Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ε, τοτε ανοιξε μια λιστα!!!

ΤΖΙΑ

ALECA

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ

who's next???

Φτου σας βρωμιτσες!!!Εγώ από δουλειες τελειωσα 1.30 χθες βραδυ...με επαιρνε λέτε;;;

βρε συ ευανθια (οταν μπεις απαντησε μου!!!!!!!!!!!!!) πως εμαθε να τρωει απο το μπιμπερο οοοολο το γευμα? εμενα τρωει 30 αντε 50 μλ και σταματαει... σα να ξερει οτι αν πλανταξει στο κλαμα θα παω να τη θηλασω........ τι να κανω οεοοοοοοοοο?????

θα παω να το γραψω και στο παρεντς

Ιριδακι καταρχην αυτος που την ταιζει πρεπει να ειναι ηρεμος! κ γνωμη μου να μην την πιεσει να το φαει με μιας.να ξαναπροσπαθησει σε 5' αφού ηρεμήσει το μωρό.κ να την ταιζει προτού πεινασει πολύ κ δεν κρατιεται...

ελπιζω να βοηθησα...

Υ.Γ. Εγώ λέω να μην αγοράσω φόρεμα για την βάφτιση, αλλά να φορέσω ενα που είχα πάρει ακριβώς πριν μείνω έγκυος και δεν το χάρηκα καθόλου. Μόνου που είναι ασπρόμαυρο, ταιριάζει το χρώμα με την περίσταση? Το φοράω με μπορντώ γόβες και αντίστοιχη εσάρπα.

Εγώ στο 1ο ασπρομαυρα ειχα βαλει!

Αλλά αν κρινω από την εμφανιση σου στην συναντηση, που εκλεψε την παραστασημ θα εχεις αγορασει κατι τελειο!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

επειδη δε πινει με το μπιμπερο η μπεμπα η μανα μου της δινει το γαλα (ξενο) με το κουταλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μολις το βλεπει ανοιγει το στομα διαπλατο!!!!!!!! εκανα βιντεοκληση και την ειδα και τρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα απορια, κανει που της δινουν με το μεταλλικο κουταλακι που τρωμε κι εμεις? λογικα του ριξαν βραστο νερο... ή ειμαι τρελη και δε πειραζει???????????

Σταμάτα να αγχωνεσαι λέμε...

και εδω το ελληνικο σαιτ που πουλα καποιες από αυτες

http://www.ebio.gr/index.php?act=viewCat&catId=49

Λοιπόν γνωστός μου, βάζει λέει ενα κουτ. πετιμεζι στις βιολογικες κ τις κανει αναρπαστες το μπεμπονι.Εγω βεβαια δεν συμφωνω..

και εμεις σημερα θα παμε...εχω ετοιμασει ενα κατεβατο με ερωτησεις...

ααα, και θα παω κ μονη μου αυτη τη φορα γιατι οταν ερχεται ο γιωργος μου σπαει τα νευρα γιατι νυσταζει (αλλα τι να κανει κι αυτος...)

Σε βρήκα!!!!Εσύ μου διεφευγες....

Χρόνια του πολλά να τον χαιρεσαι!!!

Α τώρα μου ήρθε κ άλλη: της χτικιάρας-Πέγκυς-γλυκούλας Ελένης 26 ο άντρας!!!Χρόνια καλά κ σε αυτόν...

Γειά σας τσούπρες! ΓΥΡΙΣΑ! Χθες δηλαδή, αλλά έτρεχα να προλάβω δουλειές που ειχα αφήσει πίσω. Φάγαμε ρυζάλευρο σήμερα! Άνοιγε το στόμα διάαααπλατα αλλά μη φανταστείτε πως κατέβαζε και πολύ. τις έδωσα 6-7 κουταλιές παιδικό, θα φαγε 2 το πολύ όλς όλες. Και δε μου τρώει... Ακούς ΜΕΦΗ;;;;; Εχθές και προχθές έφαγε 540 μλ γάλα όλη μέρα και αρνήθηκε το βραδυνό και τις δύο φορές... Από διάθεση η σκατούλα είναι σούπερ!

Χμμμμ!

Wonder δεν έρχεσαι από εδώ μήπως την κολλήσει ο γιός σου και γίνει πιο φαγανή;;;;

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ επίσης σε όοοοσους γιορτάζουν

Επιτελους κανονική γραμματοσειρά!!!!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ενα ένα μου έρχονται.

Νομίζω κ της Θεανούς είναι Γιώργος ε;;;

Αν ναι να τον χαιρεσαι κ εσύ κοριτσάκι!!

Επίσης στο Μαρκελλάκι κ στο Μιτσάκι δεν ευχήθηκα: Χρόνια πολλά να χαίρεστε τους εορτάζοντες σας!!!!

Κ συνεχιζω μονη μου...

Εχουμε εδω κοντα εναν αχαρακτηριστο να τον πω - γιατι αν αρχισω να λεω θα γεμισω σελιδες- ο οποιος εκτος ολων των αλλων κακοποιει κ τα αλογα του.Τα οποια τα παιρνει με επιδοτησεις για να τα κανει κουρσας.Αλλά με ξυλο ρε φουστη μου θα γινουν;;

Πειτε οργανωσεις να τον δωσω τον αθλιο, δεν παει αλλο...

Εγινε επεισοδιο μπροστα στα παιδια μου κ δεν αντεξα ειπα κοιτα τον μακάκα κ το πήρε κ ο μεγάλος μου κ λεει αφού ο τύπος είναι μακάκας:(

Ε οχι...

Διαφημίσεις

Μόλις γύρισα από το Ναρλή με ένα κεφάλι κουδούνι,καζάνικ.τ.λ.Μεσουλίντ πήρα για να συνέλθω!!!Παρείγγειλα τις μπόμπο που σας έδειξα και μου είπε να βάλω και ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ γιατί υπάρχει περίπτωση ο Παρίσσης να μην τα έχει μέχρι τέλη Μαίου!!Για τους μεγάλους έβαλα πάλι εναλλακτικές γυάλινες εικόνες ενώ για τους μικρούς δεν έβαλα ενναλλακτική γιατί ήθελα να τα ξαναδώ!Τί να βάλω;;Να βάλω λέω κορδέλες γυμναστικής για τα κορίτσάκια και σφεντόνες για τα αγοράκια;;Σας θυμίζω οτι η μπομπο που θέλω είναι οι χιονόμπαλες με τις πριγκίπισες και πρίγκιπες!!Σκατά!!(Συγνώμη Ελένη1!!!).Επίσης παρείγγειλα κουβαδάκια που θα μπούν μέσα οι χιονόμπαλες και ένα γλυφιτζούρι και σμαρτις και μια μεγάλη μπάλα με μαλλί της γριάς για τα παιδάκια.Για τους μεγάλους Μαίρη πήρα γλυκό του κουταλιού τα πολύ μεγάλα τα βαζάκια με 10 κερασάκια μέσα(μην με πούν και τσιφουτα!!) τα σκέτα άσπρα για να ζωγραφίσω μια κορώνα ρόζ από έξω!!Αυτά τα νέα!

Η μπουμπού φτου-φτού πυρετό ακόμη δεν έχει κάνει.

Μόλις γύρισα από το Ναρλή με ένα κεφάλι κουδούνι,καζάνικ.τ.λ.Μεσουλίντ πήρα για να συνέλθω!!!Παρείγγειλα τις μπόμπο που σας έδειξα και μου είπε να βάλω και ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ γιατί υπάρχει περίπτωση ο Παρίσσης να μην τα έχει μέχρι τέλη Μαίου!!Για τους μεγάλους έβαλα πάλι εναλλακτικές γυάλινες εικόνες ενώ για τους μικρούς δεν έβαλα ενναλλακτική γιατί ήθελα να τα ξαναδώ!Τί να βάλω;;Να βάλω λέω κορδέλες γυμναστικής για τα κορίτσάκια και σφεντόνες για τα αγοράκια;;Σας θυμίζω οτι η μπομπο που θέλω είναι οι χιονόμπαλες με τις πριγκίπισες και πρίγκιπες!!Σκατά!!(Συγνώμη Ελένη1!!!).Επίσης παρείγγειλα κουβαδάκια που θα μπούν μέσα οι χιονόμπαλες και ένα γλυφιτζούρι και σμαρτις και μια μεγάλη μπάλα με μαλλί της γριάς για τα παιδάκια.Για τους μεγάλους Μαίρη πήρα γλυκό του κουταλιού τα πολύ μεγάλα τα βαζάκια με 10 κερασάκια μέσα(μην με πούν και τσιφουτα!!) τα σκέτα άσπρα για να ζωγραφίσω μια κορώνα ρόζ από έξω!!Αυτά τα νέα!

Η μπουμπού φτου-φτού πυρετό ακόμη δεν έχει κάνει.

Τις χιονόμπαλες θα τις έχει τελη Μαη, όλα αυτά τα καινούργια του Παρισση, μου ειχαν πει κ μενα.

Πολύ ωραίες ιδέες αλλά κ πολύ πράμα βρε Μέφη, αξίζουν τον κόπο οι καλεσμένοι σου;;

Διαφημίσεις

Τις χιονόμπαλες θα τις έχει τελη Μαη, όλα αυτά τα καινούργια του Παρισση, μου ειχαν πει κ μενα.

Πολύ ωραίες ιδέες αλλά κ πολύ πράμα βρε Μέφη, αξίζουν τον κόπο οι καλεσμένοι σου;;

Το ξέρω βρε Δαλιδά μου αλλά έχω μούρλα μεγάλη με τις βαφτισεις και κατα πόσο μάλλον με του μωρού μου που μ'εχει τρελλάνει!!!!

ηρθααααααα....ειναι καμια μεσα??

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Xμ........μπράβο.......αν και μαλλον ζυγιστηκες αφού εβγαλες ολα τα χαλια και πλυθηκες και εφυγε η σκονη απο πάνω σου........:tongue::tongue::tongue:

:tongue::P:p:p:p:p

εγω παλι λεω να φερω τη Φιλιπινεζα μου....:rolleyes:.

:cool:..τζοαν κολινς!

αυτη τη φορα ρωτησες πλαγιως........

:P:p:p:p:p

πηξιμο κοριτσακια εγω σημερα

παραδιδω αζμπιλτ καθε 24 του μηνου και καθομαι παραπάνω...γιατι ως συνηθως στελνουν τελευταια στιγμη τα στοιχεια

και εχω να πάω και λογιστη μετά

τι ωρα θα δω τη μπέμπα μου.......γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

αλλος αυτος....με με ποσους γυρνας?:tongue:

Το θεμα ειναι ότι τωρα με τη βαφτιση όλο αγκαρευω τους γονεις μου να μου τα κρατανε οπότε δεν μου πάει να τους πολυφορτώνω.

εμ....αυτο ειναι το προβλημα.....ότι αφου δουλευω μου τα κρατανε όλη μερα....

Χρονια πολλα και στο Ζετακι της Ιωαννας....που μόνο η Δαλιδα την θυμηθηκε !!!!
ιιι...πιολυχρονοοοοοοοοοοο
Ελα καλέ και θα τα κυνηγαμε ολες μαζι......μην χαλιέσε ξέρω οτι ειναι ''καπως'' και συμφωνω ............αν δεν ερθεις εσυ - εγω και η αλεκα με ποιες θα γελαμε μετα στις φωτογραφιες:tongue::tongue:

δεν το εννοεις ετσι? χειροτερες φωτο απο τις δικες μου δεν υπαρχουν...και ειμαι σιγουρη πως παλι θα με ξεφτιλισεις...χτικιρα!

Εδώ δεν συμφωνώ. Το ότι ένας γιατρός έχει μεγάλη αναμονή ίσως να οφείλεται σε κακή ρύθμιση των ραντεβού του. Δεν μπορείς κύριε να τα βάζεις ανά 10' την στιγμή που θες τουλάχιστον 30' στο κάθε ένα κ να έχεις κ τα απρόοπτα-άρρωστα.

ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΦΡΟΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ(μη χ%σω).

!

Ο γιατρος μου εχει παντα οργανωμενα ραντεβου και ειναι και πολυ τυπικος με τις ωρες...όταν όμως αρρωσταινουν παιδακια, και τα φερνουν οι γονεις να τα δει, σιγουρα χαλανε τα ραντεβου...και παντα καποια θα αρρωστησουν;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...