Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Δε ξέρω πόσο μακριά είσαι από Αθήνα. Αλλά αν πχ είσαι στις 2 ώρες μπορείς να λες πως θα καθυστερείς το πρωί λίγο γιατί έχεις προγραμματισμένες εξετάσεις και να πηγαινεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Επίσης δε ξέρω αν η δουλειά σου υποστηρίζει την τηλεργασία σε περίπτωση που η φύση της το επιτρέπει. Πχ εγώ όταν κάνω ωοληψια κάθομαι σπίτι μετά κ δουλεύω remotely. Αν δε κάνω λάθος ,ξέρω πως κοπέλες που μένουν επαρχία, κάνουν τους υπέρηχους στο γυναικολόγο τους ο οποίος μιλάει με τον εξωσωματιστη. Οι κοπέλες που είναι επαρχία μπορούν να επιβεβαιώσουν. 

Δε θα σου πουν έλα αύριο για ωοληψια, θα το ξέρεις 2 ημέρες πριν γιατί πρέπει να κάνεις κ την τελική ένεση ως 36 ώρες πριν. Ε όταν θα έρθει αυτή η ώρα, πες ότι κόλλησες Covid ή πως έκανες πυρετό το προηγούμενο βράδυ. Παραδείγματα λέω τώρα, μπορείς να σκεφτείς κάτι ανάλογο βάσει της δουλειάς σου κ των απαιτήσεων της. Πχ σε κάποιες δουλειές ξέρω πως ζητάνε βεβαίωση Covid από φαρμακείο οπότε μπορεί να μη τους κάνει αυτή η δικαιολογία.

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

να μαι παλι...ενα διαλλειματακι πριν παω στο ραντεβουδακι μου...σημερα θα αργησω να γυρισω...καλες εφτα μαλλον..τεσπα, σκ ερχεται...

εγω τα μαζευω όλα μεσα Μαιου

ελα παιδακι μου τον αλλο μηνα θα το εχει το δοντακι του!!:P

Ευανθια να χαιρεσαι και εσυ τον αντρούλη σου

ρε Αλεκακι σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ευχη σου!!με συγκινησες...αληθεια...
γεια σου μητσακι!!!

κ εμενα ετσι ειχε βγαλει πριν κανα μηνα, κ μετα εφυγε...αντε να δουμε ποτε θα βγουν κι αυτα τα ερμα να ησυχασουν λιγακι...

για τα χαλια σκεφτομαι να ακολουθησω το σχεδιο της ελενης, δηλ να τα μαζεψω κ να τα πλυνω το φθινοπωρο για να ειναι κ φρεσκα...

μα που ειναι οι υπολοιπες?

σε λιγο που θα φυγω θα μπειτε ολες...

εγω τα επλυνα Εαυνθια αλλα το εχω κανει κ αυτο που λεει η χτικιαρουλα..οτι εχεις ορεξη!!

PlbZp2.png

επισης σημερα παμε παιδιατρο...αντε να δω τι θα μας πει για αποστειρωση κ τροφη(αν κ ξερω πανω κατω)...κ να δει κ τα ουλακια του...αμαν αυτα τα δοντια...

και εμεις σημερα θα παμε...εχω ετοιμασει ενα κατεβατο με ερωτησεις...

ααα, και θα παω κ μονη μου αυτη τη φορα γιατι οταν ερχεται ο γιωργος μου σπαει τα νευρα γιατι νυσταζει (αλλα τι να κανει κι αυτος...)

qC91p2.pngaQK1p2.png

και εμεις σημερα θα παμε...εχω ετοιμασει ενα κατεβατο με ερωτησεις...

ααα, και θα παω κ μονη μου αυτη τη φορα γιατι οταν ερχεται ο γιωργος μου σπαει τα νευρα γιατι νυσταζει (αλλα τι να κανει κι αυτος...)

για πες τι θα ρωτησεις??

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

για πες τι θα ρωτησεις??

- για τα σπυρακια

- για το φαγητο, οτι δεν τρωει, καθε ποσες ωρες πρεπει να τρωει τωρα με τις κρεμες.

- ποτε θα αρχισουμε λαχανικα κ φαριν λακτε

- εαν μπορω να βαλω ενα μιραντα στη φρουτοκρεμα για να την τρωει πιο ευχαριστα.

- το ακτινιδιο εαν του δωσω να βαλω τα σπορακια?

- για το νερο που δεν πινει

- για τα κακα που ειναι πιο σκουρα κ πιο σκληρα

- για τα δοντια

- για το ταξιδι συμβουλες

αυτα τα ολιγα...

qC91p2.pngaQK1p2.png

ρε Αλεκακι σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ευχη σου!!με συγκινησες...αληθεια...!!

το ξερω...επισης ξερω ότι θα το εχεις...;)

επισης μεχρι στιγμης εχασα 1 κιλο!!!οεοεοεοεοεοεοε!!!τ ακους Ελενακι1???

μπραβο ρε κοριτσι...και εγω εκει με κοβω..πρεπει να εχω χασει 1.5 κιλακι...Αλλα στην ελενη 1 μην τα λες..τι ξερει αυτη απο τον καυμο μας...η βρωμιαρα...που τρωει πιτσες και σαντουιτς καθε μερα...και ειναι παντα όμορφη..αη σιχτιρ!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

- για τα σπυρακια

- για το φαγητο, οτι δεν τρωει, καθε ποσες ωρες πρεπει να τρωει τωρα με τις κρεμες.

- ποτε θα αρχισουμε λαχανικα κ φαριν λακτε

- εαν μπορω να βαλω ενα μιραντα στη φρουτοκρεμα για να την τρωει πιο ευχαριστα.

- το ακτινιδιο εαν του δωσω να βαλω τα σπορακια?

- για το νερο που δεν πινει

- για τα κακα που ειναι πιο σκουρα κ πιο σκληρα

- για τα δοντια

- για το ταξιδι συμβουλες

αυτα τα ολιγα...

μιραντα??μπισκοτο??

λοιπον εμενα το νερο στην αρχη το επινε αλλα ειχε μια εκφραση σιχαμαρας κ με κοιταζε με απορια:tongue:στην πορεια ομως το συνηθισε...του δινεις καθε μερα κ δεν??για το ταξιδι κ γω θελω να ρωτησω αλλα την επομενη φορα..για το ακτινιδιο μια φιλη μου τα εβγαζε τα σπορακια...

τι σπυρακια εχει?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

το ξερω...επισης ξερω ότι θα το εχεις...;)

μπραβο ρε κοριτσι...και εγω εκει με κοβω..πρεπει να εχω χασει 1.5 κιλακι...Αλλα στην ελενη 1 μην τα λες..τι ξερει αυτη απο τον καυμο μας...η βρωμιαρα...που τρωει πιτσες και σαντουιτς καθε μερα...και ειναι παντα όμορφη..αη σιχτιρ!

πες τα πες τα!!τα λεω γιατι την αλλη φορα μου ειπε οτι το μισο κιλο το εχασα απο τη πετρα που εβγαλα απ τα δοντια!!καταλαβες παιζει με τον πονο μας η καμπια!περιμενω να δω τωρα τι θα μου πει:tongue:

PlbZp2.png

μαρη!!σε ξεχασα εσενα??να χαιρεσαι τον αντρουλη σου καλη μου!!

ευχαριστουμε!

μιραντα??μπισκοτο??

λοιπον εμενα το νερο στην αρχη το επινε αλλα ειχε μια εκφραση σιχαμαρας κ με κοιταζε με απορια:tongue:στην πορεια ομως το συνηθισε...του δινεις καθε μερα κ δεν??για το ταξιδι κ γω θελω να ρωτησω αλλα την επομενη φορα..για το ακτινιδιο μια φιλη μου τα εβγαζε τα σπορακια...

τι σπυρακια εχει?

ναι μπισκοτο.

κ εμενα ετσι εκανε στην αρχη με το νερο, αλλα τωρα οταν του το δινω παιζει με την πιπιλα κ δεν πινει...

βγαζει που κ που κατι κοκκινιλες μωρε...απλα θελω να τη ρωτησω εαν μπορω να του βαζω καμια κρεμουλα

qC91p2.pngaQK1p2.png

πωπω εκανα κεφαλι καζανι με το ιντερνετ! εχω ενα πονοκεφαλοοοοοοοοοο

τουλαχιστον ψιλοβρηκα ακρη............... δηλαδη πανε τα λεφτουδακια μας!!!!!!!!!! χαχαχαχαχα ακομα δε ξερω τι ποσο να χαλασω για να μη με διωξει ο αντρας μου.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαζευω κι εφυγα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ευχαριστουμε!

ναι μπισκοτο.

κ εμενα ετσι εκανε στην αρχη με το νερο, αλλα τωρα οταν του το δινω παιζει με την πιπιλα κ δεν πινει...

βγαζει που κ που κατι κοκκινιλες μωρε...απλα θελω να τη ρωτησω εαν μπορω να του βαζω καμια κρεμουλα

μωρε το μπισκοτο εχει ζαχαρη...τωρα θα μου πεις ποση ζαχαρη περιεχει ενα μπισκοτακι...με τι εχεις αρχησει??με μηλο?

PlbZp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...