Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..Αύριο θα επικοινωνήσω με τον γιατρό που θα μου κάνει την λαπαροσκόπηση να δω αν μπορει να μου κάνει κάτι από τα 2 αν και δεν το κόβω...Από την άλλη όμως μου είπε ότι η εξέταση κοστίζει 300€ οπότε θα μπορώ να την κάνω κ με αυτόν τον γιατρό...Ξέρω ακούγονται μπέρδεμενα,αλλά κορίτσια μένω επαρχία..Αν αρχίσω τα δρομολόγια ξέρω ότι θα κουραστω 2 πλα ,άσε που δεν με παίρνει και με την δουλειά...Αχ βρε κορίτσια άλλη μια ανησυχια που έχω  ..Πως θα το κάνω όλο αυτό με τη δουλειά;;;Δεν θέλω να καταλάβει κανείς τίποτα...Δεν έχω πει σε κανέναν ότι ξεκίνησα να σκέφτομαι κ πάλι για εξωσωματική...Ούτε ο γιος μου ξέρει ότι θα μπω χειρουργείο..

Αχ σε καταλαβαίνω με αυτές τις μετακινήσεις. Δύσκολη η επαρχία σε αυτά πρέπει να τα οργανώνεις όλα πολύ καλά κι αν έχεις γιατρούς συνεργάσιμους πάλι καλά! Μαζί με τα έξοδα της εξωσωματικής έχεις και τα έξοδα του πήγαινε έλα και τις μετακινήσεις να σε φθείρουν ψυχολογικά. Με την δουλειά δεν ξέρω πως μπορείς να το διαχειριστείς τύπου να μην αναφέρεις ακριβώς λόγο απουσίας κλπ αν έχεις την δυνατότητα. Να το αφήσεις στο "λόγους υγείας" και να το σεβαστούν. Αλλά με το παιδί καλό είναι να του εξηγήσεις πως η μαμά του πρέπει να κάνει μία διαδικασία για προοληπτικούς λόγους, να μην νομίζει είναι κάτι πολύ σοβαρό, θα χρειαστείς και λίγο χρόνο αποθεραπείας, καλύτερα να το ξέρει από πριν αυτό. 

πρίν από 20 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Στέλνω περισσότερο για ηθική υποστήριξη😥 είμαι πολύ πρωτάρα. Έκανα ωοληψια την Τετάρτη και είχα 2 ωάρια. Ενώ πήγαιναν καλά σήμερα με πήραν και με είπαν πως μόνο το ένα έγινε έμβρυο. Στεναχωρέθηκα αρκετά. Έγραψα σε εσάς γιατί περνάμε τα ίδια και με καταλαβαίνετε 

Καλώς ήρθες στην παρέα μας, επικεντρώσου στα θετικά. Είχες 50% επιτυχία στις βλαστοκύστες που είναι ένα πολύ καλό ποσοστό, δεν γίνονται όλα τα ωάρια βλαστοκύστες! Δεν θα σου πω μην στεναχωριέσαι αλλά σίγουρα υπάρχει και κάτι θετικό να δεις, τουλάχιστον έχεις ένα εμβρυάκι που σε περιμένει ❤️ 
      Σου είπαν αν είναι άριστη, καλή ή μέτρια; Ήταν η πρώτη σου ωοληψία; Ήταν φυσικός κύκλος ή έκανες διέγερση; 

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ομορφακια θα τα φερεις και τα τρια? Εγω το σκέφτομαι. Αν όμως δεν βρω που να αφησω τη μπέμπα...δεν ξέρω.

Το θεμα ειναι ότι τωρα με τη βαφτιση όλο αγκαρευω τους γονεις μου να μου τα κρατανε οπότε δεν μου πάει να τους πολυφορτώνω.

Με τις μπομπο τι εκανες τελικα΄?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, πότε ειναι η συναντηση? Εχετε πέι μέρα -ωρα? Θα φερετε και συζηγους?Εγω μαλλον όχι.

Τζια περιμένω να μου πεις το συντομότερο δρόμο από Γερακα σε Φαληρο. Ποση ώρα πάνω κάτω?

εγω θα φερω τη Φιλλιπιν μου...

Ομορφακια θα τα φερεις και τα τρια? Εγω το σκέφτομαι. Αν όμως δεν βρω που να αφησω τη μπέμπα...δεν ξέρω.

Το θεμα ειναι ότι τωρα με τη βαφτιση όλο αγκαρευω τους γονεις μου να μου τα κρατανε οπότε δεν μου πάει να τους πολυφορτώνω.

ουτε ξερω μαρκελλακι... ουτε ξερω...

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

δεν ξερω αν θα παω καν, γιατι τι νοημα εχει να παω καπου, να τα κυνηγαω, να μη μπορω να πω μια κουβεντα...

με τις μπομπο σου εχω ενθουσιαστει!

με τις δικες μου απο βδομαδα περιμενω μια απαντηση κ θα δω αν θα προχωρησω με το σχεδιο που εχω δει...

εσυ? εκανες τπτ?

τι τιμη σου ειπε ο φωτογραφος?

εμενα πολυ φιλικη ψηφιακο αλμπουμ, 750 ευρ.

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

Χα χα mefh είμαστε ερασιτέχνες στην φωτογραφία ή μάλλον ο άντρας μου έχει κόλλημα και ασχολείται με την φωτογραφία σαν χόμπι. Στην βάφτιση όμως θα είναι δύσκολο να αναλάβει δύο ρόλους ταυτόχρονα.

μαρκελάκι ο φωτογράφος ζήτησε για το σούπερ ντούπερ πακέτο του με ψηφιακά άλμπουμ κτλ κτλ κτλ 1350 + βίντεο αν θέλουμε γύρω στα 400. Το πιο απλό πακέτο πάει στα 550 με 60 φωτογραφίες + βίντεο που δεν αλλάζει τιμή. Η δουλειά του μου άρεσε πάρα πολύ όμως. Θα δούμε. Ο δικός σου φωτογράφος πόσα χρήματα ζητάει. και είναι εδώ γύρω? να τον έχουμε στα υπ' όψιν μας αν είναι.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

δεν ξερω αν θα παω καν, γιατι τι νοημα εχει να παω καπου, να τα κυνηγαω, να μη μπορω να πω μια κουβεντα...

με τις μπομπο σου εχω ενθουσιαστει!

με τις δικες μου απο βδομαδα περιμενω μια απαντηση κ θα δω αν θα προχωρησω με το σχεδιο που εχω δει...

εσυ? εκανες τπτ?

τι τιμη σου ειπε ο φωτογραφος?

εμενα πολυ φιλικη ψηφιακο αλμπουμ, 750 ευρ.

Με τις μπομπο το σκέφτομαι ρε γμτ. Ειναι στα Χανια ο τυπος, δηλαδη δεν μπορω να τις δω από κοντα και κολλάω λίγο να πα΄ραγγειλω κάτι χωρις να το δω. Δεν εχω κάνει παραγγελία ποτε από Internet. Την άλλη εβδομάδα θα κατεβω Ρομβης και δω κι εκει και θα αποφασισω.

Ο φωτογραφος μας εδωσε τιμή 1800 το ψηφιακό και 1600 το κανονικό (δεν ειναι να το φωναζω) και περιλαμβανει ψηφιακόάλμπουμ Α3 με 120 φωτογραφίες, ψηφιακό άλμπουμ Α4 (το ίδιο με το πρωτο) για τους κουμπάρους, φωτογραφηση στο σπίτι (τη μπέμπα μόνη της και με τους νονούς, γονεις κλπ) βιντεο στην εκκλησια και 2 ωρες βιντεο στο κέντρο.

Επαθα σοκ βεβαια. Η δουλεια του εξαιρετική, την ξερω άλλωστε από τις προηγουμενες φορες, αλλά πολλα τα λεφτα ...

Διαφημίσεις

Χα χα mefh είμαστε ερασιτέχνες στην φωτογραφία ή μάλλον ο άντρας μου έχει κόλλημα και ασχολείται με την φωτογραφία σαν χόμπι. Στην βάφτιση όμως θα είναι δύσκολο να αναλάβει δύο ρόλους ταυτόχρονα.

μαρκελάκι ο φωτογράφος ζήτησε για το σούπερ ντούπερ πακέτο του με ψηφιακά άλμπουμ κτλ κτλ κτλ 1350 + βίντεο αν θέλουμε γύρω στα 400. Το πιο απλό πακέτο πάει στα 550 με 60 φωτογραφίες + βίντεο που δεν αλλάζει τιμή. Η δουλειά του μου άρεσε πάρα πολύ όμως. Θα δούμε. Ο δικός σου φωτογράφος πόσα χρήματα ζητάει. και είναι εδώ γύρω? να τον έχουμε στα υπ' όψιν μας αν είναι.

Wonderland ο δικός μου ειναι στου Γκυζη. Λόγω τιμων δεν τολμω βεβαια να τον προτεινω -του το ειπα αλλωστε. Αν θελεις να δεις δειγματα δουλειας του από τα προηγουμενα άλμπουμ (γαμου - βαφτισης) ευχαριστως. Το ψηφιακό πάντως που μου εδειξε ήταν απλά τελειο.

Πάντως κι εσενα πάνω κάτω τα ιδια ζηταει.

... κ εγω επηξα...

στον γυναικολογο πηγες κοπελια???

κ εγω παραπανω καθομαι τωρα.......ας κλαψουμε η μια στον ωμο της αλλης!

περιμενω ενα τιμολογιο απο Γερμανια, αυτοι θα κοιμουντα τωρα, κ εγω εδω...περιμενω.

oxi τη Δευτερα εχω ραντεβού....

εγω μολις τελειωσα....(με λενε πετρουλα και μολις τελειωσα...και πάω λογιστη....)

εσυ αποτι βλεπω παρελαβες από Γερμανία

αντε καλο σκ να εχουμε!

Καλησπέρα, πότε ειναι η συναντηση? Εχετε πέι μέρα -ωρα? Θα φερετε και συζηγους?Εγω μαλλον όχι.

Τζια περιμένω να μου πεις το συντομότερο δρόμο από Γερακα σε Φαληρο. Ποση ώρα πάνω κάτω?

οχι δεν εχουμε πει ακομα....για τη διαδρομη θα σου πω λεπτομερειες...εγω μονη (χωρις παιδια στο τουτου) κάνω μεσω αττικης οδού και εθνικης 25 λεπτα μεχρι το φαληρο...

byXKp2.png

oxi τη Δευτερα εχω ραντεβού....

εγω μολις τελειωσα....(με λενε πετρουλα και μολις τελειωσα...και πάω λογιστη....)

εσυ αποτι βλεπω παρελαβες από Γερμανία

αντε καλο σκ να εχουμε!

οχι δεν εχουμε πει ακομα....για τη διαδρομη θα σου πω λεπτομερειες...εγω μονη (χωρις παιδια στο τουτου) κάνω μεσω αττικης οδού και εθνικης 25 λεπτα μεχρι το φαληρο...

A πάλι καλα! Κατεβαινεις στο ΣΕΦ και μετα αριστερα ε?

Καλά θα μου πεις αν ειναι.

καλησπερα και γεια σας!!!

φευγω παω κομμωτηριο να ισιωσω μαλλακι!!!

τελικα σημερα εκανα βολτα τα μωρα ως συνηθως και στο τελος καταληκαμε στο "γλεντι"που ειχε η εκκλησια:tongue::tongue::tongue:ειπαμε και στον μπαμπα μας και ηρθε πιο νωρις,τσακισαμε σουβλακια:tongue::tongue:οκ εγω μονο 3:sad: αλλα τουλαχιστων τα μωρα αρχισαν να μαθαινουν σε δυνατη μουσικη κλπ.ηταν πολυ ωραια ειχε και πολυ καλο καιρο...αυτα!!!

τα υπολοιπα βραδυ!!

α μεφη η μπεμπα πολυ καλα πηγε!!!!

επισης γουοντερ και μαρκελλος σας ζητανε παρα παρα πολλα για την βαφτιση!!!!!!!!!!!!!!!!!1200 μου ειχα πει εμενα με 2 ψηφια κλπ.για τα διδυμα!!!

fCS8p3.png

Καλησπέραααα!!!!!

Καταρχήν χρόνια πολλά κ καλά στην Γωγούλα μας!!!Πάντα ευτυχίες στην ζωή της κ ευχομαι να μεγαλώσει κ άλλο την οικογένεια της!!!

Κατά δευτερον χρόνια πολλά στους συζύγους της μουρλοάσπας, κοτοπουλακίου κ κάποιας άλλης που χθες το βράδυ την θυμήθηκα, τώρα μου διαφευγει....φτου!

Να τους χαίρεστε κοριτσάρες κ του χρόνου!!!

Χρόνια πολλά κ στο Ζετάκι της Jtse κ στην Γεωργία της Τζιας!!

Πάω για διάβασμα, να κάνω κ σκονάκι ποιον ξέχασα,χιχιχι....

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

Διαφημίσεις

πηξιμο κοριτσακια εγω σημερα

παραδιδω αζμπιλτ καθε 24 του μηνου και καθομαι παραπάνω...γιατι ως συνηθως στελνουν τελευταια στιγμη τα στοιχεια

και εχω να πάω και λογιστη μετά

τι ωρα θα δω τη μπέμπα μου.......γκρρρρρρρρρρρρρρρρ

Δυο μ@μίσια σε μια μέρα......ε παει πολυ κερά μου:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

.

Ελα καλέ και θα τα κυνηγαμε ολες μαζι......μην χαλιέσε ξέρω οτι ειναι ''καπως'' και συμφωνω ............αν δεν ερθεις εσυ - εγω και η αλεκα με ποιες θα γελαμε μετα στις φωτογραφιες:tongue::tongue:

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

κ ο δικος μου.

αν δεν ηταν ομως ετσι, θα ανησυχουσα πολυ!

Εδώ δεν συμφωνώ. Το ότι ένας γιατρός έχει μεγάλη αναμονή ίσως να οφείλεται σε κακή ρύθμιση των ραντεβού του. Δεν μπορείς κύριε να τα βάζεις ανά 10' την στιγμή που θες τουλάχιστον 30' στο κάθε ένα κ να έχεις κ τα απρόοπτα-άρρωστα.

ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΦΡΟΣ ΦΙΛΟΧΡΗΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ(μη χ%σω).

τ

αφου εφταιγε η δουλεια...!!!:(ελα μωρε!!!!!!!!!εγω στη δαλιδα θα παω και δεν ντρεπομαι εχω να της δηλωσω!!!!!!ευκολακι και να παω και να δε ντρεπομαι καθολου!!!;)

γατοπαρδος ζωο κυρια μου!!!!και στη βαπτισει θα ερθω!!!περιμενω προσκλητηριο!!!!!:P

???

Οκ μουρλοκομείο μου θα το έχεις...

αυτο ειναι αυτο που μου αρεσε...τα χρωματα εδω ομως δε φαινονται καλά...και ειναι και ακριβό....αν το βρω στις εκπτωσεις θα το παρω...αλλιως με τπτ

http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=3949331&cp=2769162.2768985&view=all&clickid=cat_leftnav_txt&parentPage=family

Μπορείς κ καλύτερα κ οικονομικότερα καλό μου!!!

ΤΖΙΑ--λοιπον...ο νυσταλέων ξυπνησε...ρωτησε τι ωρα ειναι......λετε????

απαντα μαρη ωρα να με πη^%*%&ξεις...τελειωνε...

Είσαι απίστευτη!!!!:D:D

παιδια εγω οσο βρωμιαρα ημουνα οσο εμενα με γονεις τοσο υστερικια εχω γινει...κ ειναι πολυ ενοχλητικο για τους αλλους τους φουκαραδες..που συμβιωνουν μαζι μου..ο Χρηστος οταν τρωει κατι κ κανει ψιχουλα παει κ φερνει το σκουπακι μονος του..αυτο λεει πολλα..

μεγαλο ελλατωμα χωρις πλακα..τωρα εχω χαλαρωσει καπως..γιατι δεν προλαβαινω..αλλα γενικα εχω προβλημα..ειναι κ σκουρα το βρωμοεπιπλα..

Τα ίδια προβλήματα έχουμε ρε Κίμι...μάλλον ανύπαρκτα όμως ε;;;

Εγώ δεν τα λέω εδώ γιατί με κράζουν αλλά έχω να σου πω ιστορίες άμα θες...απείρου κάλους!!

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

xronia polla σε γιωργους και γιωργιες!!!!!

τζια να χαιρεσαι και τη μικρη!!!!

ευανθια το συζυγο!!!!!μμμ εχουμε αλλους??

ειπα και χθες καποια χρονια πολλα!!!τρεχω τρεχω τρεχω!!!και δεν προλαβαινω!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παωωωωωωωωωωωωω!φιλακια!!!πιειτε και ενα ποτακι για μενα αποψε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...