Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μεφη..η μικρη ειναι σουπερ..γυναικαρα, μπραβο. Γιατις μπομπο που ειπες, ας σου πει πρωτα ότι δεν τα εχει και μετα αποφασιζεις...γιατι να σκας απο τωρα?

Γιατί ηθελε σήμερα ενναλακτικές για να τις έχει γραμμένες.Η μπουμπού ρε Αλέκα δεν έπρεπε να βάλει παραπάνω1;;Και στο ύψος ενώ είχε ξεφύγει από τις καμπύλες τώρα είναι 97η.Και όταν της είπα οτι δεν πειράζει που κετέβηκε θέση με είπε υστερική!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

συμπεθερα και που να δεις εδω τι εχω........οταν ηταν μονοι τους εδω,χωριο ηταν και καναν οτι τους γκαβ........ε,αφου ομως δωσαν τα οικοπεδα αντιπαροχη και ξεσκιστηκαν στο χρημα πρεπει να υπολογιζουν πλεων οτι ηρθε και καινουργιος κοσμος που δεν μπορει να ανεχεται την καθε μακακια τους.....

απο το πρωι σας ειπα ειχε μουσικη απο τις 11 και σταματησε στης 16.00 και τωρα καποιος παντρευται αυριο και εχουν παλι γλεντι με οργανα στο τσιτα......και φυσικα αυτα κρατανε μεχρι 2-3 το βραδυ.....και αν εσυ να δουλευεις αυριο και να θες να ξυπνησεις στις 7????........

καλα αυτο που γραφω ειναι πταισμα σε σχεση με αυτα που εχουν γινει......

Δεν αντεχω την φασαρια..........τουλαχιστον τις ωρες κοινης ησυχιας να ησυχαζει το κεφαλι μας ρε παιδακι μου............ο καθενας με την τρελα του ρε γμτ.

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Ρε συ Αλέκα.........τους εχεις δει τους αστυνομικους που εχουμε στο τμημα?

ουτε για την καιλαντερ δεν κανουν της πεφτουν μικροι.......ημαρτον.......αυτοι θα μας προστατεψουν?μια σταλια παιδακια ...........?

ναι καλε.....αφου και εγω τα λυπαμαι τα παιδακια....ασε με... Την αλλη φορα, παω για ενα γνησιο, ηταν με τα οπλα στο χερι και τα αλεξισφαιρα...μου λεει περιμενετε απο εξω. Του λεω τι να περιμενω παιδακι μου? εδω μαζι σου? ασε μην θελει να σε στειλει κανενας και με παρεις στο λαιμο σου:rolleyes::tongue:...γελαγε ο πιστιρικας...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Ναι αυτά είναι.Εγώ τα ήθελα ροζ αλλά δε είχε και τα πήρα σκέτα για να ταιριάζουν με την διακόσμηση και για να τα ζωγραφίσω.Εμένα μου το έδωσε το μεγάλο 1,5ε γιατί ήθελα 10 κερασάκια!Με τα ρουχα τίποτα δεν κάναμε!!!!:tongue::tongue::confused::confused::confused::confused:Εμένα μου άρεσε ένα τέλειο Blumarine τέλειο και πολύ πιο φτηνό από το άλλο αλλα της νονάς δεν!!:tongue::tongue:Και επίσης ενα άλλο μιας μάρκας που δεν την θυμάμαι όλο φαρμπαλά ρόζ αλλά η νονά δεν!!!Και κατι λαδόπανα με πριγκίπισσα επάνω του Ασλανη 70ε μόνο αλλά η νονά δεν!!!Και γώ πια ΔΕΝ έχω λόγια!!Το κεφάλι μου δεν λέει να έρθει στην θέση του με τίποτα!!!!

καταλαβα αλλα δεν επιασα αυτο με τα κερασακια,δηλαδη ποσα βαζει μεσα δεν καταλαβα???εμενα η κοπελα μου ειπε οτι απλα δεν ειναι γεματο μεχρι επανω....

τα παπουτσια που ειναι ιδια με το φορεμα ποσο σας τα δινει?το σαιτ τα εχει 138 νομιζω

fCS8p3.png

εχω μια θεια, εκανε διδυμα τυχαια στα 37. παντρευεται τον υπερσαχλα, την ημερα του γαμου αποφασιζει οτι δεν θελει να τον παρει, τον πηρε τελικα. μεναν σε ξεχωριστα σπιτια. αυτος στη μαμα του, κ αυτη μονη της. γενναει, για να μην αργει αυτος στη δουλεια του, ξαναμενει με τη μαμα του. ολα αυτα τα χρονια περασαν πολυ καταπιεστικα για τα παιδια του. πολυ ομως. η κορη με δυσλεξια, δεν την αφηνουν να δωσει εξετασεις για να μη φανει στον περιγυρο οτι εχει δυσλ. την στελνουν σε σχολη αισθητικων. ο γιος σχολη εμποροπλοιαρχων. ταξιδευει πολυ μακρυα... ο θειος υπερτσιγκουνης!!! δεν μπορειτε ομως να φανταστειτε ποσο... τιγκα καταπιεση, ειδικα για το κοριτσι. εχει βγει σκαστη βολτα, πεφτει με το μηχανακι με το γκομενο σε κατι χωραφια, τη πανε στο νοσοκ. παιρνει τη μανα μου να παει να μη το πει στη δικη της. καταπιεση+τσιγκουνια+ξεχωριζω αγορι, κοριτσι=μενει εγκυος, παντρευεται εναν που εχουμε ψυλιαστει ενδοοικογενειακως οτι εχει σχεσεις με τη μανα του. η μανα του εμενε μαζι κ περιφεροταν πιο σεξυ απο τη ξαδερφη. κανει το παιδι, κ μολις εγινε 1χρ. κ κατι χωριζει... κ σημερα εμαθα οτι ειναι ενα χρονο χωρισμ. γιατι δεν εχουμε κ σχεσεις...

ποιος εχει καταστρεψει τωρα τη ζωη του??? η μανα ή το παιδι??? μη μου ειστε openmind, γιατι μενουν στην Μανδρα (αρβανιτης ο θειος). εκει ειναι χωριο.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Διαφημίσεις

Δεν αντεχω την φασαρια..........τουλαχιστον τις ωρες κοινης ησυχιας να ησυχαζει το κεφαλι μας ρε παιδακι μου............ο καθενας με την τρελα του ρε γμτ.

ακριβως μα ακριβως το ιδιο και εγω!!!!

τα πρωτα χρονια,θυμαμαι ηταν πεμπτη βραδυ και ο παραδιπλα γιορταζε και εκανε γλεντι τρελο.λεω θα σταματησει τιποτα ε κατα τις 2+ πηρα την αστυνομια και ηρθαν,τι καλα...απο τοτε δεν ξανακανε:tongue::tongue:εγω ομως δουλευα και επρεπε να σηκωθω 7.30.....

ναι καλε.....αφου και εγω τα λυπαμαι τα παιδακια....ασε με... Την αλλη φορα, παω για ενα γνησιο, ηταν με τα οπλα στο χερι και τα αλεξισφαιρα...μου λεει περιμενετε απο εξω. Του λεω τι να περιμενω παιδακι μου? εδω μαζι σου? ασε μην θελει να σε στειλει κανενας και με παρεις στο λαιμο σου:rolleyes::tongue:...γελαγε ο πιστιρικας...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

fCS8p3.png

καταλαβα αλλα δεν επιασα αυτο με τα κερασακια,δηλαδη ποσα βαζει μεσα δεν καταλαβα???εμενα η κοπελα μου ειπε οτι απλα δεν ειναι γεματο μεχρι επανω....

τα παπουτσια που ειναι ιδια με το φορεμα ποσο σας τα δινει?το σαιτ τα εχει 138 νομιζω

Δεν θυμάμαι ειλικρινά.Εγώ ουτε τα κοιτούσα εκεινη την ημέρα.Ειχε μείνει το μάτι μου σε ένα Λαπέν ροζ!!:tongue::tongue:Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω οτι και αυτό δεν είναι πανέμορφο.Απλά κόλλησα γιατί το έχεις πάρει εσύ πρώτη!!:D:D

Κερασάκια βάζει 4 ή 6 συνήθως.Πάρτον τηλ και διευκρινησέ το γιατί φαίνονται άσχημα και είναι πολύ λίγα σε τόσο μεγάλο βαζάκι.

Γιατί ηθελε σήμερα ενναλακτικές για να τις έχει γραμμένες.Η μπουμπού ρε Αλέκα δεν έπρεπε να βάλει παραπάνω1;;Και στο ύψος ενώ είχε ξεφύγει από τις καμπύλες τώρα είναι 97η.Και όταν της είπα οτι δεν πειράζει που κετέβηκε θέση με είπε υστερική!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

γιατι αραγε?? βρε ασ'το παιδι και εσυ.....θα πω κατι που ειχα πει παλιοτερα......όσο ασχολουμαστε με βλακειουλες για τα παιδια μας τυχερες ειμαστε, και μακαρι με αυτα να ασχολουμαστε παντα.....

ναι ετσι ειναι..αλλα και παλι ρε παιδια τι να πω? να παω αστυνομια? ημαρτον....

Μαρια και μεφη εγω ηθελα να συνεχισω τοα στειακι μου με το φορεμα αλλα δεν...αμα ειναι να στεναχωριται η μεφη...:P:p:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εχω μια θεια, εκανε διδυμα τυχαια στα 37. παντρευεται τον υπερσαχλα, την ημερα του γαμου αποφασιζει οτι δεν θελει να τον παρει, τον πηρε τελικα. μεναν σε ξεχωριστα σπιτια. αυτος στη μαμα του, κ αυτη μονη της. γενναει, για να μην αργει αυτος στη δουλεια του, ξαναμενει με τη μαμα του. ολα αυτα τα χρονια περασαν πολυ καταπιεστικα για τα παιδια του. πολυ ομως. η κορη με δυσλεξια, δεν την αφηνουν να δωσει εξετασεις για να μη φανει στον περιγυρο οτι εχει δυσλ. την στελνουν σε σχολη αισθητικων. ο γιος σχολη εμποροπλοιαρχων. ταξιδευει πολυ μακρυα... ο θειος υπερτσιγκουνης!!! δεν μπορειτε ομως να φανταστειτε ποσο... τιγκα καταπιεση, ειδικα για το κοριτσι. εχει βγει σκαστη βολτα, πεφτει με το μηχανακι με το γκομενο σε κατι χωραφια, τη πανε στο νοσοκ. παιρνει τη μανα μου να παει να μη το πει στη δικη της. καταπιεση+τσιγκουνια+ξεχωριζω αγορι, κοριτσι=μενει εγκυος, παντρευεται εναν που εχουμε ψυλιαστει ενδοοικογενειακως οτι εχει σχεσεις με τη μανα του. η μανα του εμενε μαζι κ περιφεροταν πιο σεξυ απο τη ξαδερφη. κανει το παιδι, κ μολις εγινε 1χρ. κ κατι χωριζει... κ σημερα εμαθα οτι ειναι ενα χρονο χωρισμ. γιατι δεν εχουμε κ σχεσεις...

ποιος εχει καταστρεψει τωρα τη ζωη του??? η μανα ή το παιδι??? μη μου ειστε openmind, γιατι μενουν στην Μανδρα (αρβανιτης ο θειος). εκει ειναι χωριο.

:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

η μανα εχει καταστρεψει την ζωη της...το παιδι θα μεγαλωσει,δυσκολα ισως αλλα....αυτη ομως.....

και συμπληρωνω,κριμα γιατι μεγαλωσε δυσκολα η κοπελα και επρεπε να προσεξει πολυ....

fCS8p3.png

Αυτό ή δεν το κατάλαβα ή δεν θέλω να το καταλάβω!

Διαφημίσεις

αυτο με σοκαρε πιο πολυ απο όλα.....open mind σε θεματα παιδιων δεν ειναι καμια....τι να πω...κριμα...δυστυχως ρε γμτ.....

221882cb0gkyh7q4.gif

Δεν θυμάμαι ειλικρινά.Εγώ ουτε τα κοιτούσα εκεινη την ημέρα.Ειχε μείνει το μάτι μου σε ένα Λαπέν ροζ!!:tongue::tongue:Και για να μην παρεξηγηθώ δεν λέω οτι και αυτό δεν είναι πανέμορφο.Απλά κόλλησα γιατί το έχεις πάρει εσύ πρώτη!!:D:D

Κερασάκια βάζει 4 ή 6 συνήθως.Πάρτον τηλ και διευκρινησέ το γιατί φαίνονται άσχημα και είναι πολύ λίγα σε τόσο μεγάλο βαζάκι.

αυριο κιολας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fCS8p3.png

Το μονο συγουρο ειναι πως για ολα αυτα δεν εφταιγαν τα παιδια και τωρα το νεο παιδακι που ηρθε στον κοσμο και ειναι και αυτο καταδικασμενο να ζησει ποιος ξερει σε τι τρελες καταστασεις........και θα κανει με την σειρα του λαθη που θα οφειλονται στην παιδικη του ηλικια...........και ο κυκλος δεν κλεινει ποτε............

Λυπαμε πολυ για τα παιδια:(

Ομορφακια, γιατι ξεχασα...ποσα ατομα θα καλεσεις? ρωταω για τα 100 γλυκακια....φανταζομαι παιρνεις λιγα παραπανω ε? εγω δεν θα παρω γλυκακια γιατι θα εχει ο μπουφες....εσεις τι λετε?

221882cb0gkyh7q4.gif

Ομορφακια, γιατι ξεχασα...ποσα ατομα θα καλεσεις? ρωταω για τα 100 γλυκακια....φανταζομαι παιρνεις λιγα παραπανω ε? εγω δεν θα παρω γλυκακια γιατι θα εχει ο μπουφες....εσεις τι λετε?

Εννοειτε καλέ....!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...