Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μα τι ατυχία ρε παιδί μου κρίμα! Και το συζητάγαμε στο άλλο θέμα μέρες πριν. Να επιμένεις και καλά θα κάνεις, εσύ τρως την μέθη, την ταλαιπωρία, την απογοήτευση! Εντωμεταξύ σοκ τι 2100€ τι τιμές είναι αυτές; Πρώτη φορά το ακούω κι εγώ! 😱

Ε τότε τι συζητάμε, τέλεια τα αποτελέσματα σου άριστη βλαστοκύστη, μια θες! Να είναι αυτή η μία η τυχερή σου σου εύχομαι! 🤞

Προχωράς σε εμβρυομεταφορά φαντάζομαι σε επόμενο κύκλο; Καλή επιτυχία!!! 

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αφου το λες κι εσυ με τα τρια, θα το κανω!!

Παω!! Ευχαριστω πολυ!

Συμπεθερα, το πρωι μη βγαλεις σκετο καφε ξεροσφυρι, βαλε και καμια μπουγατσουλα διπλα να στανιαρουμε, εσυ μη τρως, θα φαω εγω τη δικια σου, εσυ δες τα ροζαλι συννεφακια!!!

Καλο σου βραδυ Αλεκα..... Και ευχομαι να δουλεψει απο σημερα το συστημα και το πρωϊ να εισαι φρεσκια φρεσκια.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον κουκλες η Μαιρουλα πήγε να κανει τη φαρμα της. Δεν την προλαβα.... Ολα ομως ειναι καθαρα και στη θεση τους.... Προλαβε η ατιμη και τα εκανε ολα μονη της σημερα.... Εγω δεν προλαβα να μπω γιατί το μεσημερι πήγα στο σχολειο να μιλησω με τον δασκαλο της μουσικής. Θυμάστε που σας ειχα πει οτι την 25η Μαρτιου έκλαιγα με την κόρη μου που τραγούδησε? Ε λοιπόν μας ειπε ο ανθρωπος οτι εχει ακροαση στο μεγαρο μουσικης για την παιδική χορωδια και αν θελει η Αναστασία να παει να δοκιμαστει. ΦΥΣΙΚΑ η Αναστασια πέταξε τη σκουφια της και τωρα και μεχρι τις 14 Μαιου που ειναι η ακροαση θα εχουμε εξτρα δουλιτσα με προβες...... Τι να κανω η δολια μανα? Να στερησω απο το παιδακι μου την εμπειρια? Μετά πήγα στης αδερφης μου το σπιτι που νοικιασε να το δω μετα πήγα στη μαμα μου να βρω κανενα κοντομανικο για την μπεμπα να πλυνω και μετα τι πρωτοτυπο..................... Σιδερωσα(ααααααααγκρρρρρρρρρρρρρ). Αυριο ελπιζω να σας προλαβω..... Ελένη το κλειδι το βάζω στη θέση του...... Την καλημέρα μου στις πρωινές!!!

Λοιπον κουκλες η Μαιρουλα πήγε να κανει τη φαρμα της. Δεν την προλαβα.... Ολα ομως ειναι καθαρα και στη θεση τους.... Προλαβε η ατιμη και τα εκανε ολα μονη της σημερα.... Εγω δεν προλαβα να μπω γιατί το μεσημερι πήγα στο σχολειο να μιλησω με τον δασκαλο της μουσικής. Θυμάστε που σας ειχα πει οτι την 25η Μαρτιου έκλαιγα με την κόρη μου που τραγούδησε? Ε λοιπόν μας ειπε ο ανθρωπος οτι εχει ακροαση στο μεγαρο μουσικης για την παιδική χορωδια και αν θελει η Αναστασία να παει να δοκιμαστει. ΦΥΣΙΚΑ η Αναστασια πέταξε τη σκουφια της και τωρα και μεχρι τις 14 Μαιου που ειναι η ακροαση θα εχουμε εξτρα δουλιτσα με προβες...... Τι να κανω η δολια μανα? Να στερησω απο το παιδακι μου την εμπειρια? Μετά πήγα στης αδερφης μου το σπιτι που νοικιασε να το δω μετα πήγα στη μαμα μου να βρω κανενα κοντομανικο για την μπεμπα να πλυνω και μετα τι πρωτοτυπο..................... Σιδερωσα(ααααααααγκρρρρρρρρρρρρρ). Αυριο ελπιζω να σας προλαβω..... Ελένη το κλειδι το βάζω στη θέση του...... Την καλημέρα μου στις πρωινές!!!

ειπα να δω αν μπηκες αλλα δεν προλαβα:tongue::tongue:

φυσικα να την στειλεις ημουν σε χορωδια 5 χρονια(ω ναι τραγουδαω καλα:tongue::tongue:)ειναι πολυ ωραια!!!!!φυσικα δεν θα της το στερησεις!!!!!!!!!

μακαρι να περασει!!!!!

αντε καλο βραδυ!!

κοτοπουλακι ναι κοπελα μου να ταισεις.εμενα δεν ξυπνανε το βραδυ οτε για φαγητο,ουτε για πιπιλα,ευτυχως κοιμουνται!!!

fCS8p3.png

Εδω ειμαι ακομα!!!!!!!!! Και καλίφωνη? Μπράβο ρε Μαιρη πολυταλαντη εισαι τελικα.... Θα την παω και πάμε και εχουμε συμφωνήσει οτι αν δεν την πάρουνε δεν σημαινει απόρριψη. Εχει ενα τραγουδι υποχρεωτικο και ενα ελευθερο. Το υποχρεωτικο ειναι το αστερι του Βορια και το ελευθερο το ψαξαμε λιγο σημερα.... Θα σου πω αυριο αν καταληξουν ποιο θα πει την ενδεκατη εντολη, τον καροτσερη, τη νεφελη ή καποιο αλλο. Ξανακλειδωνω και ξανα καλημερα στις πρωινες!!!!!!

ακομη δεν εχει ξημερωσει για να δω τι σκτ χρωμα θα μας πει η ελενιτσα σημερα , αλλα την αφηνω να κανει μονη της την περιγραφη :D

Γωγουλααααα, κυρ-κοκκορα, αντρα ασπουλας, θειε της Κιμις, γαμπρε της ευης, μωρουλια που θα γιορταζετε του χρονου, αδερφη μου και όποιον αλλο ξεχαδσα να εισαστε όλοι πολυχρονοι! Και να εχετε μια πολυ ωραια μερα!!!!!!

αν κοιμαται...δεν ...νευριαζει

που σημαινει οτι ο συγχρονισμος πρεπει να ειναι τελειος για να τον πετυχω ξυπνιο

μαλλον τον πετυχες σημερα ;)

αλεκα ειναι τελειο το φορεμα...και εγω μακρυ θα πάρω...αλλά θελω ενα που να μπουφανιζει το πάνω μερος...αν με εννοειται...εντωμεταξυ αλεκα να σε ρωτησω...σε μια φωτο στο φατσομπουκ στη βαφτιση του αγγελάκου νομιζω δε φορουσες ενα παρομοιο?

στον αγγελακο φοραγα ενα ισια γραμμη, γραμμη Α μαλλον. Ηταν ασπρο-μαυρο-κοκκινο- φουξια. Αυτο ειναι πιο κλοσατο και αλλα χρωματα. Α, επισης στου αγγελου εδενε στο λαιμο (κατι που εχω σκυλοβαρεθει) αυτο εχει ραντακι...δεν μοιαζουν αλλα γενικα εχω αρκετα τετοια (πολυχρωμα μαξι) γιατι μου αρεσουν πολυ, και νομιζω μου πανε....

αυτο ειναι αυτο που μου αρεσε...τα χρωματα εδω ομως δε φαινονται καλά...και ειναι και ακριβό....αν το βρω στις εκπτωσεις θα το παρω...αλλιως με τπτ

http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=3949331&cp=2769162.2768985&view=all&clickid=cat_leftnav_txt&parentPage=family

μμμμ.....τι να πω...δεν μου πολυαρεσει ...να παρεις κατι πιο όμορφο καλα σου λεει η Κιμι..εισαι κουκλα και δεν θα βαλεις κατι εντυπωσιακο στη βαφτιση του παιδιου σου??

τι λες ρε ΤΖΙΑ??????σαν τη ρομπα της γιαγιας μου της μακαριτισσας ειναι....εισαι τοσο κουκλα(σημειωσε ημερομηνια που ειπα καλη κουβεντα)κ θα παρεις αυτη την αηδια??????????????ασε να δεις τι κραξιμο θα φας κ απο τις αλλες..της Αλεκας ειδες τι ωραιο που ειναι??μα καλα τοσο καιρο μαζι μας λιγο γουστο δεν απεκτησες??ταγαρι μας ηρθες ταγαρι εμεινες..ΕΛΕΟΣΣΣ

:tongue::P:p:p...ξεραθηκα στα γελια...ΟΚ η Τζια ειναι τρεντυ δεν γουσταρει στυλ τραγουδιστριας :tongue: αλλα ρε τζια μου....

σκ θα βγαλω φωτο και το φορεμα που αγορασα για να φορεσω τον ιουλιο που θα γινω νονα...να μου πειτε....δε θα το δειτε ομως πάνω μου γιατι ακομα δε μου μπαινει

αντε βαλ'το....Εγω για τη βαφτιση που θα ειμαι νονα, εχω βαλει στοχο να μου κανει το φορεμα που φοραγα σε βαφτιση αγελου...δεν ξερω αν θα το βαλω τελικα αλλα θελω να εχω και αυτη την εναλλακτικη. Γιατι αυτο το φορεματακι μονο μια φορα το εβαλα και ειναι κριμα...εξαλλου μονο το ζευγαρι θα με εχει δει;)

Ρε κοριτσια ΤΖΙΑ και ΑΛΕΚΑ μου αρεσει που αγοραζετε φορεματα που δεν σας μπαινουν.

αυτο ειναι μια ενδειξη ότι δεν προκειται να μεινουμε ετσι ;). Δεν το πηρα πολυ στενο εξαλλου, το πηρα όπως ημουν πριν μεινω εγκυος στο μπεμπη όχι πριν μεινω εγκυος στον αγγελοα....μαλλον φαρδυ θα μου ειναι το σεπτεμβρη αλλα αυτο ευκολα διορθωνεται....

ρε Μαρκελακι κ ειναι αυτο φορεμα??????αυτο ειναι για τη θεια Παρασκευουλα της Αλεκας!!!.

:tongue::P:p....πραγματικα, φοραγε κατι τετοια....

για να πιεστουν και να τους μπουν!!

κοριτσια εχασα 2 κιλα!!!!!!!!!:P

ειμαι 83

μπραβο βρε κοριτσαρα...βαστα!

ΤΖΙΑ ξεχνα την αδερφη μου...θα σε παω σε μαγαζι που ψωνιζε η μαμα μου καθε καλοκαιρι ρομπες αερατες κ τσαχπινικες για την γιαγιακα μου τη μακαριτισσα...κ απο σχεδια ιδια με αυτο της φωτος ..εχει κ πολλα κουμπακια.....αν μου καψωσεις ξαφνικα..ιδιο κοψιμο με της φωτογραφιας κ τσαμπαααα....θα τον κανεις τον Νυσταλεων τουρμπο..ακουμε που σου λεω..η γιαγια μου τις φοραγε κ ετριζαν οι σουμιεδες...ο παππους 90 χρονων..θα δεις χαρα μαρη..

:P:p χαχα...ξεραθηκα...

ΟΡΜΑΑΑΑΑ!!!! Δειξτου και το φορεμα για σιγουρα -και πολλα- αποτελεσματα!!!

:P:tongue::D..αη στο καλο σας

Μαλλον του ορμηξε!!!! Γυαλιζε το ματι της, φαινοταν!!!

Ελπιζω αυριο να το δει με αλλο ματι το φορεμα!!!

χαχα...ναι και εγω αυτο σκεφτηκα....

κ ο θειουλης μου ο αγαπημενος γιορταζει...αλλα δυστυχως δε θα το καταλαβει..εχει αλτσχαιμερ..κ ειναι φυτο ο καημενος...σε αυτη τη ρημαδοασθενεια εχω κανει διατριβη...μακρια απο μας..ειδατε μια κακομοιρα 31 χρονων που γεννησε κ δεν το θυμαται???σπανια μορφη αλτσχαιμερ..

αντε ρε..δεν το ειδα αυτο....

καταρχην ποναει το γονατο μου πολυ...εδω κ καιρο εχει ψιλοπρηστει πονουσε λιγο αλλα απο χτες το βραδυ με εχει πεθανει..πρεπει να παω σε γιατρο-ερειπιο εγινα!!!-εκλεισα ραντεβου τη δευτερα..τα μωρα ειναι καλυτερα λιγο...πλακωθηκα με το λουκα παλι...απο τα νευρα μου χαλασα τη διαιταοταν ειναι αγχωμενη κ στενοχωρημενη τρωω....τι να σας λεω κι εσας κ σας χαλαω...μετα η ομορφακια θα λεει κ μενα καιλαντερ!!!

για πειτε τι λετε?

τι να πουμε, ρε κοριτσι? να πας γιατρο και να ηρεμησεις λιγο......ασε στρατουλη πεθερα, παιρνε τα μπεμπα και τραβα καμια τσαρκα...εστω λιγο....

η κλεισουρα μου φταιει στανταρακι....αρπαζομαι με τη μια..αλλα κι αυτος τα λεει πολυ χοντρα ρε φουστη μου....σημερα ξαναπηγε να παιξει ποδοσφαιρο και για αυτο λεει ψαχνομουν για καυγα επειδη θα ¨εβγαινε¨...της π!#$#!νας εγινε....μαλωναμε κ ηταν κ ο στρατος ρε γμτ....τον ειπα ξανα στο παιδι μπροστα δε θα μου λες τιποτα...οτι εχεις να μου πεις περιμενε να ειμαστε μονοι...καλα μου λεει...αφου με κοντραρει κι εγω δε μπορω ζουρλαινομαι....και γινεται της κακομοιρας..

:-(...

α καλα....μια απο τα ιδια,λιτσακη σιγουρα ειναι η κλεισουρα,πρεπει να αποφασισεις να βγαινεις!!!!!!!!!!!!!!!!σου εχω πει ποσες φορες παρε το αυτοκινητο και ελα!!!!!βγαλτα με το καροτσι εκει στην γειτονια,κανονιστε απογευμα οταν ειναι ο λουκας να πατε για ψωνια ή μια βολτα,με τα μωαρ μαζι δεν πειραζει αρκει που θα βγεις!!!στον οδοντιατρο πηγα εχθες και παλι ξεσκασα λιγο....

ναι εχει δικιο η μαιρη....εγω και τις δυο φορες, την καταθλιψη λογω αρκουδιασης την κερδισα επειδη εβγαινα εκτος...

α το καλυτερο αυριο γιορταζει η εκκλησια εδω στο χωριο κια μετα την λειτουργια κανουν "γλεντι"και ψηνουν σουβλακια!!!!(το κρεας στο ξυλακειμαι και κοντα θα σπασει η μυτη μου....

να την χαιρεστε την εκκλησια σας, να ζησει σαν τα ψηλα βουνα, αντε και του χρονου να κανει την ανακαινισουλα της :tongue::tongue:

την κραζω

1)γιατι οτι ειναι να πω κ φυσικα να κοροιδεψω θα το κανω μπροστα στα μουτρα του αλλου..ποτε πισω απο πλατη,για αυτο κ δεν με πειραζει να με κραζετε κ εσεις..αν κ ειμαι τελεια..

2)ειναι πολυ ομορφη η κακομοιρα...και αυτο το πραγμα ειναι ενα πανακριβο χαλι..

εγω ενα συμπερασμα εβγαλα ΕΥΗΓ...ωραιο γουστο εχεις κ εσυ...κ λεω τον δικο μου μπουρτζοβλαχο...

χαχαχα :D...ναι ναι καλα λεει η ΚΙμι...φορ γκοντ σεικ!!:cool:

Συμφωνω με Νο2!

Αλλα κι εσυ εχεις ενα ελαττωμα: κανεις κακες παρεες!!!:tongue:

εγω?? για πες.......

καλε μουρλα για πλακα το ειπα οτι ειμαι τελεια..μην παρεξηγηθω χωρις λογο..τον Θανο ρωτηστε να σας πει ποσο τελεια ειμαι...

αλοιμονο κοριτσακι μου...εμεις δεν ξερουμε?

ναι ΕΥΗΓ βεγκε αντε μη τα βρισω..κ εχουμε οικοδομη απεναντι..ο τελειος συνδυασμος.καληνυχτα μανουλιτσες.?

ασε και με την οικοδομη της αδερφη μου να δεις τι γινται εδω.....

μπραβο στο παιδακι σου και εις ανωτερα,......

εγω πηγα να ταισω όπως σας ειπα, μετα μου λεει αγγελακος ότι θελει παρειτσα, καθομαι αρχιζουμε μιλαμε, πιανω τον παπουτσωμενο γατο αλλα δεν προλαβα να τον τελειωσω γιατι με πηρε ο υπνος:cool::tongue::D

Ερχεται ο Νικος να με ξυπνησει γιατι κοιμομασταν και οι δυο στο μονο, ε ειπα να τοτυ κανω και αυτου το χατηρι ;);)... ε μετα ξεραθηκα..,,,τι να κανω και εγω...ανθρωπος ειμαι.....αλλα τωρα ξυπνησα να ταισω.

Λοιπον ξημερωνει...παω να ξαναξεραθω!

φιλακια..

ελενη 1, δε πειραξα τιποτα , καθαρα ηταν...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Kαλημέραααααα !!!!!

Μαρη Αλέκα ξυπνησες πρωι πρωι να προλαβεις να δεις την ανατολη και για ξεκάρφωμα εκατσες και αραδιασες εκατο quote και διαβαζα μια ωρα..........

Μισο λεπτο να κοιταξω.....

Οι χρυσες ακτίνες του ηλιου διακρινονται πισω απο το βουνο....σε λιγο θα ξεπροβαλει για να μας χαρισει αλλη μια ομορφη μερα.......Τα σπουργιτακια τιτιβίζουν και παιζουν κυνηγοντας το ενα το αλλο στα κλαδια ενος δεντρου και στο καταπρασσινο γκαζον του γυπέδου......:shock: ο πατερας μου κανει κύκλους....χθες πηρε εξετασεις και ειχε λιγο ανεβασμενη χοληστερινη...περπατημα του ειπε ο γιατρος.....

.........Φτου μου χαλασε η θεα :tongue: καθε μερα τωρα το ιδιο....

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν !!!!!!!!!!!

Γωγουλα

γιωργος κοτοπουλου

Ασπάς αντράς

Τζιας μουμπούκα

Αλέκας αδερφή

νονος Γιαννακη μου

και ολους τους υπολοιπους που ξερουμε και αγαπαμε !!!!!!!

πρεπει.... αλλα εχει καλομαθει η γρια στα συκα..πρωτον.... και δευτερον..το εχω απορια βρε παιδι μου....αυτος ορεξη δεν?????

Ελα ντε..???? την ιδια απορια εχω.......

για να πιεστουν και να τους μπουν!!:P

κοριτσια εχασα 2 κιλα!!!!!!!!!:P:p:p:p

ειμαι 83

Μπράβο !!!! και σε κάτώτερα........:D

λοιπον...ο νυσταλέων ξυπνησε...ρωτησε τι ωρα ειναι......λετε????

αχ παναϊα μου....

Τελικα ηταν η ωρα που ειπε η Κιμη....? πες μαρη μην ντρεπεσε....:tongue:

Οι χρυσες ακτίνες του ηλιου διακρινονται πισω απο το βουνο....σε λιγο θα ξεπροβαλει για να μας χαρισει αλλη μια ομορφη μερα.......Τα σπουργιτακια τιτιβίζουν και παιζουν κυνηγοντας το ενα το αλλο στα κλαδια ενος δεντρου και στο καταπρασσινο γκαζον του γυπέδου......:shock:ο πατερας μου κανει κύκλους....χθες πηρε εξετασεις και ειχε λιγο ανεβασμενη χοληστερινη...περπατημα του ειπε ο γιατρος.....

.........Φτου μου χαλασε η θεα :tongue: καθε μερα τωρα το ιδιο....

:P:p:p:p:tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημέραα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορταζουν GIOULIES, GEORGI, αντρουληδες, παιδακια, μπαμπαδες .... ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

Εμενα σημερα γιορταζει ο ανδρας μου και ο μπαμπάς μου, εχουμε διπλή γιορτη....

Καλημέραα

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους γιορταζουν GIOULIES, GEORGI, αντρουληδες, παιδακια, μπαμπαδες .... ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΙ, ΥΓΕΙΑ, ΚΑΙ ΧΑΡΑ.

Εμενα σημερα γιορταζει ο ανδρας μου και ο μπαμπάς μου, εχουμε διπλή γιορτη....

Να τους χαιρεσε Βικάκι !!!!!

Πολύχρονοι !!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...