Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

παω για τσιγαρο....θα το πω τωωρα γιατι μεχρι εδω ειμαι...αλλα εδω ειστε η ψυχαναλυτριες μου ειπαμε....αν μπορούσα μονη μου δε θα με πειραζε τοσο...δεν μπορω ομως..με τπτ.......και εχει γινει ζελες ο εγκεφαλος...πραγματικα ομως...σαν αλαλιασμενη ειμαι...

byXKp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΤΖΙΑ τωρα που κοιμαται ορμα....ξυπνιος δε νομιζω να σου κατσει..μπουχαχαχαχαχα

αν κοιμαται...δεν ...νευριαζει

που σημαινει οτι ο συγχρονισμος πρεπει να ειναι τελειος για να τον πετυχω ξυπνιο

byXKp2.png

Τι κανει το παιδι καλε???

Και το χερι σου ξεκουλάθηκε καθόλου?

το παιδι συνεχιζει ακαθεκτο τη γκρινιτσα του!!τα εφτυσα σημερα!!!χερι χαλια!!!!!!:(

χαιρομαι που σου αρεσουν κλασσικη μου φιλη..,:tongue:βρες το σαιτ να το δειξω και στα κοριτσια...

και εμενα 7 ξυπνανε....:|

ναι ειδαμε ποσο ηρθες και την κυριακη :tongue:...εσυ θα πας στην Δαλιδα?

αφου εφταιγε η δουλεια...!!!:(ελα μωρε!!!!!!!!!εγω στη δαλιδα θα παω και δεν ντρεπομαι εχω να της δηλωσω!!!!!!ευκολακι και να παω και να δε ντρεπομαι καθολου!!!;)
παιδια...μολις αγορασα φορεμα για τη βαφτιση ΤΕΛΕΙΟ...αλλα δεν σας το δειχνω γιατι όπως ειμαι τωρα, θα γελατε.....θα με δειτε που θα το φοραω όμως και θα ειναι σουπερ σας λεω!! χιχι...

κανω εντιτ και ξαναγραφω...επειδη δεν αντεξα να μη σας το δειξω το φορεματακι μου, το ανεβασα στο προφιλ μου, στο αλμπουμ που λεγεται βαφτιση

θα το δω σε λιγο!προσπαθω να σας προλαβω!
Μην βρισετε.............το πρωι βλεπω κατι συνεφακια ροζ...κτλ κτλ:tongue:

εσυ δεν εισαι και πολυ καλα ε???:tongue::tongue:

Κ εγώ εδω αλλά για λιγο!!!!

Λοιπόν διαβασα περιγραφή παιδιων ομορφομανας κ ω τι εκπληξη ειναι ιδια με δικά μου!!!Μάλλον εχει να κανει περισσοτερο με ηλικίες κ σειρα γεννησης.ε;;;;Μέεεεφη;;;;

Ο γατόπαρδος που μου λέει εμένα ειναι κανενα φρικιό απο Βεν 10 ή κάποιο ζωο που μου διαφευγει οεο;;;

Πάω να δω φορεμα..

γατοπαρδος ζωο κυρια μου!!!!και στη βαπτισει θα ερθω!!!περιμενω προσκλητηριο!!!!!:P

Λοιπον. θυμαστε που ειχα ρωτησει για το βηχαλάκι στη συναντηση...που νομιζα οτι ειναι ψευτικο??ε δε ήταν ηταν αληθινο γιατι εβηχε λιγάκι και στον υπνο της...ε χθες και σημερα σε 2 γευματα μου βγαζει και κατι γουλαρες με φλεματα...λέω τπτ δεν ειναι...αλλά μιλάω με μαια για ασχετο λογο και μου λεει ειναι ιωσούλα που περναει μονη της...αμα δεν κανει πυρετο να μην ανησυχησω...τα φλεματα ειναι από το κρυωματακι και τα κιτρινα ειναι πυον από το λαιμό και να της βαλω λεει φυσιολογικο ορο να τη βοηθησω να φυγουν....ρωταω και τον παιδιατρο...ναι μου λέει...της βαζω ορο...κλαμα τετοιο ουτε στο εμβολιο...μετα ακουω και χουρ χουρ την πλάτης της...μου λεει και ο νυσταλέων οτι χωρις να ακουσει ο γιατρος το παιδι εγω η κακουργα του βαζω ορο και πήγαμε....την ακουσε....δεν εχει ακροαστικά μου ειπε...ειναι λεει του ανωτερου αναπνευστικού και να βαζω ορο....τεσπα...μλκας..πηρε κοκκινη καρτα....2 λεπτα την ειδε...κοσμος χαμος...δεν την ξαναπάω στον φουστη

περαστικα σας!!!!!!!

πρεπει να φυγω... η χριστ. βηχει σα π@στης...

σαν να κανει εμετο...

καληνυχτες!

περαστικα και σε σας!δε σε προλαβα ε???

δεν καταλαβα...ειχε μερικους σε ενα χωρο μεσα...μερικους στο χωρο που ηταν η γραμματεας..και μερικους στο διαδρομο και στις σκαλες...ελεος

ελα μωρε ολοι ιδιοι ειναι!!βεβαια η δικια μου ειναι πολυ οκ!!

χαχα....ελα μαρη...δε μπορεις να του την πεσεις και εσυ?? τι θες? ειδικη προσκληση??

κατσε να πουμε του νυσταλεων να κανει ενα καλεσματακι !!!:tongue::tongue:

προλαβα καμια????

εδω ειμαστε Ασπα..γελαω με το στερητικο συνδρομο της ΤΖΙΑΣ..

ΤΖΙΑ για μενα απαραδεκτος ο παιδιατρος..ακου κοσμος στις σκαλες??εγω εχω καταλαβει οτι οι γιατροι εχουν γινει δουλοι του χρηματος ..οτι κ να λεμε..προκειμενου να μη χασει ραντεβου..οτι να ναι..σπιτι που ερχοταν ποσα επαιρνε?

ειδες τι καλη που ειμαι ΤΖΙΑ???σου αλλαξα θεμα για να ξεχαστεις...πεινασμενη..

αλεκα ειναι τελειο το φορεμα...και εγω μακρυ θα πάρω...αλλά θελω ενα που να μπουφανιζει το πάνω μερος...αν με εννοειται...εντωμεταξυ αλεκα να σε ρωτησω...σε μια φωτο στο φατσομπουκ στη βαφτιση του αγγελάκου νομιζω δε φορουσες ενα παρομοιο?

α και για πες μας.....τι ειναι> και ποσο το μαλλι?

byXKp2.png

Διαφημίσεις

εδω ειμαστε Ασπα..γελαω με το στερητικο συνδρομο της ΤΖΙΑΣ..

ΤΖΙΑ για μενα απαραδεκτος ο παιδιατρος..ακου κοσμος στις σκαλες??εγω εχω καταλαβει οτι οι γιατροι εχουν γινει δουλοι του χρηματος ..οτι κ να λεμε..προκειμενου να μη χασει ραντεβου..οτι να ναι..σπιτι που ερχοταν ποσα επαιρνε?

ειδες τι καλη που ειμαι ΤΖΙΑ???σου αλλαξα θεμα για να ξεχαστεις...πεινασμενη..

σπιτι επερνε 70...αλλα τωρα με την ιντεραμερικαν επερνε 30...του ειπα να ερθει φυσικά αλλα δεν μπορουσε σημερα...ο φουστης

byXKp2.png

αααααααααααααα τωρα που θυμηθηκα..οσες θελετε..η αδερφη μου η κακομοιρα μαλλον απο Δευτερα την στελνουν mall..οποια θελει θεικα αλλα ακριβα φορεματα παμε μια βολτα να δουμε...αλλα με τροπο σε 2-3 βδομαδες..

αυτο ειναι αυτο που μου αρεσε...τα χρωματα εδω ομως δε φαινονται καλά...και ειναι και ακριβό....αν το βρω στις εκπτωσεις θα το παρω...αλλιως με τπτ

http://www.bcbg.com/product/index.jsp?productId=3949331&cp=2769162.2768985&view=all&clickid=cat_leftnav_txt&parentPage=family

byXKp2.png

κοροιδο ειναι να ερθει ρε ΤΖΙΑ???σκεψου ποσα 50αρια,λεω τωρα δεν ξερω ποσα παιρνει ιατρειο,θα εχανε,

ΑΑ το lipton linea,ρωτα αν κανει να το πιεις ,εγω οσο θηλαζα δεν το επινα..αλλα εσυ μαρη εχεις καπνισει ολο τον ΚΑΡΕΛΙΑ κ εχεις πιει ολο το ΜΠΟΥΤΑΡΗ ..οι κατεχινες θα πειραξουν το βουδακι???παντως σημερα που ξεκινησα να πινω μισο λιτρο..εχω παει τουαλετα πανω απο 10 φορες...πολυ καλο.

κοροιδο ειναι να ερθει ρε ΤΖΙΑ???σκεψου ποσα 50αρια,λεω τωρα δεν ξερω ποσα παιρνει ιατρειο,θα εχανε,

ΑΑ το lipton linea,ρωτα αν κανει να το πιεις ,εγω οσο θηλαζα δεν το επινα..αλλα εσυ μαρη εχεις καπνισει ολο τον ΚΑΡΕΛΙΑ κ εχεις πιει ολο το ΜΠΟΥΤΑΡΗ ..οι κατεχινες θα πειραξουν το βουδακι???παντως σημερα που ξεκινησα να πινω μισο λιτρο..εχω παει τουαλετα πανω απο 10 φορες...πολυ καλο.

η βλακει ειναι οτι ο τυπος ειναι και στο τεβε...για αυτο γινεται ο χαμος...εγω εντωμεταξυ ενω εχω ΤΕΒΕ....εγραψε επισκεψη ιντεραμερικαν ο γυφτουλας...ουστ

byXKp2.png

Διαφημίσεις

τι λες ρε ΤΖΙΑ??????σαν τη ρομπα της γιαγιας μου της μακαριτισσας ειναι....εισαι τοσο κουκλα(σημειωσε ημερομηνια που ειπα καλη κουβεντα)κ θα παρεις αυτη την αηδια??????????????ασε να δεις τι κραξιμο θα φας κ απο τις αλλες..της Αλεκας ειδες τι ωραιο που ειναι??μα καλα τοσο καιρο μαζι μας λιγο γουστο δεν απεκτησες??ταγαρι μας ηρθες ταγαρι εμεινες..ΕΛΕΟΣΣΣ

τι λες ρε ΤΖΙΑ??????σαν τη ρομπα της γιαγιας μου της μακαριτισσας ειναι....εισαι τοσο κουκλα(σημειωσε ημερομηνια που ειπα καλη κουβεντα)κ θα παρεις αυτη την αηδια??????????????ασε να δεις τι κραξιμο θα φας κ απο τις αλλες..της Αλεκας ειδες τι ωραιο που ειναι??μα καλα τοσο καιρο μαζι μας λιγο γουστο δεν απεκτησες??ταγαρι μας ηρθες ταγαρι εμεινες..ΕΛΕΟΣΣΣ

χανει πολυ στη φωτο...το ειδα λαϊβ και μου αρεσε πάρα πολύ

byXKp2.png

όχι μαιρουλα μοτυ δεν ειναι αυτο..ειναι όλο μεταλλικο ασημι...ειναι 17 εκ. και το τελειωμα του ραβδιου ας το πουμε εξελισσεται σε κορωνα....ενιαιο....

ναι βρε καταλαβα πως ειναι,σου ειπα καπου το ειδα απλα σου εβαλα φωτο το στυλ:D

Ναι ναι ........ και για καλο και για κακο θα φορεσω παντόφλες.:tongue::tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αλεκα ειναι τελειο το φορεμα...και εγω μακρυ θα πάρω...αλλά θελω ενα που να μπουφανιζει το πάνω μερος...αν με εννοειται...εντωμεταξυ αλεκα να σε ρωτησω...σε μια φωτο στο φατσομπουκ στη βαφτιση του αγγελάκου νομιζω δε φορουσες ενα παρομοιο?

α και για πες μας.....τι ειναι> και ποσο το μαλλι?

ναι για πες????

τα νευρα μου ειναι τσαταλια,το γαμ.....το ιντερνετ παει με 0,5 :shock::shock::shock:

εχει πανω απο 50 λεπτα που προσπαθω να διαβασω 3 σελιδες:shock::shock::shock::shock:

fCS8p3.png

Χα, χα ελεος ρε Κιμι γελαω ασταματητα. Ενταξει στη φωτο δεν φαινεται πολύ καλά αλλά νομίζω ότι ταιριάζει στο στυλ της Τζιας. Πχ τη Τζια δεν θα μπορούσα να τη φανταστω με το φορεμα της Αλέκας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...