Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , Bubble24 είπε:

2100 τη φορά σε φυσικό κύκλο με καθόλου φάρμακα ( μόνο ovitrelle Kai olgalutran), για ένα ωάριο. Στο παλιό κέντρο αυτά! Έχω αλλάξει, αλλά γενικά και από άλλες κοπέλες δεν έχω ακούσει για φθηνότερα… μάλλον είσαι τυχερή!

Χωρίς εμβρυομεταφορά, μόνο ωοληψία και γονιμοποίηση.

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μεφη πηγα στο σαιτ που εβαλες, στις μπομπο βαφτισης αγοριου και εχει το καραβακι...ειναι αυτο που λεει επιχρυσωμενο αλλα εγω το πηρα επαργυρο. Επισης δεν εχει κομπολοι όπως στη φωτο ...κρεμονται κατι σκοινακια ασπρα ναυτικοι κομποι και κατι μεταξωτες κορδελες μπλε και θαλασσι και η καθε κορδελα εχει κουφετακι. επισης μεσα στο καραβακι εχει θαλασσι κοχυλια

Αυτό σου έβαλα και γώ!!Είναι τέλειο!!αλλά και το στίκ που βρήκες είναι πολύ ωραίο!!Το έχω δει και πραγματικά θα σκάσω αν δεν το βρώ να το δούνε και οι άλλες!!Πάω γιατρό!Τα λέμε μετα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκι μου είσαι πάαααρα πολύ κουρασμενη και ο Λουκάς ΟΦΕΙΛΕΙ να το καταλάβει αυτό!!Εγώ,όσες ξέρω εδώ με 3 παιδιά και μάλιστα δίδυμα,έχουν βοήθεια τουλα΄χιστον την μισή μέρα είτε από γιαγιάδες είτε από νταντάδες!!Εσύ αυτό που κάνεις ολομόναχη είναι άθλος!Αυτό πρεπει να καταλάβει ο Λουκ, και πιστεύω οτι όλα τα άλλα θα στρώσουν!!Τους υπόλοιπους χιε..τους!!΅Σου φτάνει η κουρασή σου!
πες τα πες τα! αθλος!!!!!!!! μνημειο πρεπει να σου κανει οχι γκρινιες!!!!! για αστον μια μερα με οοολο το τσουρμο να σου πω εγω αν θα σου ξαναγκρινιαξει!!!!!!!!!!!!!!
βρε με βοηθαει αλλα....κι αυτος ανθρωπος ειναι οπως ειπε η αλεκα...

ετσι ειναι...εχει δικιο η Μεφη αλλα μονο στη θεωρια...γιατι στην πραξη ετσι γινεται. αλλα δε φταιει η μανα σου...πιο πολυ εσυ φταις...και εγω σκαω, πεθαινω αλλα σ το Νικο κουβεντα...τιποτα..πρωτον γιατι δε θελω να εκφερει αποψη για την οικογενεια μου που μπορει να ειναι στραβη αλλα του χαρισε εμενα και θα πρεπει να ειναι ευγνωμων:tongue: και δευτερον γιατι ποσα μουτρα μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος??? Προσπαθησε να κανεις το ιδιο..πες τα στην αδερφη, σε φιλη, σε εμεας...αλλα αστον αυτον...

να σου πω την αληθεια εγω του εδωσα δικαιωμα να λεει για την οικογενεια μου..αλλωστε σε οσα λεει σε 95% εχει δικιο...αυτοι δωσαν το δικαιωμα βασικα...τεσπα...σας φορτωνω κ δεν θελω...κι εσυ εχεις τα δικα σου..η μεφη τα δικα της...ολες τελοςπαντων κατι εχουμε!!!!

ο μπεμπης χεστηκε πατοκορφα!!!!η αλλη γκρινιαζε...τους εδωσα λιγο μηλαρακι...δεν μπορουν ακομη να καταλαβουν τ ο κουταλι!!!παω να τα δωσω γαλα..;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

αλεκα ειναι παρα πολυ ωραιο...και εμενα κατι τετοια μου αρεσουν..ριχτα κ εμπριμε για να κρυβουν κιολας...αν και αυτο που θα βαλω ειναι μεχρι τη μεση κολλητο και μετα αλφα..

να σου πω την αληθεια εγω του εδωσα δικαιωμα να λεει για την οικογενεια μου..αλλωστε σε οσα λεει σε 95% εχει δικιο...αυτοι δωσαν το δικαιωμα βασικα...τεσπα...σας φορτωνω κ δεν θελω...κι εσυ εχεις τα δικα σου..η μεφη τα δικα της...ολες τελοςπαντων κατι εχουμε!!!!

;)

εννοειται..ο καθενας με τα προβληματακια του...απλα προσπαθησε να μην τα λες όλα στον Λουκα...δεν ξερω...εγω μιλαω πολυ, με ξερετε...:D..υπαρχουν πραγματα όμως που δεν βγαινουν απο το στομα μου...νιωθω ότι στη διαδρομη νου και γλωσσας θα χασουν την αξια τους....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αλεκα ειναι παρα πολυ ωραιο...και εμενα κατι τετοια μου αρεσουν..ριχτα κ εμπριμε για να κρυβουν κιολας...αν και αυτο που θα βαλω ειναι μεχρι τη μεση κολλητο και μετα αλφα..

ακου...επιλογη φορεματος:1) τιραντε και όχι να δενει λαιμο γιατι το εχω βαρεθει το αλλο στυλ. Επισης, σε ευτη την εγκυμοσυνη αδυνατιζω πιο πολυ πανω απο κατω. Μετα τον αγγελο πρωτα αδυνατισαν τα ποδια και μετα τα χερια :shock:...ευτυχως τωρα, ειναι καλυτερα. 2) μαξι γιατι τα ποδια μου δεν ειναι ιδανικα για μιντι και γιατι το μινι δεν το θελει ουτε ο Θεος :P. Επισης ειμαι ψηλη και νομιζω μου παει απο το να φορεω το βαφτιστικο μου. Τελος ειναι ανετα τα μαξι.

3) να δενει στο στομαχι και όχι στη μεση, δεν θελει εξηγηση. Ειμαι σιγουρη ότι δεν θα ειμαι παραπανω απο 75 κιλα (68 ειμαι στη φωτο με το σορτσακι)αλλα πόσοι να εχει μαζεψει η ρημαδα η κοιλια?;) 4)τα χρωματα με τρελανα με το που το ειδα 5) μου αρεει το γκλανμουρ σε κατι τετοια ιβεντ...Τζοανς Κολινς και ετσι!!:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

εννοειται..ο καθενας με τα προβληματακια του...απλα προσπαθησε να μην τα λες όλα στον Λουκα...δεν ξερω...εγω μιλαω πολυ, με ξερετε...:D..υπαρχουν πραγματα όμως που δεν βγαινουν απο το στομα μου...νιωθω ότι στη διαδρομη νου και γλωσσας θα χασουν την αξια τους....

ετσι ειναι... ολοι εχουν τα θεματα τους, καθε οικογενεια.. δεν θελω ομως ουτε να λεω, ουτε να μου λεει...θεωρω πως αλλαζω εικονα γιαυτους. ολοι ειμαστε κ καλοι κ κακοι... ειναι αναγκη να τα ξερει ΟΛΑ ο αλλος? οτι καταλαβει, χαζος δεν ειναι....

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

ακου...επιλογη φορεματος:1) τιραντε και όχι να δενει λαιμο γιατι το εχω βαρεθει το αλλο στυλ. Επισης, σε ευτη την εγκυμοσυνη αδυνατιζω πιο πολυ πανω απο κατω. Μετα τον αγγελο πρωτα αδυνατισαν τα ποδια και μετα τα χερια :shock:...ευτυχως τωρα, ειναι καλυτερα. 2) μαξι γιατι τα ποδια μου δεν ειναι ιδανικα για μιντι και γιατι το μινι δεν το θελει ουτε ο Θεος :P. Επισης ειμαι ψηλη και νομιζω μου παει απο το να φορεω το βαφτιστικο μου. Τελος ειναι ανετα τα μαξι.

3) να δενει στο στομαχι και όχι στη μεση, δεν θελει εξηγηση. Ειμαι σιγουρη ότι δεν θα ειμαι παραπανω απο 75 κιλα (68 ειμαι στη φωτο με το σορτσακι)αλλα πόσοι να εχει μαζεψει η ρημαδα η κοιλια?;) 4)τα χρωματα με τρελανα με το που το ειδα 5) μου αρεει το γκλανμουρ σε κατι τετοια ιβεντ...Τζοανς Κολινς και ετσι!!:cool:

εννοειται!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ετσι ειναι... ολοι εχουν τα θεματα τους, καθε οικογενεια.. δεν θελω ομως ουτε να λεω, ουτε να μου λεει...θεωρω πως αλλαζω εικονα γιαυτους. ολοι ειμαστε κ καλοι κ κακοι... ειναι αναγκη να τα ξερει ΟΛΑ ο αλλος? οτι καταλαβει, χαζος δεν ειναι....

καλε δε μπορω να κρατηθω...:rolleyes::rolleyes:σχεδον οτι μου λενε του τα λεω οχι για να του δινω αναφορα φυσικα αλλα γιατι δε μπορω να τα χωρεσω μονη μου στο κεφαλι μου!!!!!!!!!!!!!τωρα ας πουμε να μη του λεγα οτι σκεφτεται να ανεβει??:rolleyes::rolleyes:καλα το τι εβγαλε το στομα του παλι...

Καλημέρα σε όλες. Καταρχάς Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν, στους γνωστούς και τους αγαπημένους μας, να τους χαιρόμαστε όλους.

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και έχει φτιαξει η διάθεσή μου. Έχουμε ξεκινήσει ριζάλευρο και ο μικρός κάνει σαν τρελός, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Επίσης είδαμε φωτογράφο για την βάφτιση, πολύ καλή δουλειά αλλά ακριβός ρε γμτ. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε. Κατά τα άλλα, μόνο εκκλησία έχουμε κλείσει. Να δω πότε θα προλάβουμε για τα υπόλοιπα.

Φιλιά Πολλά σε όλες

Υ.Γ. Εγώ λέω να μην αγοράσω φόρεμα για την βάφτιση, αλλά να φορέσω ενα που είχα πάρει ακριβώς πριν μείνω έγκυος και δεν το χάρηκα καθόλου. Μόνου που είναι ασπρόμαυρο, ταιριάζει το χρώμα με την περίσταση? Το φοράω με μπορντώ γόβες και αντίστοιχη εσάρπα.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

εννοειται!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλε δε μπορω να κρατηθω...:rolleyes::rolleyes:σχεδον οτι μου λενε του τα λεω οχι για να του δινω αναφορα φυσικα αλλα γιατι δε μπορω να τα χωρεσω μονη μου στο κεφαλι μου!!!!!!!!!!!!!τωρα ας πουμε να μη του λεγα οτι σκεφτεται να ανεβει??:rolleyes::rolleyes:καλα το τι εβγαλε το στομα του παλι...

ε και αυτος δικιο εχει...εχει να κανει με το χαρακτηρα του καθε ανθρωπου...ο Νικος ειναι γενιακα αποστασιωποιημενος...απο μονος του...εγω δε μπορω να μη χωθω..ειμαι παρορμητικη...

Καλημέρα σε όλες. Καταρχάς Χρόνια Πολλά σε όσους γιορτάζουν, στους γνωστούς και τους αγαπημένους μας, να τους χαιρόμαστε όλους.

Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και έχει φτιαξει η διάθεσή μου. Έχουμε ξεκινήσει ριζάλευρο και ο μικρός κάνει σαν τρελός, δεν περίμενα τέτοια ανταπόκριση.

Επίσης είδαμε φωτογράφο για την βάφτιση, πολύ καλή δουλειά αλλά ακριβός ρε γμτ. Δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε. Κατά τα άλλα, μόνο εκκλησία έχουμε κλείσει. Να δω πότε θα προλάβουμε για τα υπόλοιπα.

Φιλιά Πολλά σε όλες

Υ.Γ. Εγώ λέω να μην αγοράσω φόρεμα για την βάφτιση, αλλά να φορέσω ενα που είχα πάρει ακριβώς πριν μείνω έγκυος και δεν το χάρηκα καθόλου. Μόνου που είναι ασπρόμαυρο, ταιριάζει το χρώμα με την περίσταση? Το φοράω με μπορντώ γόβες και αντίστοιχη εσάρπα.

πως δεν παει? αν και ειμαι σιγουρη ότι θα ειναι και αυτο ελεγκαντ σαν και εσενα μαρη....καλα ο μπεμπης ε? μπραβο.....

221882cb0gkyh7q4.gif

λοιπον σας αφηνω προς το παρον...

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Φιλιά Πολλά σε όλες

καλως το κοριτσι...μπραβο μικρος@!!!τα δικα μου μμμ ετσι κ ετσι...

το ασπρομαυρο ειναι πολυ ωραιο..γιατι να μην ταιριαζει??αλλες φορανε σκετα μαυρα..

Καλημερα!!!

Χρονια πολλα στη γωγω μας κ στη τζεορτζι!!! να ειστε παντα καλα κ να χαιρεστε τα μωρακια σας!

Χρονια πολλα στους αντρουληδες Μαρκελακιου κ κοτοπουλακιου!!!

Γιορταζει κ ο αντρουλης μου σημερα!

Δημητρουλα χρονια σας πολλα κ να ειστε παντα ετσι αγαπημενοι κ ευτυχισμενοι!!!!!!!

ε, τοτε ανοιξε μια λιστα!!!

ΤΖΙΑ

ALECA

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ

who's next???

βαλτε κ εμενα μεσα...;)

βρε συ ευανθια (οταν μπεις απαντησε μου!!!!!!!!!!!!!) πως εμαθε να τρωει απο το μπιμπερο οοοολο το γευμα? εμενα τρωει 30 αντε 50 μλ και σταματαει... σα να ξερει οτι αν πλανταξει στο κλαμα θα παω να τη θηλασω........ τι να κανω οεοοοοοοοοο?????

θα παω να το γραψω και στο παρεντς

εγω δεν ειχα κ πολυ γαλα κ παιδευοταν για να χορτασει. οταν λοιπον του εβαλα στο μπιμπερο γαλα που ειχα βγαλει με το θηλαστρο κ το ειπε μονοκοπανια εαν εβλεπες την αγαλιαση στο βλεμμα του θα καταλαβαινες!

προσπαθησε με δικο σου γαλα στην αρχη κ εαν το παρει καλα τοτε βαλε και ξενο.

εσυ μαλλον εχεις αρκετο γαλα κ γι'αυτο προτιμαει το στηθος σου.

Καλημέρα σε όλες.

Καλημερα!!!

Μπραβο που τρωει ολη του τη κρεμουλα!

κ το φορεμα καλο ακουγεται!

σημερα εχουμε παιδιατρο...

qC91p2.pngaQK1p2.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

επειδη δε πινει με το μπιμπερο η μπεμπα η μανα μου της δινει το γαλα (ξενο) με το κουταλακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και μολις το βλεπει ανοιγει το στομα διαπλατο!!!!!!!! εκανα βιντεοκληση και την ειδα και τρελαθηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα απορια, κανει που της δινουν με το μεταλλικο κουταλακι που τρωμε κι εμεις? λογικα του ριξαν βραστο νερο... ή ειμαι τρελη και δε πειραζει???????????

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...