Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευανθουλα tnx

εθεσα το θεμα της συναντησης στο τοπικ με τις κερκυραιες και κατι γινεται... λενε για ανοιχτο χωρο και παιδοτοπο επειδη εχουν παιδακια οι αλλες....... θα δουμε! εσυ θα μπορεις να μετακινηθεις απο κανονι??????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια...καλη χωνεψη στις βραδυνες..εγω ξεκινησα σημερα ολο το σπιτι..τελειωσα κουζινα,παω γυμναστηριο νωριτερα γιατι εχουμε παιδιατρο 4.30 κ συνεχιζω το απογευμα με χαλια...τελειααα.

ΙΡΙΔΑ εγω του Χρηστου ειχα παρει κουταλακια σιλικονης..εμενα θα με πειραζε να φαει τοσο μωρουλι απο τα δικα μας..τωρα τρωει ο χρηστος αλλα ειναι ολοκληρο γαιδουρι..μου εχει φαει τα τεραστια αυτια ο θανος οτι απο κουταλι μας μπορει μεχρι κ ουλιτιδα να κολλησει το παιδι...καλα εγω ψιλοβλακεια το κοβω αυτο..αλλα δεν του παω κοντρα..

ευανθουλα tnx

εθεσα το θεμα της συναντησης στο τοπικ με τις κερκυραιες και κατι γινεται... λενε για ανοιχτο χωρο και παιδοτοπο επειδη εχουν παιδακια οι αλλες....... θα δουμε! εσυ θα μπορεις να μετακινηθεις απο κανονι??????

no problem...

qC91p2.pngaQK1p2.png

ΙΡΙΔΑ εγω του Χρηστου ειχα παρει κουταλακια σιλικονης..εμενα θα με πειραζε να φαει τοσο μωρουλι απο τα δικα μας..τωρα τρωει ο χρηστος αλλα ειναι ολοκληρο γαιδουρι..μου εχει φαει τα τεραστια αυτια ο θανος οτι απο κουταλι μας μπορει μεχρι κ ουλιτιδα να κολλησει το παιδι...καλα εγω ψιλοβλακεια το κοβω αυτο..αλλα δεν του παω κοντρα..

βρε οχι απο το δικο μας! το κουταλακι ειναι αυτο με ταιζε οταν ημουν εγω μωρο (ξερεις εσυ οχι και πολυ παλια μπουχαχαχα), ειναι μεταλλικο και εχει τη στρουμφιτα! και του εριξαν βραστο νερο πρωτα..... εχω και κουταλακια σιλικονς αλλα σπιτι μου οχι στη μαμα, αλλα ειναι πολυ μικρα ειναι για κρεμα που στεκεται πανω οχι για υγρο οπως το γαλα... θα δοκιμασω και μ'αυτα σιγουρα παντως...

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!

Τωρα πινω τον πρωινο καφε μου!!!

Ειρηνακι, συγχαρητηρια για την κορη σου!! Να σου πω, αυτο το συστημα σιγουρα πετυχαινει;; Γιατι, το βραδυ δεν κοιμηθηκε κανεις μας!!! Πρωτη φορα τετοιο πραγμα!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους εορταζοντες!!!

Καλημέρα σε όλες. Καταρχάς Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν, στους γνωστούς και τους αγαπημένους μας, να τους χαιρόμαστε όλους.

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και έχει φτιαξει η διάθεσή μου. Έχουμε ξεκινήσει ριζάλευρο και ο μικρός κάνει σαν τρελός, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Επίσης είδαμε φωτογράφο για την βάφτιση, πολύ καλή δουλειά αλλά ακριβός ρε γμτ. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε. Κατά τα άλλα, μόνο εκκλησία έχουμε κλείσει. Να δω πότε θα προλάβουμε για τα υπόλοιπα.

Φιλιά Πολλά σε όλες

Υ.Γ. Εγώ λέω να μην αγοράσω φόρεμα για την βάφτιση, αλλά να φορέσω ενα που είχα πάρει ακριβώς πριν μείνω έγκυος και δεν το χάρηκα καθόλου. Μόνου που είναι ασπρόμαυρο, ταιριάζει το χρώμα με την περίσταση? Το φοράω με μπορντώ γόβες και αντίστοιχη εσάρπα.

Wonderland τι ακριβως περιλαμβανει το πάκετο του φωτογραφου. Και αν επιτρεπεται τι τιμή σας ειπε? Γιατι κι εμεις πήγαμε χθες, σε αυτον που ειχαμε στο γαμο και στη βαφτιση του Μαρκ, και με το που ακουσα την τιμή κόντεψα να πέσω κάτω. Βεβαια η δουλεια του ειναι παρα πολύ καλή χωρις υπερβολές. Αυτος που πήγες εσυ ειναι κάπου κοντα? Δεν θα πάω σε άλλον, απλά ηθελα να συγκρινω τη δουλειά έτσι απο περιέργεια.

Οσο για τα ρούχα, σημερα εριξα μια βιοαστική ματια στο Χαλανδρι αλλά αν δεν δοκιμάσω πρωτα δεν μπορω να πω. Τον άλλο μήνα θα αρχίσω να ψαχνω.

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

επειδη δε πινει με το μπιμπερο η μπεμπα η μανα μου της δινει το γαλα (ξενο) με το κουταλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μολις το βλεπει ανοιγει το στομα διαπλατο!!!!!!!! εκανα βιντεοκληση και την ειδα και τρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα απορια, κανει που της δινουν με το μεταλλικο κουταλακι που τρωμε κι εμεις? λογικα του ριξαν βραστο νερο... ή ειμαι τρελη και δε πειραζει???????????

Οχι βρε Ιριδα με το μεταλλικό κουταλάκι, όχι από άποψη καθαριότητας, αλλά ειναι σκληρο και μεγαλο για το στομα του μωρού. Πάρε τα βρεφικά και καλύτερα τωρα στηνν αρχή τα κουτλάκια σιλικόνης - έχει η chicco- Που ειναι μαλακά και όταν θα της ξαναβαζεις την κρεμα που φτυνει στο στόμα, δεν θα ειναι σκληρο να την πονάει.

βικυ δε καταλαβες.......... το γαλα της εδινε με το κουταλακι!!!! και οχι μονο δε ποναγε αλλα ανοιγε τελειως το στομα για να της δωσει κι αλλο!!!!!!! εχω ομως οπως ειπα και σιλικονης για την επομενη φορα, τα ειχα παρει μαζι με μπολακι για κρεμα απο mothercare, ε τωρα θα το κανω μπολακι για γαλα! χαχαχαχα που να το φανταζομουν!!!!!!!!!

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

σημερα δεν εχετε κ πολυ ορεξη...κανετε κρατει για το βραδυ,ε?

διαβασα λιγο τα χθεσινα...αλεκα πολυυυυυυ ωραιο φορεμα!!! τετοιο στυλ φανταζομαι κ για εμενα! κ οι μπομπο-προσκλησεις θα ειναι πολυ ωραιες!!! αντε ξεμπερδεψες κ εσυ!

ασχετο...

τα χαλια απο τα παιδικα τα μαζευουμε?

qC91p2.pngaQK1p2.png

γεια σας!!ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσαρες μου!!!

λοιπον εμεις μεχρι να φυγουμε να παμε στο μπαμπα μου ειδα κ επαθα....γκρινιαζε παααρα πολυ:( κ χτες μου ειχε γκρινια....του δωσα κ γω σιροπακι ντεπον κ στανιαρε!!!τελικα δεν σας ειπα....αυτο δεν ηταν δοντακι που ειχε βγαλει τελικα...θυμαστε που σας ειχα πει για ενα ασπρο μπροστα μπροστα ε μετα απο 2 μερες δεν υπηρχε....

Ευανθια εγω τα εβγαλα ολα τα χαλια!

Ευακι μου τι εχεις κοριτσι μου??οτι κ να ναι ελπιζω να ειναι περαστικο!!!

PlbZp2.png

να μαι παλι...ενα διαλλειματακι πριν παω στο ραντεβουδακι μου...σημερα θα αργησω να γυρισω...καλες εφτα μαλλον..τεσπα, σκ ερχεται...

ασχετο...

τα χαλια απο τα παιδικα τα μαζευουμε?

εγω τα μαζευω όλα μεσα Μαιου

γεια σας!!ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσαρες μου!!!

λοιπον εμεις μεχρι να φυγουμε να παμε στο μπαμπα μου ειδα κ επαθα....γκρινιαζε παααρα πολυ:( κ χτες μου ειχε γκρινια....του δωσα κ γω σιροπακι ντεπον κ στανιαρε!!!τελικα δεν σας ειπα....αυτο δεν ηταν δοντακι που ειχε βγαλει τελικα...θυμαστε που σας ειχα πει για ενα ασπρο μπροστα μπροστα ε μετα απο 2 μερες δεν υπηρχε....

Ευανθια εγω τα εβγαλα ολα τα χαλια!

Ευακι μου τι εχεις κοριτσι μου??οτι κ να ναι ελπιζω να ειναι περαστικο!!!

ελα παιδακι μου τον αλλο μηνα θα το εχει το δοντακι του!!:P

Ευανθια να χαιρεσαι και εσυ τον αντρούλη σου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γεια σου μητσακι!!!

κ εμενα ετσι ειχε βγαλει πριν κανα μηνα, κ μετα εφυγε...αντε να δουμε ποτε θα βγουν κι αυτα τα ερμα να ησυχασουν λιγακι...

για τα χαλια σκεφτομαι να ακολουθησω το σχεδιο της ελενης, δηλ να τα μαζεψω κ να τα πλυνω το φθινοπωρο για να ειναι κ φρεσκα...

μα που ειναι οι υπολοιπες?

σε λιγο που θα φυγω θα μπειτε ολες...

qC91p2.pngaQK1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...