Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

στη ΣΤΑΔΙΟΥ οχι..αλλα εκει που θα παει σιγουρα..στο mall εχει ολες τις μαρκες νομιζω..ειναι πολυ καλυτερο..αλλα θα πηξει στη δουλεια.ρε ΤΖΙΑ ειναι πολυ κλειστο...ενα χαλι μαυρο ειναι...κανε κ τα μαλλια κοτσιδια παρε κ το δισακι σου στον ωμο για τον δρομο για τον δρομο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδια εμεις σημερα πήγαμε στο φωτογραφο Τελικά εμαθα τι ειναι αυτο το ψηφιακό αλμπουμ. Μας εδειξε ένα από μια βαφτιση. Κατι παραπάνω από τελειο. Η τιμή όμως για όλο το πακέτο ..ειναι ....αστα να πάνε:-(

εδω ειμαστε Ασπα..γελαω με το στερητικο συνδρομο της ΤΖΙΑΣ..

ΤΖΙΑ για μενα απαραδεκτος ο παιδιατρος..ακου κοσμος στις σκαλες??εγω εχω καταλαβει οτι οι γιατροι εχουν γινει δουλοι του χρηματος ..οτι κ να λεμε..προκειμενου να μη χασει ραντεβου..οτι να ναι..σπιτι που ερχοταν ποσα επαιρνε?

ειδες τι καλη που ειμαι ΤΖΙΑ???σου αλλαξα θεμα για να ξεχαστεις...πεινασμενη..

και να ταν μονο η τζια πεινασμενη!!!!!

αλεκα ειναι τελειο το φορεμα...και εγω μακρυ θα πάρω...αλλά θελω ενα που να μπουφανιζει το πάνω μερος...αν με εννοειται...εντωμεταξυ αλεκα να σε ρωτησω...σε μια φωτο στο φατσομπουκ στη βαφτιση του αγγελάκου νομιζω δε φορουσες ενα παρομοιο?

α και για πες μας.....τι ειναι> και ποσο το μαλλι?

σε εννοουμε!!!

σπιτι επερνε 70...αλλα τωρα με την ιντεραμερικαν επερνε 30...του ειπα να ερθει φυσικά αλλα δεν μπορουσε σημερα...ο φουστης
70?????ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!:oops:
αααααααααααααα τωρα που θυμηθηκα..οσες θελετε..η αδερφη μου η κακομοιρα μαλλον απο Δευτερα την στελνουν mall..οποια θελει θεικα αλλα ακριβα φορεματα παμε μια βολτα να δουμε...αλλα με τροπο σε 2-3 βδομαδες..

κατσε ερχομαι!!:Pσε ποιθο μαγαζι???στειλε π.μ μη την εκθεσουμε..

αυτο ειναι αυτο που μου αρεσε...τα χρωματα εδω ομως δε φαινονται καλά...και ειναι και ακριβό....αν το βρω στις εκπτωσεις θα το παρω...αλλιως με τπτ

http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=3949331&cp=2769162.2768985&view=all&clickid=cat_leftnav_txt&parentPage=family

τζια οοοοοοχιιιιιιιιιιι!!!!!

αφου με λες ξετσιπωτη...ειπα να συμμαζευτω και να φορεσω κλειστό...ειναι πολύ ωραιο αλήθεια...ρωτα την αδερφη σου να σου πει...το εχουν στο μαγαζι

οχι!!!να ξετσιπωθεις!~!!αυτο αστο για καμια ευλογησον!!!:tongue:

στη ΣΤΑΔΙΟΥ οχι..αλλα εκει που θα παει σιγουρα..στο mall εχει ολες τις μαρκες νομιζω..ειναι πολυ καλυτερο..αλλα θα πηξει στη δουλεια.ρε ΤΖΙΑ ειναι πολυ κλειστο...ενα χαλι μαυρο ειναι...κανε κ τα μαλλια κοτσιδια παρε κ το δισακι σου στον ωμο για τον δρομο για τον δρομο...

Αη μαρη εχω ξεραθει στα γελια. Με ακούει κι αντρας μου και θα νομιζει ότι σαλεψα!

Διαφημίσεις

σκ θα βγαλω φωτο και το φορεμα που αγορασα για να φορεσω τον ιουλιο που θα γινω νονα...να μου πειτε....δε θα το δειτε ομως πάνω μου γιατι ακομα δε μου μπαινει:cool::cool::cool:

Ρε κοριτσια ΤΖΙΑ και ΑΛΕΚΑ μου αρεσει που αγοραζετε φορεματα που δεν σας μπαινουν.

ρε Μαρκελακι κ ειναι αυτο φορεμα??????αυτο ειναι για τη θεια Παρασκευουλα της Αλεκας!!!

Εμενα δε μου πολυαρεσει το ψηφιακο αλμπουμ..δεν ξερω γιατι.

ΜΑΙΡΗ ακομα σερνεται???εμας εδω καπως καλυτερα.ειπαν οτι μετα τις 9.00 θα φτιαξει αλλα κολοκυθια..οταν ερθει λογαριασμος αμα τους πω κ εγω ,δεν εχω τωρα..αμα εχω θα σας δωσω..θα με ξεσκισουν.

Παιδια εμεις σημερα πήγαμε στο φωτογραφο Τελικά εμαθα τι ειναι αυτο το ψηφιακό αλμπουμ. Μας εδειξε ένα από μια βαφτιση. Κατι παραπάνω από τελειο. Η τιμή όμως για όλο το πακέτο ..ειναι ....αστα να πάνε:-(

για πες!!!!????

σκ θα βγαλω φωτο και το φορεμα που αγορασα για να φορεσω τον ιουλιο που θα γινω νονα...να μου πειτε....δε θα το δειτε ομως πάνω μου γιατι ακομα δε μου μπαινει:cool::cool::cool:

αντε να δουμε!!!!

η βλακει ειναι οτι ο τυπος ειναι και στο τεβε...για αυτο γινεται ο χαμος...εγω εντωμεταξυ ενω εχω ΤΕΒΕ....εγραψε επισκεψη ιντεραμερικαν ο γυφτουλας...ουστ

α τον πα.....ρα:mad: ετσι γινεται και στην δικια μου οταν παω ιατρειο...οσο ερχοταν σπιτι και τα αρπαζε,τα κεψαχνιζε τα μωρα,τωρα......

φυσικα δεν μου ανοιγει φωτο για να δω το φορεμα,ελπιζω αυριο να μπορω.....αλλα απο τα λογια της κιμης καταλαβα,κοιτα να παρεις κανενα οπως της αλεκας μια χαρα σωμα εχεις!!!!!

fCS8p3.png

μην τρελενεσετ γιατι δε με βλεπω να το περνω...οχι γιατι δε μου αρεσει...γουστα ειναι αυτά άλλωστε..αλλά γιατι ειναι ακριβο (650 γιουρια)..αλλά θελω να βρω ενα αντιστοιχο...κλειστο το θελω πάνω...το μανικι καβαδουρα και μακρυ...και να μπουφανιζει...ζηταω πολλά?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

ρε Μαρκελακι κ ειναι αυτο φορεμα??????αυτο ειναι για τη θεια Παρασκευουλα της Αλεκας!!!

Εμενα δε μου πολυαρεσει το ψηφιακο αλμπουμ..δεν ξερω γιατι.

ΜΑΙΡΗ ακομα σερνεται???εμας εδω καπως καλυτερα.ειπαν οτι μετα τις 9.00 θα φτιαξει αλλα κολοκυθια..οταν ερθει λογαριασμος αμα τους πω κ εγω ,δεν εχω τωρα..αμα εχω θα σας δωσω..θα με ξεσκισουν.

Κιμι αλήθεια τωρα, στειλε ενα βιογραφικό ή μαλλον ένα απόσπασμα από αυτα που γραφεις στο Ραδιο Αρβύλα, θα γινεις αναρπαστη. Μιλάμε εχω ριξει πολύ γελιο κοπελια.

Οσο για το φορεμα δεν τρελαινομαι αλλά στη Τζια -μόνο στη Τζια - μπορει να πηγαινει, ταιριαζει με το στυλ της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...