Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ποιο απ ολα Ελενη;; Οντως, εχω ψωνισει απο κει (οχι φορεμα ομως)!

Ποσους ποντους τακουνι φοραει αυτη η μοντελα πια!!

το φουξια!καλα εχει πεσει ρετους τρελο η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ ειναι με τα πόδια της ΖΙΖΕΛ:tongue::tongue::tongue:

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοτα κ εγω ημουνα κ ψιλοειμαι υστερικια με καθαριοτητα..κ αυτο νευριαζει καρδιτσιωτη παρα πολυ.κ μπορει να εχει κ δικιο..αλλα σκεψου..τι θα γινει αν το μπαλκονι αντι για σημερα το κανεις αυριο??τιποτα δε θα γινει/..ξεκουραστειτε τωρα κ βγειτε γιατι τα δυσκολα ερχονται..κ τι εννοω??οταν αρχισουν να μπουσουλανε τα θυσαυρουλια μας θα πρεπει να σφουγγαριζουμε μερα παρα μερα...γιατι τρωνε τα παντα ολα.κ αργοτερα κ το μπαλκονι καθε δευτερη τριτη μερα καθαρισμα θα θελει.αλλα οχι απο τωρα..καλο ειναι να βγαινουμε καπου καπου..
ετσι ειναι...αλλα μαρη δε σε ειχα για τετοια καθαρη μαρια!!!
Ποιο απ ολα Ελενη;; Οντως, εχω ψωνισει απο κει (οχι φορεμα ομως)!

Ποσους ποντους τακουνι φοραει αυτη η μοντελα πια!!

αυτη η μοντελα ειναι η παναγιωτα βλαντη και ειναι κουκλα η ατιμη...
ρε παιδια δεν προκειται ΠΟΤΕ να τελειωσουν οι δουλειες...η ζωουλα μας ομως περναει..κ το λεω εγω που εχει τυχει πολλες φορες να ξεσκονισω μες στη νυχτα γιατι ειδα σκονη καπου...να μη πω οτι αγαπημενο παιχνιδι ταλιμπαν ειναι το σουιφερ....
κι εμενα του στρατου η αγαπημενη μετα την ηλεκτρικη ειναι η σκουπα της σουιφερ!!!:shock::shock::tongue::tongue::tongue:

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

ρε παιδια δεν προκειται ΠΟΤΕ να τελειωσουν οι δουλειες...η ζωουλα μας ομως περναει..κ το λεω εγω που εχει τυχει πολλες φορες να ξεσκονισω μες στη νυχτα γιατι ειδα σκονη καπου...να μη πω οτι αγαπημενο παιχνιδι ταλιμπαν ειναι το σουιφερ....

Δεν ειμαι ΤΟΣΟ υστερικια!!:tongue::tongue::tongue:

το φουξια!καλα εχει πεσει ρετους τρελο η ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΒΛΑΝΤΗ ειναι με τα πόδια της ΖΙΖΕΛ:tongue::tongue::tongue:

ειναι πολυ ομορφο ελενη αλλα πρεπει να χασεις αρκετα νομιζω για να δειξει κιολας...ετσι δεν ειναι..?επειδη ειναι μονοχρωμο και εφαρμμοστο...οντως ρετουσαρισμα καλο επεσε..αλλα η φατσα της ??κουκλα..

Διαφημίσεις

παιδια εγω οσο βρωμιαρα ημουνα οσο εμενα με γονεις τοσο υστερικια εχω γινει...κ ειναι πολυ ενοχλητικο για τους αλλους τους φουκαραδες..που συμβιωνουν μαζι μου..ο Χρηστος οταν τρωει κατι κ κανει ψιχουλα παει κ φερνει το σκουπακι μονος του..αυτο λεει πολλα..

μεγαλο ελλατωμα χωρις πλακα..τωρα εχω χαλαρωσει καπως..γιατι δεν προλαβαινω..αλλα γενικα εχω προβλημα..ειναι κ σκουρα το βρωμοεπιπλα..

καληνυχτω!!!κλεισαν παντσουρια...

αυριο παλι....αν προλαβω.....

ΧΑΧΑ ΤΟ ΡΕΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!!κ εγω στο ψηφιακο θα κανω ρετους κ θα δειτε ιδιες θα ημαστε!!! κ φανταστειτε οτι δεν εχει μικρα νουμερα εχει νορμαλ κ μεγαλα.Επισης μου αρεσε κ το ασπρομαυρο με τη μπλε ζωνη!ενα απο τα δυο σιγουρα θα τα τυπωσω κ θα τα κολλησω στα ντουλαπια της κουζινας~!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

παιδια εγω οσο βρωμιαρα ημουνα οσο εμενα με γονεις τοσο υστερικια εχω γινει...κ ειναι πολυ ενοχλητικο για τους αλλους τους φουκαραδες..που συμβιωνουν μαζι μου..ο Χρηστος οταν τρωει κατι κ κανει ψιχουλα παει κ φερνει το σκουπακι μονος του..αυτο λεει πολλα..

μεγαλο ελλατωμα χωρις πλακα..τωρα εχω χαλαρωσει καπως..γιατι δεν προλαβαινω..αλλα γενικα εχω προβλημα..ειναι κ σκουρα το βρωμοεπιπλα..

βεγκε??κι εγω εχω τετοια...δεν τον αφηνω να τρωει διαφορα και να σουλατσαερει για να μη γεμιζει ψιχουλα!!!τρωμε μονο στην κουζινα η στο σαλονι αλλα υπο την επιβλεψη μου@!!!αλλα μπαλκονια...εχω πολυυυυ καιρο να κανω..

ειναι πολυ ομορφο ελενη αλλα πρεπει να χασεις αρκετα νομιζω για να δειξει κιολας...ετσι δεν ειναι..?επειδη ειναι μονοχρωμο και εφαρμμοστο...οντως ρετουσαρισμα καλο επεσε..αλλα η φατσα της ??κουκλα..

20 κιλάκια τιποτα:tongue::tongue::tongue:

αντε γεια σας!!!μαιρη κλειδωσε εσυ...η ειρηνη δε βλεπω να μπαινει...καλεημρα στις πρωτες πρωινες!!!

καληνυχτα κοτοπουλο!!

εγω δεν τη γνωρισα...τελειο το φορεμα που διαλεξες ελενιτσα..να σου πω ποσο κανει?τι τιμες εχει???

αυτα τα δυο δεν τα ειχε στο μαγαζι που πήγα τα ειδα στον καταλογο ενα αλλο ασπρομαυρο με ραντακι αν το δεις ειχε 108€ εκει ηταν ολα οσα ειχε αλλα θα παω στη φορελ που θα τα εχει ολα για να τα δω να τα λιμπιστω κ να δω κ τιμες αλλα ειναι οικονομικη αυτη η μαρκα δεν εχει πολυ ακριβα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...