Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

α ναι!!

χρονια πολλα στην georgi στην γωγουλα,στον κουνιαδο της λιτσας,στον αντρα του κοτοπουλου-μελλοντικης γαλοπουλας,στην τζια να χαιρεται την κορη της!!!!

λιτσακη για πες?

fCS8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ειδες τη φωτο που εβαλε η Τζια, Λιτσα;;;

Χρονια Πολλα και στον αντρα σου Ασπα!!!

μαρη Κιμι, πώς σου ρθε τωρα;;;

Εγω στον επομενο καβγα με τον Γιωργο, περιμενω ν αρχισω το καπνισμα!!!

ας μην συζητησουμε για αποχες.....

ασπουλα και εσυ να χαιρεσαι τον γιωργο σου!!!!!

αμαν ρε λιτσακη,κανενας μινισκος ειναι???και εμενα με πονανε αλλα δεν παω......ξερεις μπορει να ειναι απο το βαρος και το δικο μας:tongue:αλλα και απο τα μωρα που σηκωνουμε συνεχεια.εγω σταματησα να τα κατεβαζω μαζι απο πανω,ενα ενα πλεων...

fCS8p3.png

χρονια πολλα στις γεωργιες και στους γιωργηδες!!!!

οπως georgi

γιωργος κοτοπουλου

γεωργια τζιας-προκαταβολικα!!!

γιωργος ασπας

γωγουλινι

ασπα μου να χαιρεσαι τον αντρικο σου και να τον καμαρωσεις κ γαμπρο!!!!

γωγουλα οτι επιθυμεις κι εσυ -αν και το πιο ποθητο δωρο σου το εφερε ο θεουλης..!!;)

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

εγω σημερα δεν τσακωθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΚΑΡΔΙΤΣΙΩΤΗ..

λειπει εχει υπηρεσια για αυτο...τουλαχιστον ξερω οτι ειμαι μονη μου να τα βγαλω περα...κ εδω που ειναι χωρο πιανει οσον αφορα στη βοηθεια..

αμαν ρε λιτσακη,κανενας μινισκος ειναι???και εμενα με πονανε αλλα δεν παω......ξερεις μπορει να ειναι απο το βαρος και το δικο μας:tongue:αλλα και απο τα μωρα που σηκωνουμε συνεχεια.εγω σταματησα να τα κατεβαζω μαζι απο πανω,ενα ενα πλεων...

πλακα κανεις?:shock::shock::shock:τα κατεβαζες μαζι????εγωπλεον δεν μπορω να τα σηκωνω για πολυ ωαρ!!!!λες ναναι μηνισκος??:|:|αφου κουτσενω ρε συ...

παω να δω φωτο τζιας..

λειπει εχει υπηρεσια για αυτο...τουλαχιστον ξερω οτι ειμαι μονη μου να τα βγαλω περα...κ εδω που ειναι χωρο πιανει οσον αφορα στη βοηθεια..

Ε, κι εσυ πες του:βαλε τα μπουκαλια για αποστειρωση! δε θα το κανει;;:confused:

μου λεει κατι πετυχημενα πολλες φορες κ τα παιρνω πολυ αγρια σου λεω..πλακωνομαστε γενικως παρ πολυ απο τοτε που αφυγε η μανα μου...καταφερε να μας κανει κ@#!@!#ο και μεταξυ μας...

Διαφημίσεις

ποια φωτο???ολες παλιες ειναι..

αποστειρωση την κοψαμε...καμμια φορα ομως να μη τον αδικω...βαζει νερο να βρασει κ μετα το αφηνει στην κατσαρολα μεχρι που παγωνει..κ αμα του την πω..κλασσικα..ελα ρε μωρακι μουυυυυυυ ειναι αυτος λογος να νευριαζεις???????κ το μωρο να πλανταζει στο κλαμμα για φαι.αλλα ενταξει κανει μπανιο τον Χρηστο κ τον αλλαζει τα απογευματα..α κ παλουκωνεται για να παω γυμναστηριο..

κ ο θειουλης μου ο αγαπημενος γιορταζει...αλλα δυστυχως δε θα το καταλαβει..εχει αλτσχαιμερ..κ ειναι φυτο ο καημενος...σε αυτη τη ρημαδοασθενεια εχω κανει διατριβη...μακρια απο μας..ειδατε μια κακομοιρα 31 χρονων που γεννησε κ δεν το θυμαται???σπανια μορφη αλτσχαιμερ..

εχει και η γιαγια μου η συνονοματη αλτσχαιμερ!!!κοντα θα τη παω!!!!!!!!!!

καλε για ποια λετε..??

τι να πω??απο που να αρχισω...

καταρχην ποναει το γονατο μου πολυ...εδω κ καιρο εχει ψιλοπρηστει πονουσε λιγο αλλα απο χτες το βραδυ με εχει πεθανει..πρεπει να παω σε γιατρο-ερειπιο εγινα!!!-εκλεισα ραντεβου τη δευτερα..τα μωρα ειναι καλυτερα λιγο...πλακωθηκα με το λουκα παλι...απο τα νευρα μου χαλασα τη διαιτα:oops::oops::oops:οταν ειναι αγχωμενη κ στενοχωρημενη τρωω....τι να σας λεω κι εσας κ σας χαλαω...μετα η ομορφακια θα λεει κ μενα καιλαντερ!!!

για πειτε τι λετε?

περαστικα σου ρε λιτσακι!!και κανε λιγο υπομονη μωρε!!!θα στρωσουν τα πραγματα!!!

σε ευχαριστο γαλοπουλακι!!!:tongue::tongue:και εγω ετοιμη ειμαι για τσιγαρο και του το πα!!!!και τα παιξε!!!!

τον αντρα της Πατρινιας..

να τον χαιρεσαι μαρη κ να προσεχει στη δουλεια του..κ να χαιρεται εσενα κ αντρουλη jr.

κ ολες να τους χαιρεστε....τη gioulies Γωγω δεν τη λενε??

σε ευχαριστω κοριτσακι!!!να σαι καλα!!και εσεις οτι επυθιμειτε!!!ναι ναι γωγω τη λενε!!!

αα παραπανω που λεω πατρινια την ΑΣΠΑ εννοω ..ποια αλλη εχει αντρα που πρεπει να προσεχει?
ναι μαρη καταλαβαμε!!!!:P;)

ευχαριστω μαιρουλα~!!!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

η αλεκα ακομα ταιζει η καπου εχει παραπεσει κοιμισμενη και το μωρο αυτοταιζεται?????:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...