Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Νοέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

πω πω...τωρα μαλλον ξεμπερδεψα...σημερα κ εγω του εδωσα μια δε γινοταν με τιποτα αλλιως..αλλαζα μωρο στο κρεββατι κ ειχε ερθει απο πανω μας κ χορευε κ εκανε τον Ινδιανο..δε θα σκοτωθουμε για την πλακα του Χρηστακου..ειμαι κ μονη μου σημερα κ εχω ψοφησει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 44,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

6117

• omorfakia

4099

• mary77

3427

• kimi

2958

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

aleca 6.117 δημοσιεύσεις

• omorfakia

omorfakia 4.099 δημοσιεύσεις

• mary77

mary77 3.427 δημοσιεύσεις

• kimi

kimi 2.958 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τον γατοπαρδο??????????????

http://www.uwyo.edu/dbmcd/molmark/lect11/Cheetah.jpg

παρε την πιο γλυκια του φωτο!!!!!!!!!!!!

κ εμενα με εχει πρηξει με το γατοπαρδο, αλλα επειδη ασχολειται με τα ζωα... του βεν10 ειναι κ αυτος??? ε, ρε μπλεξιμο...ειπα κ εγω...

α εγω δεν ξερω....αυτα ειναι ασχολιες του Νικου...τους εχει μαθει όλους...και φυσικα τα μαθαινει στο παιδι και στα γγλικα μην τυχον δεν γινει λορδος :tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αυριο θα κατεβω κατα τις 10 στο μαγαζι.....μεχρι να παω ερχομαι.......δεν γινετε δουλεια ετσι κατι πρεπει να κανω αλλα τι???
για μπειμπι σιτιγκ εννοεις??
πω πω...τωρα μαλλον ξεμπερδεψα...σημερα κ εγω του εδωσα μια δε γινοταν με τιποτα αλλιως..αλλαζα μωρο στο κρεββατι κ ειχε ερθει απο πανω μας κ χορευε κ εκανε τον Ινδιανο..δε θα σκοτωθουμε για την πλακα του Χρηστακου..ειμαι κ μονη μου σημερα κ εχω ψοφησει...

ρε παιδια δεν ειναι κακο και καμια που και που.....ενταξει ειπαμε....μην τα κανουμε και τελειως αμερικανακια...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Τα χω ζησει και αυτα τα μεγαλεια.......καλα που δεν κρατανε τσεκουρι.........δυσκολο να εισαι μονη ε?

Γιαννης 1/7/2006 - Νικόλας 20/10/2009

Διαφημίσεις

δεν παλευεται με τιποτααα...ειδικα μετα τις 20.00 που η μαλ^%*&ινση του ταλιμπαν φτανει στα ανωτατα ορια ...

κ εγω συμφωνω δε θα κατσω να με καβαλησει ο Χρηστος..Αλεκα τι εγινε δοντι Αγγελακου??

για μπειμπι σιτιγκ εννοεις??.

Ουτε και ξερω.......τωρα που αρχισε και τρωει φρουτα και δεν θηλαζει συνεχια μημπος να ελεγα της Ελενης να ανεβαινει στο σπιτι αντι να πηγαινει στο μαγαζι και να κατεβαινω οπως παλια.......θα δω

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ τον γατοπαρδο??????????????

http://www.uwyo.edu/dbmcd/molmark/lect11/Cheetah.jpg

παρε την πιο γλυκια του φωτο!!!!!!!!!!!!

κ εμενα με εχει πρηξει με το γατοπαρδο, αλλα επειδη ασχολειται με τα ζωα... του βεν10 ειναι κ αυτος??? ε, ρε μπλεξιμο...ειπα κ εγω...

Κατι μου θυμιζε σε ζωο αλλά ειπα μηπως ειχε μπερδεψει αυτό που λεει ο Αγγελος τον σπαρτακος...

Εγώ όλο το απόγευμα είχα την πολυλογία που λέγαμε...

Έγιναν 4 οι άντρες στην ζωή μου!!!!

δεν παλευεται με τιποτααα...ειδικα μετα τις 20.00 που η μαλ^%*&ινση του ταλιμπαν φτανει στα ανωτατα ορια ...

κ εγω συμφωνω δε θα κατσω να με καβαλησει ο Χρηστος..Αλεκα τι εγινε δοντι Αγγελακου??

σα να μου φαινεται ότι αρχιζει το ξασπρισμα....παντςω χειροτερο δεν εγινε...μου ειπε η οδοντιατρος δεν ειναι σοβαρο, μπορει να μεινει ετσι μπορει να χειροτερεψει και μπορει να ασπρισει:confused:....φευγοντας εσβησα και τις δαφνες που καπνιζε:tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Κατι μου θυμιζε σε ζωο αλλά ειπα μηπως ειχε μπερδεψει αυτό που λεει ο Αγγελος τον σπαρτακος...

Εγώ όλο το απόγευμα είχα την πολυλογία που λέγαμε...

περαστικα !!! :tongue:

Διαφημίσεις

Ουτε και ξερω.......τωρα που αρχισε και τρωει φρουτα και δεν θηλαζει συνεχια μημπος να ελεγα της Ελενης να ανεβαινει στο σπιτι αντι να πηγαινει στο μαγαζι και να κατεβαινω οπως παλια.......θα δω

Δεν θα σου πω πως καταλαβα αλλά καλό μου ακούγεται!

Κ πότε θα μαγειρευεις ομως;;;Στις 5 το χαραμα;;;

O Sportakοus ειναι αυτος

http://www.lazytown.com/Characters.aspx?char=Sportacus

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε κοριτσια....εγω αν μαγειρευα κι όλας δεν θα προλαβαινα καθολου....ειλικρινα..μπραβο σας

221882cb0gkyh7q4.gif

σα να μου φαινεται ότι αρχιζει το ξασπρισμα....παντςω χειροτερο δεν εγινε...μου ειπε η οδοντιατρος δεν ειναι σοβαρο, μπορει να μεινει ετσι μπορει να χειροτερεψει και μπορει να ασπρισει:confused:....φευγοντας εσβησα και τις δαφνες που καπνιζε:tongue::tongue:

κ ποσα της εδωσες για την προφητεια;;;

κ ποσα της εδωσες για την προφητεια;;;

τιποτα ειναι φιλη μου...σαν φιλη ειναι καλυτερη απο οδοντιατρος:P

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...