5 κ 5 μηνων ηταν 42..αλλα εχει κεφαλι Θανου ΚΕΦΑΛΑΣ..ενω αυτη εχει μικρο στρογγυλο κεφαλακι..στην τεταρτη γραμμη ειναι απο τις 7..αν καταλαβα καλα.

ο Καρδιτσιωτης ειναι πολυ ψυχραιμος...εγω τον αγχωνω που με βλεπει ετσι..αυτος λεει κατσε να δουμε τωρα που θα κατσει μπας κ στρωσει..εγω ομως δεν μπορω...μανα ειμαι..

ΜΑΙΡΗ εγω εχω σταματησει καιρο να σαχολουμαι με "φιλους"στη δευτερη μαμακια βγαζω κοκκινη κ αντε γεια...δεν καθομαι να σκασω για κανεναν...κ να σας πω κ κατι??πιο πολυ εσας νοιωθω φιλες παρα π.χ. την κουμπαρα μου που τη λατρευω αλλα μολις δει βερα παθαινει ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ.

ΚΙΜΙ τα κεφαλια σας εδσας πως ειναι? χωρις πλακα..ειναι μεγαλα. μικρα?? Πχ εγω ειμαι κεφαλας...πιο μεγαλο απο του Νικου εχω..:rolleyes:

Για τις φιλες εχεις δικιο...και εγω...πριν σας '΄γνωρισω' ειχα τις αδερφες μου μονο και κανα δυο ξαδερφες....( η αλλη λαλησε, ειπαμε).....αλλα τοση οικοιοτητα και εμπιστοσυνη όσο σε εσας....δυσκολο....

ωραιες ιστοριες!!!!

Ομορφακια, πολυ αρρωστημενες καταστασεις, εγω θα μιλουσα!!!

Κιμι, εγω θα πηγαινα πιο συντομα σ αυτον τον γιατρο γιατι δε θα αντεα να περιμενω!

Μαιρη, αν ειναι κολλητοι σου, πες τους κατι!!

Μιλησε η ΑΥΘΕΝΤΙΑ!!! χιχιχιχι!!!

Να βαλουμε κρασακι;;;;

βαλε κοτοπουλακι μου..εγω ασπρο θα παρω γιατι κανω διαιτα:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

λιτσακι τι θα συνεβαινε στον στρατο, αν δεν την εκανε την εγχειρηση???
να ειδες ...ενδιαφερον....φαντασου ποσοι ανθρωποι παλιοτερα που δεν τα πολυεψαχναν, ειχαν αυτα τα προβληματα....και όχι ότι επαθαν τιποτα, απλα λεγαμε 'στραβο κεφαλι'...χμμμμ..

ειχαμε 50% πιθανοτητες να εμφανισουμε στην πορεια..μαθησιακες δυσκολιες..κωφωση..τυφλωση..δεν ξερω τι αλλο...γιατι απο τη στενωση του κρανιου ισως χτυπουσε καποι νευρο...τωρα ποιο??...

αλεκα πολοι δεν πθαν τιποτα αλλα υπαρχουν ανθρωποι με προβληματα τυπου οπως τα παραπανω γιατι ειχαν κρανιστεωση και παλια δε γινοταν τιποτα....ο διευθυντης του πεντελης εχει..τοτε το εμεθα!!

παω για ντουσακι κι ερχομαι..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εχω δει εγω απο φιλους........:(:(:(

καλα...σε εμενα να δεις ουτε οι μισοι απο το στρατο..και ειναι και διδυμα!!!!μονο οι φιλες της πεθερας μου ειναι τυπικες!!!

καλα...αμα δεις το κουτακι απο τα δωρα του αγγελου και το κουτακι απο τα δωρα του μπεμπη, θα το λυπηθεις το μικρο....

οχι σε μενα... οταν ειμαι στεναχωρημενη πραγματικα δεν θελω τπτ... παω εξω.

α, κ καποια να σκεφτει γιατι η χριστ. ξυπναει ΚΑΘΕ βραδυ! κ κλαιει γοερα... γιατι εγω δεν εχω αλλο σεναριο στο μυαλο μου, μου τελειωσαν.

γιατι εχει συνηθισει ισως??

ο Χρηστος ειχε γεννηθει 35.5 κ 5 μηνων ηταν 42..αλλα εχει κεφαλι Θανου ΚΕΦΑΛΑΣ..ενω αυτη εχει μικρο στρογγυλο κεφαλακι..στην τεταρτη γραμμη ειναι απο τις 7..αν καταλαβα καλα.

στις μετρησεις καλη ειναι δεν εχεις θεμα....απλα ειναι η στραβη μυτουλα που σε αγχωνει εσενα και που ειλικρινα πιστευω ειναι λογω γεννας...αν δεν ηταν δεν θα ισωνε...αν ειχε αλλο θεμα δηλαδη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

ανα μπραβο......μονο λογω υγειας!!!

εγω σε αυτα ειμαι πολυ τυπικη,κοινωνικες υποχερωσεις και μαλιστα σε φιλους ακομα περισοτερο.....

και οπως ειπε η συμπεθερα η συνεχεια θα ειναι κοψιμο και τελειωσε:mad::mad:

Μαιρη εγω με τους φιλους δεν ειμαι τυπική.....και ουτε θελω η φιλοι μου να ειναι ....θελω να νιωθουν τη χαρα μου -να την κάνουν δικη τους και να θελουν να ερθουν...οπως ειπες αυτα δε γινονται με το ζόρι...

Κοριτσια λυπαμε πολυ που σας αφηνω αλλα αυριο ειναι σαββατο και ο γιαννης θα ξυπνησει απο τα χαραματα.Τρεχω να προλαβω λιγο υπνο.

φιλια!!!

καληνυχτα ελενιτσα...ονειρα γλυκα και απονηρευτα!

byXKp2.png

σε μια βδομαδα θα παρω τηλ. παιδιατρο να μου δωσει κινητο να παω..το εχει κ η Λιτσα αλλα θα την παρω να μη λεει οτι την αγνοω..αυτη φοβαται κ τις ιωσεις...χεστ&^*κα ας κολλησει ενα κρυωμα αρκει να ειναι καλα ή να μη χρειαζεται χειρουργιο..η παιδιατρος μου ειπε οτι δυσκολα κανει χειρουργιο αυτος..απο δικα της παιδια μονο 2 εχει χειρουργησει με πολυ μεγαλο προβλημα..εμας το κεφαλι ειναι ολοστρογγυλο..η μυτη γερνει λιγο ειναι σα να ειναι πρισμενη η μια μερια..

Κιμη,είδα το βιβλιάρι της Εφης·Η Εφη γενικά έχει μικρό κεφάλι και εμένα μου αρέσει γιατί όσο να παχυνει δεν φαίνεται χοντρή όπως εγώ!Στον 4ο μήνα ήταν 41 και στον 5ο μήνα πάλι 41!δηλ· δεν είχε βάλει καθόλου!Στον 8ο μήνα είχε βάλει 0,5εκ·Νομιζω πωας αδικα αγχωνεσαι!

:D:D...ρωσσιδα....φαινομαι ε??

εγω εχω δηλωσει σε όλο το σοι και φιλους πως όποιος δεν εχει δει το παιδι μου μεχρι να βαφτιστει (10 μηνες), δεν θα τον καλεσω.....μα ειναι δυνατον?? να μην εχουν ερθει ακομη θειες και ξαδερφες μου?

α καλα ουτε σε εμας,ποιο σωστες φανηκαν κατι γειτονισες δικες μου!!!α και οι οδηγοι μας!!!

Λοιπόν Μαιρούλα εμένα άκου γιατί όλες οι ανύπαντρες φίλες έφαγαν αποβολή από τον αγώνα.

Η μία ήρθε στην 1η βάπτιση κ μου το είπε ωμά πως ήρθε γιατί δεν είχε έρθει στον γάμο να μην την κράξω πάλι.

Η δευτερη ήρθε μόνο στο γάμο.Στα άλλα δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει άδεια να κατέβει Πάτρα.

Η τρίτη μου έλεγε συνέχεια πόσο φρικτά περνάει στις βαπτίσεις που πάει κλπ., κ όταν ήρθε στην τελευταία δική μου θυμήθηκε στην πόρτα πως δεν έχει πάρει δώρο.Κ δεν είναι το δώρο, είναι πως σε έχω γραμμένη στα ... κ βγάζω κακήν κακώς την υποχρέωση!

Δεν λυπάμαι πλέον, απλά σκέφτομαι πως θα έρθει κ αυτών αυτή η στιγμή κάποτε κ ίσως στενοχωρηθούν λιγάκι...

και εγω ετσι το σκεφτομαι,ελα ομως που αυτοι τελειωσαν με αυτα......

ο Καρδιτσιωτης ειναι πολυ ψυχραιμος...εγω τον αγχωνω που με βλεπει ετσι..αυτος λεει κατσε να δουμε τωρα που θα κατσει μπας κ στρωσει..εγω ομως δεν μπορω...μανα ειμαι..

ΜΑΙΡΗ εγω εχω σταματησει καιρο να σαχολουμαι με "φιλους"στη δευτερη μαμακια βγαζω κοκκινη κ αντε γεια...δεν καθομαι να σκασω για κανεναν...κ να σας πω κ κατι??πιο πολυ εσας νοιωθω φιλες παρα π.χ. την κουμπαρα μου που τη λατρευω αλλα μολις δει βερα παθαινει ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ.

το ιδιο κανω και εγω,αλλα απο αυτους δεν το περιμενα...

κοτοπουλακι μου δεν υπαρχη περιπτωση να τους πω κατι,ειμαι πολυ εγωιστρια,σε εσας τα λεω μονο,αλλα αν μου ζητησουν το λογω που τους εκοψα ε τοτε θα τα ακουσουν.....που εκατσα τελος ιουλιου για να παω και εγω στην βαφτιση της κορης τους.....εγω δηλαδη δεν ηθελα να κανω το μπανακι μου στην χαλκιδικη?

α και το αλλο πηρα τον αδερφο μου που εχει μηχανη και πηγαινει στις πανελληνιες και μου ειπε οτι παντα γινεται ελλαδα και θα γινει εκει που εγινε περυσι στον αρδα-εβρος!!!!!!!

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...