Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Alex@ είπε:

Αυτό με το δημόσιο ότι κάνουν ωοληψιες μέχρι Παρασκευή ισχύει αλλά για τις βλαστοκυστες που είπε δεν ισχύει, γίνονται φυσικά βλαστοκυστες και στο δημόσιο, η διαφορά είναι στην εμπειρία του εμβρυολογου, στα μηχανήματα που έχουν κ τα υπόλοιπα υλικά. Η πρώτη μου προσπάθεια ήταν σε δημόσιο κ έκανα βλαστοκυστες αλλά εμένα δεν μου έκανε κλικ η εμβρυολόγος κ πήγα σε ιδιωτικό μετά. Υπάρχουν γυναίκες που έκαναν μωρό σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συνήθως σε αυτά πας με το γιατρό που σε παρακολουθεί κ έχεις κλείσει το ραντεβού στο νοσοκομείο

Επίσης ειδικευμένοι δεν κάνουν τέτοιες επεμβάσεις, να είναι στο χώρο ναι αλλά δεν κάνουν μόνοι τους χειρουργεία.

Κάνουν, ο ειδικευόμενος είναι ειδικευόμενος για 6 χρόνια. Δεν παίρνουν ειδικότητα χωρίς να έχουν χειρουργήσει, σίγουρα με επίβλεψη προφανώς. Αλλά όταν θες να κάνεις παιδιά και έχεις μπει σε διαδικασία εξωσωματικής, δεν το διακινδυνεύεις έτσι.  

Δεν το είπα αυθαίρετα. 

Τα ξέρω από την οικογένεια μου που δουλεύουν σε αίθουσες χειρουργείων. Και για αυτό λένε, κάποιες επεμβάσεις καλό είναι να τις κάνεις με τον Γιατρό σου. Αφού η κοπέλα έχει γιατρό σε δημόσιο μια χαρά, να προχωρήσει μαζί του,. 

Υπάρχει και λαμπροί ειδικευόμενοι. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Οχι άλλο κλάμα λέμε μαρή.....

οχι... δεν το βρισκω. τη γλυτωσες δαλιδακι!!!

ρε κοριτσια συγνωμη να πω κατι ασχετο γιατι τα πηρα παρα πολυ ασχημα τωρα....

ειναι ενα ζευγαρι που κανουμε παρεα,εχουν 2 παιδακια μικρα,τοσο καιρο να μου λεει να στην βαφτιση αυτο εκεινο,ειχαμε κανονισει και η κορη η μεγαλη να κραταει την μια λαμπαδα,εγω να σημειωθει εχω παει και στον γαμο τους και στα βαφτισια τους και τωρα μιλαμε στο τηλ.και μου λεει ξερεις συγνωμη αλλα δνε θα ερθουμε γιατι κανονισαν εκδρομη με τις μηχανες κων/πουλη........και να ειπαμε να παμε κλπ....

ε συγνωμη ρε κοριτσια να μην τα παρω?ενταξει κανεναν δεν υποχρεωνω να ερθει αλλα ειναι οι φιλοι μας που κανουμε παρεα......

νευριασα παρα πολυ τωρα.....

της ειπα καλα οτι νομιζεται με το ζορι δεν θα σας κρατησουμε εδω...

..κ τελος. "εκδρομη με μηχανες"... ωραια δικαιολογια.. για τους φιλους, λαμβανω ως επισημη δικαιολογια, μονο θεμα υγειας.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΖΙΑ πρεπει καθε μα καθε βραδυ να εχεις κ απο ενα στερητικο????

Πες τα ρε Κίμι. Κ γω τώρα σκεφτόμουνα αυτή πάλι καλοπερνάει κ δεν μπήκε κ να τσουπ την!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

όλα ωραία αλλά δεν ξέρω τι από ολα θα μπορεί να μου φτιάξει, κατάλαβες;;;

Δεν εχω πάει να δω προτάσεις του, αυτό εννοώ!

ναι ακου εσυ την μεφη και αμα δε σε χωρισει ο αντρουλης σου όταν δει τον λογαριασμο να μου σφυριξεις κλεφτικα:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

και εγω θα νευριαζα....αλλα εδω μεσα ειναι όλες υπερανω και καλα....και θα σουν πουν δεν πειραζει και τετοια :tongue:...κατσε να τους τυχει και θα μου πουν...:D

όχει ειναι ενας που μοιαζει με τον Ρεμο :P...και με τον Γονιδη μπορω να πω:tongue: χαχα...και πριν προλαβετε να σχολιασετε μοαιζει και με τον Ντε νιρο:rolleyes:

δεν ξερω καμμια υπερανω εγω!! βρε αντε.........

ΚΙΜΙ... καρδιτσιωτης τι λεει για τη περδικα?

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

..κ τελος. "εκδρομη με μηχανες"... ωραια δικαιολογια.. για τους φιλους, λαμβανω ως επισημη δικαιολογια, μονο θεμα υγειας.

αντε γεια σου...:D

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Μαιρη,

Απο φιλους εχουμε χορτάσει............χ@στους.......αν δεν ερθουν δεν τρεχει και τιποτα............απλα ξερεις την συνεχεια

και εγω θα νευριαζα....αλλα εδω μεσα ειναι όλες υπερανω και καλα....και θα σουν πουν δεν πειραζει και τετοια :tongue:...κατσε να τους τυχει και θα μου πουν...:D

όχει ειναι ενας που μοιαζει με τον Ρεμο :P...και με τον Γονιδη μπορω να πω:tongue: χαχα...και πριν προλαβετε να σχολιασετε μοαιζει και με τον Ντε νιρο:rolleyes:

οχι... δεν το βρισκω. τη γλυτωσες δαλιδακι!!!

ανα μπραβο......μονο λογω υγειας!!!

εγω σε αυτα ειμαι πολυ τυπικη,κοινωνικες υποχερωσεις και μαλιστα σε φιλους ακομα περισοτερο.....

και οπως ειπε η συμπεθερα η συνεχεια θα ειναι κοψιμο και τελειωσε:mad::mad:

fCS8p3.png

δεν ξερω καμμια υπερανω εγω!! βρε αντε.........

:D:D.....

221882cb0gkyh7q4.gif

xairetai koritsia...μολις πριν απο 5 λεπτα καθησα..βολτα στον παππου γιωργο του λουκα με τα μπεμπε και ματ επιστροφη και βουρ λουσιμο ολοι,ταισμα κ μολις κοιμηθηκαν!!!κι ειπα να εθω να σας πω κι εγω τις γνωσεις μου!

καταρχην δεν χρειαζεται αλεκα να αγχωνεσαι χωρις να υπαρχει καν θεμα...για οτιδηποτε..το ξερεις αλλωστε..αλλα μανα εισαι θα μου πεις..

Λιτσακι μου σου απαντησα..ευχαριστω κ παλι..

αα οταν γεννηθηκαμε ηταν 36εκ και τωρα ειναι 40,2..

κιμι μου μεχρι τις 12 που σιγουρα λουκας δεν κοιμαται μπορεις να με παρεις..δεν μπορω να σας πω ποσο ακριβως ηταν ο στρατος πριν και μετα..τα εχει ο λουκας στο γραφειο για να τα παει κααααποια στιγμη στην ασφαλιστικη...παντως το θεμα ειναι οτι το κεφαλι του μεγαλωνε κανονικα και μαλιστα ηταν στην ανωτατη καμπυλη παντα!!!γιαυτο η παιδιατρος δεν ειχε μιλησει μεχρι που φτασαμε στον 8ο!!επειδη ομως το σχημα του κεφαλιου του επεμενε να ειναι μακροστενο-βλεποντας το απο πανω-τοτ μονο υποψιαστηκε κατι και μαλιστα ειδε οτι η πηγη ειχε σχεδον κλεισει...
Με πατησες στον ''κάλο '' τωρα...........

Λοιπόν αν και νομιζω πως δεν θα παρει χαμπαρι τιποτα απο αυτα που θα της πεις (εχω παραδειγμα δικο μου) νομίζω πως και μονο που το κουβεντιαζεις μαζι μας και σε εχει αγγιξει τοσο συμαινει πως αν δεν παρεις τηλ. θα σε τρωει ..........παρε λοιπόν οχι για να εχεις την συνειδηση σου καθαρη αλλα μπάς και ειναι ανοιχτοι οι ουρανοι και γινει κανα θαυμα.........

αν τωρα ο θειος και η θεια ξυνίσουν.......χ@στηκες

εσυ σαν μανα προς μανα θα μιλησεις για το παιδακι αυτο που ποιος ξερει τι θα απογινει...........

κριμα και παλι κριμα...........(και για τα δικά μου το λεω)

δεν το συζυτω να γινονται αυτα στην εποχη μας????ουτε κανα να τα σκεφτομαι δεν θελω...συμφωνω με ελενη...

κιμακι μου μην αγχωνεσαι παντως...η αληθεια ειναι οτι δεν εχει μεγαλωσει και παρα πολυ..στις καμπυλες ειναι κατω απο μεσο ορο???γνωμη μου ειναι να πας οσο το δυνατο πιο γρηγορα σφακιανο..εχει δει απειρα παιδακια..και θα σου πει στανταρακι τι παιζει..μπορει απλα να εχει μικρο κεφαλακι η περδικουλα μας!!εμας μας ειχαν πει οτι αργησαμε..καλο ειναι αυτα τα παιδακια να χειρουργουνται μεταξυ 4 κ 6 μηνων..για να μην καταλαβαινουν ουτε πονο,ουτε ταλαιπωρια,να τρωνε μονο γαλατακι..και κυριως να μην εχουν προκληθει βλαβες η να δυσκολευει το χειρουργειο λογω ηλικιας...αν ειμασταν λεει πανω απο 1 1μισι χρονων ισως κ να μη το καναμε και θα πηγαιναμε με πιθανοτητες..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ΑΛΕΚΑ--όχει

ελα αυτο παραπαει....ελα πες ποσο καιρο εχεις ερθει απο Ρωσσια??????????

:D:D...ρωσσιδα....φαινομαι ε??

ανα μπραβο......μονο λογω υγειας!!!

εγω σε αυτα ειμαι πολυ τυπικη,κοινωνικες υποχερωσεις και μαλιστα σε φιλους ακομα περισοτερο.....

και οπως ειπε η συμπεθερα η συνεχεια θα ειναι κοψιμο και τελειωσε:mad::mad:

εγω εχω δηλωσει σε όλο το σοι και φιλους πως όποιος δεν εχει δει το παιδι μου μεχρι να βαφτιστει (10 μηνες), δεν θα τον καλεσω.....μα ειναι δυνατον?? να μην εχουν ερθει ακομη θειες και ξαδερφες μου?

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν Μαιρούλα εμένα άκου γιατί όλες οι ανύπαντρες φίλες έφαγαν αποβολή από τον αγώνα.

Η μία ήρθε στην 1η βάπτιση κ μου το είπε ωμά πως ήρθε γιατί δεν είχε έρθει στον γάμο να μην την κράξω πάλι.

Η δευτερη ήρθε μόνο στο γάμο.Στα άλλα δεν μπόρεσε ποτέ να πάρει άδεια να κατέβει Πάτρα.

Η τρίτη μου έλεγε συνέχεια πόσο φρικτά περνάει στις βαπτίσεις που πάει κλπ., κ όταν ήρθε στην τελευταία δική μου θυμήθηκε στην πόρτα πως δεν έχει πάρει δώρο.Κ δεν είναι το δώρο, είναι πως σε έχω γραμμένη στα ... κ βγάζω κακήν κακώς την υποχρέωση!

Δεν λυπάμαι πλέον, απλά σκέφτομαι πως θα έρθει κ αυτών αυτή η στιγμή κάποτε κ ίσως στενοχωρηθούν λιγάκι...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

ο Καρδιτσιωτης ειναι πολυ ψυχραιμος...εγω τον αγχωνω που με βλεπει ετσι..αυτος λεει κατσε να δουμε τωρα που θα κατσει μπας κ στρωσει..εγω ομως δεν μπορω...μανα ειμαι..

ΜΑΙΡΗ εγω εχω σταματησει καιρο να σαχολουμαι με "φιλους"στη δευτερη μαμακια βγαζω κοκκινη κ αντε γεια...δεν καθομαι να σκασω για κανεναν...κ να σας πω κ κατι??πιο πολυ εσας νοιωθω φιλες παρα π.χ. την κουμπαρα μου που τη λατρευω αλλα μολις δει βερα παθαινει ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ.

xairetai koritsia...μολις πριν απο 5 λεπτα καθησα..βολτα στον παππου γιωργο του λουκα με τα μπεμπε και ματ επιστροφη και βουρ λουσιμο ολοι,ταισμα κ μολις κοιμηθηκαν!!!κι ειπα να εθω να σας πω κι εγω τις γνωσεις μου!

καταρχην δεν χρειαζεται αλεκα να αγχωνεσαι χωρις να υπαρχει καν θεμα...για οτιδηποτε..το ξερεις αλλωστε..αλλα μανα εισαι θα μου πεις..κιμι μου μεχρι τις 12 που σιγουρα λουκας δεν κοιμαται μπορεις να με παρεις..δεν μπορω να σας πω ποσο ακριβως ηταν ο στρατος πριν και μετα..τα εχει ο λουκας στο γραφειο για να τα παει κααααποια στιγμη στην ασφαλιστικη...παντως το θεμα ειναι οτι το κεφαλι του μεγαλωνε κανονικα και μαλιστα ηταν στην ανωτατη καμπυλη παντα!!!γιαυτο η παιδιατρος δεν ειχε μιλησει μεχρι που φτασαμε στον 8ο!!επειδη ομως το σχημα του κεφαλιου του επεμενε να ειναι μακροστενο-βλεποντας το απο πανω-τοτ μονο υποψιαστηκε κατι και μαλιστα ειδε οτι η πηγη ειχε σχεδον κλεισει...

δεν το συζυτω να γινονται αυτα στην εποχη μας????ουτε κανα να τα σκεφτομαι δεν θελω...συμφωνω με ελενη...

κιμακι μου μην αγχωνεσαι παντως...η αληθεια ειναι οτι δεν εχει μεγαλωσει και παρα πολυ..στις καμπυλες ειναι κατω απο μεσο ορο???γνωμη μου ειναι να πας οσο το δυνατο πιο γρηγορα σφακιανο..εχει δει απειρα παιδακια..και θα σου πει στανταρακι τι παιζει..μπορει απλα να εχει μικρο κεφαλακι η περδικουλα μας!!εμας μας ειχαν πει οτι αργησαμε..καλο ειναι αυτα τα παιδακια να χειρουργουνται μεταξυ 4 κ 6 μηνων..για να μην καταλαβαινουν ουτε πονο,ουτε ταλαιπωρια,να τρωνε μονο γαλατακι..και κυριως να μην εχουν προκληθει βλαβες η να δυσκολευει το χειρουργειο λογω ηλικιας...αν ειμασταν λεει πανω απο 1 1μισι χρονων ισως κ να μη το καναμε και θα πηγαιναμε με πιθανοτητες..

λιτσακι τι θα συνεβαινε στον στρατο, αν δεν την εκανε την εγχειρηση???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ωραιες ιστοριες!!!!

Ομορφακια, πολυ αρρωστημενες καταστασεις, εγω θα μιλουσα!!!

Κιμι, εγω θα πηγαινα πιο συντομα σ αυτον τον γιατρο γιατι δε θα αντεα να περιμενω!

Μαιρη, αν ειναι κολλητοι σου, πες τους κατι!!

Μιλησε η ΑΥΘΕΝΤΙΑ!!! χιχιχιχι!!!

Να βαλουμε κρασακι;;;;

.παντως το θεμα ειναι οτι το κεφαλι του μεγαλωνε κανονικα και μαλιστα ηταν στην ανωτατη καμπυλη παντα!!!γιαυτο η παιδιατρος δεν ειχε μιλησει μεχρι που φτασαμε στον 8ο!!επειδη ομως το σχημα του κεφαλιου του επεμενε να ειναι μακροστενο-βλεποντας το απο πανω-τοτ μονο υποψιαστηκε κατι και μαλιστα ειδε οτι η πηγη ειχε σχεδον κλεισει...

να ειδες ...ενδιαφερον....φαντασου ποσοι ανθρωποι παλιοτερα που δεν τα πολυεψαχναν, ειχαν αυτα τα προβληματα....και όχι ότι επαθαν τιποτα, απλα λεγαμε 'στραβο κεφαλι'...χμμμμ..

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...