Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Αυτό ακριβώς έχω κάνει..Έχω πει πως θα κάνω ένα χειρουργείο και απλά δεν είπα παραπάνω πληροφορίες..Έκοψα και τις περαιτέρω απορίες λέγοντας ότι είναι ρουτίνας.Απλα σκέφτομαι ότι όταν θα ξεκινήσω ωοληψια και θα πρέπει να κάνω ελέγχους κολπίκους κάθε 2 μέρες δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω..Όπως επίσης θα μου πουν αύριο Έλα για ωοληψια...Εγώ δεν μπορώ να πάρω άδεια τόσο αιφνίδια...Όπως και να έχει δεν θα πω κάτι απλά θα είναι τέρμα δύσκολο...

Θα ξέρεις νωρίτερα πότε είναι η ωοληψια.. κι όχι την τελευταία μέρα, μην ανησυχείς! Αλλά αν γενικώς δυσκολεύεσαι με την άδεια της ωοληψιας, αναγκαστικά θα κάνεις την άρρωστη! Τώρα όσο για τους υπερήχους.. θα πηγαίνεις οποία ώρα σε βολεύει. Είναι μακρυά ο γιατρός που θα σου κάνει τους υπερήχους?

πρίν από 2 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Κορίτσι μου ευτυχώς έφυγες από εκεί,μιλάμε για κανονική εκμεταλλευση..

Μα για τι το λες αυτό?? (Καλά.. εγκεφαλικά έχω πάθει!!)

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α καλα!!!ναναι παντα καλα ο ανθρωπος...

ο δικος μου πριν 2,5 χρονια εκανε μπαλονακι με 100 % κλεισμενη αρτηρια...τωρα εκανε σπινθηρογραφημα και του ειπαν οτι εχει αλλη μια κλεισει κ πρεπει οπωσδηποτε να κανει στεφανιογραφημα γιατι μαλλον θα χρειαστει κι αλλο στεντ-μπαλονακι...σε καμια δεκαρια μερες θα παει μαλλον... ω ρε τι μας πριμενει παλι...πειτε μου που να πρωτοτρεξω????και το πιο ωραιο??τον πηρε η μανα μου και τον ειπε αμα θελει επειδη εμεις δε μπορουμε να ειμαστε εκει.....να παει αυτη..:shock::shock::shock::shock:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Α,καλά;;Μήπως το κάνει για να μην ταλαιπωρειθείται εσείς;;;

καλημέρα τσούπρες!!!!

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!ΕΜΑΜΗΘΗΝ!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΝΤΕΣ!

Από του χρονου θα γιορταζουμε και εμεις!!!!

Του χρόνου θα έχετε και επέτειο του "εμαμήθην και δεν τον σκότωσα τελικά"!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα τσούπρες!!!!

ΕΥΓΕ ΤΕΚΝΟΝ..........:tongue:

αντε και στα δικα μας....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Να ζησετε Μιτσάκιιιι!!!!

Να χαιρεσε και τον μπαμπάκα σου!!!

Ευή,

μονη της θελει να ανεβει η μάνα η μα παρέα.....??:rolleyes::tongue:

Ιριδακιιιιι,

καλημερααααα.........τριαλα ρι λα ροοοοοο

μητσακι ελενη κ αλεκα να τους χαιρεστε!!!!!!!!

ελενη μου δε νομιζω να εχει σκοπο να φερει κ παρεα....:shock::shock::shock:

μεφη οταν στο ντομινο πεσει μια γραμμουλα ξερεις τι γινεται...και στο τζεγκα το ιγιο ισχυει...αν τραβηξεις κατι στραβα..πεφτουν ολα....σε εσεννα δε θα ειχε επιπτωση κατι τετοιο???κ κατεπεκταση αν εισαι πολλες δορες σε μουντ περιεργο να επηρρεαζεται ολη η οικογενεια??φυσικα; δεν παρεξηγουμαι....αλλα ετσι ειναι τα πραγματα..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλημέρα τσούπρες!!!!

ε, τοτε ανοιξε μια λιστα!!!

ΤΖΙΑ

ALECA

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ

who's next???

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μεφη τις βρηκες τις κρεμες τις βιολογικες?

τη μπομπονιερα που εβαλες εμενα δε μου την ανοιγει

Της βρήκα,εννοώ την σελ. αλλά μόνο γάλα έδειχνε.Σήμερα έχουμε παιδίατρο και θα την ρωτήσω και αυτήν την γνώμη της και ανάλογα θα πράξω.

Ποιά σελ.;; Αυτήν για την Αλέκα;;

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Α,καλά;;Μήπως το κάνει για να μην ταλαιπωρειθείται εσείς;;;

:?::?:μετα απο οσα εχουν γινει μου φαινεται οτι ολα για καποιο σκοπο τα κανει....αλλωστε λεει πως θα τον καθαριζουμε.κτλ..θα ντρεπεται...εγω πως να αφησω τα παιδια??η νατασα πως να αφησει τις σπουδες??:shock::shock::shock:και θα παει εκεινη που ειναι μεγαλοκαρδη κ παντα τον φοβοταν οταν του εναντιονωταν να μη της κανει κακο..και τωρα που τον παρατησε??δε φοβαται???αστα σου λεω..ουτε για την τηλεοραση δεν κανουμε..:tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

μητσακι ελενη κ αλεκα να τους χαιρεστε!!!!!!!!

ελενη μου δε νομιζω να εχει σκοπο να φερει κ παρεα....:shock::shock::shock:

μεφη οταν στο ντομινο πεσει μια γραμμουλα ξερεις τι γινεται...και στο τζεγκα το ιγιο ισχυει...αν τραβηξεις κατι στραβα..πεφτουν ολα....σε εσεννα δε θα ειχε επιπτωση κατι τετοιο???κ κατεπεκταση αν εισαι πολλες δορες σε μουντ περιεργο να επηρρεαζεται ολη η οικογενεια??φυσικα; δεν παρεξηγουμαι....αλλα ετσι ειναι τα πραγματα..

Κοριτσάκι μου είσαι πάαααρα πολύ κουρασμενη και ο Λουκάς ΟΦΕΙΛΕΙ να το καταλάβει αυτό!!Εγώ,όσες ξέρω εδώ με 3 παιδιά και μάλιστα δίδυμα,έχουν βοήθεια τουλα΄χιστον την μισή μέρα είτε από γιαγιάδες είτε από νταντάδες!!Εσύ αυτό που κάνεις ολομόναχη είναι άθλος!Αυτό πρεπει να καταλάβει ο Λουκ, και πιστεύω οτι όλα τα άλλα θα στρώσουν!!Τους υπόλοιπους χιε..τους!!΅Σου φτάνει η κουρασή σου!

Κοριτσάκι μου είσαι πάαααρα πολύ κουρασμενη και ο Λουκάς ΟΦΕΙΛΕΙ να το καταλάβει αυτό!!Εγώ,όσες ξέρω εδώ με 3 παιδιά και μάλιστα δίδυμα,έχουν βοήθεια τουλα΄χιστον την μισή μέρα είτε από γιαγιάδες είτε από νταντάδες!!Εσύ αυτό που κάνεις ολομόναχη είναι άθλος!Αυτό πρεπει να καταλάβει ο Λουκ, και πιστεύω οτι όλα τα άλλα θα στρώσουν!!Τους υπόλοιπους χιε..τους!!΅Σου φτάνει η κουρασή σου!

πες τα πες τα! αθλος!!!!!!!! μνημειο πρεπει να σου κανει οχι γκρινιες!!!!! για αστον μια μερα με οοολο το τσουρμο να σου πω εγω αν θα σου ξαναγκρινιαξει!!!!!!!!!!!!!!

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

ρε 'συ εννοειται οτι αμα εχει καλο καιρο θα κατσουμε καπου εξω!

αντε ανυπομονω να περασουν οι μερες!

κοψε το ενδιαμεσο τοτε, απλα σου επισημανα οτι απο τη στιγμη που μειωνεις θηλασμους, θα μειωνεται κ το γαλα.

εγω δεν πρεπει να ειχα κ πολυ γαλα κ σε 2-3 βδομαδες μου κοπηκε τελειως. θα το καταλαβεις απο μονη σου κ μη παιρνεις παραδειγμα απο εμενα. καθε γυναικα ειναι διαφορετικη. ακου το σωμα σου κ πραξε αναλογως.

παντως θα ελεγα να μη παρεις χαπι.

οταν αποφασισεις να σταματησεις τελειως απλα μειωσε κι αλλο τους θηλασμους. πχ γευμα παρα γευμα, μετα πρωι-βραδυ, μετα μερα παρα μερα κ μετα καθε 2 μερες κ μετα σταματα τελειως. δεν ξερω αν ειναι σωστα αυτα που γραφω, σε εμενα καπως ετσι λειτουργησε. ισως ειναι καλυτερα να συμβουλευτεις την αγλαια ή τη μαριανθη

φευγω σε λιγακι...καλο μεσημερι!

βρε συ ευανθια (οταν μπεις απαντησε μου!!!!!!!!!!!!!) πως εμαθε να τρωει απο το μπιμπερο οοοολο το γευμα? εμενα τρωει 30 αντε 50 μλ και σταματαει... σα να ξερει οτι αν πλανταξει στο κλαμα θα παω να τη θηλασω........ τι να κανω οεοοοοοοοοο?????

θα παω να το γραψω και στο παρεντς

Having a place to go is home, having someone to love is family, having both is a blessing...

NU1vp2.pngoz0Tp2.png

Καλημέραα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορταζουν GIOULIES, GEORGI, αντρουληδες, παιδακια, μπαμπαδες .... ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

Εμενα σημερα γιορταζει ο ανδρας μου και ο μπαμπάς μου, εχουμε διπλή γιορτη....

να τους χαιρεσαι μαρκελλακι....και εσυ μητσακι, το μπαμπυλη σου

σιγα μη κατσω να τα διαβασω!!!!!!!!! ρε 10 σελιδες σε μιση μερα???????????? εμεις oi prvinew τουλαχιστον δουλευουμε και γραφουμε εσεις κ@#$λοβαρατε οοοοολη μερα????????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D.....

ασε μας μαρη...ξεστραβωθηκες και πηγες στην δουλεια μετα απο εξι μηνες και μιλας...:tongue:

kaλημερα...

να το πας το κοριτσι..;)

να τους χαιρεσαι μαρκελακι!!η πεταλουδα ειναι καταπληκτικη!!!

που ειναι ρε αλεκα το φορεμα να το δω κι εγω??

εχβ φωτο σε αλμπουμ μου, βαφτιση λεγεται.

α καλα!!!ναναι παντα καλα ο ανθρωπος...

ο δικος μου πριν 2,5 χρονια εκανε μπαλονακι με 100 % κλεισμενη αρτηρια...τωρα εκανε σπινθηρογραφημα και του ειπαν οτι εχει αλλη μια κλεισει κ πρεπει οπωσδηποτε να κανει στεφανιογραφημα γιατι μαλλον θα χρειαστει κι αλλο στεντ-μπαλονακι...σε καμια δεκαρια μερες θα παει μαλλον... ω ρε τι μας πριμενει παλι...πειτε μου που να πρωτοτρεξω????και το πιο ωραιο??τον πηρε η μανα μου και τον ειπε αμα θελει επειδη εμεις δε μπορουμε να ειμαστε εκει.....να παει αυτη..:shock::shock::shock::shock:

:shock:....βρε χαζεμενοι ειναι όλοι...εμενα τι μου ειπε εχθες? Τωρα που θα ριξω το σκαφος, να παρεις τις αδελφες και τη μανα σου να πατε καμια βολτα...:|.....λεω τελικα τι θα παρουμε, μαγιο ή διαζυγιο??

εχτες ειχαμε επετειο γι αυτο εξαφανιστηκα.κλεισαμε 16 χρονια μαζι!!!κ ηταν η καλυτερη επετειος αφου αυτη τη χρονια ειχαμε κ το μπομπιδιακι μας παρεα!!

να ζησετε μητσακι μου...όχι την επομενη αλλα τη μεθεπομενη επετειο σου ευχομαι να εχεις αγκαλια και την κορη σου...

κοριτσαρα, δεν ανοιγει....

καλημέρα τσούπρες!!!!

εχω βγαλει ηδη τα πανο σε όλο τον πειραια 'ΝΥΣΤΑΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝ!!!"

ετσι ειναι...εχει δικιο η Μεφη αλλα μονο στη θεωρια...γιατι στην πραξη ετσι γινεται. αλλα δε φταιει η μανα σου...πιο πολυ εσυ φταις...και εγω σκαω, πεθαινω αλλα σ το Νικο κουβεντα...τιποτα..πρωτον γιατι δε θελω να εκφερει αποψη για την οικογενεια μου που μπορει να ειναι στραβη αλλα του χαρισε εμενα και θα πρεπει να ειναι ευγνωμων:tongue: και δευτερον γιατι ποσα μουτρα μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος??? Προσπαθησε να κανεις το ιδιο..πες τα στην αδερφη, σε φιλη, σε εμεας...αλλα αστον αυτον...

ε, τοτε ανοιξε μια λιστα!!!

ΤΖΙΑ

ALECA

ΟΜΟΡΦΑΚΙΑ

who's next???

καλε εμεις δεν θα γιορταζουμε...η αδερφη μου γιορταζει η μωροχαυλη!:P

σωστο και αυτο αλλα και αυτο το ΟΦΕΙΛΕΙ βαρια κουβεντα....βοηθαει ο ΄δόλιος αλλα και αυτος νθρωπος ειναι..θα ερθει στιγμη που θα του τη σβοιριξει..εστω για λιγο...

GEORGI πολυχρονηηηηηηηη

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Της βρήκα,εννοώ την σελ. αλλά μόνο γάλα έδειχνε.Σήμερα έχουμε παιδίατρο και θα την ρωτήσω και αυτήν την γνώμη της και ανάλογα θα πράξω.

Ποιά σελ.;; Αυτήν για την Αλέκα;;

θα στα βρω μαρη και θα στα στειλω

byXKp2.png

να τους χαιρεσαι μαρκελλακι....και εσυ μητσακι, το μπαμπυλη σου

ασε μας μαρη...ξεστραβωθηκες και πηγες στην δουλεια μετα απο εξι μηνες και μιλας...:tongue:

εχβ φωτο σε αλμπουμ μου, βαφτιση λεγεται.

:shock:....βρε χαζεμενοι ειναι όλοι...εμενα τι μου ειπε εχθες? Τωρα που θα ριξω το σκαφος, να παρεις τις αδελφες και τη μανα σου να πατε καμια βολτα...:|.....λεω τελικα τι θα παρουμε, μαγιο ή διαζυγιο??

να ζησετε μητσακι μου...όχι την επομενη αλλα τη μεθεπομενη επετειο σου ευχομαι να εχεις αγκαλια και την κορη σου...

κοριτσαρα, δεν ανοιγει....

εχω βγαλει ηδη τα πανο σε όλο τον πειραια 'ΝΥΣΤΑΛΕΟΝ ΕΙΣΑΙ ΛΕΩΝ!!!"

ετσι ειναι...εχει δικιο η Μεφη αλλα μονο στη θεωρια...γιατι στην πραξη ετσι γινεται. αλλα δε φταιει η μανα σου...πιο πολυ εσυ φταις...και εγω σκαω, πεθαινω αλλα σ το Νικο κουβεντα...τιποτα..πρωτον γιατι δε θελω να εκφερει αποψη για την οικογενεια μου που μπορει να ειναι στραβη αλλα του χαρισε εμενα και θα πρεπει να ειναι ευγνωμων:tongue: και δευτερον γιατι ποσα μουτρα μπορει να αντεξει ενας ανθρωπος??? Προσπαθησε να κανεις το ιδιο..πες τα στην αδερφη, σε φιλη, σε εμεας...αλλα αστον αυτον...

καλε εμεις δεν θα γιορταζουμε...η αδερφη μου γιορταζει η μωροχαυλη!:P

σωστο και αυτο αλλα και αυτο το ΟΦΕΙΛΕΙ βαρια κουβεντα....βοηθαει ο ΄δόλιος αλλα και αυτος νθρωπος ειναι..θα ερθει στιγμη που θα του τη σβοιριξει..εστω για λιγο...

GEORGI πολυχρονηηηηηηηη

να τη χαιρεσαι εκει εσυ!!!!!!

σεξολιστα να ανοιξει η Τζια, για χθες...

το εκαψε ο 11/09!!!

Νικηφόρος, 15/11/2005

Χριστιάνα, 1/12/2007

Αναστάσης, 2/11/2009

μεφη πηγα στο σαιτ που εβαλες, στις μπομπο βαφτισης αγοριου και εχει το καραβακι...ειναι αυτο που λεει επιχρυσωμενο αλλα εγω το πηρα επαργυρο. Επισης δεν εχει κομπολοι όπως στη φωτο ...κρεμονται κατι σκοινακια ασπρα ναυτικοι κομποι και κατι μεταξωτες κορδελες μπλε και θαλασσι και η καθε κορδελα εχει κουφετακι. επισης μεσα στο καραβακι εχει θαλασσι κοχυλια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

να τη χαιρεσαι εκει εσυ!!!!!!

σεξολιστα να ανοιξει η Τζια, για χθες...

το εκαψε ο 11/09!!!

αααα...σεξολιστα...κατλαβα...και εσυ λοιπον?? α μπραβο..τελικα εμεις οι βρωμογριες ειμαστε σε καλυτερη θεση χαχα....η εμπειρια βλεπεις!:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...