Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια παω γιατι αυριο ειναι μεγαλη μερα!!!!'ααα δε σας ειπα ο μπεμπης τρωει μονο με τη μαμα μου κρεμα και μονο τραγουδωντας!η δικη μου φωνη δε του αρεσει!!!!και η κρεμε δε του αρεσει!!τρελενεται να πινει νερο!!!!!μου εμοιασε και σε κατι το μικρουλι μουπαω να το ταισω τωρα και να το κανω μια μεγαλη αγκαλια γιατι σημερα δεν επαιξα καθολου μονο προσπαθουσα να το απασχολω να ξεχναει το αυτι και τα ουλα!!!!!αλλα....μεχρι που ακουμπαγε το μιξερ πυ δουλευε και γελαγε το μουρλακι μου!!

καληνυχταααααααα!!!!

καληνυχτα ασπουλα!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

α καλα....μια απο τα ιδια,λιτσακη σιγουρα ειναι η κλεισουρα,πρεπει να αποφασισεις να βγαινεις!!!!!!!!!!!!!!!!σου εχω πει ποσες φορες παρε το αυτοκινητο και ελα!!!!!βγαλτα με το καροτσι εκει στην γειτονια,κανονιστε απογευμα οταν ειναι ο λουκας να πατε για ψωνια ή μια βολτα,με τα μωαρ μαζι δεν πειραζει αρκει που θα βγεις!!!στον οδοντιατρο πηγα εχθες και παλι ξεσκασα λιγο....

αφου μωρε θελει να το στρωσει μονος του κ μετα να το παιρνω εγω...οδηγαω αλλιως...πφφφφφφφφφφφ...θα το κανονισω..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

την κραζω

1)γιατι οτι ειναι να πω κ φυσικα να κοροιδεψω θα το κανω μπροστα στα μουτρα του αλλου..ποτε πισω απο πλατη,για αυτο κ δεν με πειραζει να με κραζετε κ εσεις..αν κ ειμαι τελεια..

2)ειναι πολυ ομορφη η κακομοιρα...και αυτο το πραγμα ειναι ενα πανακριβο χαλι..

εγω ενα συμπερασμα εβγαλα ΕΥΗΓ...ωραιο γουστο εχεις κ εσυ...κ λεω τον δικο μου μπουρτζοβλαχο...

Συμφωνω με Νο2!

Αλλα κι εσυ εχεις ενα ελαττωμα: κανεις κακες παρεες!!!:tongue:

:tongue::tongue::tongue:ρε σεις σταματηστε και οι δυο νυχτιατικα!!!:tongue::tongue:

ταιζω μπεμπη και επιστρεφω

α το καλυτερο αυριο γιορταζει η εκκλησια εδω στο χωριο κια μετα την λειτουργια κανουν "γλεντι"και ψηνουν σουβλακια!!!!(το κρεας στο ξυλακι):tongue::tongue::tongue::tongue:ειμαι και κοντα θα σπασει η μυτη μου....

:tongue::tongue:να ορμησεις μην τα αφησεις να πανε χαμενα!!!
την κραζω

1)γιατι οτι ειναι να πω κ φυσικα να κοροιδεψω θα το κανω μπροστα στα μουτρα του αλλου..ποτε πισω απο πλατη,για αυτο κ δεν με πειραζει να με κραζετε κ εσεις..αν κ ειμαι τελεια..

2)ειναι πολυ ομορφη η κακομοιρα...και αυτο το πραγμα ειναι ενα πανακριβο χαλι..

εγω ενα συμπερασμα εβγαλα ΕΥΗΓ...ωραιο γουστο εχεις κ εσυ...κ λεω τον δικο μου μπουρτζοβλαχο...

αη μωρη βλαμενη που εισαι κ τελεια!!!οσο για το φορεμα δεν ειναι του δικου μου γουστου!!!απλα ο καθενας εχει τις ιδιοτροπιες του στο τι θα φορεσει..αμα εχει συνηθισει να φοραει τετοι φορεματα τι σε πειραζει εσενα??οτι ειναι πολλα ομως τα ευρω ειναι...

Λιτσα, αν καθεται και ο Λουκας κανενα διωρακι να βγεις κι εσυ καμια βολτα για κανενα καφε, ολα καλα!!! θα μου πεις εχεις δουλειες να κανεις στο σπιτι, αλλα δε γινεται αλλιως.
δεν μπορει λεει να τα κρατησει για να βγω εγω...αλλιως ειναι η μανα...τι να σου πω κοριτσι μου..ειμαι καταδικασμενη μου φαινεται..αν ηταν η μανα μου εδω ισως να πηγαινα καμια τσαρκα...τωρα ομως...

Μπήκα να πω μια καλησπέρα κ να δω ποιές ξενυχτούν ...μολις πριν 15'γυρήσαμε απο κατι γενέθλια ο μικρός ξεράθηκε μολις μπήκαμε ευτυχως κ ο μεγάλος τρωει κ εχει κ θρασος κ με ρωταει αν θέλω κ εγω στη 1 τη νυχτα κ μ εχει φαει η μαυρη πείνα σήμερα αλλα είδα κ εγω ενα φόρεμα κ εβαλά στοιχημα οτι θα χωρέσω κ θα το παρω της FOREL είναι...ολα τελεια,αλλα εγω δεν το πήρα μη μου μείνει κ ολας χαχα!!!πολυλογια ε?απο την υπερενταση!!!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

Διαφημίσεις

καλα, εσας ειναι και δυο και ειναι λιγο παραπανω ζορι!! Εμενα την κραταει μια χαρα, αλλα εκεινη την ωρα εγω θα χω αλλες δουλειες να κανω! Πού χρονος για καφε, κατι θα πρεπει να περιμενει στο σπιτι, καμια στοιβα σιδερο, κανενα απλυτο μπαλκονι κ.ο.κ...

καλε μουρλα για πλακα το ειπα οτι ειμαι τελεια..μην παρεξηγηθω χωρις λογο..τον Θανο ρωτηστε να σας πει ποσο τελεια ειμαι...
:rolleyes::rolleyes:
καλα, εσας ειναι και δυο και ειναι λιγο παραπανω ζορι!! Εμενα την κραταει μια χαρα, αλλα εκεινη την ωρα εγω θα χω αλλες δουλειες να κανω! Πού χρονος για καφε, κατι θα πρεπει να περιμενει στο σπιτι, καμια στοιβα σιδερο, κανενα απλυτο μπαλκονι κ.ο.κ...

απαυτα ουουου να φαν κι οι κοτες..:rolleyes::rolleyes:

http://www.forel.gr/el-gr/Default.aspx οποια θέλει να το δει ...

κ για οσες ψάχνουν ριξτε μια ματια στο site νομίζω αξιζει κ ειναι κ πολυ οικονομικά!

an1cF3I0g410010NjAzMTNkfDE3NjU1NWRhfG8gcHJpZ2lwYXMgbWFz.gif ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ........!

http://www.forel.gr/el-gr/Default.aspx οποια θέλει να το δει ...

κ για οσες ψάχνουν ριξτε μια ματια στο site νομίζω αξιζει κ ειναι κ πολυ οικονομικά!

ποιο ειναι??

Διαφημίσεις

κοτα κ εγω ημουνα κ ψιλοειμαι υστερικια με καθαριοτητα..κ αυτο νευριαζει καρδιτσιωτη παρα πολυ.κ μπορει να εχει κ δικιο..αλλα σκεψου..τι θα γινει αν το μπαλκονι αντι για σημερα το κανεις αυριο??τιποτα δε θα γινει/..ξεκουραστειτε τωρα κ βγειτε γιατι τα δυσκολα ερχονται..κ τι εννοω??οταν αρχισουν να μπουσουλανε τα θυσαυρουλια μας θα πρεπει να σφουγγαριζουμε μερα παρα μερα...γιατι τρωνε τα παντα ολα.κ αργοτερα κ το μπαλκονι καθε δευτερη τριτη μερα καθαρισμα θα θελει.αλλα οχι απο τωρα..καλο ειναι να βγαινουμε καπου καπου..

ρε παιδια δεν προκειται ΠΟΤΕ να τελειωσουν οι δουλειες...η ζωουλα μας ομως περναει..κ το λεω εγω που εχει τυχει πολλες φορες να ξεσκονισω μες στη νυχτα γιατι ειδα σκονη καπου...να μη πω οτι αγαπημενο παιχνιδι ταλιμπαν ειναι το σουιφερ....

κοτα κ εγω ημουνα κ ψιλοειμαι υστερικια με καθαριοτητα..κ αυτο νευριαζει καρδιτσιωτη παρα πολυ.κ μπορει να εχει κ δικιο..αλλα σκεψου..τι θα γινει αν το μπαλκονι αντι για σημερα το κανεις αυριο??τιποτα δε θα γινει/..ξεκουραστειτε τωρα κ βγειτε γιατι τα δυσκολα ερχονται..κ τι εννοω??οταν αρχισουν να μπουσουλανε τα θυσαυρουλια μας θα πρεπει να σφουγγαριζουμε μερα παρα μερα...γιατι τρωνε τα παντα ολα.κ αργοτερα κ το μπαλκονι καθε δευτερη τριτη μερα καθαρισμα θα θελει.αλλα οχι απο τωρα..καλο ειναι να βγαινουμε καπου καπου..

Καλεεε, εγω το χειμωνα δεν το κανω το μπαλκονι!! Κρυωνω!!!

Απλα, για τις αλλες δουλειες, μαζευονται ολες μαζι και δεν ξερεις απο πού να πιασεις!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...